ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی به جهت خرید سیستم مبتنی بر i7 یا Phenom

RezaTaghizadeh
26-10-2010, 08:53
سلام به همه......... :11:
خسته نباشید و خدا قوت...........
ببخشید من یه سیستم می خواستم که مبتنی بر i7 و یا Phenom II AMD3 X6 باشه.....
کارایی سیستم برای کار تخصصی با نرم افزارهای گرافیکی مثله 3D - Maya و...
سیستم فقط Case و چیز دیگه ای نیاز نیستش......
حداکثر قیمت Case هم 950 تومن باشه.......
مادربورد از شرکت های ASUS و یا GigaByte‌ باشه ممنون میشم........
اگه عزیزان لطف کنند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم..... :11:

Erfan.
26-10-2010, 11:23
M.B: Asrock 890Fx Deluxe 4
Cpu : AMD Phenom II X6 1090T
RAM :2X2 A-Data 1333cl8
VGA : ATI 5770 Sapphire
Psu : Green 585b
H.D.D: Seagate 500 7200
O.D.D : HP 1270i
Case : Green Magnum II

قیمت حدودا میشه 1.050.000

ولی سیستم بسیار قدرتمندی میشه ... CPU 6 هسته ... مادربرد قوی ترین چیپست AMD ...
فقط نمیدونم VGA کافی باشه یا نه :13: اگه VGA بالا تر نیاز دارید میتونید مادربرد و CPU رو ارزان تر بگیرید . VGA رو
GTX 460 1GB یا HD 5850 بگیرید ...

مادربورد از شرکت های ASUS و یا GigaByte‌ باشه ممنون میشم........

برای این چیپست قیمت بالایی دارن و توصیه نمیشه ...

RezaTaghizadeh
26-10-2010, 18:39
M.B: Asrock 890Fx Deluxe 4
Cpu : AMD Phenom II X6 1090T
RAM :2X2 A-Data 1333cl8
VGA : ATI 5770 Sapphire
Psu : Green 585b
H.D.D: Seagate 500 7200
O.D.D : HP 1270i
Case : Green Magnum II

قیمت حدودا میشه 1.050.000

ولی سیستم بسیار قدرتمندی میشه ... CPU 6 هسته ... مادربرد قوی ترین چیپست AMD ...
فقط نمیدونم VGA کافی باشه یا نه :13: اگه VGA بالا تر نیاز دارید میتونید مادربرد و CPU رو ارزان تر بگیرید . VGA رو
GTX 460 1GB یا HD 5850 بگیرید ...

برای این چیپست قیمت بالایی دارن و توصیه نمیشه ...

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز..........
حالا اگه این قیمت رو تا 1 و 200 بالاتر ببرم و از Motherboardهای ASUS و GigaByte بخوام استفاده کنم جوری که مدلی باشه که اگه مبتنی بر Intel هستش SLI باشه و اگه مدلی از این مادربوردها مبتنی بر AMD هستش بشه از چند کارت گرافیک ATI یا هون فناوری کروسفایر استفاده کرد.......
اگه امکان داره چنین سیستمی رو پیشنها کنید......

Main:
CPU:
RAM:
VGA:
Power:
H.D.D:
Case:
نیازی به O.D.D نیست. کارت گرافیک هم مدلی باشه که از SLI یا کروس فایر پشتیبانی کنه......
خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و کمکم کنید....

Erfan.
26-10-2010, 20:27
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز..........
حالا اگه این قیمت رو تا 1 و 200 بالاتر ببرم و از Motherboardهای ASUS و GigaByte بخوام استفاده کنم جوری که مدلی باشه که اگه مبتنی بر Intel هستش SLI باشه و اگه مدلی از این مادربوردها مبتنی بر AMD هستش بشه از چند کارت گرافیک ATI یا هون فناوری کروسفایر استفاده کرد.......

خواهش میکنم ...
این مادربرد که من معرفی کردم قابلیت Crossfire داره ...
اگه میخواید حتما Asus یا Gigabyte باشه ایت دو مدل رو پیشنهاد میکنم :
Asus Crosshair IV Formula
و
Gigabyte 890Fxa UD7

جفتشون تقریبا تو یه سطح هستن ... اما دومی سایزش بزرگ تر از حالت عادیه و توی هر کیسی جا نمیشه ... ارزون ترین کیسی که ساپورتش میکنه Green - Dragon هست به قیمت حدودی 85 تومان ...
اما پیشنهاد من همون Asrock 890Fx Deluxe 4 هست ... ببینید من خودم Gigabyte 890Fxa UD7 دارم ... به هیچ عنوان مادربرد بدی نیست اما قیمتش خیلی بالاست :13: حدود 350 هزار تومان ... در حالتی که اون Asrock حدود 200 هزار تومان هست ... و مادربرد بسیار خوبی هست ... اگه قصد OverClock سنگین و کراسفایر بیش از 2 کارت رو ندارین خرید مادربرد گران قیمت مزیتی برای شما نداره ...

نیازی به O.D.D نیست. کارت گرافیک هم مدلی باشه که از SLI یا کروس فایر پشتیبانی کنه......

روی سیستم AMD نمیشه کارت های Nvidia رو SLI کرد و فقط قابلیت Crossfire کارت های ATI وجود داره ...
همون 5770 که گفتم این قابلیت رو داره و میتونید بعدا با یه 5770 دیگه کراسفایر کنید ... البته باید پاور رو هم کمی بالاتر بردارید ...

rommatti
26-10-2010, 21:14
ازراک تو اور از اون دوتا ضعیف تره اما اور کردن x6 برای فرکانسهای بالاتر از 4 کار ساده ای نیست و برپایه aircoolinig ............:41:
همون ازراک خوبه و اون دوتا واقعا با قیمتاشون همه را شاکی کردند

من خودم طرفدار اسوس هستم اما الان ازراک دارم کاملا هم راضی هستم ازش

فک میکنم اسوس و گیگا با این قیمتاشون فقط بازار را از دست دادند در ازای هر یدونه ud7 و iv که اسوس و گیگا فروخته باشند ازراک 10 تا مین 890 باید فروخته باشه تا حالا

alireza1411
26-10-2010, 22:22
ازراک تو اور از اون دوتا ضعیف تره اما اور کردن x6 برای فرکانسهای بالاتر از 4 کار ساده ای نیست و برپایه aircoolinig ............:41:
همون ازراک خوبه و اون دوتا واقعا با قیمتاشون همه را شاکی کردند

من خودم طرفدار اسوس هستم اما الان ازراک دارم کاملا هم راضی هستم ازش

فک میکنم اسوس و گیگا با این قیمتاشون فقط بازار را از دست دادند در ازای هر یدونه ud7 و iv که اسوس و گیگا فروخته باشند ازراک 10 تا مین 890 باید فروخته باشه تا حالا

بله من هم موافقم. کلا معیار خرید به نظر من نسبت کارایی به قیمته. وقتی چند تا برد 890 میدن دست ما امکانات جانبیش به نظر من مهمتره تا کاراییش چون تقریبا تفاوت کاراییشون در حد 2 3 درصده حتی در زمینه ی اور کردن و ... هم تفاوت کمی دارن.

تو بازار اینران که کلا همه گیگا و ایسوس رو دارن و همون رو هم میگن خوبه و مشتری کمتر طرف بیواستار ازراک ام اس آی و ... میره.