مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد پردازنده های AMD
mohammadkiani
23-10-2010, 18:15
سلام دوستان
من در ابتدا طبق خوانده های من متوجه شدم که کارایی پردازنده های AMD بهتر از Intel می باشد.اما تا به حال در خط و راستای پردازنده های AMD نبوده ام.
حال می خواهم که برایم نسل پردازنده ها را از قدیم به جدید با تفاوت آن ها معرفی کنید.
با تشکر
mohammadkiani
23-10-2010, 22:57
اساتید محترم لطفا راهنمایی فرمایید.فکر کنم برای دیگر کاربران مفید و جالب باشد!
m_s_r_08
24-10-2010, 19:24
سلام دوستان
من در ابتدا طبق خوانده های من متوجه شدم که کارایی پردازنده های AMD بهتر از Intel می باشد.اما تا به حال در خط و راستای پردازنده های AMD نبوده ام.
حال می خواهم که برایم نسل پردازنده ها را از قدیم به جدید با تفاوت آن ها معرفی کنید.
با تشکر
نه داداش اشتباه متوجه شدي AMD نسبت به قيمتش كارايي بالا داره ...
درضمن اين اصفهاني ها و شيرازي ها هستن كه به AMD تعصب دارن ديگه مي دوني چراااااااااااااااااا....
davodsamadi
04-11-2010, 18:24
سلام من هم خیلی دوست دارم نقاط ضعف و قدرت این 2 پردازنده رو نسبت به یکدیگه بدونم ...
یکی از دوستام میگه amd زود خراب میشه و عمرش کمه و سوخت می ده راسته ؟
shetabandeh
08-11-2010, 09:27
درضمن اين اصفهاني ها و شيرازي ها هستن كه به AMD تعصب دارن ديگه مي دوني چراااااااااااااااااا....[/QUOTE]
این افکار را کنار بگذاریم. چون آبادانی تهران به بهای فقر بسیاری از نقاط ایران تمام شده. ببخشید که بی ربط بود.
amd>intel
08-11-2010, 10:36
بحث هاي قومي چه ربطي به انتخاب پردازنده داره . من كه متوجه نشدم . مسئله تعصب نيست .
البته در کل Intel بهتره از AMD ولی AMD داره با Intel راه میاد . در کل من از لحاظ همه چی AMD میپسندم . تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم توی خیلی از کارها .
amd>intel
09-11-2010, 11:12
بودجه تحقيقاتي اينتل خيلي بيشتر از amd هست . با اين حال amd توانائي خود رو ثابت كرده است .
davodsamadi
09-11-2010, 17:33
بودجه تحقيقاتي اينتل خيلي بيشتر از amd هست . با اين حال amd توانائي خود رو ثابت كرده است .
ممنون ، پاسخ منطقی ای بود .
پردازنده های AMD رنج قیمت پایینتری دارند، ولی در قدرت پردازش در قویترین مدل از هر دو برند، مطمئنا اینتل برتری خودش رو ثابت کرده.
برای مثال پردازنده Core i7 از اینتل و پردازنده Phenom II X6 از AMD
در استفاده از تکنولوژی های برتر در پردازنده ها، شرکت اینتل پیشتاز هست و همنیطور که دوست عزیز amd>intel فرمودند بودجه تحقیقاتی اینتل بیشتر از رقبای خودش هست.
ولی درباب صرفه جویی و هزینه، AMD خودش رو نشون داده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.