مشاهده نسخه کامل
: مسابقه طراحی مرحله
Prince_ of _Persia
23-10-2010, 18:28
خوب چند وقته که یک مسابقه نداشتیم. طراحی مرحله یکی از مهمترین ارکان ساخت یک بازی هست که تاثیر مستقیم روی گیم پلی بازی داره و خوب و دقیق بودن اون باعث لذت دو چندان تو بازی ها می شه . طراحی مرحله تو بازیهای پلتفرم و سکو بازی ارزشی دو چندان داره . برای همین می خواستم یک مسابقه در این مورد راه بندازم. من یک سورس بازی ماریو رو در اختیارتون می ذارم و شما باید 4 مرحله برای این بازی طراحی کنید. اینطوری همه توجهتون رو طراحی مرحله می ذارید.
این مسابقه فقط جهت یادگیری و کسب تجربه است و جایزه ای نخواهد داشت.
مهلت ساخت بازی ها یک هفته است که از اول هفته دیگه شروع می شه تا آخر روز جمعه هفته بعد.
خودم تو مسابقه شرکت می کنم. دوستانی که تمایل دارند تا آخر همین هفته ثبت نام کنند.
anti-military
23-10-2010, 18:39
مسابقه جالبیه امیدوارم بچه هایی که توانایش رو دارن حتما شرکت کنن . فقط یه سر هم به سایت بزن :31:
AMIR REZAs
23-10-2010, 20:14
سلام
موتورش چی باید باشه ؟
سورس ها دقیقا متشکل از چه چیزایی هست ؟
NINJA0098
24-10-2010, 09:27
بهتره یه موضوع برای یه مرحله بگی و چند تا شات از بازی های بزرگ تو اون سبک بدی یا چند تا عکس از مکان های واقعی بدی که متناسب با اون موضوع باشه و برای اون بخوای مرحله طراحی بشه.
مثل مسابقه ی cjob
Prince_ of _Persia
24-10-2010, 15:45
موضوع بازی که گفتم ساخت یک بازی پلتفرم.
سورس گیم میکر بازی ماریو شامل اسپرایت ها ، افکتهای صوتی ، و کد رو من خودم به شرکت کننده ها می دم . باید چهار مرحله توسط شرکت کنندگان ساخته بشه در حقیقت فقط لازمه مراحل و موانع و آیتمها و دشمن ها رو بچینند .
بازی باید مثل ماریو دارای جذابیت و سرگرم کننده باشه. این هدف مسابقه است.
کیا شرکت می کنند ؟؟!!
موضوع بازی که گفتم ساخت یک بازی پلتفرم.
سورس گیم میکر بازی ماریو شامل اسپرایت ها ، افکتهای صوتی ، و کد رو من خودم به شرکت کننده ها می دم . باید چهار مرحله توسط شرکت کنندگان ساخته بشه در حقیقت فقط لازمه مراحل و موانع و آیتمها و دشمن ها رو بچینند .
بازی باید مثل ماریو دارای جذابیت و سرگرم کننده باشه. این هدف مسابقه است.
کیا شرکت می کنند ؟؟!!
من هستم. شما سورس رو بده.
راستی یه جایزه هم بدید دیگه مردم تشویق شن:31:
عادل سلیمی 20
24-10-2010, 21:46
منم هستم:10:.
ولی راست میگه یه جایزه ای حتی در حد نمادین هم باشه یه کم انگیزه میده:8:
parvizamd
25-10-2010, 06:50
فکر کنم سورس همون smb2.5d باشه نه؟
بابا جایزه بدین گناه داریم؟!مثلا هرکس برنده شد بهش بازی گرشاب هدیه بدید!
منم هستم ایده اش که خیلی جالبه بنظرم
AMIR REZAs
25-10-2010, 13:50
ویرایش شد....
آقا مهدیار منم هستم:11: ( با اینکه با Game maker زیاد کار نکردم......) .
فقط هیچ کدی لازم نیست ما بنویسیم؟ وقت چقدر داریم ؟ ایشاالله که وقت میکنم:20:
نمیشه سه بعدی سورس بدید؟:31:
عادل سلیمی 20
25-10-2010, 15:28
پس چرا سورسشو نمیدی بابا:19:
ما منتظریم
سورس بده دلشاد شن ملت.:31:
Prince_ of _Persia
25-10-2010, 20:29
خوب دوستانی که تا الان هستن .
keb
عادل سلیمی 20
MARTIN
Ar@m
AMIR REZAs
Parvizamd
به دلیل استقبال دوستان حایزه یک سری دی وی دی آموزشی فتوشاپ یا آموزش مدل سازی مایا به انتخاب برنده می باشد.
مسابقه از شنبه شروع می شه تا آخر هفته . سورس رو هم صبح شنبه برای شرکت کننده ها می فرستم.
عادل سلیمی 20
25-10-2010, 20:34
قراره شما داوری کنین یا این که نظر خواهی بذارین یا ...
منتظر این هستین که تعداد شرکت کنندگان به چه اندازه ای برسه؟(کی سورس رو میذارین؟)
AMIR REZAs
25-10-2010, 20:47
keb
عادل سلیمی 20
MARTIN
Ar@m
AMIR REZAs
پس چرا آقاپرویز رو ننوشتید؟
مگه نگفت شرکت میکنه ؟!!!!
Prince_ of _Persia
26-10-2010, 11:03
قراره شما داوری کنین یا این که نظر خواهی بذارین یا ...
منتظر این هستین که تعداد شرکت کنندگان به چه اندازه ای برسه؟(کی سورس رو میذارین؟)
داوریش با خودمه . چون کلی تو زمینه leveldesign تحقیق داشتم.
پس چرا آقاپرویز رو ننوشتید؟
مگه نگفت شرکت میکنه ؟!!!!
من که کلمه از شرکت کردن ندیدم ولی اگه شما می گی ایشون هم اضافه می کنم.
حیف که دو بعدیه :31:
کاشکی سه بعدی می ساختید :37:
البته من با گیم میکرم کار کردم ولی کار دو بعدی زیاد دوست ندارم :11:
یه پیشنهاد یکی تو صفحه ی قبل داد منم باهاش موافقم :20:
بهتر نیست یه موضوع از یه مرحله بگی و همه اون یه مرحله رو با سلیقه ی خودشون درست کنن ؟ :10:
بعد ببینیم واسه ی کی قشنگ تر شده :31: بهش جایزه بدیم :31:
AMIR REZAs
26-10-2010, 13:44
من که کلمه از شرکت کردن ندیدم ولی اگه شما می گی ایشون هم اضافه می کنم.
نمیدونم آخه گفت جایزه نداره که دیگه داره:31:
کاشکی سه بعدی می ساختید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم...
نمیدونم آخه گفت جایزه نداره که دیگه داره
درون جمله ش کلمه ی شرکت میکنم مخفی بود که امیررضا فهمید :31:
ehsan_wwe
27-10-2010, 11:12
منم قاطي كن به مرحله از بازي هاي قديميمو ميدم :40:
Prince_ of _Persia
27-10-2010, 11:53
منم قاطي كن به مرحله از بازي هاي قديميمو ميدم
پارتی بازی نداریم. ! دی :
یک مرحله باید با سورس ماریو بسازی . کاری نداره همه چیز آماده هست . کار دو سوته.
شما هم اومدی تو لیست.
----------------------------
بچه ها مسابقه مخصوصا گیم پلی هست و هدف آشنایی با چیزی هست که بازی بر اون بنا شده یعنی گیم پلی. به نظرم گیم پلی در بازیهای دوبعدی رو می شه بیشتر روش کار کرد. هدف ساخت یک محیط سه بعدی خوشگل نیست هدف ساخت یک بازی باحاله.
یکم تو فازهای دیگه شما دارید سیر می کنید. سورس از شنبه برای شرکت کنندگان ارسال می شه.
مهلت ثبت نام تا فردا هست.
soha is the beSt
27-10-2010, 12:40
اگه فقط با گیم میکر بخوایم مپ رو ادیت کنیم منم هستم
ولی اگه کد باید بنویسی نیستم
Barbarian
27-10-2010, 12:41
منم بازی.
الان دپم حوصله ی کری خوندن ندارم. فردا همین وقت.
نمیشه بین آموزش فتوشاپ و مدل مایا هر کدوم رو خواستیم انتخاب کنیم؟:31::31::31:
Prince_ of _Persia
27-10-2010, 17:39
فقط مپ ادیت هست.
به به علی جان .خوش اومدی
رقیب زیاد شد :21:
نمیشه بین آموزش فتوشاپ و مدل مایا هر کدوم رو خواستیم انتخاب کنیم؟
منم که همینو گفتم.می شه.
soha is the beSt
27-10-2010, 17:49
فقط مپ ادیت هست.
به به علی جان .خوش اومدی
رقیب زیاد شد :21:
منم که همینو گفتم.می شه.
پس.................
منم هستم:27:
Barbarian
27-10-2010, 20:41
فقط مپ ادیت هست.
به به علی جان .خوش اومدی
رقیب زیاد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
منم که همینو گفتم.می شه.
فقط یه سوال. خروجی مسابقه فقط طراحی مرحله ست (level dexign) یا طراحی محیط (environment dexign) هم هست؟ یعنی شرکت کننده ها حق دارن asset های خودشون رو import کنن؟
نمیشه بین آموزش فتوشاپ و مدل مایا هر کدوم رو خواستیم انتخاب کنیم؟
ماشالا روحیه:بلینک:
ehsan_wwe
27-10-2010, 23:59
من فقط وقتي كارا ارسال شد يه نمونه كه ديدي رو از لول براتون ميزارم تا كلي ايده ازش بگيرين (شايد هم كلي كاراتون جولو تر بود شايد هم تمام ايده هاي منو داشتين نميونم بي خيال) من كه وقت كار با كامپيوتر رو ندارم فعلا
اما برا دوستان موفقيت آرزو ميكنم
براي شما آرزوي موفقيت در ميكنم
راستي هركي اول شد بياد بوس كنمش ( اينم جاييزه من ) (:40:)
(به فضولی گفتند نصف دنیارا به تو میدیم فقط دیگه فضولی نکن گفت باشه نصف دیگر رابه کی میدین??
soha is the beSt
28-10-2010, 00:36
حالا مثلا من که ایران نیستم اگه برنده بشم تکلیف جایزه چی میشه؟
Prince_ of _Persia
28-10-2010, 11:23
فقط یه سوال. خروجی مسابقه فقط طراحی مرحله ست (level dexign) یا طراحی محیط (environment dexign) هم هست؟ یعنی شرکت کننده ها حق دارن asset های خودشون رو import کنن؟
طراحی مرحله تو الویت هست . می خوام مرحله ها تو یک سبک باشند و همه منابع ماریو رو داشته باشند. اونطوری سبک بازی ها به هم می ریزه. تازه براش برنامه هم دارم.
حالا مثلا من که ایران نیستم اگه برنده بشم تکلیف جایزه چی میشه؟
خب تو باید جنبه ی معنوی قضیه رو نگاه کنی:31:
A.ru2000
29-10-2010, 18:06
سلام:
اگه بگید چکار باید بکنم منم هستم.:31:
Prince_ of _Persia
29-10-2010, 18:29
سلام:
اگه بگید چکار باید بکنم منم هستم
باید چهار تا مرحله برای بازی طراحی کنی . کار با گیم میکر هست.
---------------------------------------------
دوستان امشب سورس رو براتون می فرستم. ببینم چی کار می کنید. خودم هم شرکت می کنم. ببینیم کی ماریوش قشنگ تر می شه.
----------
ویرایش : سورس برای تمامی شرکت کنندگان فرستاده شد. از الان می تونید شروع کنید.
سلام.
توش کدش می تونیم دستکاری کنیم؟
مثلا از بالا دشمن تولید بشه بندازه پایین...
این دوربینش هم خیلی جلو هست جلو معلوم نیست.
تو شی تغییر بدیم بپره یا سرعتش کم بشه.
بالاخره یه قوانینی برای مسابقه بزارین فک کنم خوبه.
Prince_ of _Persia
30-10-2010, 10:34
سلام.
توش کدش می تونیم دستکاری کنیم؟
مثلا از بالا دشمن تولید بشه بندازه پایین...
این دوربینش هم خیلی جلو هست جلو معلوم نیست.
تو شی تغییر بدیم بپره یا سرعتش کم بشه.
بالاخره یه قوانینی برای مسابقه بزارین فک کنم خوبه.
فقط تغییر فاصله دوربین و تغییر سرعت کاراکتر و مقدار پرشش مجازه . تغییرات کلی قابل قبول نیست.
می خوام کلیه بازی ها تو یک سطح باشه . تا بشه فقط بر اساس طراحی مرحله داوری کرد.
عادل سلیمی 20
31-10-2010, 15:42
آقا یه مشکلی تو این سورس هست
داخل بازی بعضی وقتا وقتی میخوری به زمین یه هو yش زیاد میشه و میره زیر زمین و میخوره به آبجکت death و بازی میاد اول !!!!!!!!
AMIR REZAs
31-10-2010, 17:20
داخل بازی بعضی وقتا وقتی میخوری به زمین یه هو yش زیاد میشه و میره زیر زمین و میخوره به آبجکت death و بازی میاد اول !!!!!!!!
تایید میشه:20: منم چنین مشکلی دارم!
راستی مقدار Width یا طول Room فرقی نمیکنه چقدر باشه؟؟
تعداد مرحله ها جز همون رومی که اسمش Level 1 هست 4 تا باید باشه یا با احتساب همون؟
Prince_ of _Persia
31-10-2010, 21:43
تایید میشه منم چنین مشکلی دارم!
راستی مقدار Width یا طول Room فرقی نمیکنه چقدر باشه؟؟
جالبه . من همچین مشکلی رو ندارم . تیک persice collision checking رو برای اسپرایت های راست و چپ ماریو بردارید شاید مشکل حل شه.
طول روم بسته به نظر خودتون داره.
تعداد مرحله ها جز همون رومی که اسمش Level 1 هست 4 تا باید باشه یا با احتساب همون؟
نه اون مرحله رو من گذاشتم که نحوه چینش رو ببینید. شما باید 4 تا مرحله خودتون بسازید.
--------------------------------
همه دوستان سورس رو گرفتند و شروع کردند؟ پس چرا اینجا خلوته.
عادل سلیمی 20
01-11-2010, 15:03
میشه میزان امتیاز دهی رو عوض کنیم؟
Prince_ of _Persia
01-11-2010, 20:33
عزیز من مسابقه فقط لول دیزاین هست شما چرا می خوای همه چیز رو عوض کنی.
فرض کن شما تو یک شرکت بازی سازی کار می کنی و مسئول بخش طراحی مرحله هستی . تنها قسمتی که باید روش کار کنی و خوب از آب در بیاری بخش شماست وفقط چنین وظیفه ای داری.
عادل سلیمی 20
01-11-2010, 23:11
آخه به طور مثال امتیازی که برای کشتن دشمنا گذاشته شده 100 ولی امتیاز سکه 10!
مثلا من میخوام یه مکانی رو بسازم که توش باید از این دشمنا بگذری و به سکه ها برسی در حالی که ارزش کشتن دشمنا بیشتر از سکه هاست. یعنی انگیزه ای واسه جمع آوری سکه باقی نمیمونه:41: .
البته با این حال بازم افرادی هم هستن که میخوان هم تموم دشمنا رو بکشن هم تموم سکه هارو بخورند.
در هر صورت چون شما میفرمایید ما حرفی نداریم
نمیشه که خودمون چیز بهش اضافه کنیم. اگه یه نفر اومد مکس پین کرد توش چی کار میخوای بکنی؟؟؟؟؟؟؟
با شرایط مسابقه برابر باشه.:31:
عادل سلیمی 20
02-11-2010, 14:40
آقا من که نگفتم میخوام یه چیزی بهش اضافه کنم.
من گفتم میزان امتیازدهی رو عوض کنم اونم که گفتن نمیشه ما هم قبول کردیم رفت
soha is the beSt
02-11-2010, 15:07
اقا من نمیتونم باشم دیگه تو مسابقه
دو تا سوال.
می شه اون دشمنه قهوهای که هی چپ و راست می کنه رو تغییر بدیم که مثلا فقط به طرف راست بره با سرعتی که ما مبی خواهیم؟
می شه کدی نوشت که مثلا طرف به جایی رسید اون وقت تازه جلوتر دشمن تولید بشه؟
Prince_ of _Persia
02-11-2010, 17:03
آخه به طور مثال امتیازی که برای کشتن دشمنا گذاشته شده 100 ولی امتیاز سکه 10!
مثلا من میخوام یه مکانی رو بسازم که توش باید از این دشمنا بگذری و به سکه ها برسی در حالی که ارزش کشتن دشمنا بیشتر از سکه هاست. یعنی انگیزه ای واسه جمع آوری سکه باقی نمیمونه .
البته با این حال بازم افرادی هم هستن که میخوان هم تموم دشمنا رو بکشن هم تموم سکه هارو بخورند.
در هر صورت چون شما میفرمایید ما حرفی نداریم
خوب الان فهمیدم چی می خوای . تو شرکت های بازی سازی اگه به همچین مشکلی برخورد کنند احتمالا دو راه دارند :
1- اینکه شما بر همین اساس مرحله رو بچینی که دشمنها از اهمیت بالاتری برخوردار باشند و کشتنشون سخت تر باشه. شاید گیم پلی دیزاینر بازی یک چیزی دیده ( مثلا اون دکمه p که می تونی بزاری و یکدفعه بهت 15 تا بلوک را سکه کنه) که امتیازها رو اینطور گذاشته یا هدف بازی اهمیت دادن ویژه ای به دشمنها بوده
2- این مسئله رو با گیم پلی دیزاینر مطرح می کنی و اون می سنجه می بینی مثلا می شه امتیاز ها رو دستکاری کرد.
البته اینها که برات گفتم مثال بود. اگه دوست داشتی می تونی امتیاز دشمنا رو 20 کنی و سکه رو 10 . به هر حال دشمنا باید امتیاز بیشتری داشته باشند.
-------------------------------------------------
دو تا سوال.
می شه اون دشمنه قهوهای که هی چپ و راست می کنه رو تغییر بدیم که مثلا فقط به طرف راست بره با سرعتی که ما مبی خواهیم؟
می شه کدی نوشت که مثلا طرف به جایی رسید اون وقت تازه جلوتر دشمن تولید بشه؟
می تونی کاری کنی که به یک طرف فقط بره تو ماریو اصلی هم همینطور و همه در جهت چپ حرکت می کنند ولی سرعتشون رو عوض نکن .
تولید دشمن رو هم نمی شه چون که ماریو همچین سبکی نداره که دشمن تازه تولید بشه . بلکه باید از قبل تو محیط کاشته شده باشند.
اینطوری اگه پیش برید کلا سبک بازی رو عوض می کنید. خواهشا غیر از مواردی که گفتم تو گیم پلی تغییر دیگه ای ایجاد نکنید.
فقط رو طراحی مرحله تمرکز کنید.
عادل سلیمی 20
03-11-2010, 16:16
بعضی اسپرایتا هستن که آبجکت ندارن
اونا چی می شن؟
منظورم اینه که لازمه براشون آبجکت بسازیم یا این که اصلا اجازه ی این کار رو نداریم؟
عادل سلیمی 20
03-11-2010, 16:40
یه پیشنهاد دارم
البته اگه همه موافقن:10:
همه به نظر من کاری کنیم که اگه همه ی سکه ها خورده نشه مرحله رد نشه
نظرتون چیه:21:؟
یه پیشنهاد دارم
البته اگه همه موافقن:10:
همه به نظر من کاری کنیم که اگه همه ی سکه ها خورده نشه مرحله رد نشه
نظرتون چیه:21:؟
نهههههههههههه
ما جز روم ساختن کار دیگه ای نمی تونیم بکنیم؟
عادل سلیمی 20
03-11-2010, 19:09
منظورم از "همه" این بود که اگه Prince_of_persia هم قبول کنه اون وقت
حالا مگه نظر بدیه؟ که این جوری نه:19: میگی
Prince_ of _Persia
04-11-2010, 10:29
منظورم از "همه" این بود که اگه Prince_of_persia هم قبول کنه اون وقت
حالا مگه نظر بدیه؟ که این جوری نه میگی
یک سوال ما ایرانی چرا عادت داریم بازیها رو سخت بسازیم. بازیهای ایرانی رو نگاه کنید بعضی هاش اینقدر سخته که یک مرحله هم نمی شه توش جلو رفت. بازی قشنگ این نیست که اینقدر سخت باشه که پدر بازیکن رو در بیاره اونی هست که بالانس خوبی داشته باشه و سختی اش متناسب باشه.
اون اسپرایت ها هم که می گی یکسری اسپرایت ها یوشی و متال ماریو و لیوجی هست با اونها کاری نداشته باشید .
عادل سلیمی 20
04-11-2010, 14:10
لطفا زمان "دقیق" پایان مسابقه رو اعلام کنید
Prince_ of _Persia
04-11-2010, 14:31
فردا تا ساعت 9 شب آخرین مهلت ارسال هست.
Prince_ of _Persia
04-11-2010, 17:00
بعد از اینکه کارتون تموم شد . فایل اجراییش رو همین جا تو تاپیک بزارید و سورس رو هم برای من بفرستید .
مهلت هم که گفتم تا فردا شب ساعت 9 هست.
دو سه نفر این چند وقته تو تاپیک فعال بودند . امیدوارم همه مرحله هاشون رو ساخته باشند و اینطور نباشه که فقط 3 تا کار پایانی داشته باشیم.
یک گزینه دیگر هم به جوایز اضافه شد : موتور udk به همراه آموزش های ویدیویی و یونیتی 3 به همراه example های سایت و آموزش ها
اینم فایل EXE:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
anti-military
04-11-2010, 20:31
اینم فایل EXE:
خیلی خوبه فقط من یه جا گیر کردم ! نو مرحله دوم یه بلندی هست که هرچی میپرسم نمیرسه ! چیکار باید کرد اون قسمت رو ؟
AMIR REZAs
04-11-2010, 20:51
سلام
خوب کار من تموم شد ... فایل اجرایی :
عادل سلیمی 20
04-11-2010, 20:54
خوبه ولی کاشکی این دوربینشو درست میکردی
چون جلو آدم دیده نمیشه(KEB)
Prince_ of _Persia
04-11-2010, 20:55
اینم فایل EXE:
خیلی خوب شده آفرین.
امیر رضا جان کار شما هم خوب شده . جالبی طراحی مرحله اینه که می شه خلاقیت و طرز تفکر سازندگان رو در اون دید.
خیلی خوبه فقط من یه جا گیر کردم ! نو مرحله دوم یه بلندی هست که هرچی میپرسم نمیرسه ! چیکار باید کرد اون قسمت رو ؟
باید اون سبزه ها رو بگیری بری بالا.
-----------------------
دوستان دقت کنند :
این تیکه سبزه ها که ازش می شه بالا رفت مثل اینکه اسپرایت رو اشتباهی می یاره تو رویداد step ماریو و اکشن change sprite اون رو به اسپرایت ماریو تغییر بدید. البته این طور مشکلات مربوط به سورس تاثیری توی کار نداره و ملاک قضاوت فقط طراحی مرحله شماست.
عادل سلیمی 20
04-11-2010, 21:12
در خطاب به آقای Prince_of_persia
شما گفتین که می شه تو دوربین تغییرات ایجاد کرد
پس میشه من یه تنظیماتی برای دوربین تو آبجکت World براش قائل بشم؟
Prince_ of _Persia
04-11-2010, 21:33
در خطاب به آقای Prince_of_persia
شما گفتین که می شه تو دوربین تغییرات ایجاد کرد
پس میشه من یه تنظیماتی برای دوربین تو آبجکت World براش قائل بشم؟
من منظورم تغییر در فاصله کاراکتر با انتهای دید بود که شما گفتید کمه و من قبول کردم.
اگه دوست دارید می تونید تنظیمات آبجکت رو عوض کنید ولی تاثیری در قضاوت نداره و ملاک طراحی مرحله است.
عادل سلیمی 20
04-11-2010, 21:42
البته درسته ملاک فقط طراحی مرحله است
ولی باید دوربین یه جوری در نواحی مختلف به خصوص موقع بالا و پایین اومدن دنبال آبجکت بره که به شانس بستگی نداشته باشه بلکه به مهارت فرد در کنترل کاراکتر بستگی داشته باشه.
تولید دشمن رو هم نمی شه چون که ماریو همچین سبکی نداره که دشمن تازه تولید بشه . بلکه باید از قبل تو محیط کاشته شده باشند.
خوب کاشته شده باشه ولی ثابت باشه و وقتی طرف به جایی رسید اون دشمنه که بیرون صفحه است و تو دید نیست راه بیفته.
این قبوله دیگه؟
دیگه سبک ماریو بر همین اصله دیگه...
اگه این طوری نبود که همه دشمنای ماریو تا ما بهش نرسیدیم می افتادن تو چاله....
anti-military
04-11-2010, 22:58
مال امیر رضا هم تموم کردم . میشه مقایسه انجام داد بین کارها ؟ اگر آره به نظر من مال امیر رضا یکم دقیق تر بود .
یه سوال ! من زیاد در جریان نیستم شرکت کننده ها می تونستند موسیقی بازی رو عوض کنن ؟
عادل سلیمی 20
05-11-2010, 00:02
میگم مشکلی تو دانلود که ندارین
منظورم اینه که اگه حجم بازی از 3,2 مگ بیشتر شد میتونین دانلود کنین دیگه(Prince_of_Persia)
Prince_ of _Persia
05-11-2010, 09:55
خوب کاشته شده باشه ولی ثابت باشه و وقتی طرف به جایی رسید اون دشمنه که بیرون صفحه است و تو دید نیست راه بیفته.
این قبوله دیگه؟
دیگه سبک ماریو بر همین اصله دیگه...
اگه این طوری نبود که همه دشمنای ماریو تا ما بهش نرسیدیم می افتادن تو چاله....
پس قضیه اینه . باشه اشکالی نداره .
مال امیر رضا هم تموم کردم . میشه مقایسه انجام داد بین کارها ؟ اگر آره به نظر من مال امیر رضا یکم دقیق تر بود .
یه سوال ! من زیاد در جریان نیستم شرکت کننده ها می تونستند موسیقی بازی رو عوض کنن ؟
انتخاب موسیقی هر مرحله با خود شرکت کننده ها بود و می تونستند از بین چند موسیقی ماریو که من تو سورس گذاشته بودند انتخاب کنند.
میگم مشکلی تو دانلود که ندارین
منظورم اینه که اگه حجم بازی از 3,2 مگ بیشتر شد میتونین دانلود کنین دیگه(Prince_of_Persia)
نه مشکلی نیست. البته سورس رو باید به من بدی و اجراییش رو اینجا بزاری . سورس هم فکر نکنم 500 کیلو بایت بیشتر بشه . مگه اینکه آلبوم خواجه امیری به جای موزیک بازی گذاشته باشی :31:
ehsan_wwe
05-11-2010, 11:36
من بازي keb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و امير رضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به دقت برسي كردم .
خوب انتظار داشتم خيلي قوي تر از اين حرفا كار ميشد كه نشد :41: اما تو اين وقت و زمان محدود خروجي قابل توجه ي بيرون دادين كه جاي عرض خسته نباشيد داره :11:
راستي يه دست بوسم براي پرنس جون ( با عرض ادب و احترام - بوس )
راستي يادتونه گفتم مسابقه تموم شد يه تك مرحله ميدم تا كلي نكته از توش ياد بگيرين - اينم لينكش
دانلود فايل بدون صدا حجم 4.40 MB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Ffiles%2F25031943%2Fno_sound.zip)
دانلود فايل با صدا با حجم 4.560 MB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Ffiles%2F25031961%2Fwith_sound.rar)
95 درصد گرافيك طراحي خودمه و صدا ها هم بعضي هاش ركورد هاي خودمه كل برنامه نويسيشم از خودمه
منتظر كار Ar@m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستيم (برنده مسابقه قبلي :21:)
Prince_ of _Persia
05-11-2010, 13:50
من بازي keb و امير رضا رو به دقت برسي كردم .
خوب انتظار داشتم خيلي قوي تر از اين حرفا كار ميشد كه نشد اما تو اين وقت و زمان محدود خروجي قابل توجه ي بيرون دادين كه جاي عرض خسته نباشيد داره
راستي يه دست بوسم براي پرنس جون ( با عرض ادب و احترام - بوس )
راستي يادتونه گفتم مسابقه تموم شد يه تك مرحله ميدم تا كلي نكته از توش ياد بگيرين - اينم لينكش
به نظر من که خوب بود فقط زیاد طراحی مرحله رو جدی نمی گیرند اگه به نظر من وقت بیشتری می ذاشتند کارهای خیلی بهتری می شدند.
مخلصیم احسان جان عرض ادب :40:
ممنون از اینکه بازی خیلی خوب سندباد رو گذاشتی برای آموزش.
اینم مرحله ها من . البته من جز مسابقه نیستم. شرمنده بیشتر از 3 مرحله حوصله و وقت نداشتم. امیدوارم خوشتون بیاد.
راستی بعد از اینکه همه کارها فرستاده شد هر بازی رو تجزیه تحلیل و یک کالبد شکافی اساسی می کنم .برنده فردا شب اعلام می شود. راستی هر کس خواست می تونه نظرش رو راجع به بقیه کارها بگه حتی شرکت کنندگان. امتیاز هر برای هر مرحله بدین بد نیست از 5 امتیاز.
anti-military
05-11-2010, 15:18
مال مهدیار هم تموم کردم . تو 2 تای قبلی گاهی اعصاب آدم خورد میشد و احساس یه بازی کامل رو نمی تونست منتقل کنه اما مال آقا مهدیار رو که بازی میکردم یادم رفته بود دارم برای تست و نظر دادن بازی میکنم بیشتر حواسم رفته بود رو خود بازی . امتیاز اگه بخوام بدم مال keb امتیاز 2 از 5 مال امیر رضا 2.5 از 5 و مال مهدیار هم 4.5 از 5 ...
منتظر كار Ar@m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستيم (برنده مسابقه قبلي :21:)
از بدقولی خیلی بدم میاد واقعا شرمم میاد اعتراف کنم ولی با کمال بدبختی اعلام میکنم که این هفته سیستم نداشتم درنتیجه حتی شروع نکردم به ساخت بازی و تا همین دیروز صبر کردم شاید دری به تخته ای بخوره و من بتونم برم سر ساخت بازی اما نشد.
دلیل تراشی هم عذر بدتر از گناهه در هرحال!
شرمنده ام!
عادل سلیمی 20
05-11-2010, 20:24
اینم مال من
بالاخره تمومش کردم(در آخرین لحظات)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون موقع کپی کردن این [URL ] هارو از اولو آخرش حذف کنین تا آدرس درست شه
------------------------------------------------------
اگه میخواین بازی آسون بشه با F5 و F6 سیو و لود کنید
ولی بهتره مردونه ردش کنین
Prince_ of _Persia
05-11-2010, 20:43
از بدقولی خیلی بدم میاد واقعا شرمم میاد اعتراف کنم ولی با کمال بدبختی اعلام میکنم که این هفته سیستم نداشتم درنتیجه حتی شروع نکردم به ساخت بازی و تا همین دیروز صبر کردم شاید دری به تخته ای بخوره و من بتونم برم سر ساخت بازی اما نشد.
دلیل تراشی هم عذر بدتر از گناهه در هرحال!
شرمنده ام!
از این جور بلاهایی که خیلی وقتها که کار دارم سر منم می یاد. اشکال نداره فکرش رو نکنید.
اینم مال من
خیلی خوبه می رم که تستش کنم.
----------------------------
پس کار بقیه کجاست ؟!!!:19:
مال منم اماده شد :20:
f5 , f8 هم براست.
anti-military
05-11-2010, 21:15
اینم مال من
خیلی قشنگ کار کرده بودی . اون قسمتی که وقتی میپریدی رو اون دستگاهه به جای سکه بهت گل میداد خیلی جالب بود :31: موسیقی ها هم خیلی مناسب انتخاب کرده بودی . امتیاز اگه بخوام بدم امتیاز 4.8 میدم ...
این امکان سیو و لود هم جالب بود چون بعضی قسمت هاش تو مرحله آخر لازم بود چندین بار بری تا قلقش بیاد دستت . مخصوصا اون قسمتی که 6 تا ماهی باهم بالا پایین میرفتن . ..
Prince_ of _Persia
05-11-2010, 21:24
خیلی قشنگ کار کرده بودی . اون قسمتی که وقتی میپریدی رو اون دستگاهه به جای سکه بهت گل میداد خیلی جالب بود موسیقی ها هم خیلی مناسب انتخاب کرده بودی . امتیاز اگه بخوام بدم امتیاز 4.8 میدم ...
این امکان سیو و لود هم جالب بود چون بعضی قسمت هاش تو مرحله آخر لازم بود چندین بار بری تا قلقش بیاد دستت . مخصوصا اون قسمتی که 6 تا ماهی باهم بالا پایین میرفتن . ..
سیو و لود تو همه کارها هست . خاصیت پیش فرض گیم میکر هست. با دکمه f5 و f6
anti-military
05-11-2010, 21:42
جالبه من نمیدونستم . راستی مال آقا MARTIN مرحله سومش مشکل داره ارور میده ! اما تا اینجا که بازی کردم خوشم اومد یکم با بقیه فرق داشت از نظر سرعت و اندازه تصویر ...
سلام.
از این که بازی منو امتحان کردی ازت ممنونم.
الان اگزش و تست می کنم.
عادل سلیمی 20
05-11-2010, 22:15
خیلی قشنگ کار کرده بودی . اون قسمتی که وقتی میپریدی رو اون دستگاهه به جای سکه بهت گل میداد خیلی جالب بود :31: موسیقی ها هم خیلی مناسب انتخاب کرده بودی . امتیاز اگه بخوام بدم امتیاز 4.8 میدم ...
البته اون دستگاهی که میگی در واقع غیر از اون که اون گل ها رو نمایان میکرد(به وجود نمی آورد ؛فقط نمایان می کرد) یه کم عقب تر تعداد زیادی سکه رو به وجود می آورد که باید از بالا با اون گیاها دوباره برمیگشتی و اون سکه ها رو میخوردی(:21:)
ازت ممنونم که بازی منو تا آخر بازی کردی
با عرض پوزش این بازی اصلاح شده.
Prince_ of _Persia
06-11-2010, 16:00
خوب تا شب خبر برنده رو می دم . بقیه بچه ها نمی خوان نظرشون رو راجع به کارهای همدیگه بگن.
اینطوری می خواین تو گیم پلی پیشرفت کنید. یکم سر اینکه مشکلات بازی های همدیگه تو کدوم نقاط هست و چه جوری بود بهتر بود با هم بحث کنید. کمی بازی سازی رو جدی تر بگیرید یکی از حرفه ای ترین مشاغل دنیاست.
parvizamd
06-11-2010, 17:16
خوب میدونم تاحالا دو بازی دنلود کردم کار مارتین جان و پرنس جان بزودی بازی میکنم نظر م می گم
RatAtouille
06-11-2010, 17:48
اگر لطف کنین از مرحلهاتون یک عکس هم قرار بدید خوب میشه .
Prince_ of _Persia
06-11-2010, 18:17
خوب برنده مسابقه عادل سلیمی 20 هست بهش تبریک می گم. واقعا فکر نمی کردم به این خوبی از آب در بیاد.
استفاده ایشون از پیچک ها و سیستم سکه دهی طوری بود که من اصلا به ذهنم هم نمی رسید. بازی خیلی خوب و روون و جذاب برد. من که خیلی لذت بردم. بعدا به تفسیر قسمت های که ایده های جالبی داره رو واشکافی می کنم.
به بقیه شرکت کنندگان هم خسته نباشید می گم کارتون واقعا خوب بود. امیدوارم تجربه خوبی رو از این مسابقه کسب کرده باشید. زحمات شما بی نتیجه نمی مونه و من تصمیم دارم تمامی این مراحل رو سر هم کنم و بازی به نام ماریو برای همیشه رو ایجاد کنم و اونو برای دنیای بازی بفرستم تا در قسمت دانلود بازیهای مستقل قرار بده البته با ذکر نام تمامی شما.
جا داره اینجا از بازیهای ایرانی که بهترین طراحی مراحل رو تا حال داشته یاد کنم بازیهای گرشاسپ ، سری توپ توپ ، توپ و گل و بازی BO . ما همیشه می تونیم نکته هایی رو از این بازیها درس بگیریم.
عادل جان جایزه ات رو انتخاب کن. :21:
عادل جان بهت تبریک می گم.
منم بازیتو بازی کردم باحال بود.
از پرنس جان هم بابت مسابقه تشکر می کنم.
من که از شرکت در این مسابقه لذت بردم.
AMIR REZAs
06-11-2010, 19:10
خوب تا شب خبر برنده رو می دم . بقیه بچه ها نمی خوان نظرشون رو راجع به کارهای همدیگه بگن.
اینطوری می خواین تو گیم پلی پیشرفت کنید. یکم سر اینکه مشکلات بازی های همدیگه تو کدوم نقاط هست و چه جوری بود بهتر بود با هم بحث کنید. کمی بازی سازی رو جدی تر بگیرید یکی از حرفه ای ترین مشاغل دنیاست.
بزرگ ترین تجربه ی این مسابقه واسه من و کیان این بود که دیگه زودتر از وقت تعیین شده بازی رو تحویل ندیم:31: اینطوری بقیه شرکت کننده ها بازیم از نقاط قوت استفاده می کنند ، ضعف ها هم برطرف می کنند....
خوب منم به عادل جان تبریک میگم و خسته نباشید به همه ی شرکت کنندگان.
اگر شد یه لیست از ضعف ها و قوت های بازی خودم و بازی بقیه دوستان تهیه میکنم...
منتظر کالبدشکافی بازیها هم هستم.....:20:
عادل سلیمی 20
06-11-2010, 20:39
با تشکر از همه ی عزیزان:10:
البته من لایق این همه تعریف نیستم:11:
امیدوارم که همه تون موفق باشید.
اگر لطف کنین از مرحلهاتون یک عکس هم قرار بدید خوب میشه .
اره پیشنهاد خوبیه.
مال من
مرحله 1 :
مرحله 2 :
مرحله 3 :
اینم نقشه لابیرنت این مرحله است
البته می خواستم سادش کنم ولی وقت نشد...
مرحله 4 :
لینک دانلود بازی که قبلا هم گذاشته بودم :
سیو f5
لود f6 یا f8
parvizamd
07-11-2010, 06:42
خوب من گفتم یک نظری داشته باشم :
پرنس جان
چیدمان مراحل خوب بود ولی بعضی جاها بدجا دشمن گذاشته بودی (تا مرحله سه بیشتر نرفتم)
مارتین جان:
مراحل خوب بود ولی برای مثال بالا رفتن از درخت تبدیل شدن به دشمن یکم به زوق می زد مرحله 2 زیادی به نظر من گیاه گذاشتی در کل کارت خوب بود
Prince_ of _Persia
07-11-2010, 09:30
مارتین جان بازی شما هم خیلی خوب بود.
معلوم بود رو اون بخش maze خیلی کار کردید.
طراحی مرحله شما اینقدر عجیب بود که من اولش هنگ کردم. خلاقیت خوبی به خرج بردید. ولی از روند کلی ماریو خارج بود. مرحله های شما رو به عنوان bonus تو بازی ماریو برای همیشه می ذارم.
عادل سلیمی 20
07-11-2010, 14:06
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم عکس بذارم:41:
لطفا یکی که بازی مو دانلود کرده از قسمت های خوبش با F9 عکس بگیره بذاره
خیلی ممنون میشم
Prince_ of _Persia
07-11-2010, 18:42
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم عکس بذارم
لطفا یکی که بازی مو دانلود کرده از قسمت های خوبش با F9 عکس بگیره بذاره
خیلی ممنون میشم
من موقع نقد بازیت می ذارم.
------------------------------------
خوب اول از همه بریم سراغ نقد بازی keb
خوب از مرحله اول با یک روند خوب و سبک شروع می شه ولی در وسط مرحله به همچین چیزی می خورد که منطقی نیست ماهی وسط خشکی بالا پایین می پره.
بعد از اون هم مرحله اول هیچ اوجی نمی گیره و زود تموم می شه. مرحله دوم هم تقریبا سختیش مثل مرحله اول هست و فقط یک پرش بلند مرحله رو کمی سخت تر کرده.
در مرحله سوم استفاده از خاصیت ماریو که می تونه یک بلاک خالی رو بدون اینکه بیفته رد کنه مرحله رو جالب کرده و از بقیه مراحل این مرحله جالب تر شده ولی افتادن از طبقه دوم و سوم می تونه برای بازیکن خیلی آزاردهنده باشه.
مرحله چهارم شما goomba رو در هوا می بنید! ظاهرا اون ها هم به ماهی ها هوایی اضافه شده اند یا اینکه جاذبه بر روی اونها اثری ندارد. اول کار شما دو تا از اونها رو می بینید که روی هوا هستند و در آخر مرحله سه تا از اونها بصورت عمودی پشت سرهم رو هوا هستند که کشتنش خیلی سخته ( البته اگه بشه من که نتونستم)
روی هم رفته ایشون دقت لازم رو در طراحی مراحل به کار نبردند و همینطور مراحل از تنوع لازم برخوردارنیست و خیلی کوتاه هست.
امیدوارم که برای ایشون این مسابقه تمرین و تجربه خوبی بوده باشه.
بالاخره منم موفق شدم بیام. تو این مدت که نبودم پاور کامپیوتر سوخته بود نتونستم بیام. چون کامپیور نداشتم نتونستم از مرحله 2 به بعد رو درست کنم. مرحله های سه و چهار رو یکی دیگه درست کرده. برا همین هم کار سرسری شد. منم به عادل سلیمی تبریک میگم چون واقعا خیلی خوب مرحله ها رو ساخته بود.:11:
عادل سلیمی 20
17-11-2010, 12:19
منم این مدت نمیتونم بیام الانم تو کافی نت اینارو نوشتم
بدبختیه دیگه!
کیان جان ازت ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.