ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز نصب نمیشه ( مشکل بدسکتور داره )

mortaza2006
23-10-2010, 14:35
سلام دوستان
من می خوام ویندوز نصب کنم ولی نمیشه چرا؟ خودم هم نمی دونم!!!!
چند روز قبل کیس رو باز کرده بودم که مشکل بالا نیامدن ویندوز بود که از قسمت (کابلش بود یا برقش خودم هم ندوستم) ولی هر دفعه با ور رفتن با اینا حل می شد که یک دفعه بود هارد از دستم سر خورد و افتاد فاصله اش زیاد نبود که دیگه هیچ کدوم از این ویندوزها بالا نیومد و ویندوز دیگه نصب کردم ولی ویندوز هی ریست می کرد و گرم می شد و ریست می کرد و با نرم افزار HDD Regenerator چند تا بدسکتور پیدا کردم و ویندوز خوب کار می کنه ولی الان می خوام ویندوز نصب کنم توی قسمت starting windows setup دیگه هنگ می کنه و نصب نمیشه (به مرحله انتخاب پارتیشن برای نصب ویندوز نمی ره ) الان چی کار کنم .
در ضمن دمای هارد تا 51 درجه رسیده تا حالا سابقه نداشته این دما؟:41::41::41:
راهنمایی کنید!!!!!!!

sepantamino
24-10-2010, 04:45
هارد خیلی حساسه اگه از دستت افتاده احتمال خراب شدنش هست
اما دمای داخل کیس هم میتونه رو نصب ویندوز اثر بذاره . همه ی فن های کیس رو بررسی کن
شاید هم بخاطر ورژن ویندوزت باشه من قبلا هر کاری میکردم سرویس پک 3 ایکس پی رو نمیتونستم نصب کنم ولی ورژن های قبلی راحت نصب می شد

mortaza2006
24-10-2010, 09:55
شاید هم بخاطر ورژن ویندوزت باشه من قبلا هر کاری میکردم سرویس پک 3 ایکس پی رو نمیتونستم نصب کنم ولی ورژن های قبلی راحت نصب می شد
من سرویس پک 2 ایکس پی و هم 3 رو امتحان کردم ولی نشد می آد توی قسمتی که هنوز نرسیده به قسمت اتخاب پارتیشن برای نصب ویندوز هنگ می کنه و نصب نمی شه و منم ریست می کنم حتی 4 تا ویندوز رو امتحان کردم ولی نشده الانم نمی دونم چی کار کنم با یه نرم افزار بد کستور ها رو بررسی کردم 12 بدسکتور پیدا کرده

amd>intel
24-10-2010, 10:01
با يك هارد ديگه چك كنيد .

mortaza2006
24-10-2010, 10:24
من 3 تا هارد 40 گیگ دارم ولی نمی دونم چه جوری اونا رو به هم وصل کنم یعنی به هارد 80 گیگ نصب کردم ولی فضای هارد نیومد یعنی درایوهای اون هارد نیومد.
اگر من یک ویندوز به هارد 80 نصب کنم ویکی به 40 ایا هنگام بوت ویندوز ها می اد یا باید به یکی از اونها نصب کنم

amd>intel
24-10-2010, 10:40
تو تنظيمات بوت انتخاب كنيد . جامپر ها رو چك كنيد .