ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سئوال درباره وامهاي خوداشتغالي داشتم

meisam317
26-10-2010, 21:16
چند تا سئوال درباره وامهاي خوداشتغالي

سلام به همه دوستان عريز پي سي چند تا سئوال درباره وامهاي خوداشتغالي داشتم
همونطور كه ميدونين شرايط وامهاي خوداشتغالي خيلي خوبه مثلا سود 4 درصد .تنفس 3 تا 12 ماهه.گير ندادن به ضامن . قيمت پايين انها و....:21::46:

سوالات من ؟ لطفا هر چي ميدونين بگين لطفا :11:

1. گفتن با تعداد ساعت مهارت ميدن يعني ديپلم كارودانش با گواهي مهارت (كه توش تعداد ساعت هم نوشته )
حالا سئول من بعضي جاها گفتن با مدرك ليسانس دانشگاه جامع علمي كاربردي ميشه گرفت بعضي جاها كه شرايط بهتري داشتن گفتن نميشه

2. فقط داشتن گواهي مهارت مثلا200 سا 500 ساعته كافيه يا ديپلم كارودانش هم ميخاد ( من ليسانسم ):10:

3. بعضي جاها با مدارك شهرستان هم گفتن ميشه بعضي جاها نه ؟ :41:

4. ميشه كارت مهارت رو غير حضوري گرفت . ديپلم رو كه ميشه :31:

توضيحات :
1. منظور از بعضي جاها بانكها و دفاتر وام عزيز هستن

Dr.FANOOS
27-10-2010, 14:29
من فقط اطلاعاتی که دارم رو می گم.بیشتر از این هم نمی دونم.:31:.
1-یک سری کلاس هاست تحت عنوان کارآفرینی نزدیک 18 جلسه 4 ساعته هست (در مجموع 72 ساعت) البته من یه موسسه می شناسم که توی تهران هست از شهرستان ها بی خبر هستم. البته جها دانشگاهی هم این کلاس ها را برگزار می کنه برای عموم هست. کلاس ها در مورد خلاقیت و مدیریت سرمایه و ریسک و کارآفرینی و طراحی بیزینس پلان هاست.که البته مهمترین کلاسش هم همین بیزینس پلان هست.در آخر دوره شما باید یک بیزینس پلان بنویسید.تا مدرک این دوره رو بگیرید.
بیزینس پلان=======>طرح توجیهی اقتصادی فنی یک تجارت(از شیرینی پزی گرفته تا کارگزاری بورس هیچ محدودیتی نداره!)
شما مدرک این دوره رو به همراه بیزینس پلانتون به وزارت صنایع می برید و درخواست وام می کنید که سقفش 20 میلیون هست.
البته شما باید از طرحتون دفاع کنید و اونها رو متقاعد کنید که کاری که انجام می دهید سودآور هست!
مدت تنفس هم فکر کنم تا 2 سال هست.چون طبق یه فرمولی که شما توی این کلاس ها یاد می گیرید تمامی شرکت ها تا 2 سال توی ضرر هستند و ما انتظار داریم بعد از دو سال سود دهی رو آغاز کنند. درصد سود وام هم پایین هست و این طرح برای اشتغال زایی جوانان راه افتاده به خاطر همین خوب راه می یان.
2-صندوق مهر امام رضا هم به جوانان وام 8 میلیونی تا 10 میلیونی خود اشتغالی می ده که بدون سود هست(این مورد رو زیاد مطمئن نیستم)

logos
27-10-2010, 18:11
البته تا جایی که من شنیدم یه چند وقتی هست کلا وام داده نمیشه !!!!
البته اینم بگم بانک مرکزی اعلام کردا دادن وامها از سر گرفته شده اما فعلا که خبری نیست (منظور وام با بهره پایین هست وگرنه 20 درصد به بالا زیاده)

meisam317
27-10-2010, 18:18
البته تا جایی که من شنیدم یه چند وقتی هست کلا وام داده نمیشه !!!!
البته اینم بگم بانک مرکزی اعلام کردا دادن وامها از سر گرفته شده اما فعلا که خبری نیست (منظور وام با بهره پایین هست وگرنه 20 درصد به بالا زیاده)

چرا اگه سر جيب مبارك رو شل كنين ميدن . :31:

meisam317
29-10-2010, 10:52
من فقط اطلاعاتی که دارم رو می گم.بیشتر از این هم نمی دونم.:31:.
1-یک سری کلاس هاست تحت عنوان کارآفرینی نزدیک 18 جلسه 4 ساعته هست (در مجموع 72 ساعت) البته من یه موسسه می شناسم که توی تهران هست از شهرستان ها بی خبر هستم. البته جها دانشگاهی هم این کلاس ها را برگزار می کنه برای عموم هست. کلاس ها در مورد خلاقیت و مدیریت سرمایه و ریسک و کارآفرینی و طراحی بیزینس پلان هاست.که البته مهمترین کلاسش هم همین بیزینس پلان هست.در آخر دوره شما باید یک بیزینس پلان بنویسید.تا مدرک این دوره رو بگیرید.
بیزینس پلان=======>طرح توجیهی اقتصادی فنی یک تجارت(از شیرینی پزی گرفته تا کارگزاری بورس هیچ محدودیتی نداره!)
شما مدرک این دوره رو به همراه بیزینس پلانتون به وزارت صنایع می برید و درخواست وام می کنید که سقفش 20 میلیون هست.
البته شما باید از طرحتون دفاع کنید و اونها رو متقاعد کنید که کاری که انجام می دهید سودآور هست!
مدت تنفس هم فکر کنم تا 2 سال هست.چون طبق یه فرمولی که شما توی این کلاس ها یاد می گیرید تمامی شرکت ها تا 2 سال توی ضرر هستند و ما انتظار داریم بعد از دو سال سود دهی رو آغاز کنند. درصد سود وام هم پایین هست و این طرح برای اشتغال زایی جوانان راه افتاده به خاطر همین خوب راه می یان.
2

میشه یه کمی یبشتر توضیح بدین ممنون میشم مثلا ادرس موسسه و ..

NAMII
29-10-2010, 22:06
میشه یه کمی یبشتر توضیح بدین ممنون میشم مثلا ادرس موسسه و ..

واسه منم سواله و همینطور زمان اعطای این وامها رو میخواستم بدونم....

sina1415
31-10-2010, 19:50
یه سوال:

اگه من با مدرک مهندسیم یه شزکت ثبت کنم ..میتونم باهاش وام بگبرم؟ چقد؟شرایطش؟دردسر زباد داره ؟

makintash
31-10-2010, 19:59
یه سوال:

اگه من با مدرک مهندسیم یه شزکت ثبت کنم ..میتونم باهاش وام بگبرم؟ چقد؟شرایطش؟دردسر زباد داره ؟
بستگی داره محدوده کاریت چی باشه و برای چند نفر اشتغال زایی کننی برای کارگاههای کوچیک زیر 50 تومن و باید حداقل 5 تا 10 نفر رو سر کار ببری .
البته ضامن از این حرفها می خوان وام هم به صورت وهله ای پرداخت میشه.

sina1415
31-10-2010, 20:02
بستگی داره محدوده کاریت چی باشه و برای چند نفر اشتغال زایی کننی برای کارگاههای کوچیک زیر 50 تومن و باید حداقل 5 تا 10 نفر رو سر کار ببری .
البته ضامن از این حرفها می خوان وام هم به صورت وهله ای پرداخت میشه.

یکی از دوستام با مدرک مهندسی برق شرکت ثیت کرده ( در مرحله تائیدیه ) .میگه می خوام باهاش وام بگیرم یه ماشین سنگین قسطی ور دارم .............مدارک شرکت هم بندازم خونه

اینجور هم میشه مگه ؟؟/ یا باید حتما تو زمینه شرکتت مصرف کنی

makintash
31-10-2010, 21:11
یکی از دوستام با مدرک مهندسی برق شرکت ثیت کرده ( در مرحله تائیدیه ) .میگه می خوام باهاش وام بگیرم یه ماشین سنگین قسطی ور دارم .............مدارک شرکت هم بندازم خونه

اینجور هم میشه مگه ؟؟/ یا باید حتما تو زمینه شرکتت مصرف کنی
تا انجایی که من میدونم وام به صورت وهله ای هست و در ضمن بعد از اولین وهله به صورت دوره ای بازرس از طرف سازمان میاد و وضعیت کار رو ببرسی میکنه اگه طبق روال نیاشه وام با سود از سمت انا استرداد میشه یعنی پولو میگیرن یه چیزی به عنوان جریمه هم ازتون میگیرن.

meisam317
08-11-2010, 10:05
تا انجایی که من میدونم وام به صورت وهله ای هست و در ضمن بعد از اولین وهله به صورت دوره ای بازرس از طرف سازمان میاد و وضعیت کار رو ببرسی میکنه اگه طبق روال نیاشه وام با سود از سمت انا استرداد میشه یعنی پولو میگیرن یه چیزی به عنوان جریمه هم ازتون میگیرن.

اینایی که شما میگین موقعی هستش که از طرق معمولی ، ثبت نام ، اداره کار یا فنی حرفه ای اقدام بشه فک کنم هستش که شاید بشه با زیر میزی مشکلشو حلش کرد . اما اینایی که وام خوداشتغالی رو میخرین اصلا همچین گیردادنهایی رو نداره . اخه شرکته میگفتش خود شعبه بانک حدود 10 درصد از وام رو بر میداره :21::27:

mojisa
23-03-2012, 12:50
سلام. خسته نباشید.
ببخشید من می خواستم در مورد وام خود اشتغالی که دفاتر مشاوره ی وام میدن بپرسم. این دفاتر واقعا" این وام رو می دن یا کلاهبرداری هستن؟ شرایطش دقیقا" مثل همین هست که اینجا نوشتین. 4%. یک سال تنفس. 50 میلیون. با 500 و خورده ای قسط.
مرسی.

ila
03-04-2012, 15:38
آیا هنوز هم وام خود اشتغالی میدن؟ کجا باید سواال کنیم و ثبت نام؟