ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد کردن ارج مدل به مکس

ahmadvery
27-10-2010, 11:00
سلام خدمت همه دوستان
این اولین تایپیک من در اینجاست یک مشکل داشتم گفتم اگه دوستان جوابشو می دونند کمک کنند
ممنون میشم
وقتی که در اتو کد مدل می کنم و وارد مکس می کنم صحنه خیلی مشکل پیدا ی کنه
مثلا تکسچر قاطی می کنه
مدلها کامل شبیه اتوکد وارد مکس نمیشند
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی ارج مدل وارد مکس می کنم خیلی خیلی مکس کند میشه

(سیستمم رو تازه کرفتم بخدا سه تومن خرجش کردم )

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

N O V A L I S
31-10-2010, 23:23
سلام. خوش اومدی..
اولا که باید توجه کنید که تو اتوکد با چه واحدی مدل می کنید. یعنی 1 واحد در اتوکد رو چند سانتیمتر یا متر یا.. در نظر می گیرید :
- قبل از اینکه مدل رو Import کنید واحد تعریف شده برای محیط مکس رو تعریف می کنیم. از منوی Customize گزینه ی ...Units Setup رو انتخاب کنید. تو دیالوگی که باز میشه، تو قسمت Display Unit Scale واحد Metric رو انتخاب کنید و تنظیم مقابلش رو روی Centimeters (یا تنظیم مورد نظرتون بذارید.) من Centimeters رو پیشنهاد می کنم. حالا روی System Unit Setup کلیک کنید و واحد این قسمت رو مطابق با واحد قبل در نظر بگیرید. (Centimeters)
- روی Import کلیک کنید و نوع فایل رو مثل تصویر زیر از نوع dwg انتخاب کنید. (دقت کنید که از Lagacy AutoCAD استفاده نکنید.)
- تو تصویر پائین یه نمونه تنظیم که برای فایل شما مشکلی ایجاد نمی کنه رو می بینید. نکته ی مهمش گزینه ی Incoming file units هست. اگر واحدها رو یک به یک در نظر گرفتید (1 واحد در اتوکد برابر با 1 متر) این تنظیم رو روی Meters بذارید و الی آخر...
- تکسچرینگ رو بهتره توی مکس انجام بدید.

* Arch Model ای که وارد می کنید چی هست؟ درخت؟ بعضی هاشون خیلی High Poly هستن و باید Performance برنامه رو از راههای نرم افزاری بالا ببرید، مثلا این جا بحث شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]