PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : oled سامسونگ

hamed8470
24-10-2010, 18:03
با سلام امروز از طريق يكي از دوستان مطلع شدم كه سامسونگ ميخواد در سال اينده ميلادي اولين تلويزيون oled 42 اينچ را به بازار عرضه كنه البته از تكنولوژي خاص خودش به نام superamoled كه هم اكنون در موبايل سامسونگ استفاده ميشه وحتي نمونه 3d و15 اينچشو توي نمايشگاه ifa عرضه كرده .مثل اينكه تكنولوژي oled زودتر از چيزي كه فكر ميكرديم داره مياد .از دوستان و اساتيد محترمي كه در اين زمينه اطلاعات بيشتر وتكميلي دارند تقاضا ميكنم راهنمايي بيشتر بفرمايند با تشكر

t_tanhayam
24-10-2010, 21:12
حامد جان تمامي برندها دارن روي OLED به شدت كار ميكنند

همونطور كه ميدوني امسال ال جي هم 31 اينچ در راه داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سامسونگ هم پروتوتايپي سال 2005- 2008 داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-در مورد OLED SAMSUNG و كليه خبر هاي مربوط به OLED در تمامي برندها و VS هاي متفاوت توصيه ميكنم اينجا رو خوب مطالعه كنيد:

hamed8470
25-10-2010, 10:13
[QUOTE=t_tanhayam;5550331]حامد جان تمامي برندها دارن روي OLED به شدت كار ميكنند

همونطور كه ميدوني امسال ال جي هم 31 اينچ در راه داره

خيلي ممنون .به نظر شما مشكلاتي كه براي اين تكنولوژي عنوان ميشد مثل عمر پايين و رزولوشن پايينتر (تا جاييكه من ميدونم full hd نتونستن بزنن) حل شده يا فقط به خاطر رقابت شديد شركتها و عقب نموندن از يكديگر ميخوان عرضه كنن

[

*Alucard*
25-10-2010, 10:25
مشکلات فنی این نمایشگرها در حال حل شدن هست ولی چون پروسه تولید اونها در حال حاضر هزینه بر هست مسئله اصلی قیمت اونهاست که من فکر میکنم حداقل 4 الی 5 سال طول بکشه تا همه گیر بشن.

t_tanhayam
25-10-2010, 10:34
-تا جايي كه اطلاع دارم مشكل غير فول بودن و موارد ديگه رو حل كردند تنها قيمت هست كه گران هست
-در مورد اينكه تنها بحث vs برند ها هست يا تكنولوژي اينده به نظر من تكنولوژي ايندست
-شركت ها به شدت روي اين موضوع در حال فعاليت هستند

-مزاياي فوق العاده عالي در oled ها وجود داره مثل: بي نهايت باريك بودن-رفرش ريت هزاران برابر بهتر از lcd ها
-تصوير كاملا بهتر وبرتر نسبت به همه neo pdp هاو lcd ها -داشتن جزئيات كامل در هر فريم با نهايت دقت و شارپ بودن -زاويه ديد 180 درجه كامل و ...

-مثلا در مورد سامسونگ با اين عنوان Samsung at SID-2010 OLEDs will be the next big thing in displays!
در SID-2010 اقاي Sang-Soo Kim مدير دفتر تكنولوژي موبايل سامسونگ عنوان كرده اين شركت قصد فروش 1 بيليون oled display در 5 سال اينده داره
-ميبينيد كه سرمايه گذاري هاي خيلي عظيمي روي اين مطلب داره شكل ميگيره
-وقطعا نميتونه بعنوان يك پروتوتايپ باقي بمونه

hamed8470
25-10-2010, 10:36
مشکلات فنی این نمایشگرها در حال حل شدن هست ولی چون پروسه تولید اونها در حال حاضر هزینه بر هست مسئله اصلی قیمت اونهاست که من فکر میکنم حداقل 4 الی 5 سال طول بکشه تا همه گیر بشن.
اتفاقا به مورد خوبي اشاره فرمودين .با راهنمايي دوست خوبم tanhayam عزيز به سايتي كه معرفي كرده بودن رفتم اگه سام وال جي با توجه به سايت مذكور بخوان توليد تجاري بكنن ايابا قيمت معقولانه اي عرضه ميشه يا قيمتها نجومي ميباشد با تشكر

Fusi0n
25-10-2010, 11:31
ولی هنوز یک ضعف وجود داره مشکل native رزولیشن ها در نمایشگر های کامپیوتری هست :41: