ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا لازمه سيستم رو قبل از نصب ويندوز7 فرمت كنم؟

hami32
24-10-2010, 05:05
سلام.
من در حال حاضر از ويندوزxp روي سيستمم استفاده مي كنم و چون چند روزيه موقع بالا آمدن ويندوز error ميده كه: your windows is'nt geniun... تصميم گرفتم كه ويندوز7 رو نصب كنم...
اما سوالم اين بود كه بعد از اينكه همه ي ديتاهام رو برداشتم و زدم رو دي وي دي ، آيا بايد همه درايو ها رو فرمت كنم؟؟
توي سايت مايكروسافت نوشته كه لازم نيست فرمت كنيد ..ولي من نميخام كه بعدا مشكلي پيش بياد ..
در ضمن من فايل ويندوز7 رو دانلود كردم و ميخام بزنم رو فلش و ازونجا نصب كنم.
نسخه ي مدنظرم هم home premium هست ..و سوال ديگم اينكه موقع نصب بايد upgrade رو انتخاب كنم يا customize رو؟
وقتي كه برنامه ي windows7 upgrade advisor رو اجرا مي كنم ،مي نويسه كه بايد customize نصب كني،اگه customise نصب كنم ويندوز xp هم روي سيستمم مي مونه؟

ممنون كه راهنمايي مي كنيد..

sayanermia
24-10-2010, 10:26
نیازی به فرمت همه درایو ها نیست!! فقط درایو c که میخواید ویندوز بریزید فرمت کنید!

البته اگر امکان فرمت همه رو دارید و احیانا درایوهاتون fat32 هستند بهتره که فرمت کنید و تبدیلشون کنید به NTFS !! چون در ویندوز هفت کارایی فوق العاده ای خواهند داشت

برای نصب هم اگر شما آپگرید بزنید همین ویندوز ایکس پی تان را تبدیل به هفت می کنه و نرم افزارهایی هم که تو ایکس پی دارید نمی پره!! ( که اصلا توصیه نمی کنم چون سرعت سیستمو میاره پایین و ممکنه بعضی نرم افزارهاتون ناسازگار باشه و افتضاحی به بار بیاد)

در قسمت customize هم دو قسمت دارید که می تونید تعیین کنید در کنار ویندوز ایکس پی ریخته بشه یا ویندوز ایکس پی و حذف کنه و به جای اون ویندوز هفت بریزه!!

amd>intel
24-10-2010, 10:34
فقط درايو C رو فرمت كنيد

jamy_khoshtip
24-10-2010, 11:53
فقط درايو C رو فرمت كنيد
دوست عزیز من جسارت نمی کنم . اما از کجا معلوم که تو C ریخته باشند .

بهتر است بگوییم »»» درایوی که ویندوز را می خواهید بریزید . یا قبلا در آن ویندوز بوده است .

ممنونم :40:

hami32
24-10-2010, 18:30
سلام ..ممنونم دوستان عزيز كه به سوالم جواب دادين :11:

من نگاه كردم درايوهام NTFS هستن..پس طبق گفته ي شما فقط درايو C رو كه xp در اون نصبه فرمت مي كنم و به بقيه دست نمي زنم..
و توي نصب هم از قسمتCustomize ميرم...، پس ديگه لازم نيست نرم افزارهايي رو كه توي درايوهاي ديگه دارم بزنم روCD ؟ بعد نصب ويندوز7 ديگه لازم نيست دوباره نصب شون كنم؟
به نظر شما اگه فايل ويندوز7 رو از روي فلش نصب كنم بهتره يا اگه مثلا تو درايو D ،اونوsave كنم و از اونجا نصب كنم؟

Ship Storm
24-10-2010, 18:37
بعد نصب ويندوز7 ديگه لازم نيست دوباره نصب شون كنم؟

شما از روی هارد که نمیتونی ویندوز نصب کنی چون بعد اینکه سیستم ریستارت میشه دیگه نمیتونه اون فایل setup ویندوز رو از روی هارد بخونه,بهترین حالت اینه که شما ویندوز 7 رو روی یک DVD رایت کنی و از اون اون طریق اقدام به نصب کنی

پس ديگه لازم نيست نرم افزارهايي رو كه توي درايوهاي ديگه دارم بزنم روCD ؟

نخیر نیازی نیست

بعد نصب ويندوز7 ديگه لازم نيست دوباره نصب شون كنم؟

اگه ویندوز رو آپگرید کنید نیازی به نصب نیست ولی اگه درایو C رو فرمت کنید باید مجدد نرم افزار ها رو نصب کنید

hami32
24-10-2010, 18:37
نیازی به فرمت همه درایو ها نیست!! فقط درایو c که میخواید ویندوز بریزید فرمت کنید!

البته اگر امکان فرمت همه رو دارید و احیانا درایوهاتون fat32 هستند بهتره که فرمت کنید و تبدیلشون کنید به NTFS !! چون در ویندوز هفت کارایی فوق العاده ای خواهند داشت

برای نصب هم اگر شما آپگرید بزنید همین ویندوز ایکس پی تان را تبدیل به هفت می کنه و نرم افزارهایی هم که تو ایکس پی دارید نمی پره!! ( که اصلا توصیه نمی کنم چون سرعت سیستمو میاره پایین و ممکنه بعضی نرم افزارهاتون ناسازگار باشه و افتضاحی به بار بیاد)

در قسمت customize هم دو قسمت دارید که می تونید تعیین کنید در کنار ویندوز ایکس پی ریخته بشه یا ویندوز ایکس پی و حذف کنه و به جای اون ویندوز هفت بریزه!!

:20:در ضمن دوست عزيز به نظرتون در كنار ويندوزxp بزنم يا اينكه xp رو كامل پاك كنم؟؟

Dew Drop
24-10-2010, 18:42
:20:در ضمن دوست عزيز به نظرتون در كنار ويندوزxp بزنم يا اينكه xp رو كامل پاك كنم؟؟

در کنار xp که نمی شه,باید تو یه درایو دیگه نصبش کنید.یعنی اگه الان xp رو تو c دارین 7 رو تو یه درایو
دیگه نصب کنید.به نظر من اگه هر دو رو داشته باشین که بهتره.چون بعضی نرم افزارها که تو 7 اجرا نمیشن
می تونید تو xp نصبشون بدید,
البته برای این کار هم xp mode برای سون قابل اجراس.

hami32
24-10-2010, 18:53
البته برای این کار هم xp mode برای سون قابل اجراس.

xp mode رو تو windows 7 home premium هم ميشه اجرا كرد يا فقط رو ultimate و professional قابل اجراست؟؟

نسخهhome premium با نسخه ي ultimate سايز فايلشون خيلي فرق مي كنه؟ نميدونم كدوم رو بزنم...

Dew Drop
24-10-2010, 18:59
نسخه کامل ویندوز 7 Ultimate هستش.home premium یه سری از سرویس ها و امکانات Ultimate رو نداره.
اینجا یه عکسی گذاشتم می تونید تفاوت هاشون رو ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hami32
24-10-2010, 19:54
متشكر دوست عزيز

يه سوال ديگه دارم،من يك فايل تورنت واسه ويندوز7 پيدا كردم اسمش اينه:
Windows® 7™ Complete Retail Edition 32 Bit & 64 Bit Pre-Activated - HM
اين HM كه آخرش نوشته منظورش همون home premium هست؟

willhunting
24-10-2010, 20:25
متشكر دوست عزيز

يه سوال ديگه دارم،من يك فايل تورنت واسه ويندوز7 پيدا كردم اسمش اينه:
Windows® 7™ Complete Retail Edition 32 Bit & 64 Bit Pre-Activated - HM
اين HM كه آخرش نوشته منظورش همون home premium هست؟

به احتمال 100%:31: همون Home Premium هستش.
لینک دانلود نسخه Ultimate میخوای بدم؟

hami32
24-10-2010, 23:24
به احتمال 100%:31: همون Home Premium هستش.
لینک دانلود نسخه Ultimate میخوای بدم؟

:20:...مرسي دوست خوبم..ممنون ميشم اگر لينكشو بدي..:11:

hami32
25-10-2010, 00:16
من با windows7 upgrade advisor سيستم رو چك كردم...تو قسمت قابليت اجراي xp mode اينو نوشت:

virtualization technology not supported.

يعني هيچ كاري نميشه كرد كه وقتي ويندوز7 رو نصب كردم بتونم xp mode رو هم داشته باشم؟ :41:

willhunting
25-10-2010, 00:59
:20:...مرسي دوست خوبم..ممنون ميشم اگر لينكشو بدي..:11:

چشم اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که 21 پارت 200 مگیه با یه پارت 45 مگی از سرور خود سایت با قابلیت Resume
موفق باشی.

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

من با windows7 upgrade advisor سيستم رو چك كردم...تو قسمت قابليت اجراي xp mode اينو نوشت:

virtualization technology not supported.

يعني هيچ كاري نميشه كرد كه وقتي ويندوز7 رو نصب كردم بتونم xp mode رو هم داشته باشم؟ :41:

با نسخه ultimate براحتی میشه اما بقیه نسخه هارو نمیدونم.با برنامه Virtual Box هم میشه xp مجازی ساخت.

hami32
26-10-2010, 01:20
ممنون بابت لينك:20: