ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی سازی برای آینده ....

3Dmajid
23-10-2010, 11:17
سلام دوستان :11: :31:
چند تا سوال داشتم ...
من تا الان بیشتر به بازی سازی به چشم یه تفریح و سرگرمی نگاه میکردم، ولی خب اگه قرار باشه به همین دید نگاه کنیم و بریم جلو و آخرش چیزی ازش در نیاد که فایده ای نداره :20:
یعنی تنها فایده ای که داره ما علم خودمون رو نسبت به بازی سازی بالا بردیم که البته این خودش خیلی خوبه ولی .... :10:
سوال من اینجاس که آیا الان شرکت هایی هستن که گروه های بازی سازی رو ساپورت کنن و حاضر باشن محصولاتشون رو انتشار کنن ؟! یا حتما خود بازی سازا باید سرمایه دار باشن و خودشون خودشون رو ساپورت کنن :11: :31: ؟
با توجه به نمایشگاهی که امسال دایر بود :31: و من دیدم که تعداد بازی های ایرانی داره روز به روز بیشتر میشه :31: فکر کنم که این کار از آینده ی خوبی برخوردار باشه، شاید الان زیاد خریدار نداشته باشه ولی چند سال دیگه که به این مسئله بیشتر اهمیت میدن حتما خریدار داره :10:

توی این تاپیک دوست دارم در مورد بازی سازی و آینده ی اون بحث کنیم و ببینیم آیا واقعا ارزش داره که وقت بزاریم روی این مسئله یا نه :40: :11:

لطفا نظرتون رو بگید :31:

AMIR REZAs
23-10-2010, 13:46
سلام
ببین سر این ماجرا خیلی بحث کردیم:31: چند گزینه وجود داره:
1. بازی رو به صورت مستقل و تک نفره( با ایده ی خوب) بسازی و به جشنواره های خارجی ، مسابقات ، ......
2. بازی رو گروهی بسازید و با یکی از شرکت ها ( مثل بنیاد ، تبیان و....) صحبت کنید و بازی رو با شرایط خاصی که اونا میگذارن وقف بدی و بفروشی.
3. بازی رو گروهی بسازید و از طریق مایکروسافت و شرکتهای خارجی تو خارج بفروشی...
همینا مسائل کلی فروش بود.........

silsin
23-10-2010, 14:24
سلام
امیر رضا راست می گه . بازی که ساختی رو می تونی برای بنیاد هم ببری اونا وام می دن و ساپورتت می کنند در شرایطی من شندیم که کار انتشار هم اونا قبول کرده و یا ناشرش رو پیدا می کنند. البته توی ایران هزار رو یک مشکل هست چیزهایی که بیشتر تو بین مسولین برای سرمایه گذاری اهمیت و طرفدار داره یا دفاع مقدسه یا درب و داغون کردن امریکا و اسرایل همین.

Prince_ of _Persia
23-10-2010, 18:19
البته غیر از مواردی که دوستان گفتند می تونی بری تو شرکت های بازی سازی هم استخدام بشی.
همین الان فن افزار شریف برای بازی بعدیش استخدام level designer داره.
شرکت سازنده میر مهنا هم برای بازی جدیدش استخدام مدل ساز و برنامه نویس داره.
یه چند تا شرکت های کوچکتر هم هستند که اگه جستجو کنی پیداشون می کنی.

iload
23-10-2010, 18:30
سلام

به نظر من حتما ارزشش رو داره روش کار کنی من که دارم همین کار رو میکنم . یه کار اساسی ! :21:

3Dmajid
23-10-2010, 19:09
خب اگه ارزشش رو داره چرا نمیاید یه گروه خودمون بزنیم و شروع کنیم ؟! :11:

AMIR REZAs
23-10-2010, 20:19
البته غیر از مواردی که دوستان گفتند می تونی بری تو شرکت های بازی سازی هم استخدام بشی.
همین الان فن افزار شریف برای بازی بعدیش استخدام level designer داره.
شرکت سازنده میر مهنا هم برای بازی جدیدش استخدام مدل ساز و برنامه نویس داره.
یه چند تا شرکت های کوچکتر هم هستند که اگه جستجو کنی پیداشون می کنی.
آقامهدیار اینا که گفتید اول آموزش واسه ما میگذارن بعد شروع به کار میکنیم یا باید بلد باشیم؟ با چه موتورهایی کار میکنن؟

iload
23-10-2010, 21:40
یه سر به اینجا بزن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Prince_ of _Persia
26-10-2010, 10:50
آقامهدیار اینا که گفتید اول آموزش واسه ما میگذارن بعد شروع به کار میکنیم یا باید بلد باشیم؟ با چه موتورهایی کار میکنن؟

بستگی به شرکت داره . هر دو موردش می شه .ولی اطلاعات شما کفایت می کنه. معمولا با تورگ ، ogre بعضا با یونیتی . اول شخص باشه با udk