ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید از فروشگاه های خارجی

samfire
25-10-2010, 11:14
سلام

من میخوام یه کالا از یه فروشگاه خارجی ( امازون ) بخرم ...

سوال این که اگه من سفارش بدم کالا به دست من میرسه یا تو جریان تحریم ، پول من بلوکه میشه ؟

اگه دوستان لطف بکنن جواب بدن یا کسی که قبلا خرید کرده و 100 درصد میدونه کالا میرسه یه جواب روشن بده...

راستی تو تهران paypal دفتر داره که بتونیم پول چنچ کنیم ؟!!!

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saxp
26-10-2010, 01:05
خود paypal ایران رو قبول نمیکنه در نتیجه باید از یک کشور دیگه حساب paypal ویرفای شده داشته باشی که با حساب بانکی واقعی اون رو ویرفای کنید همچنین یک آدرس حقیقی دراون کشور اگه ندارید دنبالش هم نرید

dizgah
26-10-2010, 01:09
معمولا شرکتهایی هستن که چنین کارهایی رو انجام میدن
با در نظر گرفتن سود خودشون از معامله
: )

samfire
26-10-2010, 15:45
تو تهران میدان ولیعصر قبلا یه دفتری بود که E-gold - paybal چنج میکرد من همیشه برای ثبت دامنه از دوستم اعتبار میگرفتم اما حالا میخوام برای خرید این کالا میخوام مستقیم عمل کنم و میدونم این امکان هست....

از دوست عزیز dizgah ممنون که راهنمایی کرد...

nafe-bandar
26-10-2010, 16:02
راجع به نمایندگی و ... خبر ندارم ولی یه سایت هایی هست که به قول دوستمون واسطه میشن
یعنی اول پول رو میریزی به حسابشون بعد اونا به حساب شرکت مورد نظرت و ....
یه سرچ بزنی پیدا می کنی....

موفق باشید

genius_islamic
21-01-2011, 03:04
سلام منم میخواستم بخرم ولی مشکل داره کشور هایی که ایران را تحیرم کردن نمیتونی بخری مگه این که یک واسته داشته باشی توی یک کشور دیگه مثل عراق که اونم نمی صرفه تا بیاد دستت پوستت کنده شده
درضمن من پیپال را نمیدونم ولی مستر کارت میخواستم که فکر کنم اون زمان 3 ملیون باید واریز میکردیم و تازه تا یک زمانی مثل اینکه خرج میکردیم(در هرصورت اطلاعات من اپدیت نیست بهتر از هیجی هست اعتماد نکن ادامه بده)