مشاهده نسخه کامل
: کمک واسه اورکلاک 930
سلام دوستان ... خسته نباشید
میخواستم کمکم کنید cpu خودمو تا 4.3 اور کنم و پایدار هم باشه
این مشخصات سیستم منه
cpu i7 930
mb asus rampage II
ram corsair dominator 6gb
cooler Noctua NH-D14
power 1000ص thermaltake
من تا 4.2 اور کردم خودم اما پایدار نیست و یه وقتا بلو اسکرین میده
اگه میشه یه profile با این مشخصات سیستمم بهم معرفی کنید که تو این ولتاژ پایدار باشه....
من تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم
دوستان من دارم میرم خونه ... لطفا نظراتتون رو بدبد من فردا میام اول وقت چک میکنم . میخوام تا 4.3 با حداقل ولتاژ اور کنم. که دما هم خیلی زیاد بالا نره.الان دما نهایت تا 70 میره وقتی 1 ساعت با occt تو تسته
من اومدم دوستان.. میبینم که همگی جواب دادید... آقایووووووووووووووووووووو ووووووووون؟ کسی نییییست؟
mortezaon
25-10-2010, 16:05
سلام
به نظر من همچین سیستمی را اورکلاک نمنی بهتره
مگه می خوای چکار کنی باهاش
.
alireza1411
25-10-2010, 16:41
خب نمیدونم ولتاژ رو تا چند بردی بالا ولی اگه جا داره ببر بالا ان شاء الله پایدار میشه. من هم یا نظر دوستمون موافقم واسه چی میخوای اور کنی آخه ؟؟؟؟؟ خوبه بابا ... سیستم با این قدرت ... !!!!:11:
من رو ولتاژ 1.28 گذاشتم . من فقط میخواستم یه پروفایل بهم معرفی کنید که تو اون پروفایل دستگاه با این مشخصات سیستمم پایدار باشه تو فرکانس 4.2 الی 4.3
من کار رندر و مونتاژ فیلم انجام میدم فرکانس بالا خیلی بهم کمک میکنه
دوستان لطفا یه توجهی هم به این تاپیک کنن. من همچنان منتظرم
alireza1411
26-10-2010, 11:40
برای 4.61 گیگ رفته ولتاژ رو گذاشته رو 1.525 !!!! شما فکر کنم برای رفتن رو 4.2 باید از 1.28 که اینجا هم استفاده شده بری به 1.37 .... :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجا هم ذکر کرده آخرین ولتاژ مجاز 1.375 توسط اینتل اعلام شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پایداری رو 4 مینیمم ولتاژ باید 1.28 باشه و تا 1.33 هم خوبه. به نظر من بالا تر نرو. عمر سی پی یو کاهش پیدا میکنه. چون سی پی یوی قوی ای هست حیفه سه چهار سال دووم نیاره. تازه دمای فول لود وقتی کلاک رو 4 به بالا باشه خیلی میره بالا و خطرناک هم میشه. کولینگ خوبی لازم داره.:11::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.