مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش اتوكد 2010 در قابل pdf
سلام
آموزش اتوكد 2010 درقالب pdf رو ميخواستم
ممنون
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
ترجيحا به زبان فارسي باشه
Mohammad
22-10-2010, 22:34
این لینک رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رو چک کردم ، سالم هست .
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
جدا از کتاب های الکترونیکی من به شما کتاب "اتوکد 2010 " مربوط به مرکز فرهنگی نشر گستر که توسط مهندس مهرداد آهن خواه نوشته شده رو پیشنهاد می دم . قیمت کتاب هم 10000 تومان هست اما بسیار کامل و خوب توضیح داده . به شخصه بسیار راضی هستم ازش .
داداشي پي دي اف مربوط به آموزش اتوكد 2002 هستش!
اون كتابم مطمئن نيستم بتونم پيدا كنم (اين وسط اينترنت چه نقشي داره حالا؟)
به هرحال ممنون.اگه يه وقت آموزش 2010 رو پيدا كرديد اينجا هم بذاريد
Mohammad
31-10-2010, 20:24
ورژن آموزش رو چک نکرده بودم !
اتوکد چون هر سال ورژن جدید میده مطمئنا آموزش فارسی مجانی واسه هر ورژن موجود نیست . ضمن اینکه هر از چند سال شاهد تغییر اساسیش هستیم و بعضا شبیه به هم .
فایل HELP خود اتوکد هم مرجع بسیار مناسبی هست ! و البته به زبان انگلیسی !
soroush20
01-11-2010, 10:47
اقا من نتونستم دانلود كنم.
بيشتر از10 دفعه امتحان كردم
سلام...
اینجا هم نگاه کنی بد نیست...لینک دانلود نیست یه تاپیکی زده شده اگه سوال یا مشکلی داشتی هستن کسایی که کمکت کنن....:10:
=================
اینجا هم دوستان لطف میکنن و آموزش رو میزارن...
Mohammad
01-11-2010, 11:04
من مشکلی ندارم ، راحت دانلود میشه .
"درصورتی که دانلود آغاز نشد راهنمای دانلود را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنید با مرورگر دیگری امتحان فرمایید.پیشنهاد ما استفاده ازمرورگر قوی فایرفاکس است "
سلام
آموزش جزوه اتوکد 2010 ( ترجمه Help نرم افزار اتوکد )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
آموزش 2010 AutoCAD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان: فارسی
تعداد صفحات:200
حجم: 24.3 مگابایت
دانلود کتاب الکترونیکی آشنایی با نرم افزار اتوکد
@font-face { font-family: "Cambria Math"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }@font-face { font-family: "Tahoma"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; text-align: right; line-height: 115%; direction: rtl; unicode-bidi: embed; font-size: 11pt; font-family: "Calibri","sans-serif"; }.MsoChpDefault { }.MsoPapDefault { margin-bottom: 10pt; line-height: 115%; }div.Section1 { page: Section1; } در این کتاب شما با اتوکد 2010 آشنا می شوید.
Auto CAD یک برنامه طراحی به کمک کامپیوتر می باشد که توسط شرکت Auto desk عرضه شده است. ترسیم طرحهای دو بعدی و سه بعدی بوده و ساخت مدلهای پیشرفته از جمله مزایای این نرم افزار محسوب می شود
برخی از فصولی که در کتاب با آن روبرو می شوید عبارتند از:
ترسیم Line
ترسیم Line با دادن طول و زاویه
ترسیم Rectargle (مستطیل)
انواع ترسیمات با استفاده از دستورRectangl
رسم circle (دایره)
دستور Erase (پاک کردن اشکال ترسیم شده)
دستور Arc (کمان)
آشنایی با دستور Trim (آرایش کردن)
آشنایی با دستور Extened (امتداد دادن)
آشنایی با دستور Move (جابجا کردن)
آشنایی با دستور Copy (کپی کردن اشکال ترسیم شده)
و ...
توضیحات بیشتر:
یکی از کاربردترین نوع ترسیم LINE استفاده از طول و زاویه آن است که با این روش می توانید یک طول خط را با زاویه موردنظر ترسیم کنید برای این کار ابتدا آیکن LINE را انتخاب کنید .
نکته: بهتر است ORTHO در این نوع ترسیمات (OFF) یا غیرفعال باشد برای اینکار دوباره روی ORTHO یا F8 کلیک کنید تا غیر فعال شود.
بعد از انتخاب LINE MODE و همینطور انتخاب اولین نقطه به عنوان مبدا و شروع مورد نظر را وارد کنید آنگاه LINE با طول و زاویه مورد نظر ترسیم می شود.
نکته: برای استفاده از طول و زاویه به جای تایپ SHIFT@NSHIFT<ө می توانید از کلید TAB در صفحه کلید استفاده کنید
برای اینکار پس از انتخاب دستور LINE و تعیین اولیه نقطه موس رارها کنید و طول خط را وارد کنید و TAB را بزنید تا طول وارد شده قفل شود و زاویه را وارد کنید و ENTER را بزنید.
پسورد:
zolal2020
20-11-2010, 22:12
کسی کرک اتوکد 2011 رو داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.