مشاهده نسخه کامل
: mvm530 یا پارس ELX یا سورن یا 206 SD یا جن2 یا ورنا.... ؟؟؟؟؟!!!!!!
Steps-Rap
25-10-2010, 20:33
سلام دوستان.قصدم از زدن این تاپیک مقایسه ای بین این چند تا ماشین بود:
mvm 530 --- سورن --- پارس ELX --- جن2 --- 206 SD --- هیوندای ورنا
دوستانی واقعا اطلاع دارن خواهش میکنم این ماشین هارو مقایسه کنن با هم(از هر لحاظ) تا در کل بفهمیم کدوم یک از این ماشین ها واسه خرید مناسبن
آوانته رو هم واسه این نگفتم چون مطمعنا قابل قیاس با این رده ماشین ها نیست...
من بیشتر میخواستم بدونم MVM 530 ماشینی هست که نسبت به قیمتش بی ارزه و ماشینه خوبیه یا نه..
انتظارات از ماشین: قدرت خوب-کیفیت خوب-ایمنی-امکانتت داخلی و رفاحی - راحت بودن - جادار....)
ممنون میشم...
mehrdad1921
26-10-2010, 23:02
سلام دوستان
اول در مورد mvm 530:
این ماشین ساخت چین هست اما موتورش ساخت اتریشه نام اصلیشم چریA5 هست:
موتورش 2000 و 140 اسب بخار قدرت داره دارای ترمز ABS,EBD و دو کیسه هوا و همچنین سانروف هست.
من از چند نفر که از این ماشین داشتن در مورد کیفیت اش پرسیدم همشون راضی بودن ولی باید یکم صبر کنیم تا ببینیم تا اخرش مشتریانشو راضی نگه میداره یا نه.(البته من ازش خشم اومد چون نسبت به پولش خوبه در عین حال تمام ماشین های ساخت داخل
اکثر لوازمشان از چین میاد.)
سلام دوستان.قصدم از زدن این تاپیک مقایسه ای بین این چند تا ماشین بود:
mvm 530 --- سورن --- پارس ELX --- جن2 --- 206 SD --- هیوندای ورنا
دوستانی واقعا اطلاع دارن خواهش میکنم این ماشین هارو مقایسه کنن با هم(از هر لحاظ) تا در کل بفهمیم کدوم یک از این ماشین ها واسه خرید مناسبن
آوانته رو هم واسه این نگفتم چون مطمعنا قابل قیاس با این رده ماشین ها نیست...
من بیشتر میخواستم بدونم MVM 530 ماشینی هست که نسبت به قیمتش بی ارزه و ماشینه خوبیه یا نه..
انتظارات از ماشین: قدرت خوب-کیفیت خوب-ایمنی-امکانتت داخلی و رفاحی - راحت بودن - جادار....)
ممنون میشم...
با توجه به انتظاراتتون به ترتیب:(با توجه به خواستتون به ترتیب دقیق گفتم)
1-جن2 (قدرت خوب-کیفیت خوب-راحت بودن -امکانات داخلی و رفاحی-جادار)
2-پارس ELX (قدرت خوب-جادار)
3-MVM530 (امکانات داخلی و رفاحی-ایمنی-جادار)
4-206 V8 (امکانتت داخلی و رفاحی - راحت بودن -قدرت خوب)
پیشنهاد من Gen2 هست٬ اگر تو اینترنت سرچ کنی میبینی که کارخونه سازندش تو ایران ( زاگروس خودرو ) به مشکل برخورده و نمایندگی هاش یکی یکی تعطیل شدن و قیمت این ماشین به شدت افت کرد و قطعات یدکیش گیر نمیاد و...
با این حال حدود یه ماه پیش رفتم یه دونه بخرم٬ دوستم نمایندگیش رو داره٬ وقتی رفتم بخرم دیدم از 25-26 میلیون دوباره شده 30 میلیون!!! گفتم دلیلش چیه؟ گفتش تمام مشکلاتش برطرف شده و قراره خود شرکت پروتون از سال دیگه بیاد ایران و خودش تولید این ماشین و چند مدل دیگه از خودرو های پروتون رو تو ایران به دست بگیره٬ در حال حاظر هم تامین قطعات رو خود شرکت پروتون به عهده گرفته و دیگه مشکل قطعه نداره و همه قطعاتش هم اصل هست ( اون اینا رو میگفت دیگه راست و دروغش رو خبر ندارم ولی اگر دروغ میگفت نباید یه شبه اینقدر قیمت این ماشین میرفت بالا )
کلا پروتون از همه نظر یه سر و گردن از ماشین های دیگه ای که گفتید بهتره مخصوصا از نظر کیفیت
MVM530 رو از نزدیک دیدم و در موردش هم تو یکی دیگه از تاپیک ها نوشتم٬ کیفیتش حتی از MVM110 هم پایین تره و به جرات میتونم بگم در عمرم بی کیفیت تر از این ماشین ندیدم٬ حتی پراید هم کیفیتش از اون بیشتره! ولی ظاهرش مثل ماشین های گرون قیمت میمونه٬ امکاناتش هم فقط در حدیه که بخوان تو کاتالوگ بگن فلان امکان رو هم داره٬ مثلا کنترلر های روی فرمونش فقط میتونه صدای ضبط رو کم و زیاد کنه و لاغیر! این ماشین ده سر و گردن از ماشین های دیگه ای که گفتید پایین تره.
شما برو یه بار این ماشین رو از نزدیک ببین و برسیش کن٬ از این ماشین که هیچی٬ از زندگی سیر میشی٬ اصلا لازم نیست که در مساپل فنی وارد باشی یا بخوای موتور ماشین رو برسی کنی٬ شما فقط برو تو کار جنس و کیفیت پلاستیک بکار رفته تو این ماشین٬ البته زیاد دستت رو روی پلاستیک هاش نکش چون ممکنه مثل پاک کنی که روی کاغذ میکشی تموم بشه!
در ضمن هم یه نفر تو انجمن فالس این مورد رو نوشته بود و هم در تستی که در مجله ماشین شده بود این مورد رو گفته بود که چرخ های عقبش توی پیچ ها لیز میخوره و عقب ماشین اینور و اونور کشیده میشه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد.
حالا اگر مقاله اش رو پیدا کردم فردا میگذارم اینجا که خودت بخونی و حالش رو کامل ببری.
پارس رو خودمون داریم٬ اینجوری بگم که اکر بخوای با این ماشین خانوم بلند کنی 90 درصد خانوم ها پارس رو از 405 تشخیص نمیدن و اگر خانومه کلاسش بالا باشه به جای اینکه سوار بشه تف میکنه رو ماشین! ( شوخی ) به نظر خودم پارس در ایران بدترین ماشین از نظر رابطه قیمت و محصول هست.
206 صندوق دار هم مثل 206 معمولی بیشتر یه ماشین دو نفره محصوب میشه چون صندلی های عقبش اصلا جا دار و راحت نیست.
mehrdad1921
27-10-2010, 15:08
البته 30 تومان واسه جن2 تو با موتور 1600 و 110 اسب بخار خیلی زیاده میشه با این پول اوانته یا مگان گرفت با موتور 2000.
در مورد MVM530 به نظر من اینطور که شما میگین نیست کیفیتش در حد پارس یا سمند هست .(شما پشت فرمانش بشین ببین کلاجش چقدر نرمه در ضمن خود ماشینم کلا نرم هست)
آره، 30 تومن برای Gen2 خیلی زیاده، برای همین هم نخریدمش، تو اون رنج خودم مگان رو بیشتر از همه میپسندم و آوانته هم انتخاب خوبیه.
در مورد MVM530 هم چون خودم از نزدیک دیدمش و برسیش کردم، و زیاد هم در موردش تحقیق کردم، و خودمون هم یکی از محصولات چری رو داریم (MVM110) بنابر این اگر خورشید را در دست راستم و ماه را دردست چپم قرار دهند بازم میگم اتوموبیلی بی کیفیت تر از MVM530 در ایران وجود نداره و حتی ار نظر کیفیت قطعات و مونتاژ سگ پراید شرف داره به این ماشین.
Steps-Rap
27-10-2010, 19:41
چطور کسی از ورنا تعریف خاصی نکرده؟؟
هرچند به نظر من نسبت به قیمتش نمی ارزه...
البته قصد خریدش رو هم اصلا نداریم.
---------
جن 2 بدیش اینه که صندوق عقبش جادار و مثل ماشین های سدان نیست.
206 v8 هم که جای سر نشینان عقب مثل جن 2 خفست.
ولی خوب احتمالا انتخاب های ما یکی از ماشین های v8 sd یا 530 mvm خواهد بود.(در نهایت اگه جور شه آوانته که احتمالش کمه در غیر این صورت همون قبلیا...)
این mvm هم که میگین کیفیت نداره....
خلاصه اگه باز بیشتر راهنمایی کنید دمتون گرم...
mehrdad1921
27-10-2010, 21:01
البته من MVM530 رو خودم شخصن مشتریشم اما منتظرم مجله ماشین ازمایش کنه تا ببینم کیفیت در چه حدیه.
اگر پست های قبلی رو میخوندی٬ میدیدی که نوشتم مجله ماشین قبلا آزمایشش کرده
mehrdad1921
27-10-2010, 22:01
دوست عزیز تو کدام شماره؟
نتیجه چی شد؟
کدوم شماره اش رو یادم نیست
چیزی که از مقاله اش یادمه، کیفیت بسیار بد مونتاژ، لیز خوردن و کشیده شدن عقب خودرو به اینطرف و اونطرف در سر پیچ ها هست.
کلا این ماشین یه سطل آشغال متحرکه که تنها دلیل فروشش در ایران اینه که شرکت پر رو و سوء استفاده گری مثل مدیران خودرو در ایران وجود داره. ( اگر خواستید بخرید، تو نمایندگی مراقب باشید که کارکنان نمایندگی جیبتون رو نزنن، چون موقعی که ما میخواستیم MVm110 بخریم مدیر نمایندگی میخواست چند تا تراول ازمون بدزده که موفق نشد )
بعد هم میخواست ماشین رو جدا بفروشه و گاز کولرش رو جدا! و هزار و یک مسخره بازی دیگه که در آوردن...
mehrdad1921
27-10-2010, 23:10
خیلی ممنون دوست عزیز
مقایسه این خودرو ها با حجم موتور و امکانات مختلف و قیمت بسیار متفاوت کار اشتباه و بیهوده ای است
بهتره تاپیک بسته بشه
Steps-Rap
28-10-2010, 18:06
مقایسه این خودرو ها با حجم موتور و امکانات مختلف و قیمت بسیار متفاوت کار اشتباه و بیهوده ای است
بهتره تاپیک بسته بشه
عجب حرفی میزنیا !!!!
همچین میگی امکانات مختلف انگار یکی توش قصره اون یکی خونه خرابه....
قیمت های دو سه تاشون که نزدیک به همه.امکاناتشون تقریبا متشابه...
farshad bugatti
28-10-2010, 19:38
بهتره تاپیک بسته بشه
اتفاقا خیلی هم رقیب هستن با هم دیگه!
چون بازدهی موتوراشون تقریبا به هم نزدیکه و از لحاز اپشن و غیره هم همین طور!
mehrdad1921
29-10-2010, 22:11
سلام دوستان.
به نظر من بهتره به جای سورن سمند EF7 وارد مقایسه بشه.
ورنا به خاطر فروش کم و بازار بدش نمی تونه انتخاب بهتری باشه قیافشم چنگی به دل نمیزنه.
پارس ELX تازگی ها من تو یه نمایشگاه تو ولیعصر دیدم سانروف داشت رینگ اسپورت و ABS یه دونه هم ایربگ داشت قیمتش حدود 23 تومن بود که اصلا نمی ازید اما اگه 19 تا 20 بود بهتر بود از طرفی هم کیفیت قطعاتشم خیلی افت کرده.
MVM530 امکانات خوبی داره موتورش نسبت به تمام رقیباش قدرت مند هست اما ساخت چینه دیگه باید امتحان پس بده بعد در موردش قضاوت کنیم(البته ما ایرانی ها همیشه در مقابل یه تازه وارد می ایستیم و میگیم یه دینار به این نمیدم یه عالم هم واسش شایعه درست می کنیم بعد از یه مدت میریم تو صف اش می ایستیم یا منتظر می شیم واسه ثبت نام.مثل تندر .ریو.SD اولش همه از اینا بدشون می امد حالا ببین چقد طرفدار دارن).
در مورد جن2 با اون قیمت کلا بیخیال شو بهتر بود قیمتش حدود 23 یا 24 بود اون موقعه بهتر میتونست رقابت کنه.
اما 206 اس دی با اون قیمت و امکاناتش گزینه ی خوبی هست اما سمند EF7 در حال حاضر به نظر من بهترین انتخاب میتونه باشه و بعد از اون 206 اس دس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.