PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین مدل gtx 460 1 gb در ایران

night lord
27-10-2010, 01:10
این چند وقته از بس تاپیکای مشاوره برا خرید و سیستم زدم خسته شدم:31: به بزرگی خودتون ببخشید جوونیم دیگه:27:

لطفا اول کامل بخونید . ممنون میشم:11:
من 400 تومن بودجه دارم میخوام یه کارت gtx 460 اگه شد superoverclock یا ftw بگیرم . ولی نمیخوام پولمو زیاد خرج کنم یعنی هرچی کمتر پول بدم بهتر تا 350 اینا باشه بهتره چون میخوام رم هم بگیرم برا سیستمم .

حالا به نظر شما الان تو ایران چه برندی بگیرم و چه مدلی دقیقا که کارمو را بندازه .

یه مشاوره دیگه که میخوام اینکه من الان یه superoverclock evga 260 c216 دارم که به قیمت 200 تومن فروختم ولی هنوز تو دستمه کارت میتونم کنسل کنم .
به نظر شما ارزش داره انقدر خرج کنم و یه کارت دیگه بگیرم?(کارتی که گفتم) یا 260 خودم جواب کارو میده حالا حالاها ؟
اینم بگم اکثر بازیهای پر گرافیک رو بازی میکنم و کارم با 3dmax و vray هستش .

xzero
27-10-2010, 13:21
بله و به نظر بنده ارزشش رو داره!! هرچند 260 هم هنوز کارت قدرتمندیه!

یکی از بهترین مدل های اور شده ی 460 هم از برند palit هستش که تقریبا قدرتش با 5850 غیر اور شده برابری میکنه!! ولی این مدل از palit خیلی سخت گیر میاد ولی اگه پیدا کردین تو خریدش شک نکنین!

ولی من پیشنهاد میکنم اگه واقعا نیازی به physx و cuda ندارین به خرید ati 5850 فکر کنید !! 5850 بدون اور با اون مدل اور شده از palit برابری میکنه ولی اگه خود 5850 اور بشه به 5870 و حتی بالاتر میرسه!!

Ostad AliReza
27-10-2010, 18:02
کنسل کن
یه مادربرد خوب بگیر SLI کن
یا GTX470 بگیر

night lord
27-10-2010, 19:50
بله و به نظر بنده ارزشش رو داره!! هرچند 260 هم هنوز کارت قدرتمندیه!

یکی از بهترین مدل های اور شده ی 460 هم از برند palit هستش که تقریبا قدرتش با 5850 غیر اور شده برابری میکنه!! ولی این مدل از palit خیلی سخت گیر میاد ولی اگه پیدا کردین تو خریدش شک نکنین!

ولی من پیشنهاد میکنم اگه واقعا نیازی به physx و cuda ندارین به خرید ati 5850 فکر کنید !! 5850 بدون اور با اون مدل اور شده از palit برابری میکنه ولی اگه خود 5850 اور بشه به 5870 و حتی بالاتر میرسه!!

مرسی عزیز کلی تحقیق کردم دنبال colorful igame 460 یا evga 460 FTW هستم . الانم دارم از بازار میام کلا نه تو ایران هست نه تو رضا . باید یه 20 روزی صبر کنم تا دوباره بیارن .:41:

کنسل کن
یه مادربرد خوب بگیر SLI کن
یا GTX470 بگیر
عزیز مادربردم 3تا جای Sli داره ولی 260 رو sli کنم که چی بشه وقتی DX11 نیست .

Ostad AliReza
27-10-2010, 19:58
عزیز مادربردم 3تا جای Sli داره ولی 260 رو sli کنم که چی بشه وقتی DX11 نیست .
DX11 چیز دندونگیرو مهمی نیست زیاد
شک نکن تو SLI GTX260

xzero
27-10-2010, 19:59
مرسی عزیز کلی تحقیق کردم دنبال colorful igame 460 یا evga 460 FTW هستم . الانم دارم از بازار میام کلا نه تو ایران هست نه تو رضا . باید یه 20 روزی صبر کنم تا دوباره بیارن .:41:

colorful?!!! اسم برند هستش؟!!

همونطور که تو پست اول گفتم بگرد ببین palit 460 اور شده پیدا میشه؟؟!! یکی از بهترین هاست!
و باز هم همونطور که گفتم اگه واقعا نیازی به physx و cuda نداری تو این بودجه ati 5850 گزینه ی بهتریه!

night lord
27-10-2010, 20:41
آره اسم برنده و زیادم معروف نیست ولی قویترین 460 اورکلاک شده رو الان این company داره که کلاکش 950 هست و نظر خیلیارو جلب کرده .
اتفاقا چشمم دنبال PALIT 460GTX sonic platinum هم بود ولی پیدا نکردم .
آخه الان یه 5770 برای یکی از دوستام گرفتم که اصلا راضی نیست . من خودمم یادمه چند سال پیش 110 تومن دادم یه radeon 7000 گرفتم که واقا آشغال بود دیگه از اون به بعد دوره ati خط کشیدم .
در کل چون کار 3d میکن به cuda و فیزیکس نیاز دارم برای رندر و ati به کارم نمیاد .
اینم عکسش colorful ببخشید انگار 820 کور کلاکش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xzero
27-10-2010, 21:48
آره اسم برنده و زیادم معروف نیست ولی قویترین 460 اورکلاک شده رو الان این company داره که کلاکش 950 هست و نظر خیلیارو جلب کرده .
اتفاقا چشمم دنبال PALIT 460GTX sonic platinum هم بود ولی پیدا نکردم .
آخه الان یه 5770 برای یکی از دوستام گرفتم که اصلا راضی نیست . من خودمم یادمه چند سال پیش 110 تومن دادم یه radeon 7000 گرفتم که واقا آشغال بود دیگه از اون به بعد دوره ati خط کشیدم .
در کل چون کار 3d میکن به cuda و فیزیکس نیاز دارم برای رندر و ati به کارم نمیاد .
اینم عکسش colorful ببخشید انگار 820 کور کلاکش هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشه بپرسم اون 5770 دوستتون چه نیازشون رو برطرف نکرد؟!! یعنی اون اندازه که پول دادن کارایی نگرفتن؟!!

ضمنا شما به هیچ وجه سری های قدیمی ati رو با سری جدیدش مقایسه نکن! الان تنها ضعفی که ati داره اینه که هنوز توی درایورهایی که ارایه میکنه مشکل وجود داره و تقریبا میشه گفت هر 5 درایور catalyst که توسط ati ارایه میشن 1 تا 2 تاشون مشکل ندارن !

ولی برای کاربرد شما همون nvidia کمی بهتره!
دنبال galaxy 460 superclock هم باش !! شاید تو بازار پیدا کردی! کیفیت خوبی هم داره!

راستی اون colorful رو چه شرکتی گارانتی میکنه؟!! هر چند تو ایران گارانتی مفهومی نداره! :27:

night lord
29-10-2010, 21:18
دوستان من که نتونستم کارت اور شده خوب پیدا کنم . باید تا گرون نشده (قضیه این تورم و یارانه ها) یه کارت بگیرم .
میشه لطف کنید راهنمایی کنید منو؟ ممنون میشم
اول اینکه این تورم قیمت کارتارم بالاتر میبره؟
ارزش داره که یه کارت 460 معمولی بگیرم؟(توجه کنید که کارت gtx260 c216 soc رو دارم میدم نسبت به قیمت می ارزه؟)
اگه ارزش داره چه برندی خوبه و از بقیه کارایی بهتری داره و میشه اورش کرد؟

pedram_sad
29-10-2010, 22:50
دوستان من که نتونستم کارت اور شده خوب پیدا کنم . باید تا گرون نشده (قضیه این تورم و یارانه ها) یه کارت بگیرم .
ارزش داره که یه کارت 460 معمولی بگیرم؟(توجه کنید که کارت gtx260 c216 soc رو دارم میدم نسبت به قیمت می ارزه؟)
اون طور که من شنیدم از اقای حسینی
نه تنها پایین نمیاد قطعات بلکه گفتن تو این هفته یعنی از فردا پس فردا باید شاهد یک افزایش قیمت دیگه هم بود
میگفتن هر کی هر چی میخواد بگیره همین الان اقدام کنه

کارت 460 معمولی رو هم که میگفتن نیست اصلا چه برسه به OC
الان یک Evga دارن 768 مگ میدن 283 تومان

مارتی مثل 5850 هم الان شده 365 تومان

xzero
29-10-2010, 23:02

اون مدل galaxy که گفتم رو پیدا نکردی؟!!

با این وضعیت هر لحظه امکانش هست که قیمتها بالاتر از این هم بره!!

بازم میگم که ارزش داره 460 بگیری!! حتی اگه نوع معمولیش باشه!

کارتی هم که قابلیت اور خوبی داشته باشه من GIGABYTE رو پیشنهاد میکنم که خنک کنندگیش کمی از بقیه بهتره!
فقط خواستی بگیری دقت داشته باش که دقیقا این مدل که عکسش رو گذاشتم بگیری!! چون giga یه مدل دیگه از 460 هم داره !! اگه هم این مدل رو پیدا نکردی بین EVGA و GALAXY هر کدوم رو بگیری خوبه ولی البته خنک کنندگی این مدل از گیگا رو ندارن!

در اخر هم باید بگم که از اونجایی که 460 کارت کم مصرف و در نتیجه کم حرارتی هستش شما از هر مارکی هم که بگیرید اور بسیار خوبی خواهید داشت!

night lord
29-10-2010, 23:47
مارو ترسوندین خدا نکنه بالا بره .
مثل اینکه فردا دوباره باید برم بازار . ممنون

pedram_sad
29-10-2010, 23:55
مارو ترسوندین خدا نکنه بالا بره .
مثل اینکه فردا دوباره باید برم بازار . ممنون
من خودمم خریدارم
الان خودم هم میخوام یا 460 بگیرم یا 5850
اما قیمت های افتضاح از یک سمت
وموجود نبودنش هم از سمت دیگه داستانی شده

چیزی هم که گفتم از شخص معتبری مثل حسینی مدیر لیون کامپیوتر بود گرچه جاهایدیگه هم همین رو میگن

این مدل گیگا رو اگه شما گیر اوردی حتما بخر عالیه

night lord
30-10-2010, 22:46
آقا من بالاخره بعد از کلی گشتن و اینکه هیچ کارتی پیدا نکردم . البته اون کارت گیگابایت بالا بود ولی 345 قیمتش بود که نمیارزید .
آخرش Gainward gtx 465 good edition با دو تا فن گرفتم 330

نمیدونم فکر کنم کارت خوبی نگرفتم . نظرتون چیه؟

xzero
30-10-2010, 23:06
آقا من بالاخره بعد از کلی گشتن و اینکه هیچ کارتی پیدا نکردم . البته اون کارت گیگابایت بالا بود ولی 345 قیمتش بود که نمیارزید .
آخرش Gainward gtx 465 good edition با دو تا فن گرفتم 330

نمیدونم فکر کنم کارت خوبی نگرفتم . نظرتون چیه؟

GAINWARD که برند مطرحی هستش!! قیمتی هم که گرفتید قیمت خیلی خوبیه !
ولی تنها مشکلی که هست اینه که 465 قابلیت اور خیلی کمی داره !! چون این کارت خیلی پر مصرفتر از 460 هستش و کلا معماری 460 با 465 و 470 و 480 فرق میکنه و همینه که باعث میشه 460 چنین قابلیت اور خوبی داشته باشه!!

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی ای کاش قبل از خرید اینجا میپرسیدی!!

البته تنها مشکل این کارت تو قابلیت اور پایینشه و به جز این هیچ مشکلی نیست!

حالا که خریدی فکرشو نکن ! امیدوارم فنهاش برات بچرخن!! :46:

night lord
30-10-2010, 23:45
مرسی از پاسختون . منو از نگرانی در آوردین . خیلی بد دل بودم نسبت به این کارت .
آخه این کارت یه هدسینک و دو تا فن 8 cm داره که خنکش میکنه و از مدل رفرنسش بهتره نه؟. من یه جا دیدم تو یه سایت اینو تا 824 core clock اور کرده به نظرتون خوب نیست؟

pedram_sad
31-10-2010, 00:30
آخه این کارت یه هدسینک و دو تا فن 8 cm داره که خنکش میکنه و از مدل رفرنسش بهتره نه؟. من یه جا دیدم تو یه سایت اینو تا 824 core clock اور کرده به نظرتون خوب نیست؟
460 با مصرف کمتر و چند درجه خنک تر بودن و over بهتر در بعضی موارد چند فریم بهتر از این کارت میده
مبارک باشه

راستی فن هاش صداشون چطوره ؟
تو حالت idle و peak

night lord
31-10-2010, 00:58
460 با مصرف کمتر و چند درجه خنک تر بودن و over بهتر در بعضی موارد چند فریم بهتر از این کارت میده
مبارک باشه

راستی فن هاش صداشون چطوره ؟
تو حالت idle و peak

راستش هنوز نبستم رو سیستم . فردا میبندم تست میگیرم

night lord
31-10-2010, 12:39
تست کردم دمای معمولی روی 46 صدای فنا خیلی کمه یا اصلا نداره . ت.ی فول لود دما روی 71 صدای فن خیلی کم .
توس یه سایت خوندم که از 470 رفرنس صداش کمتره .

xzero
31-10-2010, 17:14

دلیل اینکه تا این حد اور شده بخواطر همون دو تا فن غیر استوک هستش!

من نگفتم اور نمیشه! فقط گفتم قابلیت اور 460 رو نداره!

تست کردم دمای معمولی روی 46 صدای فنا خیلی کمه یا اصلا نداره . ت.ی فول لود دما روی 71 صدای فن خیلی کم .
توس یه سایت خوندم که از 470 رفرنس صداش کمتره .

دماش خیلی خوبه!!

با این دما مشکلی توی اور نخواهید داشت!! که همه ی اینها دلیلش خنک کنندگی خوب این کارت هستش وگرنه با مدلهای دیگه با فن استوک به سختی میشه به اوری قابل قبول رسید!

مبارک باشه!