مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن خود به خود کامپیوتر
gimihaddad
22-10-2010, 22:18
میخواستم ببینم چرا تو ویندوز سون وقتی کامپیوترم را خاموش میکنم خود به خود روشن میشه.
میخواستم ببینم چرا تو ویندوز سون وقتی کامپیوترم را خاموش میکنم خود به خود روشن میشه.
با سلام . عرض... ولش کن خودت خوبی :31:
خود به خود روشن میشه یعنی چی؟ مثلا چه موقع هایی روشن میشه؟ وقتی تلفن زنگ میخوره؟
jamy_khoshtip
22-10-2010, 23:41
دوست عزیز امکان نداره خود به خود روشن بشه .
مگر اینکه تلفن زنگ بزنه و روشن بشه که این رو هم باید وارد قسمت Setup کامپیوتر بشی و گزینه power on by ringtone رو Disabled کنی .
excessive
22-10-2010, 23:56
من رو سیستم قدیمیم چنین مشلی داشتم با ابن تفاوت که اگه هایبرنیت می کردم خود به خود روشن میشد.:41:
دلیلشم نفهمیدم چی بود و کلا کیسرو عوض کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شما رمتو جدا کن دوباره نصب کن شاید حل شد و یه بررسی ک ببین کیست برق نمیده؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ebicross
23-10-2010, 06:03
سیستم بر اساس تنظیماتش میتونه با حرکت دادن ماوس و یا زدن کلید کیبرد، زنگ خوردن تلفن (زمانیکه مودم اتصال داشته باشه) و یا سر ساعات معینی روشن بشه.
شما سیستم رو روشن کن و Del بزن تا وارد تنظیمات Bios بشین. اونجا در Power Managment چک کنید هیچکدوم از این قابلیتها روشن نباشه. مخصوصا همونطور که دوستمون گفت Power on by ring و بعدش با F10 تنظیمات رو ذخیره کن و خارج شو.
Mohammad King
23-10-2010, 12:31
برای عنوان تاپیک های خود عنوان مناسبی انتخاب کنید.
نام تاپیک ویرایش شد.
shayan777777
29-10-2010, 11:50
سلام
من یک لبتاپ vaio سری ea را دو هفته پیش خریدم که ویندوز 7 داره مشکل من اینه که وقتی هایبرنت میکنم بعد از یک مدت زمانی (متغیر) خود به خود روشن میشه حتی موقعی که در لبتاپ هم بسته است در ضمن مودم من وایرلس است و کلا قبل از هایبرنت هم وایرلس دستگاه و مودم هر دو خاموشند و نکته دیگه اینکه از پریز برق هم میکشم پس نوسانات برق نیست! لطفا من را راهنمایی کنید !
Dew Drop
29-10-2010, 15:56
سلام
من یک لبتاپ vaio سری ea را دو هفته پیش خریدم که ویندوز 7 داره مشکل من اینه که وقتی هایبرنت میکنم بعد از یک مدت زمانی (متغیر) خود به خود روشن میشه حتی موقعی که در لبتاپ هم بسته است در ضمن مودم من وایرلس است و کلا قبل از هایبرنت هم وایرلس دستگاه و مودم هر دو خاموشند و نکته دیگه اینکه از پریز برق هم میکشم پس نوسانات برق نیست! لطفا من را راهنمایی کنید !
سلام
تو انجمن لپ تاپ بپرسید تا بیشتر راهنمایی کنند.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.