ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریو یا 206 تیپ 2 برای رانندگی داخل شهر (ترافیک) + و مصرف سوخت پایین تر

parsbin
22-10-2010, 23:23
با حدود 14 تومان بین این دو مدل موندم.
البته 206 یک تومان گرونتره فکر میکنم.
من هر روز ار کرج به تهران باید برم و برگردم حدود صد کیلومتر در مجموع.ماشینی که برای رانندگی داخل شهر (ترافیک) بهتر باشه و مصرف سوختش پایین تر باشه در اولویتم هستش.این که رانندگی باهاش خسته کننده نباشه هم مهمه برام.
لطفا راهنمایی کنین.

farshad bugatti
22-10-2010, 23:41
با سلام
اگه بین صفحات رو بگردید تاپیک های زیادی در مقایسه این دو و بحث در موردشون شده و میتونه کمک زیادی بهتون بکنه. من یکیشو پیدا کردم که میتونه بهتون کمک کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

™Symbian
23-10-2010, 19:05
من بین این دو مونده بودم که تصمیم گرفتم ریو بخرم.
دلایلیم هم:
ریو13میلیونه و206 تیپ2 حدود14تومن
موتور ریو97اسب بخار و16سوپاپه ولی تیپ2 موتورش75 اسبه
ریو خیلی جادارتره نسبت به206
تو خیابون ها پر از 206 و ریو خیلی کمتره.
خیلی امکانات جزی رو ریو داره و206تیپ2نداره(مثل شیشه بالابرهای برقی عقب و...)

ghahremanimehdi
23-10-2010, 19:16
من از بین ایندو ، ریو رو انتخاب میکنم

babak_gww
23-10-2010, 20:16
ریو .... به 2 شرط
1 سفید باشه
2 چراغای جلو . عقب و رینگاشو عوض کنی
یه کوچولوهم ارتفاع بزنی

همه انگشت به دهن میمونن

meto_895
23-10-2010, 22:05
دوتای این ماشینها از بعضی جهات عین هم اند
1.سوختشون یه جورایی هم اندازه است یعنی یه مقدار مصرف میکنند
2.جفتشون گاز سوز نمیشن
اما من 206 تایید میکنم از چند لحاظ
یک جمع و جور بودن
دو ماشین بالاخره فرانسوی با ماشین کره قابل مقایسه نیست
ولی ریو از 206 جادار تره
اما هردو بدر شهر میخورند
دقیق نمیدونتم اما فکر کنم 206 از ایمنی بیشتری برخوردار باشه 

irinn65
24-10-2010, 02:58
دوتای این ماشینها از بعضی جهات عین هم اند
1.سوختشون یه جورایی هم اندازه است یعنی یه مقدار مصرف میکنند
2.جفتشون گاز سوز نمیشن
اما من 206 تایید میکنم از چند لحاظ
یک جمع و جور بودن
دو ماشین بالاخره فرانسوی با ماشین کره قابل مقایسه نیست
ولی ریو از 206 جادار تره
اما هردو بدر شهر میخورند
دقیق نمیدونتم اما فکر کنم 206 از ایمنی بیشتری برخوردار باشه
اینهم اضافه کنید که کیفیت ریو بهتره مصرفش کمتره
206دیگه تبدیل به ایرانی سازی شده اما ریو همچنان کره ای هستش پس کره ای چیز دیگریست!

mm00
24-10-2010, 07:38
من پشت هردوش نشستم
تيپ 2 دارم و ريو هم سوار شدم
واقعا نميشه گفت كدوم 100% بهتره
شما حس امنيت بهتري توي تيپ 2 داري فرمون لرزش هاي سرعت بالا توي ريو رو نداره و كلا وقتي از ريو پشت 206 ميشيني حس امنيت بهتري داري و تسلطت بيشتره
مصرفش كه تقريبا يكيه
شتاب ريو واقعا بهتره ......
ظاهر داخلي 206 بهتره و ظاهر خارجيش كه سليقه اي هست
قيمت قطعات ريو اينطور كه من شنيدم خيلي بالا رفته كه شايد بشه گفت در حد 206 شده باشه ولي ريو كم اصطحلاك تره ....
فرمون ريو واقعا نرمه نسبت به 206 .... و كلا ريو ماشين نرم تريه نسبت به 206كه معروفه به خشكي!
206 حالت جمع جور تر و اسپرت تر و جوون پسند تري داره و لوازم اسپرت زيادي داره ....
كلا اگر شتاب ميخواي 100% ريو ميتونه جواب باشه ولي اگر شتاب معمولي در كنار حس خوب رانندگي ميخواي 206 هم ميتونه جز گزينه هات باشه .... نميشه گفت 100% 206 يا 100% ريو اين رو شما تايين ميكني...

sei_pm
24-10-2010, 07:41
تا اونجا که من می دونم کیا موتورز از فرستادن قطعات یدکی به ایران خودداری میکنه مسلما قطعاتش یا به سختی یا به قیمت نامنصفانه باید گیر بیاد.

mm00
24-10-2010, 10:07
تا اونجا که من می دونم کیا موتورز از فرستادن قطعات یدکی به ایران خودداری میکنه مسلما قطعاتش یا به سختی یا به قیمت نامنصفانه باید گیر بیاد.

كاملا درسته ... تا جايي كه ميدونم قطعات از تركيه مياد ... از كسيم شنيدم خيلي از قطعات رو نمايندگي هم باهاش با كمبود مواجه شده و قيمت ها بالا رفته ... البته اين جويه كه الان هست و ممكنه واقعيت كاملا متفاوت باشه ... من دوستم ريو داره و ميگفت كه قطعاتش واقعا گرونه ... در كنارش 206 تيپ 3 هم داره

30vil
24-10-2010, 10:23
كاملا درسته ... تا جايي كه ميدونم قطعات از تركيه مياد ... از كسيم شنيدم خيلي از قطعات رو نمايندگي هم باهاش با كمبود مواجه شده و قيمت ها بالا رفته ... البته اين جويه كه الان هست و ممكنه واقعيت كاملا متفاوت باشه ... من دوستم ريو داره و ميگفت كه قطعاتش واقعا گرونه ... در كنارش 206 تيپ 3 هم داره

دوست عزیز قطعات در مقابل 206 اصلا گرون نیست اما اگه قیمتش هم بالا باشه شما مطمئن هستی که جنس اصل کره ای داری برای ماشینت استفاده میکنی

مثلا دیسک صفحه ریو کیا موتورز 60 تومان من گرفتم

برای 206 10 نوع دیسک صفحه موجوده بهترینش هم که شرکتی هستش 67 تومان

mortezaon
24-10-2010, 13:21
سلام
من با 206 موافقم
طراحیش بهتره
فرمونش ار ریو خیلی نرم تره
به معنای واقعی فرق بین هیرولیک فرمان 206 را با ریو میشه متوجه شد
ریو بعد از یه مدت به سرو صدا میفته

.

mm00
24-10-2010, 13:37
دوست عزیز قطعات در مقابل 206 اصلا گرون نیست اما اگه قیمتش هم بالا باشه شما مطمئن هستی که جنس اصل کره ای داری برای ماشینت استفاده میکنی

مثلا دیسک صفحه ریو کیا موتورز 60 تومان من گرفتم

برای 206 10 نوع دیسک صفحه موجوده بهترینش هم که شرکتی هستش 67 تومان

دوست عزيز ديسك و صفحه 206 Luke قيمتش 64 تومانه براي 206
در ضمن گروني 206 هم براي فرانسوي بودن اون هست ... همونطور كه ممكنه در جواب شما بگيد فرانسه جنس به ايارن نميده بخاطر.... همون قضيه براي كيا هم الان صادقه... منتها! تفاوت اينه ممكنه قطعات ريو با كمبود مواجه بشه .. در هر صورت قطعات فرق اساسي باهم ندارن ولي خوب 206 فرانسوي و ماشين هاي فرانسوي هم اصطحلاك بالايي دارن...
من خودم يكي از اصلي ترين دلايلي كه دنبال ريو ميگردم شتاب بهتره اون هست نسبت به 206 البته تيپ 2... اينو گفتم كه فكر نكنيد خودم 206 دارم و تعصب روي اون...
در پست قبلي دوستمون گفت فرمون 206 نرم تره اين رو من قبول ندارم! من ريويي كه نشستم واقعا فرمونش در حالت درجا با 1 انگشت ميشد چرخوند و واقعا نرم بود! ولي ميگم يك جورايي حس فرمون پرايد ميداد! نميدونم توجه كرديد يا نه ولي وقتي با پرايد تخته ميكنيد فرمون حالتي ميگيره انگار جا ميمونه و كجه! دقيقا اون حالت توي ريو هم هست و لرزش فرمون رو نيز داره
جالب اينجا بود شيشه بالابر هاش دقيقا صداي موتور پرايدو ميداد
گيربكس دقيقا حس پرايد! مثلا دنده 1 به راحتي پرايد جا ميخورد و حس دنده عوض كردن
صداي موتور نيز زياد داخل ميومد..

meto_895
24-10-2010, 15:20
206دیگه تبدیل به ایرانی سازی شده اما ریو همچنان کره ای هستش پس کره ای چیز دیگریست!

نه منظورم از فرانسوی ظاهری بود :دی خوش قیافه تره خوب نه کیفیت

mehrdad1921
29-10-2010, 22:26
سلام دوستان
ما خودمون چون یه ریو داریم و 4 ساله که گرفتیم کلا این ماشین خرج نداره شتاب و سرعتش خوبه در عین حال ماشین از هر لحاظ نرم عمل میکنه داخل و داشبورتش مثل 206 به صدا نمی افته اما قیمت قطعا تش مثل 206 می مونه شاید یکم ارزون تر از 206 باشه ولی ما تو این چند سال یه دینار خرج اضافی نکردیم به جز یه سیم کلاج.ازش خیلی راضی هستیم.

Amir..H
29-10-2010, 23:09
من سواری ریو رو بهتر میپسندم به نظرم ماشین بهتریه
البته خودم l90 دارم:31:

meto_895
18-11-2010, 00:43
داخل و داشبورتش مثل 206 به صدا نمی افته.
چرا داخل و داشبورد 206 به صدا میوفته؟
چرا به این نتیجه رسیدید

من سواری ریو رو بهتر میپسندم به نظرم ماشین بهتریه
فکر نمیکنم این جوری باشه!

irinn65
18-11-2010, 02:21
چرا داخل و داشبورد 206 به صدا میوفته؟
چرا به این نتیجه رسیدید

فکر نمیکنم این جوری باشه!
چون کیفیتش به شدت در حال افته اما ریو سرعت افتش خیلی کمتره!باور نمیکنی یه سر به تاپیک 206بزن که همه مینالن!

shayan3785
20-11-2010, 20:47
کل این تاپیک رو خوندم. 206 داشتم . ریو هم زیاد سوار شدم . هم تو مسافرت هم داخل شهر باهاش رانندگی کردم. تقریبا راننده نیمه حرفه ای هستم . اگه جواب آخر رو میخواهید تعصب رو کنار بزارید : جواب اینه :
اگه زیر 40 سال دارید و عاشق ماشین بازی و رینگ و لاستیک وبزک هستید......................... فقط و فقط 206
اگه بالای 40 سال دارید و نمی خواهید ماشین بازی کنید و ذاتا آدم آرومی هستید ( مثلا یه معلم ) ...........ریو
دوستان باور کنید اگه نظرتون خلاف این هست هر کدوم از اینا رو که یک ماه سوار شوید به نتیجه من خواهید رسید . پس حالا خوب دقت کنید .پشیمون نشید .

shayan3785
20-11-2010, 20:55
اینو یادم رفت بگم و اون اینکه بحث در مورد کیفیت خودرویی که در ایران تولید میشه نداشته باشید. با توجه به چیزهایی که خودتون بارها دیدید و نیازی به گفتن اونها نیست خودرویی که داخل ایران تولید میشه کیفیت متاسبی نخواهد داشت. ( دقیقا دقت کنید گفتم مونتاژ ایران ) فقط چون مجبوریم و باید استفاده کنیم می خریم . همین وبس !

irinn65
21-11-2010, 00:05
کل این تاپیک رو خوندم. 206 داشتم . ریو هم زیاد سوار شدم . هم تو مسافرت هم داخل شهر باهاش رانندگی کردم. تقریبا راننده نیمه حرفه ای هستم . اگه جواب آخر رو میخواهید تعصب رو کنار بزارید : جواب اینه :
اگه زیر 40 سال دارید و عاشق ماشین بازی و رینگ و لاستیک وبزک هستید......................... فقط و فقط 206
اگه بالای 40 سال دارید و نمی خواهید ماشین بازی کنید و ذاتا آدم آرومی هستید ( مثلا یه معلم ) ...........ریو
دوستان باور کنید اگه نظرتون خلاف این هست هر کدوم از اینا رو که یک ماه سوار شوید به نتیجه من خواهید رسید . پس حالا خوب دقت کنید .پشیمون نشید .
دوست من یه چیزی میگیا من خیلیارو میشناسم جوونها ریو دارند و خیلیارو میشناسم حتی60ساله206دارند این جور نمیشه گفت باید اول بحث فنی مثل قدرت کیفیت جاداری مصرف قیمت قطعات باشه اونهایی که گفتید سلیقه ای هستش پس این ماشینها ربطی به سن ندارند
در ضمن کیفیت ریو که هنوز افت محسوسی نداشته با206(چینی ایرانی)هنوز خیلی فرق داره...:11:

30vil
21-11-2010, 08:55

پس این مهران رجبی با اون آناتومیش :27: تو سریال خوش نشینها زیر 40 داره دیگه :31:

دمت گرم کلی شادمون کردی

hamed malekpour
21-11-2010, 14:25
شک نکن ریو بهتر از 206 تیپ 2است به خاطر موتور قوی وجدید بودنش و شتاب خوبش وجادار بودنش.

irinn65
24-11-2010, 01:27
اینم بگم ریو دیگه داره با ای بی اس میاد بیرون و دیگه هیچ حرفو حدیثی درش نیست...که مثلا فلان چیزش کمه!

farshad bugatti
24-11-2010, 22:12
اینم بگم ریو دیگه داره با ای بی اس میاد بیرون و دیگه هیچ حرفو حدیثی درش نیست...که مثلا فلان چیزش کمه!
ریو ماشین خوبیه اما خیلی چیزا کم داره! البته نسبت به قیمتش امکاناتش قابل توجیح هست!
اما باز خیلی چیزا کم داره!

shayan3785
24-11-2010, 22:23
ببینید گفتم تعصب نداشته باشید و لی بعضی از دوستانمثله اینکه این ماشینو دارن و میخوان ازش دفاع کنند .من در حال حاضر هیچکدوم از این دوتا ماشین رو ندارمو واقعا بیطرفانه نظرمو دادم .نه سهامدار پژو هستم و نه مالک کیاموتورز ! ببینید خودرویی مثله ریو که دیگه در هیچ کجای دنیا این مدلش که تو ایران عرضه میشه دیگه نیست بنا به گفته هفت هشت مالکی که دقیقا باهاشون صحبت کردم ( البته واقعا هم بی طرف بودند ) در یک کلام فقط یک پراید پیشرفته و قوی هست ولی شما اگه دقت داشته باشید و دیده یا شنیده باشید هنوز در کشورهای مطرحی مثل ایتالیا و انگلستان و حتی آلمان هم206 رو میشه دید . شاید بگید اون موتوری که اونجاست توکشور مانیست ولی باید بدونید اونجا خیلی چیزا هست که اینجا نیست .پس تو دوست عزیزم تعصب رو کنار بزار و طراحی و کلاس اروپایی یکی از محبوبترین خودروهای تاریخ رو با یک اسباب بازی کره ای مقایسه نکن .

hasanmotori
24-11-2010, 22:44
ببینید گفتم تعصب نداشته باشید و لی بعضی از دوستانمثله اینکه این ماشینو دارن و میخوان ازش دفاع کنند .من در حال حاضر هیچکدوم از این دوتا ماشین رو ندارمو واقعا بیطرفانه نظرمو دادم .نه سهامدار پژو هستم و نه مالک کیاموتورز ! ببینید خودرویی مثله ریو که دیگه در هیچ کجای دنیا این مدلش که تو ایران عرضه میشه دیگه نیست بنا به گفته هفت هشت مالکی که دقیقا باهاشون صحبت کردم ( البته واقعا هم بی طرف بودند ) در یک کلام فقط یک پراید پیشرفته و قوی هست ولی شما اگه دقت داشته باشید و دیده یا شنیده باشید هنوز در کشورهای مطرحی مثل ایتالیا و انگلستان و حتی آلمان هم206 رو میشه دید . شاید بگید اون موتوری که اونجاست توکشور مانیست ولی باید بدونید اونجا خیلی چیزا هست که اینجا نیست .پس تو دوست عزیزم تعصب رو کنار بزار و طراحی و کلاس اروپایی یکی از محبوبترین خودروهای تاریخ رو با یک اسباب بازی کره ای مقایسه نکن .

بهتره تو مقایسه دو چیز دقیقاً همونا رو با هم مقایسه کنیم نه اینکه کی چی کار کرده
206 تیپ 2 با ایرانی سازیهایی که انجام شده قدرت موتورش خیلی افت کرده و اصلاً با ریو قابل مقایسه نیست از این نظر
از نظر جاداری و نرمی هم برتری با ریو هست ... شیشه برقی عقب ... اصطحلاک پایینتر و قیمت پایینتر قطعات ... قیمتشم پایینتره ... فقط باید براش دو جفت رینگ و لاستیک 14 بگیری چون تو ایران رینگ پرایدو میندازن روش
206 هم برتری هایی داره
ریو بیشتر برای خانواده مناسبه و 206 جوون پسندتره

اینم یه عکس از ریو با رینگ اصلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

doj viper
24-11-2010, 22:50
206 قشنگتره ولی تیپ 2 موتور ضعیفی داره به نظر من ریو بخری بهتره

panther99
25-11-2010, 01:14

خب دوست عیز وقتی از 206 اون امکانت رو برمیدارن تو ایران از ریو ضعیف تر میشه دیگه !!! موتور خوبی داره ریو . ولی یه چیز رو بهش شک نکنید !!!! موتور 206 تو جاهای خیلی گرم مثل جنوب ایران کم نمیاره ولی ریو جوش میاره . اینو تو یه مسافرت به جنوب یکی از دوستام تجربه کرده !! البته اینرو هم گفت که با ریو خستگی کمتری میشنه رو تن آدم تا 206 !! :31: چون صندلی های بهتری داره . البته تجربه خودم هم ینه که ریو تو سرعت بالای 130 تا صدای موتور میاد تو بدنه که 206 یه کم ( بله یه کم ) کمتره !!! تو 405 و سمند و پرشیا که خیلی خیلی کمتره !! حال ماله هر سالی میخواد باشه !!
من هم اگه باشم ریو میگیرم . چون خرجش کمتره ولی امان از مخارج 206 :41: :41:

30vil
25-11-2010, 01:22
خب دوست عیز وقتی از 206 اون امکانت رو برمیدارن تو ایران از ریو ضعیف تر میشه دیگه !!! موتور خوبی داره ریو . ولی یه چیز رو بهش شک نکنید !!!! موتور 206 تو جاهای خیلی گرم مثل جنوب ایران کم نمیاره ولی ریو جوش میاره . اینو تو یه مسافرت به جنوب یکی از دوستام تجربه کرده !! البته اینرو هم گفت که با ریو خستگی کمتری میشنه رو تن آدم تا 206 !! :31: چون صندلی های بهتری داره . البته تجربه خودم هم ینه که ریو تو سرعت بالای 130 تا صدای موتور میاد تو بدنه که 206 یه کم ( بله یه کم ) کمتره !!! تو 405 و سمند و پرشیا که خیلی خیلی کمتره !! حال ماله هر سالی میخواد باشه !!
من هم اگه باشم ریو میگیرم . چون خرجش کمتره ولی امان از مخارج 206 :41: :41:

ریو جوش میاره :18: از اون حرفها بودا:31:

همه میدنن که خانواده پژو یه کولر میگیری تو تابستون آمپرش میکشه بالا اما ریو آمپرش چه با کولر چه بدون کولر تو هوای گرم شرجی ... از اون وسط تکون نمیخوره

ریو موتورش این قابلیت رو داره که بدون آب 200 کیلومتر به حرکت و کارکردش ادامه بده دیگه در مورد جوش آوردن ریو خواهشا حرفی نزنید

شما که هیچ کدوم از این خودرو ها رو نداشتین بهتره اظهار نظر اشتباه هم نکنید!

پراید پیشرفته دقیقا حرف کسایی هستش که تاحالا ریو سوار نشدن پس بهتره یه دور با ریو بزنید بعد با پراید مقایسش کنید البته اگه پراید هم سوار شدید!

این اسباب بازی کره ای محض اطلاتون تو ایتالیا و ... که هیچ تو آمریکا و کانادا در حال تردد هستش :31:

Mojtaba-MCI
25-11-2010, 09:39
سلام دوستان.
نمیدونم مقایسه بین 206 هاچ بک با ریو هست یا 206 صندوق دار با ریو...
ولی اگه بین اون مورد دوم باشه من 206 صندوق دار رو انتخاب میکنم.
به نظرم کلا 206 ماشین شناخته شده تری نسبت به ریو هست همینطور من ظاهرشو بیشتر میپسندم.
اما در مورد خرج و مخارج 206.
تجربه ی 2.5 ساله ی من که کلا خلاف اینو ثابت میکنه.
نمیدونم چرا این حرف بین خیلیا افتاده...

pourya_bo2pmc
25-11-2010, 10:28
به نظر من ریو
بدلیل شتاب بیشتر ، جادارتر بودن و  همچنین راحتی رانندگی در شهرهای شلوغ و پرترافیک بدلیل نرمی فرمان و دنده کلاچ که تجربشو زیاد داشتم

irinn65
26-11-2010, 03:02
206البته تیپ2لقب پراید پیشرفته داره نه ریو!!بله206اگه اون قدیماش بود عالی بود الان 206یعنی چینی ایرانی!!در این شرایط فرق بسیاری با ریو احساس میشه!البته ریو هم افت کیفی داشته اما نه مثل 206 که شدیدا افت کرده...نگاهی به تاپیک 206بندازید گلایه و شکایتها رو ببینید!

meto_895
26-11-2010, 10:49
بیشتر بچه ها با ریو موافق بودن منم با ریو موافق بودم.
اما خواب 206 خیلی بد نیست مثلا اول طراحیش نسبت به ریو قشنگ تره وبهتره
دوم محکم بودن بدنش نسبت به ریو
البته 206 ضعفهایی داره مثلا فضای سرنشینان عقب یا همون راحتی، ریو خیلی بهتره چون صندلی جلوی 206 خیلی بلنده و سرنشینان عقب فقط جلوشون صندلی میبینند خیلی از ماشینهای تازه یا وارداتی این مدل هستند مثل کمری ، جی ان تو
بعد ریو جدیداش که بعضی از دوستان هم بهش اشاره کردند abs داره البته من این خبر رو دیروز از یه شخص شنیدم هنوز دقیق نمیدونم.
اما چند مدت است که 206 افت کیفیتی داشته که باعث شد بعضی از مردم رو به ریو بیاورند.

206البته تیپ2لقب پراید پیشرفته داره نه ریو 
تا اونجایی که ما شنیدیم این لقب مال ریو نه206!

sh-a
26-11-2010, 18:02
ا اونجایی که ما شنیدیم این لقب مال ریو نه206!

دقیقا اینطور هست

ریو و 206 تیپ 2 تقریبا در یه حد هستند ولی کلا 206 کلاس دیگه ای داره و موقع فروش هم راحتتری و طراحی ظاهری و داخلی بهتری داره

من ریو داشتم . یکم قطعاتش کم گیر میاد و فقط رنگ سفیدش قشنگه و ارتفاع ماشین خیلی پائینه. مخصوصا میله اکسل عقب خیلی ناجوره . رینگشم متاسفانه 13 میگذارند

pooria-ir
26-11-2010, 22:08
دقیقا اینطور هست

ریو و 206 تیپ 2 تقریبا در یه حد هستند ولی کلا 206 کلاس دیگه ای داره و موقع فروش هم راحتتری و طراحی ظاهری و داخلی بهتری داره

من ریو داشتم . یکم قطعاتش کم گیر میاد و فقط رنگ سفیدش قشنگه و ارتفاع ماشین خیلی پائینه. مخصوصا میله اکسل عقب خیلی ناجوره . رینگشم متاسفانه 13 میگذارند

آقا شما دیگه نمیخوای از تیپ 5 تعریف کنی ؟؟؟
قطعات ریو هیچ مشکلی نداره،گیر هم میاد،فقط قیمت قطعات کره ایبدنه بالاست،رنگ هم که دیگه یه چیز کاملا سلیقه ایه،به نظر من کاملا برعکس،سفید چون زیاد شده قشنگ نیست،مشکی و اطلسیش شیک ترن !
ارتفاع ماشین هم شاید ظاهرا پایین باشه،؛اما ما که الان 2 سال و نیم داریمش حتی 1 بار هم نه سپر ماشین نه اکسلش به هیچ جا گیر نکرده

mehdi-2009
29-11-2010, 12:52
ریو موتورش این قابلیت رو داره که بدون آب 200 کیلومتر به حرکت و کارکردش ادامه بده دیگه در مورد جوش آوردن ریو خواهشا حرفی نزنید

اینم دیگه ازاون حرفا بودا!!!!!:31:

تا اونجایی که ما شنیدیم این لقب مال ریو نه206!
تایید میشه
من کل تاپیکو خوندم به نظرمن 206 الان چون قطعاتش چینی شده کیفیتش افت کرده و دیگه اون 206 سابق نیست ولی اگه این دوستمون بتونن یه 206 کارکرده تمیز گیر بیارن صد در صداز ریو بهتره چون هم تزیینات داخلیش قشنگ تره هم جوون پسندتره و بالاخره پژو دیگه که با کیا قابل مقایسه نیستش.

alpha007
29-11-2010, 15:26
دوست من شما اشتباه شنیدید!206تیپ2از لحاظ فنی کاملا به پراید میخوره مثل ضعیفی موتور و امکانات!لقب پراید پیشرفته روی 206 هستش بخاطر بدنه اونه که پیشرفته تر هستش!!
اما ریو هیچ ارتباطی با پراید نداره شما حتما چون ریو و پراید مال سایپا هستش فکر میکنید برادرهم هستن و ریو پراید پیشرفته هستش!اما اگه صحیح نگاه کنید نه فنی به پراید میخوره نه بدنه و امکانات و نه کیفیت
206 تیپ 2 از لحاظ قدرت موتور یه مقدار کم میاره
بله... درست
اما این اسمهای من دراوردی که میزارید"پراید پیشرفته"چیز معقولی نیست.این نوع اسم گذوشتن از اتاق شما فراتر نمیره
هر ماشین یه سری خصوصیات مثبت و برجسته و یه سری ویژگیهای منفی داره
206 تیپ 2 هم از این قافله مستثنی نیست
ریو هم همینطور .تمام خودروهای مونتاژ داخل همین وضع رو دارن اما اینکه یه سری معایب رو با بزرگنمایی تخیلی (پراید پیشرفته) بیان کنیم کار درستی نیست.مثل این می مونه که بگیم پراید پیکان پیشرفته یا پیکان چی چی پیشرفته
نمیشه که

meto_895
29-11-2010, 15:55
دوست من شما اشتباه شنیدید!206تیپ2از لحاظ فنی کاملا به پراید میخوره مثل ضعیفی موتور و امکانات!لقب پراید پیشرفته روی 206 هستش بخاطر بدنه اونه که پیشرفته تر هستش!!

دوست عزیز بیشتر این تشابهات رو از ظاهر میگیرند نه از فنی ماشین چون بیشتر مردم نمیتونن دوتا ماشینو از لحاظ فنی باهم مقایسه کنند و این اسمهارم مردم میزارن به همین خاطر خیلی اعتبار نداره.
همین طورکه به روآ میگن پیکان پیشرفته.
شما ظاهر و داخل پراید رو با ریو مقایسه کنید بعد ببینید پراید بیشتر به 206 شبیه یا به ریو.

اما ریو هیچ ارتباطی با پراید نداره شما حتما چون ریو و پراید مال سایپا هستش فکر میکنید برادرهم هستن و ریو پراید پیشرفته هستش!اما اگه صحیح نگاه کنید نه فنی به پراید میخوره نه بدنه و امکانات و نه کیفیت

شما احتمالا خودتون اینجوری ماشینهارو باهم مقایسه میکنید که فکر میکنید ماهم به این ترتیب مقایسه میکنیم.
206 شاسی بسیار قوی داره که تو تصادفات باعث اسیب دیدن کم سرنشینان میشه و همین طور شکل اتاق 206.
206 به خاطر اینکه تمام قطعات جلوی ماشین 206 به هم نزدیک هستند در تصادفات ضربه ی وارده رو میگیره یا به اتاق ماشین انتقال میده که از این نظر بسیار قابل تحصینه شاید ممکنه ماشین زیاد صدمه ببینه اما سرنشینان سالم میمونن.

آرشین
29-11-2010, 19:25
اصلا پراید نباید با ماشین مقایسه بشه !
ترجیحا با نسل اول کالسکه مقایسه کنید

pooria-ir
29-11-2010, 22:45
خواهشا این بحث که فلان ماشین مثل گاریه،فلان ماشین مثل پژوئه،فلان ماشین ژیان پیشرفتس تموم کنین،واقعا بی حاصله،ارزشی هم نداره،فقط وقت حروم کردنه و در نهایت هم باعث قفل تاپیک میشه

mm00
29-11-2010, 23:11
اين تاپيك براي چي بازه ؟ قفل بشه ديگه
صاحب تاپيكم كه خبري ازش نيست ...
اينجا واقعا مزخرف شده ... 206 كه بوگاتي نيست نباشه
2 دقيقه برو پشت هركدوم خواستي بشين با هركدوم حال كردي اونو بخر .... با يك پرس و جو و سرچ پره مقايسه و مزيت هاي اين 2 تا ماشين يافت ميشه ...

farshad bugatti
01-12-2010, 16:29
12 تا پست اخر به درخواست دوستان پاک شد! فقط به خاطر اینکه بحث خیلی گره خورده بود!
ریو و 206 تیپ 2 هر دو زیاد ماشین پیچیده ای نیستن و ازمایش خودشون رو هم از هر نظر پس دادن!
از لحاز اقتصادی فکر کنی ریو بهتره واقعا نسبت به 206! چه 206 تیپ 5 باشه و چه تیپ 1 !
دلیل: به خاطر جادار بودن - کم استهلاک بودن - قیمت مناسب قطعات و تعمیر اسان تر نسبت به 206! قیمت منطقی نسبت به رقبا - قدرت و شتاب قابل قبول! مصرف خوب و کیفیت ساخت متوسط!
206 هم ماشین خوبیه اما خب کیفیتش افت کرده اما باز ماشین خوبیه!
بیشتر برای قشر جوانان خوبه!
به خاطر طراحیش و هاچ بک بودنش! اسپرت پذیری بیشتر! - لذت سواری بیشتر!
حالا اگه تیپ 2 و تیپ 3 یا حتی تیپ 5 رو مقایسه کنیم بستگی به این داره که از چه لحاز مقایسه کنیم!
کلا 100 % نمیشه گفت کدومش خوبه! اما اگه کسانی که اون نکاتی رو در مورد ریو بالا گفتم براش مهم نباشه پس 100% 206 رو انتخاب کنه!
پس میشه نتیجه گرفت که هرکس باید انتظارات خودشو رو کاغذ بنویسه و بعد ببینه کدوم یک از اینا براش بهتره! حالا چه ماشین باشه یاموبایل! کلا هرکس این کار رو بکنه انتخاب بهتر و موفق تری میتونه داشته باشه!
فکر کنم توضیحاتم منطقی و قابل درک بود!

آرشین
01-12-2010, 18:56
12 تا پست اخر به درخواست دوستان پاک شد! فقط به خاطر اینکه بحث خیلی گره خورده بود!
ریو و 206 تیپ 2 هر دو زیاد ماشین پیچیده ای نیستن و ازمایش خودشون رو هم از هر لحاز پس دادن!
از از لحاز اقتصادی فکر کنی ریو بهتره واقعا نسبت به 206! چه 206 تیپ 5 باشه و چه تیپ 1 !
دلیل: به خاطر جادار بودن - کم استهلاک بودن - قیمت مناسب قطعات و تعمیر اسان تر نسبت به 206! قیمت منطقی نسبت به رقبا - قدرت و شتاب قابل قبول! مصرف خوب و کیفیت ساخت متوسط!
206 هم ماشین خوبیه اما خب کیفیتش افت کرده اما باز ماشین خوبیه!
بیشتر برای قشر جوانان خوبه!
به خاطر طراحیش و هاچ بک بودنش! اسپرت پذیری بیشتر! - لذت سواری بیشتر!
حالا اگه تیپ 2 و تیپ 3 یا حتی تیپ 5 رو مقایسه کنیم بستگی به این داره که از چه لحاز مقایسه کنیم!
کلا 100 % نمیشه گفت کدومش خوبه! اما اگه کسانی که اون نقاطی رو در مورد ریو بالا گفتم براش مهم نباشه پس 100% 206 رو انتخاب کنه!
پس میشه نتیجه گرفت که هرکس باید انتظارات خودشو رو کاغذ بنویسه و بعد ببینه کدوم یک از اینا براش بهتره! حالا چه ماشین باشه یاموبایل! کلا هرکس این کار رو بکنه انتخاب بهتر و موفق تری میتونه داشته باشه!
فکر کنم توضیحاتم منطقی و قابل درک بود!
تایید میشه ! :27:
در کل قیمت قطعات 206 گرون و زیاد منطقی نیست
خلاصه خرجش زیاده
ریو به نسبت قیمتش خودرو مناسبیه
هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری

alpha007
01-12-2010, 20:14
تایید میشه ! :27:
در کل قیمت قطعات 206 گرون و زیاد منطقی نیست
خلاصه خرجش زیاده
ریو به نسبت قیمتش خودرو مناسبیه
هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
تعصب بکار نبرید خواهشا
جوری میگید ریو خوبه که آدمو به فکر میندازید....
در کل همونطور که گفتید ریو هم مزایا معایب خودشو داره
همه ماشینهای تولید داخل همینن بلا استثنا
ماشینی که ایران تولید کنه با انبوه مشکلات همراهه

farshad bugatti
01-12-2010, 21:03
تعصب بکار نبرید خواهشا

ایشون به ریو متعصب نیستن!
شما بد متوجه شدید چون ایشون خودش 206 دارن و لزومی نداره که از ریو دفاع بکنن!
فکر کنم من تو صفحه قبلی همه چی رو گفتم!

آرشین
02-12-2010, 08:41
تعصب بکار نبرید خواهشا
مونتاژ با تولید فرق میکنه
ریو بیشتر مونتاژه
ساخت کره هم با چین فرق میکنه
ما خوب یا بد بودن یک ماشین رو بر اساس بودجه اون فرد ، قیمت قطعات خودرو مورد نظر ، انتظارات
شخص مورد نظر ، هندلینگ ، موتور ، مصرف ، ایمنی و در نهایت قیمت خودرو و مقایسه این قیمت با
خودروهای دیگه ای که این امکانات رو کم و بیش دارند اعلام می کنیم
پس خودرویی ممکنه برای شما بد اعلام کنیم و برای دیگری خوب:27: