ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم سري TP-LINK--Nمدل W8960N

شهنام89
27-10-2010, 11:28
با سلام
دوستان به تازگي اين مودم را تهيه كردم با توجه به امكاناته عالي اين مودم و قيمت نازلش نسبت به برندهاي ديگر با همين امكانات لازم ديدم اين تاپيك را ايجاد تا محلي براي تبادل نظر جهت استفاده ي بهتر و بيشتر از اين دستگاه باشد.
از همه ي دوستاني كه با اين مودم كار ،يا آشتا با كاراييه آن هستند در خواست دارم اطلاعاتشان را در اين محل جهت استفاده ي دوستان گذاشته.
مشخصات:
سه قابليت مودم ADSL،روتر 4پورت شبكه،روتر وايرلس در يك محصول
مجهز به آخرين استانداردهاي IEEE 802.11n وپشتيباني از سرعت 300مگابيت بر ثانيه
مجهز به دو آنتن فرستنده و گيرنده
پشتيباني از 10 تونل IPSec VPNبصورت همزمان
پشتيباني از WDS جهت توسعه شبكه بي سيم

armin_punisher6
27-10-2010, 13:41
با سلام
دوستان به تازگي اين مودم را تهيه كردم با توجه به امكاناته عالي اين مودم و قيمت نازلش نسبت به برندهاي ديگر با همين امكانات لازم ديدم اين تاپيك را ايجاد تا محلي براي تبادل نظر جهت استفاده ي بهتر و بيشتر از اين دستگاه باشد.
از همه ي دوستاني كه با اين مودم كار ،يا آشتا با كاراييه آن هستند در خواست دارم اطلاعاتشان را در اين محل جهت استفاده ي دوستان گذاشته.
مشخصات:
سه قابليت مودم ADSL،روتر 4پورت شبكه،روتر وايرلس در يك محصول
مجهز به آخرين استانداردهاي IEEE 802.11n وپشتيباني از سرعت 300مگابيت بر ثانيه
مجهز به دو آنتن فرستنده و گيرنده
پشتيباني از 10 تونل IPSec VPNبصورت همزمان
پشتيباني از WDS جهت توسعه شبكه بي سيم

شما از کجا و چند گرفتین؟اگه مودم داخل اطاق و لپ تاپ بیرون باشه تو سرعت تاثیری داره؟

شهنام89
27-10-2010, 15:36
شما از کجا و چند گرفتین؟اگه مودم داخل اطاق و لپ تاپ بیرون باشه تو سرعت تاثیری داره؟
با سلام
پريروز مركز كامپيوتر ايران رفتم اين مدل ناياب شده بود يجا 77/000تومن مي گفت گشتم 72/000تومن با گارانتي 2ساله نوين رايان خريدم.
واي فايشم با گوشيم كه سام سونگ امنيا2 هست كاركردم خوب بود ولي هنوز وقت نكردم خارج از خونمون تست بگيرم.
تو كل فضاي خونه پوشش خوبه!

alpha007
28-10-2010, 13:25

پوشش این نوع مودم خیلی عالیه
در کل تو فضاهای بیرون خونه نمیشه رو پوشش 100 درصدی حساب باز کرد ولی محیطهای بسته چرا
این برای همه مودمها صادقه

شهنام89
28-10-2010, 18:11
از داخل اتاقم(خواب)تا
خارج از واحد تو راهرو تا داخل اسانسور قبل از اينكه درب بسته شه پوشش خوب داره!