مشاهده نسخه کامل
: عجب ویندوز چرتیه این سون . کمک
عجب ویندوز چرتیه این سون . از ویستای لپ تاپم کوچ کردم به سون و تازه قدر ویستا رو می فهمم
آقا چند تا سوال
1 : وقتی به صورت دایل آپ دارم کانکت می شم صدای شماره گیری نمیاد . چیکار کنم ؟
2 : چرا منوی استارت مثل ویندوز ویستا گزینه کلاسیک نداره که به شکل کلاسیک نشون بده ؟ داره ؟
3 : توی تسک بار آیکون چند تا نرم افزار گذاشتم که دم دستم باشن . چرا مثل اکس پی یا ویستا نمیشه کاری کرد که سه تای اول رو نشون بده و بقیه توی یه منو باشن ؟
کلا بعد از عوض کردن ویندوز به دلیل ناآشنایی با محیط جدید ویندوز کلی مشکل برای آدم پیش می آد مثلا من خودم اول نمی تونستم گزینه run رو تو سون پیدا کنم یا device manager که اینم به مرور زمان حل میشه.می تونید از بخش help ویندوز استفاده کنید
ebicross
27-10-2010, 12:53
ویندوز سون چرت نیست. شما دنبال یادگیری نیستید.
تنظیمات Task Bar رو با رفتن به Properties اون انجام بدین. ویندوز Seven قابلیت Quick Launch رو نداره. اما میتونید بهش اضافه کنید. توی سون تسکبار کاملا بهینه و خوب شده. باید بهش عادت کنید و قابلیتهاشو یاد بگیرید.
اگر براتون سخته اون رو از حالت Combine خارج کنید و معمولی استفاده کنید.
استارت منو هم کلاسیک نمیشه چون کاملا میتونه بهینه شه. شما هدفتون رو از کلاسیک کردن استارت منو بگین تا دوستان راهنمایی کنند.
صدای شماره گیری هم از تنظیمات کانکشن قابل برگردوندنه.
روی کامپیوتر کنار ساعت کلیک کنید و روی کانکشن خودتون راست کلیک کنید و وارد Properties بشین. در تنظیمات مودم گزینه ی Modem Speaker رو فعال کنید.
عجب ویندوز چرتیه این سون . از ویستای لپ تاپم کوچ کردم به سون و تازه قدر ویستا رو می فهمم
آقا چند تا سوال
1 : وقتی به صورت دایل آپ دارم کانکت می شم صدای شماره گیری نمیاد . چیکار کنم ؟
2 : چرا منوی استارت مثل ویندوز ویستا گزینه کلاسیک نداره که به شکل کلاسیک نشون بده ؟ داره ؟
3 : توی تسک بار آیکون چند تا نرم افزار گذاشتم که دم دستم باشن . چرا مثل اکس پی یا ویستا نمیشه کاری کرد که سه تای اول رو نشون بده و بقیه توی یه منو باشن ؟
سون با ویستا قابل مقایسه نیست !!!!!
1 . روی کانکشن کلیک راست کنین > Properties
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . با نرم افزار زیر منوی استارت رو میتونین کلاسیک کنین :
Classic Shell v2.8.3
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.