مشاهده نسخه کامل
: پيش فرض چطوری میتونم عکسهای هوایی خیلی قدیمی از مناطق طهران گیر بیارم ؟
mahyarSAMSUNG
23-10-2010, 18:09
ن دانشجوی رشته معماری هستم . و یکی از پروژهایی که دارم در همین راستا هستش که باید میزان تغییرات یه فضایی مثلا مثل خیابان ناصر خسرو را با الانش مقایسه کنم . آیا جایی هست که عکسهای هوایی مثلا سال 1340 یا 1350 شمسی رو داشته باشن یا قدیمی تر . اگه باشه که عالی میشه .
یه سوال دیگه . برای گرفتن عکسهای قدیمی ( البته نه هوایی ) این مناطق به نظر شما کجا میشه رفت ؟ جایی که مثلا عکسهای اون مناطق هر چند سال از یه زاویه داشته باشه . منظورم یه عکاسخانه قدیمیه برای عکسهای اونجا
:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammadirani
24-10-2010, 16:27
ن دانشجوی رشته معماری هستم . و یکی از پروژهایی که دارم در همین راستا هستش که باید میزان تغییرات یه فضایی مثلا مثل خیابان ناصر خسرو را با الانش مقایسه کنم . آیا جایی هست که عکسهای هوایی مثلا سال 1340 یا 1350 شمسی رو داشته باشن یا قدیمی تر . اگه باشه که عالی میشه .
یه سوال دیگه . برای گرفتن عکسهای قدیمی ( البته نه هوایی ) این مناطق به نظر شما کجا میشه رفت ؟ جایی که مثلا عکسهای اون مناطق هر چند سال از یه زاویه داشته باشه . منظورم یه عکاسخانه قدیمیه برای عکسهای اونجا
:10:
دوستمون یک عکس هوایی گذاشتند
اما در کل برای تهیه این عکس ها باید به سازمان نقشه برداری کشور مراجعه کنید و این عکس ها را با دقت های مختلف خریداری کنید
جغرافیای ارتش هم ارشیو کاملی داره ولی نمیفروشه
سازمان فتوگرامتری ارشیو ضعیف تری داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.