ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا گوشی های موتو ساخت آمریکا نیست؟(برا شرط بندیه با دوستمه)بیاین تو

tired friend
26-10-2010, 20:26
سلام گوگولیا
دوستم می گه موتو ساخت آمریکا نیست منم بش گفتم برا آمریکاـء قبول نمی کنه باهاش 10تومن شرط کردم
بیاین بگین ساخت آمرکاست یا نه ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
حرفم درسته یا نه.؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
می خوام جوابتونو چاپ بزنم.!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifبهش نشون بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
جون هر کی دوس دارین بی ربط پست ندین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

sjalal
22-11-2010, 21:52
اصل شرکت که امریکاییه.............ولی من گوشی هایی که خریدم ساخت چین زده
شما اکثر فیلم های امریکایی هم ببینید...........بازیگرا اکثرا گوشی موتورولا دارند

hoha881
22-11-2010, 21:57
اونایی توی ایران هست ساخت چین هست تحت لیسانس موتورولا امریکا

LiverBarca
24-11-2010, 01:32
ای بمیری چین که نمیزاری یه گوشی درست و حسابی و اصل وارد ایران بشه:41:...

Mr Andersson
02-02-2011, 05:32
من Made in Germany ش رو هم دارم. اصل شرکت آمریکاییه و چون زیاد جهانی نیست توسط دوستان چینی هم زیاد تولید نشده. یعنی کم میشه پیدا کرد.

fire159
02-02-2011, 19:59
ساخت آمریکا
مونتاژ در چین

مثل همه برندهای دیگه

aref.moradi
02-02-2011, 21:21
همه گوشیا تو چندتا کشور چین هندوستان مجارستان ... ساخته میشن علتشم پایین بودن مزد کارگران و پایین اومدن قیمت نهایی محصول ولی خب این گوشیها هم طبق ضوابط و استاندارهای خاصی ساخته میشن مثلا گوشیهایی که به سفارش امریکا و کانادا و اروپا تولید میشن از بالاترین کیفیت برخوردارن و گوشیهاییکه برای کشورهای افریقا و خاورمیانه تولید میشن از کیفیت پایینتری برخورداره و شما در موقع خرید باید دقت کنید گوشی مورد نظر به سفارش کدوم کشور ساخته شده که اینکار با کد im انجام پذیر