PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تقویت سیگنال وایرلس

saeed.rg
26-10-2010, 21:29
اساتید یک سوال داشتم
کنار خونه ما یک شرکت هست که ایترنت wireless داره که secure هست ولی من key شبکه رو دارم
مشکل اینجاست که کنار پنجره میشه connect شد ولی داخل خونه سیگنال ضعیفه
می خواستم ببینم راهی هست که با یک accesspoint سیگنال رو تقویت کرد مثلا در حالت repeater یا bridge
آیا نیاز هست که mac address روتر اونها رو داشته باشم یا داشتن key شبکه کافیه (ضمنا encryptation شبکه wap هست)

dsa dsa
27-10-2010, 10:01
می تونی از یک کارت شبکه با توان خروجی بالا + انتن 12 dbi استفاده کنید .

Psychic
27-10-2010, 10:45
اساتید یک سوال داشتم
کنار خونه ما یک شرکت هست که ایترنت wireless داره که secure هست ولی من key شبکه رو دارم
مشکل اینجاست که کنار پنجره میشه connect شد ولی داخل خونه سیگنال ضعیفه
می خواستم ببینم راهی هست که با یک accesspoint سیگنال رو تقویت کرد مثلا در حالت repeater یا bridge
آیا نیاز هست که mac address روتر اونها رو داشته باشم یا داشتن key شبکه کافیه (ضمنا encryptation شبکه wap هست)

شما به راحتی می تونید این کار رو انجام بدین
حتی بدون هزینه ی زیاد

می تونید با یک ظرف مسی+یه روکش آلومینیومی +چند تا سیب زمینی داخلش و وصل کردن یه pigtail به اون و از طرف دیگه استفاده اون به جای آنتن لپ تاپتون قدرت دریافتتون رو حداقل دو برابر کنید

می تونید هم یه مودم توی راه بذارید که نقش Repeater رو بازی کنه

dsa dsa
27-10-2010, 11:11
این انتن های دست ساز فایده نداره .محاسبات ریاضی و فیزیکی دقیق و حساب شده ای نداره /

saeed.rg
27-10-2010, 15:32
ببخشید فکر میکنم متوجه منظور من نشدید
در واقع این استفاده غیر مجاز هست البته یکی از دوستام تو اون شرکت کار میکنه و key شبکه رو به من داده
در واقع میخوام بدون اطلاع شرکت یک accesspoint به شبکه اضافه کنم طبیعتا نمیتونم آنتن یا کارت شبکه اونها رو تغییر بدم!
در مورد انتن های دست ساز هم شنیدم چندان تاثیری نداشته

dsa dsa
27-10-2010, 16:40
ببخشید فکر میکنم متوجه منظور من نشدید
در واقع این استفاده غیر مجاز هست البته یکی از دوستام تو اون شرکت کار میکنه و key شبکه رو به من داده
در واقع میخوام بدون اطلاع شرکت یک accesspoint به شبکه اضافه کنم طبیعتا نمیتونم آنتن یا کارت شبکه اونها رو تغییر بدم!
در مورد انتن های دست ساز هم شنیدم چندان تاثیری نداشته

گفتم خود از این انتن و کارت شبکه قوی تر استفاده کنی نه که بری انتن شرکت رو تغییر بدی .

9vin
01-11-2010, 10:19
سلام دوستان... من اینترنت وایرلس خانگی دارم.....

میشه وسایل جانبی خرید که آنتن دهی قویتر بشه یا نه؟

آنتن دهی خوبه ولی اگر بیشتر بشه که چه بهتر !