مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی فن برای x4 955
amirfakhrian
22-10-2010, 18:50
با سلام یک فن خوب برای amd 955 می خواستم. خودم فن zalman cnps10x extreme مدنظر دارم. این فن خوب است یا باید سراغ یک فن دیگر بروم.
harrypotter
22-10-2010, 21:14
یه مقدار دیگه بزار روش Noctua D14 بگیر
amirfakhrian
22-10-2010, 23:31
یه مقدار دیگه بزار روش Noctua D14 بگیر
با تشکر از جوابتون. اما فکر کنم noctua d14 زیادی بزرگ است و روی اسلات های رم قرار می گیرد.
harrypotter
23-10-2010, 08:09
این مورد بستگی داره به اینکه رم شما مدلش چی باشه.
بعضی مدل رم ها مثل سری Dominator از Corsair که ارتفاع دارن و بلند هستن باعث میشه تا فن درست نصب نشه که میشه فن رو کمی بالاتر نصب کرد
amirfakhrian
23-10-2010, 10:09
این مورد بستگی داره به اینکه رم شما مدلش چی باشه.
بعضی مدل رم ها مثل سری Dominator از Corsair که ارتفاع دارن و بلند هستن باعث میشه تا فن درست نصب نشه که میشه فن رو کمی بالاتر نصب کرد
در تست بعضی سایت ها فن های thermaltake frio و zalman cnps10x عملکرد بهتری نسبت به این مدل noctua دارند. اگر نظر شما برخلاف این است یک سایت معتبر معرفی کنید. با تشکر از توجهتون
amd>intel
23-10-2010, 10:13
coooler master v8 بگير . يكي از فنهاي عالي موجود در بازار ايرانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirfakhrian
23-10-2010, 11:46
با احترام به نظر شما ولی در سایت frostytech این فن را جز 10 فن برگزیده قرار نداده. با توجه به اینکه فکر کنم قیمت این فن با توجه به کارایی آن بالا می باشد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aga hadi
24-10-2010, 13:34
من خودم صبر می کنم تا tower 120 extreme وارد بشه
ولی حیف که نتونستم v6gt گیر بایرم :41:
harrypotter
24-10-2010, 19:53
در تست بعضی سایت ها فن های thermaltake frio و zalman cnps10x عملکرد بهتری نسبت به این مدل noctua دارند. اگر نظر شما برخلاف این است یک سایت معتبر معرفی کنید. با تشکر از توجهتون
دوست من اگر شما این مدل زالمان به دلتون نشسته و از قبل انتخابش کردید بهتره همین مدل رو بگیرید.
چون خودم اینو قبول دارم که اگه چیزی به دل آدم بشینه کاسیه دیگه راهنمایی کنن عوض کردن انتخابت سخته.
من خودم الان TRUE Blck دارم با رم های Corsair و اگه بخام عوض کنم بی تردید D14 رو میگیرم.
این صفحه رو هم بخونید. در نوع خودش جالبه!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستاره رو از لینک بردارید
Advanced Ali-001
24-10-2010, 20:22
اصلاًنگیرکه ظرره.
ببین باهمون قیمت+5تومن اینو بگیر تو تافن داره قدرتشم خیلی بالاتر ازاینه من خودم هردو رو داشتم به هرچی دوست داشته باشی قسم میخورم کهV8خوب نیست به هیچ عنوان.
تجربه دارم.
CPU-COOLER=COOLER MASTER V6GT=90-95
[
IMG]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.