PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توجه ! مشکل رایت فیلم های DVD

toxi
25-10-2010, 14:58
سلام دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید! مشکل از این قرار که احتمآ اکثر شما از روی اینترنت فیلم دانلود کردید! اگه دقت کرده باشید زیرنویس فیلم ها جدا توی یک فایل دیگه باید دانلود کرد! که با برنامه KM Player میشه دید!
حالا سوا من اینه که چطوری میشه اون فیلم رو با زیر نویسش روی یک DVD رایت کرد تا بشه توی DVD Player یا Computer دید! مثل فیلم هایی که توی بازار هست!
نرم افزار خاصی می خواد؟ چه کار باید بکنم! کمک کنید لطفآ

alireza1411
26-10-2010, 11:30
سلام دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید! مشکل از این قرار که احتمآ اکثر شما از روی اینترنت فیلم دانلود کردید! اگه دقت کرده باشید زیرنویس فیلم ها جدا توی یک فایل دیگه باید دانلود کرد! که با برنامه KM Player میشه دید!
حالا سوا من اینه که چطوری میشه اون فیلم رو با زیر نویسش روی یک DVD رایت کرد تا بشه توی DVD Player یا Computer دید! مثل فیلم هایی که توی بازار هست!
نرم افزار خاصی می خواد؟ چه کار باید بکنم! کمک کنید لطفآ

تا حالا به این مساله بر نخورده بودم. فکر میکنم با برنامه هایی مثل نرو بشه اینکارو کرد. ولی یادم نمیاد در مورد چنین گزینه ای گشته باشم. الان هم دوباره نگاه کردم چیزی ندیدم. فقط میشه یه کاری کرد که ساحته. زیر نویس رو با خود فیلم یکی کنی یعنی روش بمونه و جدا نشه. جزء تصویر بشه. اون هم اینه که با برنامه هایی شبیه xvid4psp و converxtodvd و staxrip زیرنویس رو به همراه فیلم تبدیل کنی.:11::11:

EXTREME
26-10-2010, 11:40
شما با نرم افزار dvd flick میتونید یک دی وی دی پلیر بسازید که امکان اضافه کردن زیرنویس به فیلم هم باشه
برای کامپیوتر هم اگه بخواین با زیرنویس پخش شه باید اسم زیرنویس هم اسم فیلمتون باشه که همزمان با پخش فیلم زیرنویس هم پخش شود