ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید ماشین حساب مهندسی

alirezawater
23-10-2010, 01:19
سلام دوستان عزیز.

بنده ترم اول رشته مهندسی اجرایی پیام نور میخونم که تا پایان تحصیل این درسها رو خواهم خوند:

ریاضی عمومی 1 و 2 - فیزیک پایه 1 و 2 - اقتصاد مهندسی - استاتیک - نقشه کشی عمومی - آمار و احتمالات مهندسی - مقاومت مصالح - روشهای محاسبات عددی - مبانی مهندسی برق - معادلات دیفرانسیل - مکانیک سیالات - ماشینهای ابزار - ترمودینامیک و انتقال حرارت - مدارهای الکتریکی - ماشینهای الکتریکی - متره و برآورد -
و 4 درس هم از یکی از پودمان های مکانیک، الکترونیک، صنایع، عمران و یا کامپیوتر

البته در حال حاضر یه ماشین حساب میخوام که فقط بتونم توش فرمول ها رو وارد کنم (به صورت متنی هم شد مشکلی نداره) چون حفظ کردن فرمول برام سخته. برای سر جلسه امتحان و تقلب میخوام!:20: (در حال حاضر هم تو درس اقتصاد مهندسی گیر کردم، درس راحتیه ولی زیاد فرمول داره و فکر نمیکنم بدون فرمولهای بشه سر جلسه امتحان کاری کرد، و دلیل اصلی خرید ماشین حساب هم همین درسه) ولی به هرجهت حالا که میخوام هزینه کنم، میخوام حداقل یه چیزی بگیرم که تا پایان تحصیل به دردم بخوره.

حالا از بین این مدلها به نظر شما کدوم مدل بیشتر به کار من میاد. (لطفا مدلهای زیر 100 تومن معرفی کنید، اگه بدونم اینا به دردم نمیخوره و باید بالای 100 تومن هزینه کنم بدون شک میرم سراغ texas instrument ti 89 titanium یا texas instrument TI-Nspire™ CAS with Touchpad ا)

casio fx-991es plus

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

casio fx-3650p

casio fx-4500PA

casio fx-5800p

sharp EL-520W

sharp EL-5250

با توجه به اینکه میخوام تا حد ممکن هزینه کمتری بکنم، به نظر شما کدوم ماشین حساب برای من مناسبه؟
با احترام:11:

alirezawater
24-10-2010, 22:54
کسی نیست....

hirondelle
24-10-2010, 23:30
یه casio الجبرا بگیر و خلاص ، تا پایان فوق راحتی،قیمت دقیق ندارم ولی باید حول و حوش 90 باشه.شارپ رو هم فکر کنم بیخیال شی بهتره،شنیدم شاکی زیاد داره (البته از یه بازاری شنیدم،زیاد معتبر نیس!)

alirezawater
25-10-2010, 01:03
الجبرا کجا میدن 90 من که هر کجا قیمت کردم بالا 120 بود. امکاناتش هم زیاده و فکر نمیکنم به دردم بخوره.