PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی کدهای یه اتوران !

hkhafan
21-10-2010, 17:39
سلام ؛

اوّل اینکه اگه جای تاپیک اشتباهه معذرت میخوام :20:
دوستان من دنبال یه راهیم تا بتونم ساختار یه اتوران رو که دارم ببینم...
واضح تر بگم : فرض کنید یه CD دارید که توش یه دکمه هست که مثلاً برای نصب برنامه ی ایکسه. داخل CD هم 10 تا از این برنامه ی ایکس داریم که فقط اسم فایل اجراییشون با هم متفاوته ( مثلاً 1 تا 10) ، وقتی دکمه ی اتوران رو می زنیم چجوری بفهمیم که کدوم یکی از اون 10 تا اجرا شده ؟
ممکنه بگید برنامه رو اجرا می کنیم و مثلاً از داخل task manager میبینیم کدوم اجرا شده ... حرفتون درست ولی اگه به جای یه دکمه 100 تا دکمه ی نصب بود اونوقت چیکار باید کنیم؟ ( نمی شه که 100 تا برنامه رو اجرا کرد که ! )
من به نظرم رسید اگه بشه کدهای اون فایل اتوران رو دید که مثلاً اون دکمه ی مربوطه به چه فایلی لینک شده خیلی راحت بشه برنامه ها رو تشخیص داد امّا متأسّفانه نمی دونم چجوری این کار رو باید بکنم ؟
فکر کنم اتورانه هم با فلش طرّاحی شده

ممنون میشم راهنماییم کنید :20:

Mohammad King
21-10-2010, 21:57
سلام

شما میخوای بفهمی که از چه کدی داره استفاده میشه؟؟؟

اگر اره فکر نکنم بشه.

اگر نه بیشتر توضیح بده...

hkhafan
23-10-2010, 09:05
سلام

شما میخوای بفهمی که از چه کدی داره استفاده میشه؟؟؟

اگر اره فکر نکنم بشه.

اگر نه بیشتر توضیح بده...

سلام ؛

ببخشید...2 روز تمام اینترنتم پریده بود
محمد عزیز به خدا خیلی زور زدم منظورمو برسونم :31:

من گفتم احتمالاً این یکی از راههاست که به قول شما شدنی نیست ( البته شدنی هست نه واسه کسی مثل من ! )
من فقط می خوام بدونم چه راهی هست که بفهمم توی یه اتوران ( مثل صفحه ی اتوران CD ویندوز ) ، هر دکمه ای ( مثل دکمه ی Install windows ) به چه فایلی پیوند خورده که وقتی دکمه رو میزنیم اون فایل رو اجرا می کنه؟؟؟

ممنون ازتون

Mohammad King
24-10-2010, 19:01
برنامه زیر شاید بتون خواسته شما را بر آورد کنه... نشون میده که مثلان شما یه فایل از سی دی را اجرا کردین چه فایلی و چه اتفاقاتی میفته

براتون پیوست کردم...

hkhafan
25-10-2010, 18:10
سلام ؛

ممنون از حوصله ای که به خرج دادید :11:
متأسّفانه انگار نتونستم منظورمو درست بگم..

بازم ممنون

Mohammad King
25-10-2010, 21:05
سلام

منظور شما رو فهمیدم ...

برنامه بالا را نصب کردین؟

hkhafan
26-10-2010, 00:02
سلام

منظور شما رو فهمیدم ...

برنامه بالا را نصب کردین؟

سلام ؛

محمّد عزیز این برنامه هم نیاز داره که هر فایل رو اجرا کنی تا بهت اطّلاعاتش رو بده ( که خداییش خیلی خیلی کامل این کار رو انجام می ده :46: )
ولی همونطور که تو پست اوّلیم هم گفتم ، این کار رو نمیشه برای یه CD که توش مثلاً 500تا فایل اجرایی هست انجام داد ... واسه همینه که دنبال یه راه هستم تا نیاز نباشه همه ی exe ها رو ران کنیم.

مثلاً وقتی یه همچین مجموعه ای رو نمیشه از این راه اطلاعاتشو بدست آورد. ( توضیح : عکس تزئینی است :31: )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون :40:

Mohammad King
26-10-2010, 10:06
معمولا اتورانها یا مجموعه هستند یا تکی مثل ویندوز
من برات اتورا سی دی ویندوز را مثال میزنم
معمولا install windows به فایل setup.exe در ریشه دیسک پیوند خورده است.
اگر هم مجموعه نرم افزاری داشته باشید برای گزینه نصب برنامه یک پیوند به فایل setup هربرنامه داخل پوشه مجزای خودش پیوند خورده.
همینطور کرک هم به فایل اجرایی کرک پیوند می خورد
وجاهایی هم مثل تماس با ما یا وب سایت شرکت سازنده یا پشتیبانی نیز به لینک مربوطه پیوند خورده است.
در ضمن منظور شما نرم افزاری می باشد که پیوندهای اینها را مشخص کند در واقع باید بگم چون اتورانهای نصب توسط نرم افزارهای مختلف ساخته می شوند پس چنین چیزی وجود ندارد که بتوان تمامی آنها را با یک برنامه انجام داد.
واینکار نیازی به برنامه خاصی ندارد.
وبرای ساخت اونها هم از برنامه هایی زیادی مثل adobe director ، autorun creator و ...... می توانید استفاده کنید.وکار با آنها نیز راحت وکاربردی است.
حالا دیگه من نمیدونم چی بگم؟!!!

SiyahVash
26-10-2010, 20:37
سلام؛
دوست عزیز شاید برنامه های زیر جوابگو باشن، توی اینترنت Search کنیدشون:

Eltima Flash Decompiler Trillix
Sothink SWF Decompiler

خودم استفاده نکردم.

hkhafan
27-10-2010, 00:39
سلام؛
دوست عزیز شاید برنامه های زیر جوابگو باشن، توی اینترنت Search کنیدشون:

Eltima Flash Decompiler Trillix
Sothink SWF Decompiler

خودم استفاده نکردم.

سلام ؛

اولی متأسفانه جوابی نداد ، دومی رو هم خودم قبلاً تست کرده بودم که اون هم جواب نداده بود.

ممنون ازتون :11: