PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sony vaio F13 series

alex_metal
21-10-2010, 17:18
با سلام
کسی میدونه این سری F13 کی وارد ایران میشه کجا هست؟

میگن تو دبی هست. کجای دبی میشه پیدا کرد?

مدل مد نظر من اینه F13afx/b
با تشکر:11:

H@mid-Vista
21-10-2010, 20:32
مدلهای دو رقمی وایو مخصوص خاورمیانه و اروپای شرقی هست و به زودی وارد ایران خواهد شد. چون اختصاصی همین منطقه هست. با نمایندگیهای سونی در ایران تماس بگیرین ببین دارن یا نه. روی وب سایتهاشون مشخصه

biostar
21-10-2010, 21:45
به خاطر وضع بازار ایران کمی طول میکشه...

معمولا محصولات سونی پس از عرضه در امریکا ، حدود 2 هفته بعدش تو ایرانه

b2b سونی امریکا هنوز این مدل رو برای فروش نزاشته.
پس فعلا باید صبر کنید

alex_metal
22-10-2010, 20:13
مدلهای دو رقمی وایو مخصوص خاورمیانه و اروپای شرقی هست و به زودی وارد ایران خواهد شد. چون اختصاصی همین منطقه هست. با نمایندگیهای سونی در ایران تماس بگیرین ببین دارن یا نه. روی وب سایتهاشون مشخصه
با نمایندگی سونی تماس گرفتم همون ایران رهجو گفتن که ما مدلهای آمریکایی نمیتونیم بیاریم به دلیل تحریم.و گفت واردات ما قانونی هست و گمرک پرداخت میکنیم قاچاق نیست! و فقط مدلهای چینی میتونیم بیاریم:41:

biostar
22-10-2010, 20:27
با نمایندگی سونی تماس گرفتم همون ایران رهجو گفتن که ما مدلهای آمریکایی نمیتونیم بیاریم به دلیل تحریم.و گفت واردات ما قانونی هست و گمرک پرداخت میکنیم قاچاق نیست! و فقط مدلهای چینی میتونیم بیاریم:41:

خوب چه ربطی به سری جدید داره ؟مدل های آسیایی F3 هم میاند و ایران رهجو وارد میکنه

در ضمن مدل های امریکایی هم قاچاقی وارد نمی شند و از طریق گمرک وارد می شوند ، اما از امارات و نه امریکا

alex_metal
23-10-2010, 09:04
نمیدونم که. گفت امارات مدلهای آمریکایی رو به ما نمیده به دلیل تحریم من مثلا گفتم مدل F12GFX رو دارید گفت نداریم فقط سری های چینی رو میاریم!

biostar
23-10-2010, 11:11
نه ایران رهجو فقط آسیایی ها رو میاره ، در مورد تلوزیون و دیگر محصولاتش هم همینطوره/

اما دلیل نمی شه که بگیم جنس هایی که از امریکا میاند همشون قاچاق وارد میشه !
تمامی این محصولا از کشور های عربی وارد میشه و تحریم هم نقشی نداره

alex_metal
23-10-2010, 18:54
نه ایران رهجو فقط آسیایی ها رو میاره ، در مورد تلوزیون و دیگر محصولاتش هم همینطوره/

اما دلیل نمی شه که بگیم جنس هایی که از امریکا میاند همشون قاچاق وارد میشه !
تمامی این محصولا از کشور های عربی وارد میشه و تحریم هم نقشی نداره
منم میدونم شما راست میگین تحریم اصلا نمیتونه نقش داشته باشه اصلا چه ربطی به لپ تاپ داره ولی ایران رهجو به قول شما فقط سری های آسیایی میارن نمیدونم چرا سری های آمریکا و کانادا رو نمیارن؟

میگن نزدیک کریسمس و زمستون قراره لپ تاپ های سری جدید وارد بازار بشه البته ایران رهجو رو نمیگم ها کلا میگم.

biostar
23-10-2010, 19:16
بله همیشه نزدیک به کریسمس شرکت های میترکونن ! با کلی تخفیف و مدل های جدید ! البته شامل حال ما ایرانی ها نمیشه.

یادم میاد چند سال پیش دوستم مک بوک خرید و یک آیپاد هم اپل بهش داد :31:

alex_metal
24-10-2010, 08:57
تو کجا ها این اتفاق میفته تو دبی هم اینجوری میشه نزدیک کریسمس؟ بریم از اونجا بخریم

.:2M:.
25-10-2010, 00:23
دوستان امروز رفته بودم نمایندگی اسپیناس دیدم چنتا مدل F13 رو زده ! اونم موجودی داشتن همون لحظه !! چطوریاست این ؟!! مگه کاملا عرضه شده که به این زودی ایران هم باشه ؟!

alex_metal
25-10-2010, 09:12
دوستان امروز رفته بودم نمایندگی اسپیناس دیدم چنتا مدل F13 رو زده ! اونم موجودی داشتن همون لحظه !! چطوریاست این ؟!! مگه کاملا عرضه شده که به این زودی ایران هم باشه ؟!
F132 و F134 رو تو سایتش گذاشته. اینا سری آسیا هست و چینیه. و نمیدونم اما فکر کنم قدیمی هستن سری جدید نیستن.
سری های 3 رقمی اکثرا چینیه. آمریکائی ها 2 رقمی هستن مثلا F13afx/b

alex_metal
25-10-2010, 18:04
F134FX/H گرافیک 425M زده ! پس تازه اومده این مدل پس اون یکی مدل ها هم به زودی میان