ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایراد در sharing

zivar
25-10-2010, 11:00
سلام ;
دوستان من در محیط کارم بین 4 کامپیوتر شبکه workgroup برقرار کردم که بعد از نصب ویندوز جدید حالا بعضی از فولدرهایی که در یکی از کامپیوتر ها shar می کنم در کامپیوتر های دیگر باز نمی شود خطای permision و سطح دسترسی را می دهد در صورتی که بعضی دیگر که با همان سطح دسترسی که به حالت admin هست را shar می کنم در کامپیوتر های دیگر باز می کند من هر چقدر برای رفع اشکالم سعی کردم بی نتیجه مانده لطفاً اگر اطلاعی در این زمینه دارید کمک کنید این مشکل را برطرف کنم :20:

Psychic
25-10-2010, 11:15
سلام ;
دوستان من در محیط کارم بین 4 کامپیوتر شبکه workgroup برقرار کردم که بعد از نصب ویندوز جدید حالا بعضی از فولدرهایی که در یکی از کامپیوتر ها shar می کنم در کامپیوتر های دیگر باز نمی شود خطای permision و سطح دسترسی را می دهد در صورتی که بعضی دیگر که با همان سطح دسترسی که به حالت admin هست را shar می کنم در کامپیوتر های دیگر باز می کند من هر چقدر برای رفع اشکالم سعی کردم بی نتیجه مانده لطفاً اگر اطلاعی در این زمینه دارید کمک کنید این مشکل را برطرف کنم :20:

سلام
توی Folder Options گزینه ی use simple file sharing رو فعال کنید

دسترسی یوز ها رو هم موقت full کنید ببینید می شه یا نه

zivar
25-10-2010, 16:35
من تیک use simple file sharing را همیشه برمی دارم و سطح دسترسی هم همیشه full هست ولی مشکلی نداشتم در کامپیوتر های دیگرم هم مشکلی برای shar کردن ندارم ولی با این حال اعمالی که گفته بودید انجام دادم و همان ایراد باقی مانده است

zivar
25-10-2010, 18:13
کسی اطلاعی در این زمینه ندارد ؟