مشاهده نسخه کامل
: ریز مکالمات میخوام!!
niki2934
25-10-2010, 13:44
جایی که بتونم سوالمو بپرسم پیدا نکردم،من ریز مکالمات یه نفرو میخوام !شناسنامه اش دستمه رفتم مخابرات گفت باید خود طرف با کارت شناساییش باشه که ریز مکالماتو بدیم،من واقعا بهش نیاز دارم کسی راه میانبری سراغ نداره؟
mr-secret
25-10-2010, 13:52
برای گرفتن ریز مکالمات هر شماره تلفنی یه پسورد داره اگه اون پسورد رو داشته باشی میتونی تو همه دفتر خدماتی ها ریز مکالمه بگیری.من الان به اسم بابامه رفته رمزش رو گرفته من هر دفعه میرم بجاش میگرم.شما هم سعی کن رمز خط رو پیدا کنی.
سلام..
فك كنم براي اين كار نياز به سند و حضور خود فرد باشه...
موفق باشين..
niki2934
27-10-2010, 08:35
سلام..
فك كنم براي اين كار نياز به سند و حضور خود فرد باشه...
موفق باشين..
میدونم برای اینکه طرف در دسترس نیست رفتم خودم بگیرم بهم ندادن،کسی تو مخابرات آشنا نداره؟خیلی مهمه اگه میتونین کمک کنین
راستی mr-secret ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برا گرفتن رمز باید خود طرف بره؟
میدونم برای اینکه طرف در دسترس نیست رفتم خودم بگیرم بهم ندادن،کسی تو مخابرات آشنا نداره؟خیلی مهمه اگه میتونین کمک کنین
راستی mr-secret ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برا گرفتن رمز باید خود طرف بره؟
سلام.. فك نكنم كسي از بچه هاي پي سي تو مخابرات آشنا داشته باشن اگه داشتم كه سايت چند
ماه پيش فيل نمي شد..!
اما اگه شما بخواين و يه آشناي كوچولو تو دفاتر خدماتي داشته باشين ؛ به راحتي مي تونين اين كارو
انجام بدين..
niki2934
28-10-2010, 08:21
آخه مشکل منم همون آشنای کوچولوی عزیزه که ندارم!از دوستان اگه کسی این کوچولو رو میشناسه لطفا بهم کمک کنه بازم میگم مساله مهمیه
از لطف و راهنمایی همتون ممنونم
niki2934
30-10-2010, 09:52
دوستان کسی راه میانبر بلد نیست؟؟
نه فک نکنم راهی وجود داشته باشه اما جوینده یابندست .سوالتو باید تو قسمت مباجث عمومی مطرح میکردین اینجا واسه درخواست برنامه است.
موفق باشید.
niki2934
30-10-2010, 11:12
وای خدا چه جواب بیرحمانه ای!!!
شوخی کردم:31:باشه ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.