مشاهده نسخه کامل
: ◄ ™ Samsung اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►
mahyarSAMSUNG
20-06-2012, 14:49
یه لپ تاپ جدید خریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لپ تاپ جدید خریدم
مبارک باشه
چه مدلی هست؟
دوستان یه سوال انصافا وجدانا و ..... خداوکیلی بدور از تعصب و عشق و علاقه و ....
لب تاب های سامسونگ از لحاظ کیفیت چطورن؟
1-کیفیت ساخت و بدنه ( آخه به نظر یه جوریه)
2- کیفیت قطعات
می خوام برای مامانم یه مدل سامسونگ 14 اینچ بگیرم samsung 300e4a-s06
چطوره؟ 1300 می ارزه؟
آقا سوالای بالا (1-2) رو منتظرم به شدت
یه سوال دیگه : این چند روزه تغییر قیمت داشته (به خاطر تنش با کره) یا خواهد داشت؟
با تشکر از جواب ندادن دوستان خوبم
ما هم به جمع سامسونگ دار ها پیوستیم با samsung 300e4a-s06
لب تاب خوبی به نظر میاد با این مشخصات:
core i5
4
500
geforce 520 1gig
2.2kg
windows 7 home prim orginal
2 سال گارانتی هورداد
اگر سوالی باشه در خدمتم
sinadeath
03-07-2012, 20:54
با تشکر از جواب ندادن دوستان خوبم
ما هم به جمع سامسونگ دار ها پیوستیم با samsung 300e4a-s06
لب تاب خوبی به نظر میاد با این مشخصات:
core i5
4
500
geforce 520 1gig
2.2kg
windows 7 home prim orginal
2 سال گارانتی هورداد
اگر سوالی باشه در خدمتم
سلام دوست عزیز مبارکت باشه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم بهشون پاسخ بدید
1 : کیفیت صفحه نمایشش نسبت به لپتاپ های دیگه چطوریه؟ روشناییش؟
2 : کیفیت ساخت خود لپتاپ ؟ محکمه؟ لولاهاش خوبن؟
3 : باتریش چقدر در حالت کم مصرف شارژ نگه میداره؟
4 : اشکال این لپتاپ از نظر خودتون چیه؟
با تشکر
با تشکر
سلام مرسی
1:کیفیت صفحه نمایش توی فروشگاه (چون ویندوز اورجینال داشت روشن کردیم) یهو تو ذوقم خورد فک کردم بده ، اما الان تو خونه هرچی نگاه می کنم ایرادی توش نمی بینم ، نور و اینهاش هم خوبه
منتهی هنوز درست تست اش نکردم
2:به نظر که خوبه ، اونجا قبل اول فروشنده یکی دیگه رو باز کرد یکم روش زدگی کوچیک داشت که فکر کنم موقع ساخت موادشون توی قالب و اینها شاید جا به جا شده ( خیلی ریز بود در حدی که اول با لک اشتباه گرفتش) اما من گیر دادم که نمی خوام و یکی دیگه رو از آک باز کرد ، کلا سامسونگ بنظرم می تونست خیلی بهتر بدنه رو بسازه یکم مواد درجه 2 بنظر میاد اما مجکمه ، لولا هاش هم که تا حالا زیر 10-20 بار باز و بسته شدن نمیشه نظر داد اما الان خوبن
3: والا نمی دونم جون فعلا گذاشتم شارژش تموم شه برم تبدیل دوشاخه اش رو بگیرم و بزارم شارژ اولیه ، تست کردم میگم
4:من فعلا اشکالی ندیدم ، این به نسبت باقیه لب تاب های سامسونگ کیفیت ساخت و اینهاش بنظرم بهتره اما کلا سامسونگ باید روی طراحی لب تاب هاش بیشتر کار کنه (بعضی هاشون که بشدت اوت اند)
درایورها رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
بعد از نصب ویندوز جدید، کلید Fn کار نمیکنه
ONLYFARZAD
05-07-2012, 10:20
صفحه نمایشش مات هست یا روشن ؟
صفحه نمایش کدوم مدل منظورتونه؟ و منظور از مات و روشن چیه؟
منم دو هفته پیش مدل 550P5C را گرفتم، تا الان که خیلی ازش راضی بودم، مشخصاتش اینان:
core i7 2.3 ivy bridge
geforce gt650 2gb ddr3/intel hd4000
8gb ddr3
1tb 5200rpm
bluray
از نظر نرم افزاری اصلا مشکلی باهاش ندارم، قبلا لپتاپ های دیگه ای را امتحان کرده بودم که کلی برنامه های جانبی و اضافی به طور پیش فرض روشون بودن که سرعت را کم میکنن ولی روی این لپتاپ تعداد برنامه های پیش فرض در حد مینیموم هستن...امروز اصلا به برق نزدمش و راحت تا 5 ساعت شارژ داد...صدای اسپیکرهاش خداس، سابووفر هم داره، با اینکه لپتاپ قبلیم هم مثل این اسپیکر jbl داره ولی اصلا کیفیت صداشون را وقتی تست کردم قابل مقایسه نبودن...از توی قسمت disk manager پارتیشن c را دو قسمت کردم و وقتی restart کردم کامپیوتر بوت نشد برای همین کامپیوتر را روی حالت recovery خود سامسوتگ بالا آوردم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم بذار یه امتحان دیگه بکنم و خیلی راحت خودش گویا اتوماتیک بوت ویندوز را فقط به خاطر رفتن تو قسمت ریکاوری ترمیم کرده بود بعدش خیلی خوشحال بودم...تنها ایرادش تا اینجا فکر کنم اینه که یکم زیرش داغ میشه که البته من coolingpad زیرش میذارم...در کل بگم که تا اینجا من خیلی راضی بودم و فکر کنم تا چند سال دیگه سامسونگ جز غول های تولید لپتاپ هم بشه همونطوری که تو موبایل اینجوری شد...:20:
mahyarSAMSUNG
07-07-2012, 23:34
با تشکر
کیفیت ساختش خوبه ولی روی فقط مدل آراف511 که لپ تاپ خودمه یه خورده درش سفت باز و بسته میشه و به کل بدنه فشار وارد میکنه البته عادت میکنی بهش زیاد مشکلی نداره .. روی مدل که جدید خریده بودم واقعا درش نرم باز میشد اصلا احتیاجی به گرفتم کیبورد نیست
باتریش عالی... بستگی به استفاده از 3 تا 7 ساعت جواب میده ... 7 ساعت برای زمانیه که شما نور صفحه رو بکل ببیندید و مثلا بزارید دانلود انجام شه یا کارهای دیگه ای که شما پای کامیوتر نباشید ... کیفیت صفحه نمایش عالی نور عالی صدا عالی عالی
Mr.Mazmamfi
08-07-2012, 00:00
صفحه نمایش مدل 300E5Z مات هست عزیزم ، مثل 4530 میمونه .
و منظور از مات و روشن چیه؟
وقتی صفحه نمایش مات باشه ، انعکاس نور نداره و برای کسایی که تو محیط های پر نور هستن ، به درد میخوره و یا حتی کسایی که زیاد کارهای Text و internet انجام میدن .
موفق باشید.
Milad4171
10-07-2012, 20:33
يه جاي جامع ميخواستم!
ميخوام بدونم كلا سامسونگ محصولاتش چطوري هست . سامسونگ جزو برندهايي هست كه تو زمينه لي لپ تاپ تو ايران خيلي بهش توجه نميشه ! ولي جزو لپ تاپ هاي پر استفاده هست!
كلا دوستان نظرشون چيه!مخصوصا اونايي كه قبلا از لپ تاپ هاي برندهاي ديگه استفاده كردن (اين مشاوره محسوب نميشه هاا .نظرسنجيه قدرت محصوله)
يه جاي جامع ميخواستم!
ميخوام بدونم كلا سامسونگ محصولاتش چطوري هست . سامسونگ جزو برندهايي هست كه تو زمينه لي لپ تاپ تو ايران خيلي بهش توجه نميشه ! ولي جزو لپ تاپ هاي پر استفاده هست!
كلا دوستان نظرشون چيه!مخصوصا اونايي كه قبلا از لپ تاپ هاي برندهاي ديگه استفاده كردن (اين مشاوره محسوب نميشه هاا .نظرسنجيه قدرت محصوله)
والا من هم ایسوز دارم و استفاده کردم 2 تا و هم الان سامسونگ گرفتم (البته هنوز خیلی باهاش کار نکردم باید یه بار درست حسابی تست اش کنم) اما این مدل از سامسونگی که من گرفتم جدای از اینکه کیفیت متریال ساخت قیسمت بیرونی درش رو من نمی پسندم ، بسبار ظریف طراحی شده و با اینکه هنوز برنامه ای روش نریختم دوست دارم هی بهش ور برم (این از لحاظ user friendly بودنش) البته این مال این مدل خاص هست من طراحی باقیه مدل هاش رو نمی پسندم خیلی جای کار داره اما این به نظر من از سری u اسوس هم ظریف تر و سبک تره
از لحاظ قیمت هم که به نظر من منطقی ترین و بهترین قیمت رو داره که مشابه این مدلی که من گرفتم با وزن بیشتر ولی 1440 بود این 1260 من گرفتم
گارانتی اش هم که معتبر هست و فروشش هم بدلیل تحریم نبودن (تا الان!) سامسونگ معتبره
دیگه چی عرض کنم خدمتتون؟
Milad4171
10-07-2012, 22:53
من با دل و ايسوز و فوجينسو و سوني كار كردم.
هر مدلي بسته به نوع پرفورمنسشون و كانفيگي كه دارن يه قدرتي رو بهت ميدن! در اين شكي نيست!
مهم اينه كه مثلا من اگه بخوام يه لپ تاپ ارزون زير 700 800 تومن بخرم سامسونگ برند خوبي تو محصولات ارزون قيمت هست؟ مخصوصا نت بوك هاش!
چون من لپ تاپ هاي زير 14 اينج رو بيشتر دوست دارم .به نظر من لپ تاپ 15.1 و .15.4 خيلي بزرگن! يه لپ تاپ 13 يا 12 يا 10 منو راضي ميكنه!!!
behrouz206
11-07-2012, 19:04
من با دل و ايسوز و فوجينسو و سوني كار كردم.
هر مدلي بسته به نوع پرفورمنسشون و كانفيگي كه دارن يه قدرتي رو بهت ميدن! در اين شكي نيست!
مهم اينه كه مثلا من اگه بخوام يه لپ تاپ ارزون زير 700 800 تومن بخرم سامسونگ برند خوبي تو محصولات ارزون قيمت هست؟ مخصوصا نت بوك هاش!
چون من لپ تاپ هاي زير 14 اينج رو بيشتر دوست دارم .به نظر من لپ تاپ 15.1 و .15.4 خيلي بزرگن! يه لپ تاپ 13 يا 12 يا 10 منو راضي ميكنه!!!
سلام
لپ تاپ های سامسونگ معمولا از بقیه برند ها یه کم گرون تر هستند !!! به جز سری 3 که قیمت معقولی دارند .
موفق باشید.
rahafrooz
11-07-2012, 19:12
آقا من از پستا قبلیم تو همین فروم می تونین بفهمید که از طرفدارا پروپاقرص سامسونگ بودم
مثلا لپتاپ من سری آر اف، از نظر نرم افزاری و اینا خوب بوده، یعنی نسبت به مدل های مشابه اسوس یا اچ پی تفاوت چشمگیری نبوده، اما از نظر کیفیت ساخت آشغال،
لپتاپ من لولاش همینجوری ترک برداشته بود و ظاهرا از روز اول این ترک کوچیک بوده و تا حالا هی بدتر شده،آخرشم شامل گارانتی نشد و 30 تومن دادم تعمیر.
اصلن پول تعمیر و اینا مسئله ای نیست ، اما کلا از مواد چیپی در ساخت استفاده شده،، مثلا شاسی این لپ تاپ از جنس پلاستیک است!!!!!!
کسی سوالی داشت در خدمتم.
behrouz206
11-07-2012, 19:16
آقا من از پستا قبلیم تو همین فروم می تونین بفهمید که از طرفدارا پروپاقرص سامسونگ بودم
مثلا لپتاپ من سری آر اف، از نظر نرم افزاری و اینا خوب بوده، یعنی نسبت به مدل های مشابه اسوس یا اچ پی تفاوت چشمگیری نبوده، اما از نظر کیفیت ساخت آشغال،
لپتاپ من لولاش همینجوری ترک برداشته بود و ظاهرا از روز اول این ترک کوچیک بوده و تا حالا هی بدتر شده،آخرشم شامل گارانتی نشد و 30 تومن دادم تعمیر.
اصلن پول تعمیر و اینا مسئله ای نیست ، اما کلا از مواد چیپی در ساخت استفاده شده،، مثلا شاسی این لپ تاپ از جنس پلاستیک است!!!!!!
کسی سوالی داشت در خدمتم.
سلام
منم سری 3 سامسونگ دارم . کیفیت دستگاه خوبه ولی کیفیت بدنه پایینه ! حالا نمیدونم مدل های ایسر 5750 هم که همین قیمت هستند کیفیت بدنه شون در این حده یا بهتره ؟
راستی یه عکس بزار ببینیم کجاش ترک برداشته ؟ بدرفتاری که باهاش نکردی؟
سلام
Samsung NP300E5Z-A05
چطور از آب در اومده ؟
کسانی که دارن مشکلی باهاش نداشتن؟
behrouz206
12-07-2012, 00:14
سلام
Samsung NP300E5Z-A05
چطور از آب در اومده ؟
کسانی که دارن مشکلی باهاش نداشتن؟
سلام
من دارم با پردازنده i5 . دستگا خوبیه فقط کیفیت بدنه پایینه !
موفق باشید.
rahafrooz
12-07-2012, 09:06
نه داداش بد رفتاری چیه؟
از بیرون هیچی معلوم نیست(نبود) حالا عکس هم خواستی می ذارم. اما قسمت سمت چپ بالای کیبورد، همون جایی که به لولا وصل بوده تو خود دستگاه ترک داشته ظاهرا.از بیرون هم معلوم نبوده که! نمود ظاهریش این بوده که در لپ تاپ لق شده بود!!! انگار از تو لپ تاپ چیزی ال سی دی رو نگرفته بود!!!
از نظر کارد کرد و اینا خوبه ها، اما برا ی کسی مثلا خوبه که زیاد این ور اون ور نمیره، به نظر من.
behrouz206
12-07-2012, 14:35
نه داداش بد رفتاری چیه؟
از بیرون هیچی معلوم نیست(نبود) حالا عکس هم خواستی می ذارم. اما قسمت سمت چپ بالای کیبورد، همون جایی که به لولا وصل بوده تو خود دستگاه ترک داشته ظاهرا.از بیرون هم معلوم نبوده که! نمود ظاهریش این بوده که در لپ تاپ لق شده بود!!! انگار از تو لپ تاپ چیزی ال سی دی رو نگرفته بود!!!
از نظر کارد کرد و اینا خوبه ها، اما برا ی کسی مثلا خوبه که زیاد این ور اون ور نمیره، به نظر من.
سامسونگا از نظر سخت افزاری خیلی خوب هستند من درشو باز کردم مادربوردش فاکسکان هست ولی کیفیت بدنه پایینه !
نسبت به ایسوس از نظر بدنه کم میاره . به جز سری 7 که بدنه فوق العاده داره .
behrouz206
12-07-2012, 14:37
والا من هم ایسوز دارم و استفاده کردم 2 تا و هم الان سامسونگ گرفتم (البته هنوز خیلی باهاش کار نکردم باید یه بار درست حسابی تست اش کنم) اما این مدل از سامسونگی که من گرفتم جدای از اینکه کیفیت متریال ساخت قیسمت بیرونی درش رو من نمی پسندم ، بسبار ظریف طراحی شده و با اینکه هنوز برنامه ای روش نریختم دوست دارم هی بهش ور برم (این از لحاظ user friendly بودنش) البته این مال این مدل خاص هست من طراحی باقیه مدل هاش رو نمی پسندم خیلی جای کار داره اما این به نظر من از سری u اسوس هم ظریف تر و سبک تره
از لحاظ قیمت هم که به نظر من منطقی ترین و بهترین قیمت رو داره که مشابه این مدلی که من گرفتم با وزن بیشتر ولی 1440 بود این 1260 من گرفتم
گارانتی اش هم که معتبر هست و فروشش هم بدلیل تحریم نبودن (تا الان!) سامسونگ معتبره
دیگه چی عرض کنم خدمتتون؟
داداش شما که ایسوس داری یه مقایسه کامل از سامسونگ و ایسوس بزار.
مرسی
سلام
من دارم با پردازنده i5 . دستگا خوبیه فقط کیفیت بدنه پایینه !
موفق باشید.
حتما Samsung NP300E5Z-S01 هست درسته؟
یعنی بدنه تا دوسال دوام میاره؟
بدنه Samsung NP300E5Z-A05 چطوره؟
behrouz206
12-07-2012, 18:07
حتما Samsung NP300E5Z-S01 هست درسته؟
یعنی بدنه تا دوسال دوام میاره؟
بدنه Samsung NP300E5Z-A05 چطوره؟
اره دقیقا همین مدل.
اره بابا چیزیش نمیشه که . فقط باید با خشونت رفتار نکنی هیچ وقت مشکلی پیدا نمیکنه.
بدنه ش با مدل شما دقیقا یکسانه.
اره دقیقا همین مدل.
اره بابا چیزیش نمیشه که . فقط باید با خشونت رفتار نکنی هیچ وقت مشکلی پیدا نمیکنه.
بدنه ش با مدل شما دقیقا یکسانه.
عذر میخوام بحث کش میخوره ..
اما از کانفیگتون راضی هستید؟ و آیا فشار زیادی (منظوری بازی ) روش آوردین
بازدهیش چطوره؟
behrouz206
13-07-2012, 00:11
عذر میخوام بحث کش میخوره ..
اما از کانفیگتون راضی هستید؟ و آیا فشار زیادی (منظوری بازی ) روش آوردین
بازدهیش چطوره؟
اره . کاملا راضی. از نظر سخت افزاری هیچی کم ندارن . بازم میگم که مادربوردش فاکسکان هست کارخانه ای که محصولات اپلو تولید میکنه !!
کاملا اوکی هست.
موفق باشید
داداش شما که ایسوس داری یه مقایسه کامل از سامسونگ و ایسوس بزار.
مرسی
آخه با دو تا مدل که نمی شه دو تا کمپانی رو مقایسه کرد!
اره . کاملا راضی. از نظر سخت افزاری هیچی کم ندارن . بازم میگم که مادربوردش فاکسکان هست کارخانه ای که محصولات اپلو تولید میکنه !!
کاملا اوکی هست.
موفق باشید
بعد بازدهی باطریش چطوره؟
behrouz206
13-07-2012, 01:31
بعد بازدهی باطریش چطوره؟
نور صفحه 60 و وب گردی با وای فای 5 ساعت میده . اینجا بررسی کرده این مدلو :
behrouz206
13-07-2012, 12:11
بررسی سری 3 سامسونگ توسط سایت معروف نوت بوک چک
mohsen.haftom
18-07-2012, 01:37
سلام به دوستان عزیز من لب تابم مدلش rf511-s04 هستش بعد از نصب ویندوز دیگه سرعت لود ویتدوز مثل قبل نیس .خیلی بیشتر طول میکشه قبلا 3 4 ثاتیه ای میومد بالا .به نظرتون چی شده؟؟چیکارش کنم>>؟؟تورو خدا کمک کنید هنوز برنامه هم نصب نکردم دوستان لطفا کمک کنید
mohsen.haftom
18-07-2012, 21:55
از دوستان کسی نیس کمک کنه؟؟تورو خدا راهنمایی کنید کجایید
mahyarSAMSUNG
21-07-2012, 20:27
خوب برای من هم همینطوریه ... احتمالا شما ویندوز 64 بیت نصب کردی ... قبلا 32 بیت نبوده ؟ حدود 40 ثانیه ای طول میکشه تا برای من بیاد روی ویندوز
samira.mkr
26-07-2012, 17:44
سلام
من لپ تاپم 2تا گرافیک داذه یکی share یکی Geforce 520MX می خوام لپ تاپم کلا از Geforce استفاده کنه، آیا امکانش هست؟ مدل لپ تاپم سامسونگ NN300E5Z-S03
ممنون
behrouz206
27-07-2012, 16:16
سلام
من لپ تاپم 2تا گرافیک داذه یکی share یکی Geforce 520MX می خوام لپ تاپم کلا از Geforce استفاده کنه، آیا امکانش هست؟ مدل لپ تاپم سامسونگ NN300E5Z-S03
ممنون
سلام
بله امکانش هست.
روی صفحه اصلی کلیک راست گنید وارد nvidia control panel بشین. وارد manage 3d setting بشین prefered grphic proccer را روی high performance بزارید.
موفق باشید.
mahyarSAMSUNG
29-07-2012, 20:09
خوب عزیزم بگو اینم که مصرف باتریت بالا میشه عمر باتریت کم میشه شما میتونید برنامه ها روتنظیم کنید که با کار قوی تر باز بشه وگرنه یه چیزی میدونستن که دوتا کارت گذاشتن
behrouz206
24-08-2012, 16:39
بچه ها لپ تاپ من جدیدا یه مشکلی پیدا کرده گاهی مواقع وقتی میاد بالا بیاد میره رو windows recovery eror و دو تا گزینه داره :
start windows normaly
start up repair
اولیو انتخاب کنم سیستم راحت بالا میاد.
دومیو انتخاب کنه میگه مشکلی پیدا نشد.
تا حالا 3 بار این اتفاق برام افتاده.
به نظرتون مشکل چیه ؟
مرسی
سلام
منم اخیرا NP300E5Z-S03 خریدم فقط مشکلی که دارم اینه که ما اومدیم ویندوز 64 بیتی سون نصب کردیم
درایور هاش اذیتم کرد خوب پیدا کردم و دانلود و نصب فقط الان مشکلی که دارم سرگرافیکش هست
خوب اکثر دوستان میدونند این لپ تاپ دوتا گرافیک داره که یکی پایه خودش هیچی من میخوام اون یکی دیگه رو نصب و استفاده کنم زمانی که میام درایورش رو نصب کنم
اررور میده که you must instal an intel driver first خوب این یعنی چی الان ؟ بعد دیگه نصب پیش نمیره و متوقف میشه
من یک سرچی خودم کردم یک جا یکی از دوستان هم برای لپ تاپ ایسوز همین مشکل رو داشت و بهش گفته بودن که باید Intel HD graphic رو اول نصب کنه
من خونه نیستم الان که بتونم چیزی دانلود کنم ولی کسی مشکل من رو داشته ؟
یا راه حلی به ذهنش میرسه
اگه کسی مطمئن هست و یک لینک دانلود مطمئن هم بهم بده ممنون میشه با این وضعیت اینترنت ایران و قضیه حجم و اینا آدم باید با اطمینان دانلود کنه حجمش خورده نشه !!!!!!!
behrouz206
27-08-2012, 16:39
بچه ها لپ تاپ من جدیدا یه مشکلی پیدا کرده گاهی مواقع وقتی میاد بالا بیاد میره رو windows recovery eror و دو تا گزینه داره :
start windows normaly
start up repair
اولیو انتخاب کنم سیستم راحت بالا میاد.
دومیو انتخاب کنه میگه مشکلی پیدا نشد.
تا حالا 3 بار این اتفاق برام افتاده.
به نظرتون مشکل چیه ؟
مرسی
کسی تا حالا به این مشکل برنخورده !؟
mahyarSAMSUNG
02-09-2012, 16:55
معمولا وقتی کامیپوتر بد خاموش بشه این ارور میاد
apple021
05-12-2012, 23:34
دوستان لپ تاپ Samsung 550P5C چطور لپ تاپی هست؟
فقط برام این مهمه که نگام بازی داغ نکنه زیاد کسی داره ازش؟
ممنون میشم جواب بدید
mahyarSAMSUNG
07-12-2012, 18:09
دوستان لپ تاپ Samsung 550P5C چطور لپ تاپی هست؟
فقط برام این مهمه که نگام بازی داغ نکنه زیاد کسی داره ازش؟
ممنون میشم جواب بدید
منم تو فکر خرید این لپ تاپ بودم ولی چون کارت گرافیکش نسبت به کارتی که لپ تاپ کنونی داره زیادی فرقی نداره بی خیال شدم .. در واقعا کارت گرافیکم جی تی 450 ست و اون یکی 650 هستش که ارزش تعویض و قیمت 3.800 رو نداشت .. تمام لپ تاپ های دنیاست و سخت افزار های دنیا برای کارهای سنگین داغ میکنن و این یه چیز عادیه .. ولی در کل بین همه لپ تاپ ها سامسونگ رو دیدم که در حالت عادی بی صدا و خنکه ولی در حالت گیم داغ میشه که گفتم عادیه ... در کل اگه خواستی بخری من میتونم برات ارزونتر پیدا کنم چون اونجا پارتی دارم :sq_24:
2408714006
12-12-2012, 23:48
سلام .من نیت کردم همینو بخرم تا چند می تونی جورش کنی ؟
mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 20:55
بهم پیام خصوصی بده تا بهت بگم ...
سلام دوستان . من لپ تاپ سامسونگ NP300E5X - S01 AE را دارم . تازه ویندوز 8 نصب کردم . فقط یکم با نصب درایور هاش مشکل دارم . کلید Fn با یکسری از دکمه ها مثل صدا و نور کار میکنه ولی با کلید های روشن و خاموش کردن بلوتوث و وایرلس و فن ( حالت سایلنت مود ) کار نمیکنه . فکر نیمی کنم خیلی با 300e5z فرق کنه کلا .
یه مشکل دیگم اینه که تاچ پدم یه قسمت هاییش بصورت مولتی تاچ نصب نشده و درایورش رو هم با استفاده از برنامه آپدیتر سامسونگ نتونستم پیدا کنم .
( مثلا قبلا توی تنظیمات مولتی تاچش که میرفتی میشد تنظیم کنی که با لمس دو انگشتی عمل کلیک راست رو انجام بده ) یا بشه باهاش اسکرول یا بالا و پایین کرد صفحه ها رو . . .
ممنون میشم یکی کمکمون کنه .
یه لینکی . چیزی
mahyarSAMSUNG
26-01-2013, 13:25
سلام دوستان . من لپ تاپ سامسونگ NP300E5X - S01 AE را دارم . تازه ویندوز 8 نصب کردم . فقط یکم با نصب درایور هاش مشکل دارم . کلید Fn با یکسری از دکمه ها مثل صدا و نور کار میکنه ولی با کلید های روشن و خاموش کردن بلوتوث و وایرلس و فن ( حالت سایلنت مود ) کار نمیکنه . فکر نیمی کنم خیلی با 300e5z فرق کنه کلا .
یه مشکل دیگم اینه که تاچ پدم یه قسمت هاییش بصورت مولتی تاچ نصب نشده و درایورش رو هم با استفاده از برنامه آپدیتر سامسونگ نتونستم پیدا کنم .
( مثلا قبلا توی تنظیمات مولتی تاچش که میرفتی میشد تنظیم کنی که با لمس دو انگشتی عمل کلیک راست رو انجام بده ) یا بشه باهاش اسکرول یا بالا و پایین کرد صفحه ها رو . . .
ممنون میشم یکی کمکمون کنه .
یه لینکی . چیزی
خوب منم روی لپ تاپم که rf511 هست ویندوز 8 نصب کردم و اون حالت سایلنت مودش از کار افتاد ولی خوب من مشکلی نداشتم باهاش .. ولی بقیش رو از روی درایو 7 نصب کردم همش کار میکرد ... شما برای تاچ پد وارد این سایت شو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ببین چیزی پیدا میکنید اگه هم پیدا نکردید اسم برنامش اینه برای دانلود سرچش کن
ELAN MICROELECTRONIC
یا
ETD WARE PS/2
من چند روزیه Samsung NP300E5X-A0A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از دی جی کالا گرفتم ولی درایور هاش باهاش نبود
از سایت سامسونگ هم درایو داونلود کردم ولی قبول نمیکنه ..نصب نمیشه..ویندوز 32 بیت 7
سلام دوستان من دیروز لپ تاپ مدل np350v5x رو خریدم.......نظرتون چیه....قیمتشم بود 2400000 ...گزینه بهتری هم بود به جای این؟! ممنون
vb.mohsen
10-05-2013, 21:36
سلام.من بین k56cm ایسوس np530u4c-s01 سامسونگ موندم.
به نظرتون سامسونگ ارزش خرید رو داره؟واسه چی ممنون
سلام الان وضعیت گارانتی سامسونگ به چه صورت هست بهترین شرکتی که گارانتی میکنه چه شرکتی هست ؟
مخصوصاً مدل NP350V5X که با دو کانفیک توی بازار موجوده یکی رم 4 و هارد 500 و اون یکی رم 8 و هارد 750 مدل اول رو گارانتی تحلیل رایانه و هماهنگ و ایران دیدم ولی کانفیگ دوم رو مطمئن نیستم گارانتی داره یا خود شرکت رم و هادر رو زیاد کرده.
لطفاً اگر در این زمینه کسی اطلاعی داره یا این لپتاپ رو داره از تجربه خودش بگه ممنون میشم
vb.mohsen
12-05-2013, 00:23
از دوستان کسی میدونه تو لپتاپ های سامسونگ چطور بیتریت یک کارت گرافیک لپ تاپی که همیشه یک نوع کارت گرافیک روشه ولی bus ممکنه فرق کنه
مثلا تو np530u4c کارت گرافیک 620m روش هست ولی یا 64 بیته یا 128 بیت از کجا بدونم کدمشه .قبل از خرید البته.از رو سریالش میشه؟
farzad3620
13-05-2013, 14:31
سلام
لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست که هم ویندوز 7 روش دارم هم 8 نصب کردم با 7 هیچ مشکلی ندارم ولی تو ویندوز 8 نرم افزار setting آخرین ورژنش که تا این تاریخ 2.0.0.50 هست رو دانلود و نصب کردم ولی جواب نمیده! چرا؟
آیا هنوز این نرم افزار این مدلها رو ساپورت نمیکنه؟
نرم افزار SWUpdate 2.1.14.1 هم آخرین ورژنه ولی اصلا مدل لپ تاپ من توش نیست !! چرا؟ آیا هنوز به لیست اضافه نکردن؟ مگه این مدلها ساخت سامسونگ نیست؟پس چرا به لیست اضافه نمیکنن؟
یه سوال مهم : پارتیشن ریکاوری من موقع پارتیشن بندی به اشتباه پاک شده و اصلا همچین پارتیشنی ندارم الان که نرم افزار Recovery Solution رو میخوام نصب کنم حین نصب پیغام میده که فضای ریکاوری نداری و نرم افزار رو نصب نمیکنه باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید .
farzad3620
14-05-2013, 10:21
سلام
لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست که هم ویندوز 7 روش دارم هم 8 نصب کردم با 7 هیچ مشکلی ندارم ولی تو ویندوز 8 نرم افزار setting آخرین ورژنش که تا این تاریخ 2.0.0.50 هست رو دانلود و نصب کردم ولی جواب نمیده! چرا؟
آیا هنوز این نرم افزار این مدلها رو ساپورت نمیکنه؟
نرم افزار SWUpdate 2.1.14.1 هم آخرین ورژنه ولی اصلا مدل لپ تاپ من توش نیست !! چرا؟ آیا هنوز به لیست اضافه نکردن؟ مگه این مدلها ساخت سامسونگ نیست؟پس چرا به لیست اضافه نمیکنن؟
یه سوال مهم : پارتیشن ریکاوری من موقع پارتیشن بندی به اشتباه پاک شده و اصلا همچین پارتیشنی ندارم الان که نرم افزار Recovery Solution رو میخوام نصب کنم حین نصب پیغام میده که فضای ریکاوری نداری و نرم افزار رو نصب نمیکنه باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید .
دوستان سامسونگی یکی دست مارو بگیره ....
مگه روی خودش ویندوز نصب بود که پارتیشن ریکاوری داشته باشه ؟
farzad3620
15-05-2013, 14:24
مگه روی خودش ویندوز نصب بود که پارتیشن ریکاوری داشته باشه ؟
نه ویندوز نداشت ولی یادم میاد همون ابتدا که با دی وی دی ویندوز بوت شدم ویندوز نصب کنم به پارتیشن بندی رسیدم یه پارتیشن ریکاوری داشت نمیدونم فرمت کردم چی شد ولی بود خوب یادمه . مهم اینه که الان نیست ! چیکار کنم برنامه رو راش بندازم ؟؟؟
من هم امروز این لپ تاپ رو گرفتم. تا حالا که ازش راضیم ویندوز 8 نصب کردم دارم درایور ها و برنامه هاش رو نصب می کنم تا فردا ببینم چکار میشه کرد با این ولی فکر کنم برگردم به ویندوز 7
farzad3620
16-05-2013, 12:02
من هم امروز این لپ تاپ رو گرفتم. تا حالا که ازش راضیم ویندوز 8 نصب کردم دارم درایور ها و برنامه هاش رو نصب می کنم تا فردا ببینم چکار میشه کرد با این ولی فکر کنم برگردم به ویندوز 7
مبارکت باشه پارتیشن ریکاوری داشت؟
سلام
لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست .
سلام دوست عزیز میشه در مورد این لپتاپت یکم توضیح بدی
از معایب و مزایاش
ممنونت میشم
مرسی نه فقط یک پارتیشن داشتن. ویندوز 8 رو زیاد خوشم نیومد توی swsetup مدل NP350V5C-T01US رو اتنخاب کن یا NP350V5C-S03 بعضی درایور ها و برنامه ها با ویندوز 7 مشترک هست که میشه از روی dvd درایور های 7 نصب کرد. من چند تا رو نصب کردم ولی چون از میندوز 8 خوشم نیومد ویندوز 7 نصب کردم و همه چی راحت نصب شد. مشکلی نداره. صدای فنش خیلی کمه، خیلی هم کم داغ میکنه با اینکه همش در حال نصب برنامه و کپی و این جور کارا بود ولی اصلاً داغ نشد باطری هم خوبه حدود 2 ساعت نصب برنامه از روی dvd و کپی از روی هارد رو جواب داد. فعلاً مورد دیگه ای نیست
farzad3620
18-05-2013, 14:31
سلام دوست عزیز میشه در مورد این لپتاپت یکم توضیح بدی
از معایب و مزایاش
ممنونت میشم
سری 3 لپتاپهای سامسونگ به داشتن ظاهری زیبا، کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب، به یکی از بهترین لپتاپهای ارزان قیمت موجود در بازار تبدیل شدهاند. ظاهر و کیفیت ساخت این لپتاپها خیلی بهتر از لپتاپهای دیگر در این بازه قیمتی است. در حقیقت از لحاظ ظاهری این لپتاپها شباهت زیادی به لپتاپهای بسیار گران قیمت سری 9 دارند. سری 3 در سایزهای بسیار متفاوتی بین 11.6 تا 17.3 اینچ وجود دارند. خواننده نقد و بررسی این محصولات باشید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7670M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
• طراحی و ساخت
از طراحی سری 3 شروع میکنیم که همانطوری که گفتیم، به هیچ عنوان ظاهر لپتاپهای ارزان قیمت را ندارند. طراحی بسیار حرفهای بوده و مواد ساخت اولیه نیز بسیار با کیفیت هستند. در این لپتاپها از پلاستیک براق که معمولا در ساخت لپتاپهای ارزان قیمت استفاده میشود، خبری نیست. رنگ بندی و جنس بدنهی مدلهای مختلف کمی متفاوت بوده ولی در کل حتی ارزانترین مدل نیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. وزن این لپتاپها بسته به ابعاد مانیتور بین 1.2 تا 2.6 کیلوگرم متغیر است ولی در کل وزنها استاندارد هستند. نه خیلی سنگین و نه خیلی سبک.
• صفحه نمایش و بلندگوها
صفحات نمایشی که بر روی این لپتاپها قرار دارد، واقعا خوب است. قاب دور صفحه نمایش بسیار نازک بوده و بر روی صفحه نمایش یک روکش مات قرار دارد که به کار کردن با لپتاپ در فضاهای پر نور کمک بسیاری میکند. دقت صفحه نمایش با توجه به مدل مربوطه متفاوت است ولی همه مدلها از رزلوشن استاندارد و بالایی استفاده میکنند. رنگهای تولید شده توسط صفحه نمایش بسیار زنده و طبیعی بوده و زاویه دید آن نیز رضایت بخش است. در مجموع میتوانیم بگوییم که سامسونگ از صفحات نمایشی فراتر از انتظار ما از یک لپتاپ ارزان قیمت، در ساخت سری 3 استفاده کرده است.
کیفیت بلندگوهای سری 3 نیز نسبت به رقبا در این بازه قیمتی، بسیار خوب است. در صداهای متوسط، کیفیت صدای تولید شده بسیار شفاف و دقیق است. حتی صدای بیس تولید شده نیز به راحتی قابل تشخیص است. ولی اگر تمایل به گوش کردن به موسیقی یا تماشای ویدئو با صدای بلند دارید، پیشنهاد میکنیم که از هدفون یا از بلندگوهای خارجی استفاده کنید.
• پورتها و اتصالات
از لحاظ پورتها، سری 3 از تمام پورتهای لازم برای مصارف روزمره بهره میبرد. تعدادی پورت USB 2.0، پورت شبکه گیگابیتی، VGA و HMDI، کارت خوان و ورودی و خروجی صدا، همگی موجود هستند. لازم به ذکر است که بعضی از مدلهای جدید لپتاپها سری به پورت USB 3.0 نیز مجهز شدهاند.
• کیبورد و تاچ پد
کیبوردی که سامسونگ بر روی این لپتاپها قرار داده است واقعا با کیفیت است. بازخورد کلیدها بسیار خوب بوده و تایپ کردن با آن بسیار لذت بخش است. وجود بخش عددی مجزا به مدل و سایز صفحه نمایش لپتاپ بستگی دارد. این بخش عددی در مدلهای کوچکتر وجود نداشته ولی در مدلهای بزرگتر مانند مدلهای 15.6 اینچی و 17.3 اینچی وجود دارد. در پایین کیبورد، تاچ پد بزرگ دستگاه قرار دارد که از کیفیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. سامسونگ واقعا در ساخت این لپتاپها با توجه به قیمت پایینی که دارند، طراحی و مواد اولیه فوقالعاده خوبی را به کار برده و به اصطلاح "سنگ تمام گذاشته است!" و هنگامی که با این لپتاپ کار میکنید، به راحتی این موضوع را متوجه خواهید شد.
• سخت افزار داخلی و باتری
همانطور که گفتیم این لپتاپها در کانفیگهای بسیار متنوعی ساخته شدهاند. اکثر کانفیگها از پردازندههای Core و Pentium شرکت اینتل استفاده میکنند ولی کانفیگ هایی نیز با پردازندههای AMD وجود دارند. پردازندهی Corei7 که قدرتمندترین آنهاست، پردازندهای ذاتا چهار هستهای با توان تولید چهار هستهی مجازی و کارکرد با مجموع هشت هسته است که عملکردی کم نظیری را ارائه میدهد. پردازندههای Corei5 و Corei3 نیز ذاتا دو هسته ای؛ با توان ساختن دو هستهی مجازی دیگر هستند. همچنین در کانفیگ هایی؛ از پردازندههای AMD سریهای A و E نیز استفاده شده است. مزیت این نوع پردازندهها بیشتر در مصرف انرژی بسیار پایینتر و ارائهی قابلیتهای عالی در مالتی تسکینگ یا انجام چند وظیفه به صورت همزمان است.
از لحاظ پردازش گرافیکی نیز، این لپتاپها تنوع فوقالعاده بالایی دارند و میتوان در کانفیگ های مختلف از پردازشگرهای گرافیکی Intel GMA HD تا کارت گرافیکهای مستقل قویتر NVIDIA GeForce دید. به علاوه بر روی کانفیگهای مختلف میتوانید مقادیر حافظهی RAM مختلفی از 2 تا 8 گیگابایت را و حافظهی هارددیسک از 320 تا 640 گیگابایت هم بیابید.
سامسونگ همراه با لپتاپهای سری3، یک باتری 6 سلولی ارائه کرده است. میزان شارژ دهی این باتری در کانفیگ های مختلف، بسته به پردازنده، پردازشگر گرافیکی و سایز صفحه نمایش، متفاوت است ولی میزان شارژ دهی همگی بسیار خوب بوده و فراتر از رقبای هم قیمتشان است. برای مثال مدل 15.6 اینچی که از پردازنده Core i3 و کارت گرافیک مجزای GeForce GT 520MX استفاده میکند، در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و روشنایی صفحه متوسط، توانست بیش از 6 ساعت شارژ دهی کند که میزان بسیار خوبیست.
• جمع بندی
در مجموع به راحتی میتوان گفت سری 3 لپتاپهای سامسونگ جزو بهترین و با کیفیتترین لپتاپهای ارزان قیمت موجود در بازار هستند. طراحی این لپتاپها بسیار خوب بوده و مواد اولیه استفاده شده در ساخت آنها بسیار مرغوب میباشند. در حقیقت کمتر لپتاپی در این بازه قیمتی وجود دارد که چنین کیفیتی را ارائه میدهد. به دلیل موجود بودن در کانفیگهای گوناگون، لپتاپهای سری 3 میتوانند هر نوع کاربری را راضی نگاه دارند. کاربرهای مبتدی، خانگی، اداری و چه کاربران حرفه ای، هر یک میتوانند با توجه به نیاز خود، مدل مورد نظر را خریداری کرده و از آن استفاده کنند. اگر به دنبال لپتاپی زیبا، خوش ساخت و با قیمتی مناسب هستید، مطمئنا لپتاپهای سری 3 کمپانی سامسونگ، جزو بهترین انتخابهای شما خواهند بود.
طراحی زیبا
کیفیت ساخت بالا
صفحه نمایش مات
کیبورد با کیفیت
تنوع سخت افزار داخلی
قیمت مناسب
دوست عزیز همه این اطلاعات که تو دی جی کالاس رو میدونم:n02:
ولی اطلاعات تجربی یه چی دیگس
شما تو استفاده ازین مدل مشکلی نداشتی
هنگ،داغ شدن
صدای فن
و...
امکانش هست یه سری برنامه و بازیهای سنگین رو تست کنی ببینی هنگ یا داغ نمیکنه
صدای فن زیاده یا نه؟
ممنون میشم یکم از این مدل بگی
کار با تاچ پد
صفحه کلید
کیفیت اسپیکر و صفحه نمایش
ممنون
سلام در این سایت معتبر می تونید توضیحات کاملی رو مطالعه بفرمایید
قسمت های مربوط به روشنایی صفحه نمایش، حرارت، بنچ مارک ها، باطری و . . . را خودتان مقایسه بفرمایید.
سامسونگ 350
لنوو Z500
دوست عزیز من میخواستم تجربه شخصیتو بگی از کار با این مدل
وگرنه سایت برای اینجور بررسی ها زیاده
بازم ممنون
لطف کردین
دوست عزیز من میخواستم تجربه شخصیتو بگی از کار با این مدل
وگرنه سایت برای اینجور بررسی ها زیاده
بازم ممنون
لطف کردین
من فکر کردم تجربه شخصی زیاد برای شما ملاک نخواهد بود. همانطور که برای من نیست مثلاً من بگم کیفیتش خوبه یا باطریش خوبه فکر نکنم معیار زیاد خوبی باشه چون من به صورت کیفی بیان میکنم نه کمی دوماً درجه همین کیفی هم معلوم نیست درست باشه یا نه ولی به اعداد و ارقام سایت های معتبر همچنین مقایسه با سایر مدل ها بیشتر میشه اعتماد کرد. ولی باز هم موردی بود من در خدمتم.
من فکر کردم تجربه شخصی زیاد برای شما ملاک نخواهد بود. همانطور که برای من نیست مثلاً من بگم کیفیتش خوبه یا باطریش خوبه فکر نکنم معیار زیاد خوبی باشه چون من به صورت کیفی بیان میکنم نه کمی دوماً درجه همین کیفی هم معلوم نیست درست باشه یا نه ولی به اعداد و ارقام سایت های معتبر همچنین مقایسه با سایر مدل ها بیشتر میشه اعتماد کرد. ولی باز هم موردی بود من در خدمتم.
ممنون دوست عزیز
سه تا چیز رو میخواستم اگه تست کردین بم بگین
داغ کردن بیش از حد
صدای زیاد فن
هنگ زیاد
farzad3620
19-05-2013, 15:10
چرا مدل لپ تاپ ما تو نرم افزار آپدیت سامسونگ نیست؟؟!!
منظورم SWUpdate هست
مدل ما که از v5c جدیدتره این هست ولی v5x هیچ مدلی نداره ممکنه بخاطر این باشه که جدیده بزودی بیاد ؟ یا کلا وین 8 ساپورت نمیکنه؟
مشخصات v5c با v5x یکیه با ویندوز 8 هم مشکلی نداره فقط باید درایورهاشو دانلود کنی و نصب کنی خودم دارم وسوسه میشم باز 8 نصب کنم ولی با این وضع اینترنت دانلود کردن درایورهاش صبر عیوب می خواد. مشکلات ویندوز 8 هم سر جای خودش
ممنون دوست عزیز
سه تا چیز رو میخواستم اگه تست کردین بم بگین
داغ کردن بیش از حد
صدای زیاد فن
هنگ زیاد
داغ کردن بیش از حد که هیچ کمتر از لپ تاپ معمول گرم میشه. درجه حرارتش رو هم توی اون لینکهایی که گذاشتم می تونی ببینی و کلاً لپ تاپ آروم و بی سر وصدایی هست. من داشتم با یک ایسوس N45 هارد به هارد می کردم آون داغ کرده بود و فنشچه جور صدا میدا این اصلاً انگار نه انگار !
هنگ دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ ما که همچین چیزی ندیدیم تا حالا.
یک چیز جالب دیدم که هر کار باهاش میکنم اصلاً به CPU فشار نمیاد دو یا سه تا هسته نهایت تا 10% کار میکنه. فکر کنم اگه هادر 7200 دور بندازم روش سرعتش خیلی بیشتر بشه چون گلوگاهش الان سرعت هاردشه
farzad3620
20-05-2013, 09:15
مشخصات v5c با v5x یکیه با ویندوز 8 هم مشکلی نداره فقط باید درایورهاشو دانلود کنی و نصب کنی خودم دارم وسوسه میشم باز 8 نصب کنم ولی با این وضع اینترنت دانلود کردن درایورهاش صبر عیوب می خواد. مشکلات ویندوز 8 هم سر جای خودش
من همه درایورهاشو از همون v5c نرم افزار خود شرکت دانلود کردم و نصب کردم ولی setting به هیچ وجه رو ویندوز 8 نصب نمیشه البته نصب میشه ولی بالا نمیاد تا تنظیمات رو اعمال کنیم فقط رو ویندوز 7 اجرا میشه .
به جز setting تقریبا بقیه درایورها خوب اجرا میشن و از نظر سرعت و یه سری امکانات بیشتر و راحتر من ویندوز هشت رو ترجیح دادم اگه تونستی setting رو نصب و اجرا کنی خبرم کن .
اگه بخوای میتونی ویندوز هفت و هشت رو کنارهم داشته باشی اینجوری راحتر میتونی تفاوت رو احساس کنی .
سلام راستش من هم دلم توی ویندوز هشت مونده بود و همش احساس میکردم لپ تاپ یه چیزی کم داره به علاوه اینه سرعت ویندوز هشت خیلی بیشتره حالا بعد میگم چرا! خلاصه ویندوز هشت نصب کردم درایور هاشم دانلود و نصب کردم همه چیزش ردیف شد برنامه Setting 2.0.0.30 رو هم دانلود و نصب کردم همه دکمه های Fn کار میکنه فکر کنم برای کار افتادن کلید وایرلس باید برنامه Airplane Mode هم نصب بشه چون وقتی این دکمه رو میزنم میره توی این مد. تاچ پد هم برنامشو نصب کردم خیلی روان شد و امکانات جالبی هم بهش اضافه شد. اون برنامه ای که اسمش رو به چینی نوشته هم نصب کردم. یک دیکشنری خیلی باحاله که شما هر چی تایپ می کنی اول ترجمه میکنه بعد مینویسه اون جایی که می خوای ولی فقط زبان چینی داره. برای این میگم سرعت ویندوز هشت بیشتره که همون برنامه هایی رو که توی ویندوز هفت نصب کرده بودم دقیقاً توی هشت هم نصب کردم ولی ویندوز هفت بعد از نصب سرعتش کم شده بود مخصوصاً وقت بالا اومدن ولی هشت بعد از نصب همون برنامه ها خیلی خیلی کم سرعتش تغییر کرد.
این هم امکاناتی که به تاچ پد اضافه شد.
دوست عزیز لپتاپت با چه گارانتی ای هست؟
farzad3620
22-05-2013, 20:39
سلام راستش من هم دلم توی ویندوز هشت مونده بود و همش احساس میکردم لپ تاپ یه چیزی کم داره به علاوه اینه سرعت ویندوز هشت خیلی بیشتره حالا بعد میگم چرا! خلاصه ویندوز هشت نصب کردم درایور هاشم دانلود و نصب کردم همه چیزش ردیف شد برنامه Setting 2.0.0.30 رو هم دانلود و نصب کردم همه دکمه های Fn کار میکنه فکر کنم برای کار افتادن کلید وایرلس باید برنامه Airplane Mode هم نصب بشه چون وقتی این دکمه رو میزنم میره توی این مد. تاچ پد هم برنامشو نصب کردم خیلی روان شد و امکانات جالبی هم بهش اضافه شد. اون برنامه ای که اسمش رو به چینی نوشته هم نصب کردم. یک دیکشنری خیلی باحاله که شما هر چی تایپ می کنی اول ترجمه میکنه بعد مینویسه اون جایی که می خوای ولی فقط زبان چینی داره. برای این میگم سرعت ویندوز هشت بیشتره که همون برنامه هایی رو که توی ویندوز هفت نصب کرده بودم دقیقاً توی هشت هم نصب کردم ولی ویندوز هفت بعد از نصب سرعتش کم شده بود مخصوصاً وقت بالا اومدن ولی هشت بعد از نصب همون برنامه ها خیلی خیلی کم سرعتش تغییر کرد.
این هم امکاناتی که به تاچ پد اضافه شد.
سلام
منم ویندوز 8 دارم ولی setting 2.0.0.30 نصب نمیشه شما چطور نصب کردی؟
این برنامه تاچ پد رو هم ندارم اگه امکانش هست همه درایورها و برنامه های خود سامسونگ رو که تونستی نصب کنی اسم با نسخه هاش رو بزار تا دانلود کنم . ممنون
ریکاوری چی تونستی نصب کنی؟
farzad3620
22-05-2013, 20:41
دوست عزیز لپتاپت با چه گارانتی ای هست؟
لپ تاپ من با گارانتی هماهنگه با بیمه بدنه ایران
mahyarSAMSUNG
23-05-2013, 13:58
مگه هوردادرایان نمایندگی اصلی نیست ؟ پس هماهنگ دیگه چیه؟
farzad3620
23-05-2013, 16:38
مگه هوردادرایان نمایندگی اصلی نیست ؟ پس هماهنگ دیگه چیه؟
درسته ولی گارانتی هماهنگ هم عمده فعالیتش رو لپ تاپ و تبلت های بروز شرکت سامسونگه و بدلیل نوظهور بودن از کیفیت و خدمات مطلوبی برخورداره خودم شخصا و حضوری شرکتشون رفتم و همه چی پروفشنال بود .
اینم سایت رسمی شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان کسی اینSamsung NP300E5X-A0J ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رو دارهدر باره گر ما و صدیپای فن اطلا عاتی میخواستم
این لپ تاب رو برای اینتر نت ورد و پاور پوین میخوام پاور پوینتم ممکنه 40 یا 50 صفحه بشن.
هنگ نمی کنه.
سلام
منم ویندوز 8 دارم ولی setting 2.0.0.30 نصب نمیشه شما چطور نصب کردی؟
این برنامه تاچ پد رو هم ندارم اگه امکانش هست همه درایورها و برنامه های خود سامسونگ رو که تونستی نصب کنی اسم با نسخه هاش رو بزار تا دانلود کنم . ممنون
ریکاوری چی تونستی نصب کنی؟
من با SW update تمام درایورها و نرم افزار های مربوط به مدل NP350V5C-S03IN رو دانلود و نصب کردم و مشکلی نبود البته ورژن 2.0.0.38 هم اومده ولی هنوز نصب نکردم. برای نصب برنامه ریکاوری شما باید اول یک پارتیشن به نام Samsung Recovery Partition بسازی که من چون خودم ویندوز و درایورهاشو نصب کردم دیگه این کار رو نکردم. گارانتی هم هماهنگ با یک سال بیمه بدنه :n10:
این هم تنظیمات تاچ پد در کنترل پنل
این هم برنامه Setting
سلام دوستان کسی اینSamsung NP300E5X-A0J ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رو دارهدر باره گر ما و صدیپای فن اطلا عاتی میخواستم
این لپ تاب رو برای اینتر نت ورد و پاور پوین میخوام پاور پوینتم ممکنه 40 یا 50 صفحه بشن.
هنگ نمی کنه.
ممکنه کمک کنید. کسی جوابی نداره.
انگار این لپ تابو من تنها میخوا بخرم وتا حالا هیچ کسی اونون نخرید؟(:
ظاهراً ساختارش مثل همین مدلها است فقط کانفیگش فرق میکنه
New-P30world
27-05-2013, 14:28
هنگ نمی کنه.
یعنی بودجه در همین اندازه هست و میخوای در این حد هزینه کنی؟؟ یا فقط نمی خوای خیلی هزینه کنی؟؟
به این خاطر میگم که حالا اگه کمی بیشتر هزینه کنی حداقل می تونی یه لپتاپ آینده دار! تهیه کنی.. ( تا دو سه سال آخ نگه! )
:n06:
دوستان سلام
بنده هم از روز شنبه این هفته به جمع سامسونگ دارها پیوستم :n01: لب تاپ قبلیم ASUS-A5E بود.دیگه جوابگوی نیاز های امروزی نبود. این شد که رفتم پی لب تاپ جدید! چندتا سایت رو دو هفته زیر و رو کردم، پاساژ های ولیعصر و علاالدین و ... رو هم زیر و رو کردم، خلاصه به این نتیجه رسیدم که بهترین و مناسبترین لب تاپی که میشه پیدا کرد سامسونگه! چرا؟ چون قیمتش نسبت به امکاناتش فوق العاده خوبه. یه 350V5X-S03AE خریدم. اصلی ترین عامل انتخاب سامسونگ، CPU قدرتمند i7 3630 - 2.4~3.4Ghz هست. این CPU در بین CPU های رایج، قوی ترینه! تعداد پورت های مناسب، از معیار های بعدی بود. من بین این مدل و Z500 لنوو دو دل بودم که با کمی تحقیق و البته قیمت گرفتن، این مدل رو پسند کردم. CPUش نسبت به Z500 قوی تره و باس رمش هم 1600 هست. حالا کافیه یه رم 4 گیگ باس 1600 بندازم روش تا بشه مثل فشنگ .... :n02:
قیمت خرید : 2520000 تومان با گارانتی دو ساله طلایی تحلیل رایانه ( با 5 ماه گارانتی تعویض )
دو میلیون و پانصد و بیست هزار تومان
farzad3620
27-05-2013, 16:43
دوستان سلام
بنده هم از روز شنبه این هفته به جمع سامسونگ دارها پیوستم :n01: لب تاپ قبلیم ASUS-A5E بود.دیگه جوابگوی نیاز های امروزی نبود. این شد که رفتم پی لب تاپ جدید! چندتا سایت رو دو هفته زیر و رو کردم، پاساژ های ولیعصر و علاالدین و ... رو هم زیر و رو کردم، خلاصه به این نتیجه رسیدم که بهترین و مناسبترین لب تاپی که میشه پیدا کرد سامسونگه! چرا؟ چون قیمتش نسبت به امکاناتش فوق العاده خوبه. یه 350V5X-S03AE خریدم. اصلی ترین عامل انتخاب سامسونگ، CPU قدرتمند i7 3630 - 2.4~3.4Ghz هست. این CPU در بین CPU های رایج، قوی ترینه! تعداد پورت های مناسب، از معیار های بعدی بود. من بین این مدل و Z500 لنوو دو دل بودم که با کمی تحقیق و البته قیمت گرفتن، این مدل رو پسند کردم. CPUش نسبت به Z500 قوی تره و باس رمش هم 1600 هست. حالا کافیه یه رم 4 گیگ باس 1600 بندازم روش تا بشه مثل فشنگ .... :n02:
قیمت خرید : 1520000 تومان با گارانتی دو ساله طلایی تحلیل رایانه ( با 5 ماه گارانتی تعویض )
مطمئنی قیمت رو درست تایپ کردی؟
مطمئنی قیمت رو درست تایپ کردی؟
ببخشید :n02:
Ehsan_2012
27-05-2013, 21:37
سلام
مبارک باشه دوست گلم
از لپ تاپت بگو...
دوستان سلام
قیمت خرید : 2520000 تومان با گارانتی دو ساله طلایی تحلیل رایانه ( با 5 ماه گارانتی تعویض )
farzad3620
28-05-2013, 12:40
nimakh عزیز
من هرکاری میکنم نرم افزار setting رو ویندوز هشتم نصب نمیشه حتی دیشب گفتم شاید یه سری فایل سیستمی دستکاری شده باشه دوباره ویندوز 8 رو نصب کردم به محض ورود setting رو نصب کردم ولی باز استارت نمیشه
ببینم شما چطوری نصب کردی؟ نرم افزار پیش نیازی چیزی نمیخواد ؟ NET Framwork هم کاملا نصب و آپدیت کردم نمیدونم دیگه گیج شدم .
سلام
مبارک باشه دوست گلم
از لپ تاپت بگو...
سلام
متشکر...
عرض کنم خدمتتون که همون روز اول اومدم ویندوز نصب کنم تو خونه، همین که صفحه پارتیشن بندی اومد، متوجه یه لک کوچیک روی ال سی دی شدم، احساس کردم چندتا پیکسلش سوخته باشه، زنگ زدم به مغازه ای که خریده بودم گفت، ایرادی نداره، ویندوز نصب کن اگه باز دیدی همون لکه هست بیار تعویض کنیم. منم ویندوز رو نصب کردم، دیدم نه انگار یه نقطه کوچیک ایراد داره، بردمش مغازه چک کردن گفتن این پیکسل سوختن نیست چون پیکسل سوخته قرمز میشه معمولا، این یه لک که از داخل افتاده رو محافظ ال سی دی... خلاصه من کل لب تاپ رو دادم با لوازمش بدونه نو دیگه رو برداشتم. همونجا تو مغازه باز کردیم تا لب تاپ رو چک کنیم و ویندوز بزنیم. این لب تاپ ایرادی نداشت و نکته جالبش این بود که این حداقل حروف عربی رو داره! قبلی فقط انگلیسی بود. مغازه دار میگفت منم میفرستم به گارانتیش (شرکت تحلیل رایانه) خلاصه مزیت گارانتیش همون روز اول ثابت شد... چونکه قوطی رو خودم تو مغازه باز کرده بودم اکه گارانتی متفرقه بود، قبول نمیکردن و ... هزار جور زحمت و دردسر
از لب تاپ واقعا راضیم (درسته هنوز زوده برای اظهار نظر) حدود 4 ساعت باطری نگه میداره، یه حالت سایلنت مود داره که وقتی روشن میکنیش لب تاپ حتی سی دی رامش ساکت و بیصدا کار میکنه (وقتی که در حال خوندن سی دی هست) وزنش مناسبه، 2.3 کیلو و سبکه، کیفیت ال سی دیش هم خوبه، من تو دیجی کالا تو نظرات دیدم نوشته بودن که ال سی دی کیفیت نداره و ...، حداقل مال من یکی که خوبه! نورش هم عالیه و به راحتی تنظیم میشه (نه مثل z500 که اپدیت و ... دیگه تنظیمات نور صفحه از دسترس خارج میشه:n02:) و ....
فعلا کار دارم میرم بیرون عصر مفسل توضیح میدم (با عکس و اسکرین شات)
یعنی بودجه در همین اندازه هست و میخوای در این حد هزینه کنی؟؟ یا فقط نمی خوای خیلی هزینه کنی؟؟
به این خاطر میگم که حالا اگه کمی بیشتر هزینه کنی حداقل می تونی یه لپتاپ آینده دار! تهیه کنی.. ( تا دو سه سال آخ نگه! )
:n06:
من یه لپ تابه z480 دارم و بیشتر کارهامو با z580 انتجام میدم
حالا میخوام فقط اینقد هزینه کنم برای فقط این کارها فقط این کارها که گفتم نه بیشتر.
خیلی بخوام ازش کار بکش همراه با آهنگ گوش دادن یه پور پوینت 100 صفحه ای درست کنم و در همون زما به اینتر نت وصل باشم فقط همین اگه کافیه فردا برم بگیرمش.
nimakh عزیز
من هرکاری میکنم نرم افزار setting رو ویندوز هشتم نصب نمیشه حتی دیشب گفتم شاید یه سری فایل سیستمی دستکاری شده باشه دوباره ویندوز 8 رو نصب کردم به محض ورود setting رو نصب کردم ولی باز استارت نمیشه
ببینم شما چطوری نصب کردی؟ نرم افزار پیش نیازی چیزی نمیخواد ؟ NET Framwork هم کاملا نصب و آپدیت کردم نمیدونم دیگه گیج شدم .
فرزاد جان شما اول درایورها رو نصب کن Display Profile و Airplane Mode رو هم نصب کن بعد Setting رو نصب کن شاید مشکل حل شد. من مشکلی نداشتم و همین طور به ترتیب برنامه ها رو نصب کردم ولی اینهایی که گقتم رو هم قبلش نصب کرده بودم هم اینکه برنامه Setting ازشون استفاده میکنه شاید برای این کار نمیکنه
امروز باطری لب تاپ (350V5X-S03AE) رو چک میکردم به این نتیجه رسیدم :
2 ساعت و 30 دقیقه شارژ نگه داشت، به شرح زیر:
حدود 50 دقیقه Call of Duty - Black Ops با رزولیشن حداکثر (با کارت گرافیک ATI) بازی کردم.:n01:
بقیه 2 ساعت و 30 دقیقه رو هم نت گردی کردم با کارت گرافیک Intel و کمی هم با بلوتوث ور رفتم (متصل کرده بودم به گوشی موبایل)
در کل 2 ساعت و 30 دقیقه روشنایی صفحه روی 80 درصد بود و وایرلس و بلوتوث روشن بود حتی در زمانی که گیم بازی میکردم.
حالا به نظرتون کارکرد باطری چطور بوده؟ نرماله؟ :n13:
دقیق زمان نگرفتم ولی فکر میکنم تنها اگه وب گردی کنم با روشنایی صفحه 80 درصد و بلوتوث خاموش و وایرلس روشن، 3 ساعت و نیم شارژ نگه داره!؟ :n13::n18:
برای کسب اطلاعات کامل در مورد لب تاپ SAMSUNG-350V5X-S03AE به کلوب زیر مراجعه فرمائید :
کلوپ SAMSUNG-350V5X-S03AE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tanha1368
25-07-2013, 07:59
سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ SAMSUNG-350V5X-S04AE دارم که وایرلس و بلوتوسش همیشه روشنه وقتی خاموش می کنم خاموش می شه اما وقتی لپ تاپ کلا خاموش می کنم یا راستارت می کنم خود به خود وایرلس روشن می شه چه طوری می تونم خامشش کن که وقتی ویندوز بالا میاد دیگه خود به خود روشن نشه ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام دوستان کیفیت صفحه نمایشش چجوره؟(لپ تاپ های سز 3 سامسونگ رو میگم.
در چه حدیه؟
kratosnajafi
04-08-2013, 02:40
سلام دوستان
من میخوام یه لپتاپ تا قیمت نهایتا ۲۳۰۰۰۰۰ بگیرم اجرای بازی هم واسم شدیدا الویت داره این ۲ گزینه هم مد نظرم هست:
Samsung NP350V4X
Cpu i5 2.5~3.2
Ram 8 ddr3
Graphic ati radeon hd 7670
Hard 750gb
قیمت ۱۹۱۰۰۰۰
Samsung NP350V5X
Cpu i7 2.4~3.4
Ram 4 ddr3
Graphic ati radeon hd 7670
Hard 500gb
قیمت ۲۱۸۰۰۰۰
به نظرتون کدوم بهتره؟
ایا لپتاپ های سامسونگ مشکل خاصی ندارن؟
اگه دوستان پیشنهادهای بهتری دارن بگن لطفا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
لپ تاپ های سامسونگ اونجور که تو بازار میگن ایرادی ندارن.
ولی شما اگه i7 بگیری نمی تونی از باتری زیاد استفاده کنی اما توی مدل i5 استفاده باتری حتی به 4.5 یا 5 ساعت هم میسه.
به نظر من سیستم اولی بهتره چون رم بیشتری داره.
برای اجرای بازی زیاد به cpu بستگی نداره بیشتر بر عهدهی gpuوram هست
xdvbxkaomx
12-10-2013, 01:34
سلام از دوستان کسی تونسته widi این مدل ( SAMSUNG-350V5X-S03AE ) رو راه بندازه چون من قبل از خرید تو تبلیغات سایت سامسونگ دیدم زده widi داره ولی متاسفانه هر کاری کردم نتونستم اونو راه بندازم و دارم روش کار میکنم خواهشا اگه کسی راهشو میدونه ولینک نرم افزارها و درایورهای مربوطشو داره لطف کنه تا ما هم بتونیم راش بندازیم:n28:
Immunology
10-05-2014, 13:37
دوستان از لب تاب های جدید سامسونگ چه خبر؟مدلهای 13 و 14 اینچی تو بازار چی هست الان؟
Immunology
20-05-2014, 09:18
دوستان این لب تاب های جدید سامسونگ چی میگنننننننننننننننننن؟؟؟
رزولیشن 3200در 1800 در 13.3 اینچ؟؟؟؟؟:n04::n04::n04::n04::n04::n04:
sacrifice69x
26-07-2014, 12:57
من با SW update تمام درایورها و نرم افزار های مربوط به مدل NP350V5C-S03IN رو دانلود و نصب کردم و مشکلی نبود البته ورژن 2.0.0.38 هم اومده ولی هنوز نصب نکردم. برای نصب برنامه ریکاوری شما باید اول یک پارتیشن به نام Samsung Recovery Partition بسازی که من چون خودم ویندوز و درایورهاشو نصب کردم دیگه این کار رو نکردم. گارانتی هم هماهنگ با یک سال بیمه بدنه :n10:
این هم تنظیمات تاچ پد در کنترل پنل
این هم برنامه Setting
درود
میشه لینک دانلود SW Update برام بگذارید آلان هم برای win 8.1 هم اومده ولی نمی دونم از کجا باید دانلود کنم ممنون می شم.
چرا مدلهای جدید سامسونگ توی بازار نمیاد و چرا اینقدر کم عرضه میشه ؟ کسی آدرسی یا سایتی داره که مدل های جدید سامسونگ رو برای فروش داشته باشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.