PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام this driver is blocked due to compatibility issues

tranceyou
25-10-2010, 17:29
سلام
گفتم تاپیکی با این موضوع باز کنم شاید بدرد دیگران هم بخوره و استفاده برده بشه

دوتا سوال دارم یکی این عکس که این چه پیغامی هست و چرا میاد دقیقا و زیاد سردرنیاوردم
از چیزی که معنیش کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و دوم اینکه چرا شورت کاتی که از استارت منو آوردم اینجوری شده و آیکون رو نشون نمیده؟؟؟؟

ممنون

alireza1411
25-10-2010, 18:05
سلام
گفتم تاپیکی با این موضوع باز کنم شاید بدرد دیگران هم بخوره و استفاده برده بشه

دوتا سوال دارم یکی این عکس که این چه پیغامی هست و چرا میاد دقیقا و زیاد سردرنیاوردم
از چیزی که معنیش کردم.

و دوم اینکه چرا شورت کاتی که از استارت منو آوردم اینجوری شده و آیکون رو نشون نمیده؟؟؟؟

ممنون

اون سوال اول که مربوط به درایور نا مناسب یا مشکوکه. مثلا واسه یه وسیله ی جانبی یه چیزی نصب میکنید ولی این درایوری که دارین میریزین کاملا تائید شده ت=نست و ماکروسافت داره هشدار میده که ممکنه مشکل پیش بیاره. البته نگران نباشید خیلی پیش میاد که این پیغام رو صفحه ظاهر میشه ولی وسیله درست کار میکنه و ویندوز هم هنگ نمیکنه.

اگه هنگ هم کرد خیلی راحت با سیف مد برو توش و آن اینستال کن راحت شی.

دومین سوال .... من هم دیدم گاهی خیلی کم این طوری میشه. میتونی رو شرت کات ها راست کلیک کنی و در تبی که باز میشه گزینه ی change Icon رو بزنی و آیکون برنامه رو از وفلدری که توش نصب شده پیدا کنی و بگی اون رو بزاره عکس شرت کات. اگه مشکل حل نشد یا اون گزینه که گفتم نافعاله باید بری تو فولدر نصب برنامه و رو فایل اجراییش راست کلیک کنی کنی و بزنی send to desktop که همون طور که خودت میدونی از اول شرت کات بسازه که شاید مشکل درست شه .... :11::11::11:

tranceyou
26-10-2010, 09:05
یه سوال دیگه اینکه چطور اندازه آیکون ها رو میشه کوچیکتر کرد؟

و یه مورد دیگه اینکه میخوام یکی لینکی از روش فارسی کردن ویندوز برام بذاره.

یه فارسی سازی درست درمون
مرسی

Mohammad King
26-10-2010, 10:22
برای کوچیک کردن آیکن ها در صفحه دسکتاپ کلید CTRL را نگه داشته و با اسکروا موس(دکمه چرخش) اندازه آیکن ها را تغییر دهید.

+

نام تاپیک ویرایش شد از عنوان های مناسبی برای تاپیک های خود استفاده کنید.

mbatiri
26-10-2010, 11:14
بسيار مفيد بود