ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رندر Vrayدر لبتاب با CPU I7

amingol
26-10-2010, 22:14
سلام دوستان
من کار سه بعدی انجام میدم و اون هم با نرم افزار راینو و رندر گیری با وی ری
واسه این کار یه لبتاپ با سی پی یو I7 تهیه کردم تا قدرت کافی داشته باشه اما الان احساس می کنم که تمام پولمو دور ریختم و سرعت رندرینگ به طرز وحشتناکی پایینه مثلا در حد 10 ساعت برای رندرینگ یه حمام با متعلقاتش البته در حد معمولی و نه با جزییات فراوان
سوالم اینه که آیا میشه کاری کرد که سرعت رندر بالا بره یا اینکه دستگاه من توان نداره یا اینکه اوچیزی که دارم ازش رندر میگیرم سنگینه؟
البته اگه دستگاهم نتونه رندر واسم بگیره باید فاتحه ی خودم و کارم رو بخونم
دوستان اگه تجربه و راهنمایی دارن ممنون میشم کمکم کنن

mortezaon
27-10-2010, 00:27
سلام تنظیمات موتور وی ری مهمه
ممکنه همسن رندر 10 ساعتی شما را با تنظیمات بهتر تو کمتر از 20 دقیقه تمومش کرد
من تو تری دی مکس و مایا راحش را می دونم ولی تو نرم افزار شما نمی دونم
لطفا کانفیگ لپ تابتون را بذارید تا چک کنم

.

RezaTayebiJ
27-10-2010, 13:02
لطفا مشخصات کامل لپ تاپتون و مارکش را بگید.

توجه داشته باشید که سی پی یو های لپ تاپ ها معمولا از نوع mobile هستن و نسبت به سی پی یو های کامپیوتر های رومیزی تقریبا دو برابر کُند تر.

البته همونطور که دوستمون گفتن تنظیمات Vray هم خیلی مهم هستن.

amingol
27-10-2010, 16:52
لطفا مشخصات کامل لپ تاپتون و مارکش را بگید.

توجه داشته باشید که سی پی یو های لپ تاپ ها معمولا از نوع mobile هستن و نسبت به سی پی یو های کامپیوتر های رومیزی تقریبا دو برابر کُند تر.

البته همونطور که دوستمون گفتن تنظیمات Vray هم خیلی مهم هستن.

salam
sharmande fingilish minevisam
labtabam:
asus N61jq hast ba cpu coreI7 va karte gerafike 1 gig ATI radeon hd 5730 ba ram 4ddr3

age motor rendere behtari soragh darid moarefi konid ta az oon estefade konam
age tanzimate khasi hast ke bayad anjam bedam begin ta anjamesh bedam chon man ziad ba tanzimat ashna nistam
mersi mersi mersi

RezaTayebiJ
28-10-2010, 13:24
موتور رندر وی ری از زمان رندر نسبتا مناسبی برخورداره. راه های مختلفی برای کاهش زمان رندرش هست که از بسته به نوع صحنه تون می شه زمان رندر را کاهش داد.
اگر اشتباه نکنم بچه های همین فوروم یه تاپیک در مورد راه کاهش زمان رندر دارن. متاسفانه نتونستم تاپیکش را پیدا کنم.
آقا اگر کسی آدرس تاپیک را می دونه دوستمون را راهنمایی کنه لطفا :)