مشاهده نسخه کامل
: water block for 1156
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم یه واتر بلاک برای سوکت 1156 بخرم از کجا میتونم پیدا کنم اگه یه قیمت و اطلاعاتی در مورد مارک ها بدید ممنون میشم.
ess_1362
23-10-2010, 18:37
چقدر مي خواي هزينه كني؟
ساير قطعات چي هستند؟
كاربردت چي هست؟
هزینه در حد 30 40 تومن سایر قطعات هم دست سازه که تو بخش کاگاه سخت افزار کامل معرفی کردم. در ضمن برای چیپ ست هم بعدا میخوام واتر بلوک بزارم عکس مادر برد رو میزارم تا اگه امکان نصب واتر بلوک چیپ ست براش بود بگین. منظورم اون قسمتیه که با شماره 1 مشخص شده اگه اشتباه نکم پل شمالیه درسته؟ اون خنک کننده اطراف cpu که با شماره 2 مشخص شده چیه؟
با تشکر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
یه سوال
این مادربورد با یه i7 860 مورد مناسبی برای اورکلاک هست کلا فرکانس پردازنده رو جقدر میشه بالا برد.
ممنون از دوستان واقعا ما رو شرمنده کردن با این جواب ها و راهنمایی ها شون.:13:
هزینه در حد 30 40 تومن سایر قطعات هم دست سازه که تو بخش کاگاه سخت افزار کامل معرفی کردم. در ضمن برای چیپ ست هم بعدا میخوام واتر بلوک بزارم عکس مادر برد رو میزارم تا اگه امکان نصب واتر بلوک چیپ ست براش بود بگین. منظورم اون قسمتیه که با شماره 1 مشخص شده اگه اشتباه نکم پل شمالیه درسته؟ اون خنک کننده اطراف cpu که با شماره 2 مشخص شده چیه؟
با تشکر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
یه سوال
این مادربورد با یه i7 860 مورد مناسبی برای اورکلاک هست کلا فرکانس پردازنده رو جقدر میشه بالا برد.
عزیز من بلاک تکی توی بازار ندیدم هر چی هست پک کامله با رادیاتور ، موتور و ..... که قیمتش زیر 130-140 نیست
اون هیتسینکهائی که توی شکل مشخص کردی مربوط به ماوسفتهای بخش تغذیه هستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.