مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای انتخاب و خرید ماشین حساب مهندسی
alirezawater
22-10-2010, 19:41
سلام دوستان عزیز.
بنده ترم اول رشته مهندسی اجرایی پیام نور میخونم که تا پایان تحصیل این درسها رو خواهم خوند:
ریاضی عمومی 1 و 2 - فیزیک پایه 1 و 2 - اقتصاد مهندسی - استاتیک - نقشه کشی عمومی - آمار و احتمالات مهندسی - مقاومت مصالح - روشهای محاسبات عددی - مبانی مهندسی برق - معادلات دیفرانسیل - مکانیک سیالات - ماشینهای ابزار - ترمودینامیک و انتقال حرارت - مدارهای الکتریکی - ماشینهای الکتریکی - متره و برآورد -
و 4 درس هم از یکی از پودمان های مکانیک، الکترونیک، صنایع، عمران و یا کامپیوتر
البته در حال حاضر یه ماشین حساب میخوام که فقط بتونم توش فرمول ها رو وارد کنم (به صورت متنی هم شد مشکلی نداره) چون حفظ کردن فرمول برام سخته. برای سر جلسه امتحان و تقلب میخوام!:20: (در حال حاضر هم تو درس اقتصاد مهندسی گیر کردم، درس راحتیه ولی زیاد فرمول داره و فکر نمیکنم بدون فرمولهای بشه سر جلسه امتحان کاری کرد، و دلیل اصلی خرید ماشین حساب هم همین درسه) ولی به هرجهت حالا که میخوام هزینه کنم، میخوام حداقل یه چیزی بگیرم که تا پایان تحصیل به دردم بخوره.
حالا از بین این مدلها به نظر شما کدوم مدل بیشتر به کار من میاد. (لطفا مدلهای زیر 100 تومن معرفی کنید، اگه بدونم اینا به دردم نمیخوره و باید بالای 100 تومن هزینه کنم بدون شک میرم سراغ texas instrument ti 89 titanium یا texas instrument TI-Nspire™ CAS with Touchpad ا)
casio fx-991es plus
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
casio fx-3650p
casio fx-4500PA
casio fx-5800p
sharp EL-520W
sharp EL-5250
با توجه به اینکه میخوام تا حد ممکن هزینه کمتری بکنم، به نظر شما کدوم ماشین حساب برای من مناسبه؟
با احترام:11:
alirezawater
24-10-2010, 22:58
کسی نیست ...
malaki_mall
24-10-2010, 23:00
اینا رو بنداز دور
پولتو بده یه pda مارک hp بگیر حالشو ببر.
alirezawater
25-10-2010, 18:09
برای سر جلسه امتحان میخوام، سر جلسه که نمیزارن pda ببرم!
سلام....خودت که واردی این ماشین حسابهایی که معرفی کردی همشون عالی هستن...زیاد هم نگاه نکن به فرمول وارد کردن..تا بخوای فرمول رو وارد ماشین حسابت کنی مطمئن باش حفظ شدی.....یه چیزی بگیر که پس فردا خواستی ارشد کنکور بدی سر جلسه بهت گیر ندن....
البته هر ساله اینا برای منافع خودشون یه ماشین حساب رو معتبر معرفی میکنن یعنی شما فقط همون رو مجازی ببری سر جلسه..در غیر این صورت تقلب حساب میشه......معمولا casio fx-4500PA یا اون یکیش که یادم رفت رو معتبر اعلام میکنن..
بعد مورد دیگه اینکه ماشین حساب هم مثل تمام لوازم دیگه پیشرفت میکنه پس تو فکر ماشین حسابی نباش که بگی این آخرشه دیگه رو دستش ماشین حساب دیگه ای نیست...سعی کن یه ماشین حساب معقول رو انتخاب کنی با شرایط تحصیل خودت...
به نظر من 4500 بگیری میتونه نیازت رو برطرف کنه....قیمتش هم حدود 30 الی35 هست..حافظه هم داره...
مسله بعدی به باتریش هم حتما توجه کن....
اگه تو دانشگاهتون هم از ترمای بالاتر یه پرسو جو کنی یا استادات همه یا اینو دارن یا همین رو پیشنهاد میکنن...البته با اون یکی که من شماره دقیقش رو یادم رفته...
کنکور ارشد که ماشین حساب ممنوعه. باید با انگشتات حساب کنی :دی
همون 4500 ماشین حساب خیلی پرطرفداریه. 5800 هم خوبه هست که البته قیمتش بالاتره.
دوستانی که 4500 یا 5800 دارن با ریسیت کردن فرمول هاش پاک میشه یا نه؟ چون دوستمون با این مورد مشکل داشت.
alirezawater
26-10-2010, 00:40
با تشکر از همه دوستان،
از بچه های ترم بالایی که پرسیدم، مثل اینکه دانشگاهمون تو کار ریست کردن نیست.
فقط یکی میتونه بگه دقیقا فرق 4500 و 5800 تو چیه؟ توی چارت انگلیسیش دیدم ولی زیاد سر در نیاوردم. فقط فهمیدم 5800 نسبت به 4500 حافظه بیشتری داره.
تفاوت های اصلی این هاست:
مزایای 5800
664 تابع در مقابل 242 تابع
صفحه نمایش تمام ماتریسی در مقابل صفحه نیمه ماتریسی
حافظه 28500 بایتی در مقابل 1103 بایت
قابلیت نمایش Natural (فرمول ها به شکل کتابی نشان داده می شوند.)
داشتن قابلیت Solve (به درد حل معادلات غیر خطی می خوره)
محاسبات اعداد مختلط
محاسبه لگاریتمی در مبنای خاص
تبدیلات زاویه (درجه به رادیان و ...)
مشتق گیری عددی
حل دستگاه معادلات تا 5 معادله 5 مجهول
حل معادلات درجه 2
جدول توابع
محاسبات ماتریسی
قابلیت تبادل اطلاعات از طریق پورت
موارد بالا مهم هاش بود. که اونایی که باز مهم تز هستند رو بولد کردم.
بازم انتخاب با شماست.
اینم یه PDF با اطلاعات کامل از مقایسه تمامی مدل های Casio:
حجم 8 مگ
alirezawater
26-10-2010, 10:07
واقعا ممنونم از راهنمایی خوبتون
پس در واقع مثل 9860 میمون فقط 9860 کشیدن نمودار هم داره. درسته؟
واقعا ممنونم از راهنمایی خوبتون
پس در واقع مثل 9860 میمون فقط 9860 کشیدن نمودار هم داره. درسته؟
تقریبا آره ولی 9860 مواردی رو که توی 5800 هست رو با جزئیات بیشتری داره.
یه مطلبی الان به ذهنم رسید اینکه اگه 4500 گرفتی حتما کتاب راهنماش رو بگیر.البته فروشنده بهت میده اما اگه فراموش کرد گفتم بگم که در جریان باشی....خوبی این ماشین حساب این هست که دفترچه راهنماش رو کاملا به فارسی ترجمه کردن و بصورت رایگان همراه با ماشین حساب میدن.....البته نمیدونم شاید 5800 هم اینکار رو کرده باشن..
alirezawater
27-10-2010, 16:19
ممنون دوست عزیز، مثل اینکه تمام مدلهای معروف کاسیو رو کتاب راهنماش رو به فارسی نوشتند.
شما خودتون با 4500 کار کردی؟
توی این فایل که IceLord گذاشته حتی از 991es هم امکانات کمتری داشت.
توی حافظه 4500 تا حالا چه تعدا فرمول جا دادی؟ البته اگه استفاده کردی.
masoudtechno
16-01-2011, 11:50
بابا یکی به زبان فارسی بگه یک فرمول ساده را چطور میشه توی حافظه 4500 وارد کرد
Reza31001
20-02-2011, 19:37
من دانشجوی مکانیک هستم الین ترم که استاتیک دارم متوجه شدم به یک ماشین حساب درست درمون احتیاج دارم از دوستان هم که پرسیدم میگن 4500 یا 5800 می خواستم ببینم بهتره چی بگیرم ؟قیمتاش چه جوریه؟ اگه مشهدی اینجا هست از کجا بگیرم؟
ممنون
راستی دوستمون گفته که ماشین حسابا دفترچه راهنما هم دارن می خوام ببینم نکته ای دیگه ای هم هست موقع خرید که جنس خوب بگیرم؟
alirezawater
24-02-2011, 01:11
سلام دوست عزیز،
بنده 3 ماه پیش 5800 کاسیو گرفتم 58 تومن و واقعا ازش راضی هستم و کار راه اندازه اگه میخوایی 4500 بگیری به نظرم 5800 بگیری ضرر نکردی و واقعا عالیه. بالاتر هم بخوایی پول بدی باید بری سراغ مدل الجبرا کاسیو که بالا 120 قیمتشه و رسم نمودار هم داره.
همشون هم با گارانتی و دفترچه راهنمای فارسی هست.
سلام
من 5800 دارم باهاش میشه فرملهای محاسبات عددی نوشت مثل: تنصیف یا دوبخشی و روش نابجایی وروش نیوتن رافسون و تکرار ساده و لاگرانژ و روش تفاضلات تقسیمی نیوتن و روش پیشرو پسرو نیوتن و روش تفاضلات مرکزی وحداقل مربعات و سیمسون و غیره اگه میشه نوشت ویا کسی میتونی معرفی کنی که بام بنویسه ممنون میشم هزینشم میدم شدیدا لازم دارم
nazanin1000
29-04-2011, 09:02
سلام.من با ماشین حساب casio fx 3600 کارکردم و خیلی راضیم.فقط بدیش اینه که نمودار نمیکشه.
راهنمای فارسی شو از اینجا بردار.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه کسی در مورددستگاه ماسه شور مطلب داره کمکم کنه
با سلام
بنده تا ترم جدید باید یک ماشین حساب مهندسی بگیرم برای همین کلاسپد را انتخاب کردم
میخواستم از دوستان بپرسم که الان جدیدترین مدل کلاسپد چیه و به چه مواردی در موقع خرید باید دقت کنم؟
ممنون
با سلام
بنده تا ترم جدید باید یک ماشین حساب مهندسی بگیرم برای همین کلاسپد را انتخاب کردم
میخواستم از دوستان بپرسم که الان جدیدترین مدل کلاسپد چیه و به چه مواردی در موقع خرید باید دقت کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
در حال حاضر جدیدترین مدل کلاسپد 330 هست
اگه از نمایندگی خرید کنی که تقریبا همه چیز درست هست. فقط کتابچه فارسی رو یادت نره که حتما بگیری. رایگان هست ها!!!
اگر هم از غیر از نمایندگی خرید می کنی حتما دستگاه رو چک کن و حتما یکی دو روز مهلت تست بگیر.
مشخصات این ماشین حساب رو هم میتونی اینجا ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینکه ماشین حساب رو خریدی ورژن نرم افزارش رو چک کن و اگه کمتر از 3.06 بود ورژن جدیدی رو که تو سایت هست دانلود و نصب کن.
موفق باشی
سلام
آیا میشه دفترچه راهنما را جداگانه تهیه کرد؟
قیمتش چنده؟
سلام
آیا میشه دفترچه راهنما را جداگانه تهیه کرد؟
قیمتش چنده؟
سلام دوست عزیز
فارسی یا انگلیسی؟
برای چه مدلی؟
سلام دوست عزیز
فارسی یا انگلیسی؟
برای چه مدلی؟
انگلیسی ، کلاسپد 330
انگلیسی ، کلاسپد 330
خدمت شما:
خدمت شما:
سلام
خیلی ممنون از شما
یه سوال دیگه هم داشتم:
دفترچه فارسیش رو میشه جداگانه خرید؟
اون چنده؟
سلام
خیلی ممنون از شما
یه سوال دیگه هم داشتم:
دفترچه فارسیش رو میشه جداگانه خرید؟
اون چنده؟
نمیدونم. باید برید از نمایندگی ها بپرسید.
قیمت هم نداره چون برای توزیع عمومی چاپ نشده و همراه خود ماشین حساب هست.
تو مغازه های کتاب دست دوم هم شاید پیدا بشه.
البته من خودم 9860 دارم. دفترچه فارسی خوب ترجمه نشده. انگلیسیش واضح تر هست.
خیلی ممنون
به عنوان آخرین سوال
الان 330 چنده ؟
Переклад не
27-10-2011, 18:53
دوستان میشه به جای این ماشین حسابها از تبلت استفاده کرد؟ جامع و شامل
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
درضمن casio classpad 330 مثله اینکه وضوح خوبی نداره .چیزی معرفی کنید وضوح داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.