PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پر انرژی ترین نقطه سیاره زمین کجاست؟ (جواب : دقیقا محوطه کعبه!!!)



Milord
21-10-2010, 18:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بسم الله الرحمن الرحیم

کعبه دقیقا در مکانی قرار دارد که ...
واقعا شگفت انگیز است!! دقیقا در شهری که پر انرژی ترین نقطه ی موجود در این کره ی خاکی است !!
دلیل علمی : زیرا بیشترین تقاطع مسیرهای حامل انرژی در این مکان به وقوع می پیوندد


الله اکبر!

اما این فقط چیزی نیست که اهمیت مکان مقدس کعبه را متمایز می کند، کعبه قویترین انرژی راروی زمین منتشر و انتقال می دهد و حرکت این انرژی در حقیقت عکس عقربه های ساعت است


بنابراین می توانید حدس بزنید که خداوند از مسلمانان خواستند در چه جهتی به دور کعبه بچرخند !
مسلمانان هفت بار به دور خانه کعبه گردش میکنند همگی در جهت عکس عقربه های ساعت می دانید چرا ؟
مهمترین علتی که ما انسانها را به این زندگی و این بعد زندگی محدود کرده محدودیت های زمان و مکان است . بنابراین اگر کسی بخواهد این بعد و این هستی را ترک کند بایستی خود را از قید زمان و مکان رها کند ، بنابراین چرخش در خلاف عقربه های ساعت ، این حرکت در واقع چه کار می کند و چه نمادی دارد ؟
این حرکات در واقع به شما کمک می کند، روح خود را تا حدی متعالی کنید که از قید زمان و مکان رها شوید با اینکار حس بسیار منحصر به فرد و زیبا و پر انرژی را تجربه کنید که قدری شما را تا ابد تغییر دهد .
اگر چرخش به دور خانه خدا کمک می کند تا روح خود را تعالی بدهیم و از محدودیت های این جهان حداقل از لحاظ روحانی رها شوید می توانید حدس بزنید چرا ما اینکار را 7 بار انجام می دهیم ؟ مطمئنا حکمتی پشت این قضیه است البته من معتقدم به آن ،
جند طبقه روحانی (آسمانی)در این جهان وجود دارد ؟
" هفت طبقه، هفت آسمان و طبقه روحانی بالای سر ما وجود دارد ".



تحلیل نویسنده مجموعه ظهور:هفت طبقه هفت آسمان و طبقه روحانی ،در هر گردش یک طبقه روحانی صعود می کنیم و از محبت و معنویت لایزال خداوندی می نوشیم ، خدا به انسان با این اعمال می فهماند که برای بهترین آفریده شده و صلاح و کمال و آزادی انسان در بریدن از غیر و از خود و پیوستگی به خداست و س


خنانی از شهید شریعتی : (1
نمی خواهم درویشانه و صوفیانه سخن بگویم و (خزیده در خویش) بلکه آزادی در بریدن از غیر است از خود و پیوستگی به" او"ست .فنا در راه، و مردم در حیات و حرکت نوع و کفش شدن در پای عابری و راهی در زیر گام های رهگذری و عصیانی فریادی ندایی نوری نشانه ای کلمه ای پله ا یی .....و به هر حال چیزی نه برای ماندن و نه مردن که برای به مصرف رسیدن و یا به کار آمدن و محو شدن در راه آزادی و هجرت و صعود یک نسل یک قوم یا یک نوع که هر چه هست همین است و بقای فرد نیز همین فنای اوست در راه .
در سرنوشت ، انسان خدایی که دارد "می شود" و او باقی است و هر که در او می میرد به خدا می رسد زنده و جاودان کنار او می ماند و از دست او می خورد و می آشامد .
نام کتاب حسین وارث آدم

karin
21-10-2010, 19:47
منبع؟

.....

Arash4484
23-10-2010, 14:58
شما یا منبعتان هیچ دلیل علمی یا حتا شبهه علمی برای سخنتان ارایه نکردید . آزمایشی-تحقیقی -چیزی-همینجوری که نمیشه دوست من

میگویید زیرا بیشترین تقاطع مسیرهای حامل انرژی در این مکان به وقوع می پیوندد
نخست روشن کنید تقاطع مسیرهای حامل انرژی چیستند؟

حال هرچه هستنداگر بر اثر چرخش حجاج ایجاد میگردند-پس شرفی بر مکان نیست / وهرجای دیگر(مثلن بیت المقدس)چنین طواف کنند این موضوع مترتب میشود

Milord
23-10-2010, 15:06
سلام اخوی
در حقیقت من این ها را در مجموعه ی معروف ظهور و سایت ها خارجی و ایرانی دیدم .
در حقیقت من یک اشتباه لغوی کرده بودم ( شهر مکه رو به جاش مکه نوشتم)اکنون اصلاحش کردم
شما یک سرچی با عنوان


mecca the most energy

بزنید کلی سایت و منبع و... خواهید دید.

البته منظور از این مقاله . این نیست که منشا ارتقای ایمان و... در این مکان مقدس به محیط آن بر میگردد نه (استغفرالله ) صلاح و بخشش خدا!! ابدا و هرگز چنین منظوری نداریم بلکه بر عکس می خواهیم بگوییم که این کعبه و سوال اینکه چرا کعبه اینجا بنا شده را تا حد کوچکی جواب دهیم (خیلی خیلی کوچک.) که .

بحث ما این است که برسیم به الله اعلم . او میداند و ما نمیدانیم!!
با تشکر خدمت آرش آقای گل

Arash4484
23-10-2010, 15:09
منبعتان میگوید دربار مورد استون هنج ، اهرام مصر , و.... این را شنیده-پس چرا کعبه رو همسنگ اون محسوب نکنیم/ بنظرمن درحقیقت از دیدگاه افرادی که به فضاییها وآثارشون در زمین در دوران باستان اعتقاد دارند صحبت میکنه
میگه مسلمونها ناخودآگاه علاقه دارند.واین توجه رو به حساب روحانیت و عشق به اسلام نمیزاره, به حساب انرژی کعبه و حجرالاسود میزاره!
جایی هم که این منبع شماست یه فرومه عین اینجا وحتا ضعیفتر از اینجا. منتها چون به زبان انگلیسیست توجهتونو جلب کرده

There are approximately 1 billion! Muslims in the world. The Muslim religion calls for followers to face Mecca and pray, 5 times a day. Even with a conservative estimate, that is a lot of prayer, focused in one location. Wouldn't that place be the place of the most focused energy on earth?

Some people talk about Stonehenge, the Pyramids, etc. and how they are placed on planetary grids, ley lines, etc. and are places of ancient power. Predetermined locations, for what purpose is unknown, but some has drawn a correlation among ancient worship sites.

Why isn't Mecca ever included among these locations? I've heard about Mayan Pyramids, Egyptians Pyramids, Stonehenge, Nazca lines, why isn't Mecca a part of these?

I mean, with all of the mental energy (prayers), shouldn't Mecca be the most powerful place on Earth, in terms of focused mental energy?

EDIT: An annecdote: The hotels in Singapore, next to the Gideon Bible, is a Koran. On the bottom of the dresser drawer, a sticker, an arrow. Pointing towards Mecca, so guest know, if they need to.

Arash4484
23-10-2010, 15:20
سلام اخوی
در حقیقت من این ها را در مجموعه ی معروف ظهور و سایت ها خارجی و ایرانی دیدم .
در حقیقت من یک اشتباه لغوی کرده بودم ( شهر مکه رو به جاش مکه نوشتم)اکنون اصلاحش کردم
شما یک سرچی با عنوان

بزنید کلی سایت و منبع و... خواهید دید.

با تشکر خدمت آرش آقای گل

دوست عزیز شما در گوگل هر چه سرچ بزنید خروارها لینک(ونه منبع) به شما ارایه میکند!
مثلن بزنید : خدا وجود ندارد؟-یا بزنید زمین تخت است؟ یا... هزار مقاله بسوی شما سرازیر میشود.
اما هر متنی باید دلیل علمی داشته باشد. این که افرادی میگویند جای انرژی خاصی دارد باید اثبات کنند. مثلن برای مکانهایی ازمایش و اثبات شده .
اما در مورد مکه وکعبه وحجرالاسود اساسن من بعید میدانم دولت سعودی اجازه چنین کاری را بدهد

Milord
23-10-2010, 15:24
جدی می گویید؟
من بدون خوندن یکی از این سایت ها رو اینجا گذاشتم . ولی در کل چیزی نمی دانم که چی داخلش نوشته!! پس برم منبع رو پاک کنم که آبروریزی شد
من در مجموعه ظهور این رو شنیدم و این نوشته ها رو از یک سایت ایرانی کپی کردم و اوردم ( به جز قسمت اولی)

رمز رستگاری در اسلام هست و همون هم کفایت میکنه .


















-

Milord
23-10-2010, 15:30
پس تاپیک رو پاک میکنیم. چون منبع علمی رو پیدا نکردیم پس نمیشه پذیرفت.
اصلا ممکن هست این یک حرکت ضد اسلامی بوده که بگن این طواف مسلمانان و خودسازی هایی که میشه طبق عوامل اجباری محیط هست.
تا منبعی نیست نمیتوان پذیرفت . .بله این حرف درستی هست و من می پذیرم که تا زمانی منبع نیست نمیشه چیزی گفت.

danial_848
23-10-2010, 15:36
جیمز لاولاک یک فرضیه مرتبط با این موضوع ارائه داده به نام تئوری گایا. کتاب در این مورد زیاد نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و مکه و کلاً مکانهای مقدس رو پرانرژی دونسته

Milord
23-10-2010, 15:52
میگم دانیال آقا . پسر گل گلاب
این تاپیک می ترسم باعث بشه تا افراد سو برداشت کنن و باید پاک بشه.
به بزرگی خودتون ببخشید.
این مطلب رو اگر صلاح دانستید در یک تاپیک جدید بزنید.
پسر گل.:20:

danial_848
23-10-2010, 18:55
مشکلی نیست
چه سوء برداشتی؟

Arash4484
23-10-2010, 19:15
جیمز لاولاک یک فرضیه مرتبط با این موضوع ارائه داده به نام تئوری گایا. کتاب در این مورد زیاد نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و مکه و کلاً مکانهای مقدس رو پرانرژی دونسته

جیمز لاولاک و نظریه گایا

آیا ممکن است کل سیاره زمین، همانند یک درخت، موجودی زنده باشد؟ آیا ممکن است یک شعور زنده در تمامی سیاره ما جاری باشد؟ شاید باور نکنید اما این دقیقاً همان نظری است که برخی از دانشمندان، مدتی است آن را مطرح کرده اند. اما صحبت از «روح زمین»، آن هم از سوی دانشمندان - و نه مثلاً سرخپوستان - بسیار غیرمنتظره به نظر می رسد. اگر شما هم کنجکاو شدید، با این داستان واقعی همراه شوید . . .
در یک بعد از ظهر پاییزی در سال ۱۹۶۵ یک دانشمند انگلیسی به نام دکتر جیمز لاولاک که برای سازمان فضایی آمریکا (ناسا) کار می کرد، در دفتر کارش در کالیفرنیا نشسته بود و به سؤالاتی فکر می کرد که مدت ها ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده بود. این سؤالات، همگی به موضوع شگفت انگیز استمرار «حیات» در سیاره ما بازمی گشت.
یکی از این سؤالات، در مورد مناسب ماندن شرایط حیات در دریاها بود. همان طور که می دانید صدها میلیون سال است که آب باران، سطح زمین را می شوید و مواد معدنی را در خود حل کرده و به دریاها می ریزد. سپس این آب، دوباره از سطح دریا تبخیر شده و بازهم به صورت باران درمی آید. اما با توجه به آنکه این چرخه، میلیون ها سال متوالی ادامه داشته، پس باید تاکنون آب دریاها از نمک، اشباع شده بود و همگی دریاها به شوره زار تبدیل می شدند اما چنین اتفاقی رخ نداده است.
و اما یک سؤال دیگر: «چرا با اینکه چند میلیارد سال از شکل گیری سیاره زمین گذشته است، اما هنوز هم گازی نظیر اکسیژن - که به شدت فعال است - در آتمسفر آن وجود دارد؟ چرا طی این مدت بسیار طولانی، این گاز فعال (که در ضمن، برای استمرار حیات در سیاره ما ضروری است)، با عناصر دیگر ترکیب نشده و از حالت آزاد خارج نشده است؟»
چنین سؤالاتی مدت ها بدون پاسخ مانده بود اما اینک لاولاک معتقد بود که پاسخی برای همگی این پرسش ها پیدا کرده است. او بر این باور بود که تمامی این اتفاق ها نشانه ای از حضور نیرویی است که سیاره ما را در بر گرفته است، نیرویی که توانایی تغییر سیارات را دارد، نیرویی شگفت انگیز که به صورت «حیات» متجلی می گردد. لاولاک، این نیرو را «گایا» نام گذاشت که برگرفته از نام یونانی «الهه زمین» است.
ارائه نظریه «گایا» منجر به تحولات وسیعی در دیدگاه انسان نسبت به طبیعت شد. بدین ترتیب، جنبشی اساساً علمی به نام «جنبش زیست محیطی» شکل گرفت که در واقع، نوعی بازگشت به طبیعت بود. بر همین مبنا، مکاتب معنوی جدیدی در دهه ۱۹۶۰ ایجاد شدند و نگاه «معبدگونه» به طبیعت را دوباره مطرح کردند، نگاهی که لزوم «احترام به طبیعت» را بار دیگر زنده کرد.
گایا چه می گوید؟
برای اینکه ببینیم نظریه گایا چه دیدگاه جدیدی را در مورد «حیات» در سیاره ما مطرح می کند، بهتر است ابتدا نگاهی به دیدگاه پیش از آن بیندازیم. تا پیش از مطرح شدن نظریه گایا، دیدگاه متعارف زیست شناسان (به عنوان طبیعت شناسان عصر جدید) برای تبیین فرآیند شکل گیری و تحول حیات در سیاره ما، مبتنی بر نظریه ای بود که ریشه در قرن نوزدهم داشت، یعنی نظریه تحول داروینی. بر اساس این نظریه که توسط چارلز داروین، طبیعت شناس مشهور انگلیسی مطرح شده بود، حیات و موجودات زنده، خود را با شرایط محیطی سیاره ای که در آن بسر می برند، تطبیق می دهند. به عبارت دیگر، در این دیدگاه، موجودات زنده، در تعامل با سیاره خود، صرفاً تأثیرپذیر هستند. اما گایا، دیدگاه کاملاً جدید و گسترده تری را مطرح نمود.
بر اساس گایا، موجودات زنده فقط جزئی از یک فرآیند کلی تر «حیات» در سیاره ما هستند. به عبارتی، این «کل سیاره زمین» است که زنده محسوب می شود و هریک از موجودات، در واقع همانند سلول های این موجود زنده هستند. بدین ترتیب، نه تنها موجودات از محیط سیاره خود تأثیر می پذیرند (نظریه داروین) بلکه بر این محیط نیز به گونه ای تأثیر می گذارند که فرآیند حیات، در کل سیاره همچنان استمرار بیابد.
گایا و علم
اما از آنجائی که لاولاک یک دانشمند بود و گایا را به عنوان یک نظریه علمی مطرح کرده بود، باید با استفاده از شواهد علمی و معتبر نیز از نظریه خود دفاع می کرد. او اولین نظریاتش را در مورد «سیاره زنده» در ۱۹۶۵ منتشر نمود و سعی کرد تا بر مبنای نظریه گایا، ترکیبات آتمسفری موجود زمین و علت عدم ازبین رفتن اکسیژن آزاد در جو را (که برای استمرار حیات زمین ضروری است) توضیح دهد. وی بر همین مبنا، حتی طرحی را برای جستجوی حیات در سایر سیارات ارائه نمود.
در ۱۹۷۰ بود که لاولاک، همکاری خود را با زیست شناسی به نام لین مارگولیس آغاز نمود. مارگولیس که از محققان دانشگاه بوستون بود به نظریه گایا علاقه مند شده بود. وی معتقد بود که احتمالاً میکروارگانیزم هایی نظیر باکتری ها، در طی میلیون ها سال گذشته، نقش مهمی در تعامل حیات با سیاره ما ایفا کرده اند و بنابراین، مطالعه بر روی آنها، شواهد بیشتری را برای تأیید صحت نظریه گایا بدست خواهد داد.
بر مبنای همین مطالعه بود که لاولاک توانست اولین پیش بینی خود را بر اساس نظریه گایا مطرح کند. این پیش بینی مربوط به ترکیبات گوگرد (سولفور) بود که عنصری حیاتی برای ارگانیزم های زنده محسوب می شود. در آن زمان همه می دانستند که ترکیبات سولفات (اکسید گوگرد) توسط باران از خاک شسته شده و در اقیانوس ها جمع می شود. اما بر اساس گایا، باید سیاره ما به گونه ای عمل کند که با بازگرداندن این عنصر مهم به خاک، استمرار حیات را تضمین نماید. لاولاک معتقد بود که این عمل باید توسط باکتری هایی انجام شود که در اقیانوس ها زندگی می کنند.
بدین ترتیب، لاولاک برای اثبات صحت پیش بینی خود، یک سفر دریایی تحقیقاتی را آغاز نمود و همین سفر بود که منجر به دیدگاه جدید علم نسبت به «چرخه گوگرد» در زمین شد. لاولاک کشف کرد که تجزیه جلبک های دریایی توسط باکتری ها در اقیانوس ها منجر به آزاد شدن گازی به نام «دی متیل سولفید» می گردد.
این گاز، نقش مهمی را در شکل گیری ابرها در آسمان ایفا می کند. بدین ترتیب و با بارش ابرها، سولفور دوباره به خاک بازمی گردد تا موجودات خشکی بتوانند از آن استفاده کنند. از سوی دیگر، همین بارش، منجر به شستن مواد معدنی از خاک و انتقال آن به اقیانوس ها نیز می شود که این خود، تغذیه جلبک های دریایی را تأمین می کند. این کشف، در واقع تأیید محکمی بود بر صحت نظریه گایا و به خوبی نشان داد که موجودات زنده در زمین، تنها تحت تأثیر (و مقهور) محیط پیرامون خود نیستند بلکه بر محیط نیز تأثیر می گذارند. آنها - به عنوان سلول های یک موجود زنده بسیار بزرگ تر- به گونه ای عمل می کنند که استمرار «حیات» در کل سیاره ممکن شود.
به عبارتی و در یک نگاه کلی، «زمین مادر» با چرخه های شگرف و هماهنگ خود، منجر به استمرار حیات در تمامی سیاره می شود.
پس از این موفقیت، لاولاک شروع به ارائه نمونه های جالب دیگری برای تحکیم صحت نظریه خود کرد. به عنوان مثال، او نمونه ای از میکروب های اولیه را یافت که با رسوب دادن نمک در حاشیه سواحل کم عمق دریاها، در طول میلیون ها سال از شور شدن بیش از حد آب جلوگیری کرده اند . . .
این تلاش ها نهایتاً از اواخر دهه،۱۹۷۰ جای نظریه گایا را به عنوان یک نظریه علمی در میان دانشمندان جهان باز کرد. شبیه سازی های رایانه ای اخیر نیز بیش از پیش بر صحت این نظریه دلالت دارند. دکتر جیمز لاولاک ۸۶ ساله معتقد است که اکنون حتی اشخاصی که زمانی از مخالفان سرسخت گایا بودند نیز این نظریه را جدی گرفته اند، نظریه ای که زنده بودن زمین را در ذهن انسان زنده کرد.
ترجمه و تدوین: شهاب شعری مقدم
منبع: Focus magazine
برگرفته از: همشهری آنلاین

Arash4484
23-10-2010, 19:39
مشکلی نیست
چه سوء برداشتی؟

منظور دوستمون اینه که ایشون این تاپیک رو بدلیل این زدن که مطلبی بر لَه اسلام نقل کنند. اما به این نتیجه رسیدند این مطلب به موضوعی دیگه اشاره میکنه(مطالبی که حتا از یک منظر,اونا رو اسلام رد میکنه).

ولی ما داریم بحث علمی-منطقی در حد بضاعتمون میکنیم و به نظر من هم نباید این تاپیک پاک بشه.

بنده کلن با نگاه علمی اینچنینی به ادیان که موضوعاتی روحانی-اجتماعیند مخالفم. سردمداران این نظریه دکتر بازرگان و همنظران ایشان بودند که از دهه چهل پروژه پیوند دین ومذهب با پیشرفتهای نوین رو استارت زدند ودنبال آثار کشفیات نوین در متون دینی قدیم گشتند(کاری که پیش از این, مسیحیان متعصب هم کردند.هممون این مطالب رو گوشه وکنار شنیدیم وبحث برسرشون زیاده).
هم اکنون این نوع دیدگاه به دین مهجور شده وحتا خود متدینین و روحانیون نیز به این پیوندها بی علاقه اند.
زیرا متوجه گشته اند پیوند دین ودانش به این شکل مضرّ است!!!! چرا؟ چون حقیقت علم این است که سیّال است وهر لحظه به شکلی در میاید-تحقیقی تا دیروز دنیا را بوجود آمده از انفجاری بزرگ میداند؛اما امروز رد میشود,فردا تایید میشود!
وکلن علوم تجربی از آزمون و خطا ودل آزمایشگاه سربرمیارند ؛ واین به مذاق کسانی که حقیقت مطلقی را پیجویند خوش نمی آید. آنها میخواهند اگر اکتشافی را از دل روایتی بیرون کشیدند مثال نقض نداشته باشد, که این موضوع نایاب است


من حتا به نظریه گایا علاقه مند نیز هستم؛بحث بر سر برداشت است.

سپاس