مشاهده نسخه کامل
: ساختن Update واسه برنامه
L u K e !
22-10-2010, 19:18
می شه منو سر Update کردن خودکار یه برنامه یکم راهنمایی کنید ؟
یه سرچ کردم و یه کم فکر کردم دیدم بهترین راهش اینه که یه فایل Xml بزارم رو وب که یه Tag ورژن داشته باشه که توی برنامه وقتی Update رو می زنی بیاد اونو بخونه و ورژن خودشو با اون مقایسه کنه اگه تفاوت داشت اون فایل هایی که تغییر کرده رو Download کنه و .... ( بقیشو مشکل دارم )
:دی
سلام
در توضیحات انتهاهی این تاپیک کمی در این مورد بحث شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) ورژن فایلهای موجود مشخص است.
2) وب سایت شما یا سرور شما در شبکه باید به نحوی آخرین ورژنهای موجود را گزارش کند.
3) برنامه شما باید با چک کردن این دو عدد در صورت نیاز دانلود یا به هرنحوی گرفتن فایل را انجام دهد.
4)
در نهایت یا باید در این مرحله (یا از مراحل قبل تر) بهتر است، یک exe مجزا دیگر شروع شود، exe ای که ارتباط و وابستگی و refrence ای به سایر فایلها پروژه ندازد.
برنامه اصلی بسته میشود و امکان حذف یا جایگزینی فایلها فراهم میشود و exe دوم فایلهای جدید را replace میکند و برنامه را مجدد run میکند.
5) در شرایط خاص تر شاید به روزرسانی فراتر از جایگزینی فایلها باشد و نیاز به تغییراتی در دیتابیس یا تنظیمات برنامه و رجیستری و... داشته باشد.
در این حالت (و اگر نیاز داشتید) باید امکان دانلود exe یا dll خاص هم در نظر گرفته شود که در مرحله به روزرسانی دانلود و یکبار اجرا شود (که حاوی کدهای لزم باشد تا کارهای خاص لازم را انجام دهد) و بعد از به روز رسانی هم کامل حذف و نابود شود.
این مرحله هم میتواند توسط همان exe دوم انجام شود تا این فایل دانلود شد سدراه و مشکلی برای انجام هر کاری نداشته باشد.
مجدد تاکید میکنم که این مورد بسته به نیاز است.
=====
در شرایط خاص تر و باید به مسائل امنیتی هم دقت کافی داشت.
در صورت داشتن مشکل، به طور صریح مشخص کنید در کدام بخش چه مشکلی و چه خطایی دارید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.