ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرار از محدوديت شبكه - راه هايي كه جواب نداد

Shidook
23-10-2010, 10:27
سلام

كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

يه سيستم دارم كه عضوي از شبكه است و تحت دامين كار مي كنم. سيستم سي دي و فلاپي درايو نداره. فقط USB ميخوره. در ضمن BIOS سيستم هم پسورد داره كه من نمي دونم.
مي خوام محدوديت نصب برنامه رو بر دارم براي اين كار راه هاي زير و انجام دادم ولي جواب نگرفتم:
1- چون قبلا ادمين پشت سيستمم نشسته و با يوزر خودش لاگين شده خواستم از برنامه هاي بازيابي پسورد استفاده كنم اما واسه اين كار مجبورم با USB بيام بالا اما چون تو SETUP بوت بوسيله USB تعريف نشده نتونستم.
2- رفتم سراغ حذف پسورد BIOS براي اين كار هم كدهايي كه تو بعضي سايتها هست امتحان كردم كه جواب نداد. برنامه هايي كه معرفي شده هم بايد تو محيط داس (نه DOS PROMPT ويندوز) اجرا بشه يعني باز بايد با غير از هارد (USB) بوت كنم.
3- برنامه هاي حذف پسورد BIOS رو تو ويندوز كه اجرا مي كنم ميگه تو ويندوز ان تي (ويندوزم اكس پي ه) دسترسي وجود ندارد.
4- از برنامه PC WIZARD خواستم پسورد ادمين رو پيدا كنم باز تو سيستمم بدليل محدود بودن سطح دسترسي جواب ندارد.
5- خواستم UBUNTU پوتابل نصب كنم تا تو محيط يه سيستم كامل ديگه برنامه هاي ريكاوري پسوردها رو اجرا كنم اما نصب نشد و گفت بايد ادمين باشم.

كسي هست راه حلي ارائه بده؟

hraeissi
24-10-2010, 09:07
تحت هیچ شرایطی این امکان وجود ندارد
دنبالش نگرد