PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با درایورهای HP 2170

Mbt925
26-10-2010, 14:05
سلام دوستان.
لطفا در مورد موارد زیر راهنمایی کنید.

1. توی سایت دو مدل 2170us و 2170si وجود دارن در صورتی که روی لپ تاپ من نوشته 2170ee
2. بعضی از درایورها موقع نصب خطای "this computer does not meet the minimum requirement for installing the software" میدن.
3. وایرلس هم کار نمی کنه.

aridonald
26-10-2010, 15:18
سلام دوستان.
لطفا در مورد موارد زیر راهنمایی کنید.

1. توی سایت دو مدل 2170us و 2170si وجود دارن در صورتی که روی لپ تاپ من نوشته 2170ee
2. بعضی از درایورها موقع نصب خطای "this computer does not meet the minimum requirement for installing the software" میدن.
3. وایرلس هم کار نمی کنه.
شما باید درایور ها رو از بخش خاور میانه سایت اچ پی بگبربد این مدل لپتاپ اون جا ریجیستر شده

Pami
26-10-2010, 16:45
تاپیک به تالار نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتقال داده شد

Mbt925
27-10-2010, 10:38
دانلود کردم. فرقی نکرد. بازهم همون خطاها رو داد.
ترتیب نصب درایورها مهمه؟

armin_punisher6
27-10-2010, 14:06
دانلود کردم. فرقی نکرد. بازهم همون خطاها رو داد.
ترتیب نصب درایورها مهمه؟
منم دقیقا مشکل همین دوستمونو دارم.اگه تو سرچ سایت اچ پی 2170ee بزنین مدل رو میاره ولی مشکلی که اینجاست وایرلس منم کار نمیکنه.کل درایورهارو دانلود کردم و همه هم نصب کردم ولی تاثیری نداشت.ممنون میشم راهنمایی کنین.

Mbt925
27-10-2010, 16:51
lمن درايورها رو دانلود كردم و ويندوز رو هم عوض كردم.

همشون نصب شدن غير از دو مورد زير:

پ. وايرلس نصب شد ولي كار نمي كنه.
2. درايور Turbo Boost نصب نشد و خطايي كه در پست اول دادم رو ميده.

armin_punisher6
27-10-2010, 17:03
lمن درايورها رو دانلود كردم و ويندوز رو هم عوض كردم.

همشون نصب شدن غير از دو مورد زير:

پ. وايرلس نصب شد ولي كار نمي كنه.
2. درايور Turbo Boost نصب نشد و خطايي كه در پست اول دادم رو ميده.
هیچکس نیست جواب بده؟منم همین مشکل رو دارم.در ضمن این Turbo boost چی هست؟

Mbt925
27-10-2010, 19:53
هیچکس نیست جواب بده؟منم همین مشکل رو دارم.در ضمن این Turbo boost چی هست؟

تكنولوژي جديد سي پي يو هاي core i5 و i7 كه مي تونن با افزايش فركانس قدرتشون رو خيلي افزايش بدن.

H@mid-Vista
29-10-2010, 08:48
دوستان اگر با درایورها مشكل دارید این دو جا رو مطالعه نمایید:

درایور اتوماتیك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش روشهای یافتن درایورهای سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

armin_punisher6
03-11-2010, 08:54
تكنولوژي جديد سي پي يو هاي core i5 و i7 كه مي تونن با افزايش فركانس قدرتشون رو خيلي افزايش بدن.
متشکرم از جوابتون.الان میفهمم که روز اولی که لپ تاپ رو گرفتم به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود ولی بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 میداد.ریکاوری هم که کردم درست نشد.intel turbo هم دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه.توی مشخصات سی پی یوم الان فقط نوشته 1.6 1.6 GHZ درصورتیکه قبلا نوشته بودGHZ 2.8 ~ 1.6 ممنون میشم راهنماییم کنین که چه طوری نصب کنم.

Mbt925
03-11-2010, 09:56
متشکرم از جوابتون.الان میفهمم که روز اولی که لپ تاپ رو گرفتم به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود ولی بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 میداد.ریکاوری هم که کردم درست نشد.intel turbo هم دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه.توی مشخصات سی پی یوم الان فقط نوشته 1.6 1.6 GHZ درصورتیکه قبلا نوشته بودGHZ 2.8 ~ 1.6 ممنون میشم راهنماییم کنین که چه طوری نصب کنم.

با نصب درایور ویندوز بهتر می تونه با سخت افزار مربوطه ارتباط برقرار کنه و برای همین امتیاز بالاتر میره.
ولی در حال حاضر هم، پردازنده شما قابلیت turbo boost رو داره و ازش استفاده می کنه. TurboBoost apple زیر رو نصب کنید تا کارایی ذکر شده رو مشاهده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mbt925
03-11-2010, 10:03
روش حل مشکل وایرلس در 2170:

1- برید به كنترل پانل
2 - Network and sharing center رو اجرا كنید
3 - از سمت چپ change adapter settings رو انتخاب كن .
4 - بر روي Wireless Network Connection راست كليك کرده و گزينه آخر يعني Properties‌ رو انتخاب كنید
5 - گزينه Configure‌ رو بزنید
6 - تب Advanced رو انتخاب كنید
7 - حالا توی ليست Location رو ميبينيد.
8. کشور رو تغییر بدید. انقدر تغییر بدید تا مشکل حل بشه. (من رو "US Minor Outlying Islands " قرار دادم و مشکل حل شد)

armin_punisher6
03-11-2010, 14:14
با نصب درایور ویندوز بهتر می تونه با سخت افزار مربوطه ارتباط برقرار کنه و برای همین امتیاز بالاتر میره.
ولی در حال حاضر هم، پردازنده شما قابلیت turbo boost رو داره و ازش استفاده می کنه. TurboBoost apple زیر رو نصب کنید تا کارایی ذکر شده رو مشاهده کنید.

نصب کردم مشکل حل نشد.هنوز همون 1.6 1.6 رو نوشته امتیاز هم همون 7 هست.کسی نمیدونه چرا اون برنامش نصب نمیشه؟تو سایت اچ پی رفتم ولی مشکلم حل نشد.

armin_punisher6
04-11-2010, 11:48
کسی نمیتونه جواب بده؟

Mbt925
04-11-2010, 22:11
نصب کردم مشکل حل نشد.هنوز همون 1.6 1.6 رو نوشته امتیاز هم همون 7 هست.کسی نمیدونه چرا اون برنامش نصب نمیشه؟تو سایت اچ پی رفتم ولی مشکلم حل نشد.

مشکل وایرلستون حل شد؟
من که نگفتم با نصب کردن اون gadget مشکل حل میشه. گفتم اون gadget بهتون نشون میده که الانش هم قابلیت turbo boost تون فعاله و در حال استفاده است.

armin_punisher6
05-11-2010, 11:02
مشکل وایرلستون حل شد؟
من که نگفتم با نصب کردن اون gadget مشکل حل میشه. گفتم اون gadget بهتون نشون میده که الانش هم قابلیت turbo boost تون فعاله و در حال استفاده است.
مشکل وایرلسم با ریکاوری ویندوز حل شد.ولی نمیدونم چرا intel turbo نصب نمیشه.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

Mbt925
05-11-2010, 11:26
من با مسئول hp چت کردم. هیچکدومشون نتونستن راه حل ارائه کنن. یکیشون گفت که به زودی براش یه fix ارائه می کنیم که مشکل نصب رو حل کنه.

ژولی لسکو
29-09-2013, 22:55
روش حل مشکل وایرلس در 2170:

1- برید به كنترل پانل
2 - Network and sharing center رو اجرا كنید
3 - از سمت چپ change adapter settings رو انتخاب كن .
4 - بر روي Wireless Network Connection راست كليك کرده و گزينه آخر يعني Properties‌ رو انتخاب كنید
5 - گزينه Configure‌ رو بزنید
6 - تب Advanced رو انتخاب كنید
7 - حالا توی ليست Location رو ميبينيد.
8. کشور رو تغییر بدید. انقدر تغییر بدید تا مشکل حل بشه. (من رو "US Minor Outlying Islands " قرار دادم و مشکل حل شد)
آقاجان درود به شرفت
دیروز تا حالا کل سایت اچ پی رو دانلود کردم! نشد!
فقط همین کشور مشکل رو حل کرد برای من ترکیه جواب داد
مرسی عزیز:n16:

Mbt925
29-09-2013, 23:07
آقاجان درود به شرفت
دیروز تا حالا کل سایت اچ پی رو دانلود کردم! نشد!
فقط همین کشور مشکل رو حل کرد برای من ترکیه جواب داد
مرسی عزیز:n16:

خواهش می کنم. خدا رو شکر مشکل شما حل شد.

ژولی لسکو
02-10-2013, 06:23
جالبه به رایانه کمک هم زنگ زدم:n04:
ولی همون داستانهایی که خودم از بر بودم رو تحویلم داد!:n13:
بازم مرسی:n12: