مشاهده نسخه کامل
: كمك در win7 تمام فايلهاي exe با مديا سنتر اجرا ميشن!
starpars
22-10-2010, 13:04
بعد از اينكه چند ساعت سيستم دست كسي بود الان كه اومدم ميبينم تمام فايلهاي exe و آيكون تمام برنامه ها به شكل آيكن مديا سنتر ويندوز در اومده و هر كدومو اجرا ميكنم فقط مديا سنتر اجرا ميشه و تقريبا اكثر برنامه ها رو چه با shortcut چه فايل اصلي برنامه نميشه اجرا كرد . حتي برنامه اي هم نميشه نصب كرد چون فورا مدياسنتر بالا مياد.
الانم يه يوزر جديد ساختم كه توي اين يوزر اين مشكل وجود نداره ولي يه سري مشكلات داشتم مثلا توي يوزر جديد به
history url هاي فاير فاكس دسترسي نداشتم كه البته مشكل فاير فاكس با جايگزين كردن فايلهاش حل شد.
aliupdate
22-10-2010, 13:50
سلام
این فایل رو دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل داخلش رو باز کنید بعد Yes رو بزنید.
چرا سوال رو عوض کردین فایل بالا رو اگه نصب میکردین مشکل حل میشد بدون عوض کردن یوزر
فکر کنم یه افزونه برای بک اپ از History باشه که توی همین جا هم مطرح شده بود اگه پیدا کردم میگم
starpars
23-10-2010, 19:17
سلام
این فایل رو دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل داخلش رو باز کنید بعد Yes رو بزنید.
چرا سوال رو عوض کردین فایل بالا رو اگه نصب میکردین مشکل حل میشد بدون عوض کردن یوزر
فکر کنم یه افزونه برای بک اپ از History باشه که توی همین جا هم مطرح شده بود اگه پیدا کردم میگم
اي ول درست شد:20:
چون فوري نياز داشتم مجبور شدم يوزر جديد بسازم . قسمت دوم سوال هم در مورد history و bookmark ها بود كه فايلاشو
از فولدر user قبلي جايگزين كردم درست شد
راستي ميتوني بگي چطوري اين اتفاق افتاده بود يعني طرف كجا رو دستكاري كرده بوده؟
Dew Drop
23-10-2010, 19:41
سلام
فکر نمی کنم دستکاری کرده باشن.چون این وقتی اتفاق میفته که تو این مسیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.exe
احتمالاً کلیدی به نام user choice ایجاد شده بود که وقتی مدیا پلیر رو انتخاب کردید
تمام فایهای exe رو با مدیا سنترتون باز میکرد یا
open with برنامه هاتون رو به مدیا سنتر تغییر داده بود
که با این فایل رجیستری به حالت اولش برگشت.
مشکل از تغییرات رجیستری تون بود. اگه می تونستید وارد رجیستری تون بشید دستی این فایل رو پاک کنید و به حالت default برگردونید که فایلی رو که دوستمون گذاشتن همین کار رو براتون انجام داد.
saromanzeus
08-04-2013, 19:27
سلام -من چند وقته کهویندوز 7 نصب کردم ولی هیچ رقمه نمی تونم باهاش کنار بیام نصبشم به اصرار رفیقم بوده حالا بیخیال--بعضی وقتا که می خوام بیام اینترنت وصل نمیشه یا اگه وصل شه اونقدر سرعتش پایینه که اصلا صفحات رو لود نمی کنه و حوصلم سر میره می خواستم بدونم چیکار باید بکنم کس دیگه ای هم این مشکلو داره که بلد باشه چیکار کنه اگه میشه راهنماییم کنین-ممنون
zhurriii
09-04-2013, 21:35
سلام
فکر نمی کنم دستکاری کرده باشن.چون این وقتی اتفاق میفته که تو این مسیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.exe
احتمالاً کلیدی به نام user choice ایجاد شده بود که وقتی مدیا پلیر رو انتخاب کردید
تمام فایهای exe رو با مدیا سنترتون باز میکرد یا
open with برنامه هاتون رو به مدیا سنتر تغییر داده بود
که با این فایل رجیستری به حالت اولش برگشت.
مشکل از تغییرات رجیستری تون بود. اگه می تونستید وارد رجیستری تون بشید دستی این فایل رو پاک کنید و به حالت default برگردونید که فایلی رو که دوستمون گذاشتن همین کار رو براتون انجام داد.
سلام
برای من دقیقا همین مشکل پیش اومده,الان که تونستم بیام توی سایت برای ایک که همه آیکونای روی دسکتاپم دارند با گوگل کروم باز میشند
اون لینکو دانلود کردم ولی اونم باز نمیشد
متوجه این برنامه دستی نشدم,میشه قدم به قدم برام توضیح بدین چه کار کنم؟
الان خیلی به درست شدنش نیاز دارم
لطفااااااااااا
Dew Drop
10-04-2013, 06:53
سلام
برای من دقیقا همین مشکل پیش اومده,الان که تونستم بیام توی سایت برای ایک که همه آیکونای روی دسکتاپم دارند با گوگل کروم باز میشند
اون لینکو دانلود کردم ولی اونم باز نمیشد
متوجه این برنامه دستی نشدم,میشه قدم به قدم برام توضیح بدین چه کار کنم؟
الان خیلی به درست شدنش نیاز دارم
لطفااااااااااا
سلام
فایل ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید.
نمی تونید روش بالا رو انجام بدید,چون رجیستری هم باز نمیشه و پیش فرض همهی نرم افزار های اجرایی تغییر کردن.
سلام. اقا من تازه اومدم.خداروشکر کارم راه افتاد... خر خر خر سایتتونم دمتووووووووووون گرم به مولا:n12:
yaserz276
25-10-2013, 10:26
در قسمت Run دستور Msconfig را اجرا کرده و پس از ورود به تب Startup ؛ گزینه های مربوط به مدیا سنتر را غیر فعال نمایید. سپس سیستم را ری استارت کنید. انشاء ا...مشکل برطرف خواهد شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.