PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سمند LX یا تندر 90E2+LP

iran-1389
21-10-2010, 15:18
باسلام خدمت دوستان عزیز ما یه تندر 90 e2 فول ثبت نام کردیم به رنگ سفید وموعدتحویل ابان ماه که باتوجه به شرایط پارس خودرو فکر کنم تا دو-سه هفته دیگه دعوت نامش صادر شه حالا موندیم که همینو نگه داریم یا یه دونه سمند lx سفید فروش فوری از ایرانخودرو بگیریم خواهشا راهنمایی کنید
در مورد امکانات مثلا lx کیسه هوا داره یانه و.....
ممنون

MoHaMaD ZaNd
22-10-2010, 00:19
به نظر بنده همون تندر رو نگه دارین ! البته اگه انتظاراتتون رو میگفتین بد نبود !

2299
22-10-2010, 00:50
به نظر منم همون تندر رو نگه دارین

iran-1389
22-10-2010, 01:13
به نظر بنده همون تندر رو نگه دارین ! البته اگه انتظاراتتون رو میگفتین بد نبود !

محمد جان من واسم شتاب وقدرت ماشین مهمه و راحتی سرنشین هایا همون هندلینگ
که فکر کنم تو 2 مورد اول تندر سر تره و اخری را سمند
البته نمیدونم سمند lx کیسه هوا داره یانه اگه میشه دوستان لطف کنن اینو بگن
درمورد افت قیمت کدوم یکی بیشتر ضرر داره؟
قیافه را میدونم سلیقه ایه ولی اگه چیز خاصی به نظ رتون میرسه بگین

به نظر بنده همون تندر رو نگه دارین !

به نظر منم همون تندر رو نگه دارین

رو چه حسابی این حرفو میزنین؟ لطفا با دلیل راهنمایی کنید

irinn65
22-10-2010, 03:25
زمانی ال ایکس خوبه که موتورشEF7باشه در غیر اینصورت فقط ال90فول بهترین انتخابه چون امکانات بیشتری داره...
در ضمن فکر میکنم سمند سورن فقط کیسه هوا داره....

iran-1389
22-10-2010, 10:56
زمانی ال ایکس خوبه که موتورشEF7باشه در غیر اینصورت فقط ال90فول بهترین انتخابه چون امکانات بیشتری داره...

این سمند lx ef7 اصلا تولید میشه الان یانه؟قیمتش چنده و چه مزیت های به معمولیش داره/>
باتشکر از نظر همه دوستان 2باره خواهش می کنم با دلیل راهنمایی کنید من تا الان از هیچ کدوم از نظرات قانع نشدم مثلا این که برو تندر را نگه دار همون بهتره.... اخه از چه لحاظ این حرف را میزنید؟

2299
22-10-2010, 11:16
رو چه حسابی این حرفو میزنین؟ لطفا با دلیل راهنمایی کنید عزیز چرا میزنی ؟
یکی از محکم ترین دلایلم مصرف سوخت این ماشین هست که زیاده (سمند )
2 موتور به روز تر و شتاب بهتر l90
و....
lx ایربگ نداره
در ضمن خودم سمند دارم

این سمند lx ef7 اصلا تولید میشه الان یانه؟قیمتش چنده و چه مزیت های به معمولیش داره/>
بله که تولید میشه
این موتور همون موتور پایه گاز سوز ملی هست !

nikaien
22-10-2010, 12:29
يكي از واضحات اينه كه سمند خيلي خيلي بهتر از ال نود هستش.
از هر نظر . به قول دوستمون اگر موتور اي اف 7 باشه كه ديگه جاي فكر كردن نداره. ولي اگر موتور معمولي هم باشه باز سمند بهتره

iran-1389
22-10-2010, 14:47
از هر نظر . به قول دوستمون اگر موتور اي اف 7 باشه كه ديگه جاي فكر كردن نداره. ولي اگر موتور معمولي هم باشه باز سمند بهتره

اها.......اینم از اون حرفا بودا........

بله که تولید میشه
این موتور همون موتور پایه گاز سوز ملی هست !

قیمتش چنده؟
به نظرت با این صفوف گازی که وجود نداره و همین طور نبودن پمپ cng توخیلی از شهرها خریدش الان کار درستیه در ضمن با هدفمندی یارانه ها که گاز هم گرون میشه به اینم توجه داشته باشین

farshad bugatti
22-10-2010, 17:18
سمند tu5 . ef7 خوبه حتی میشه گفت خریدش از تندر عاقلانه تره!
سمند tu5 کیسه هوا هم داره! (فقط راننده)
ماشین دوگانه کلا اینروزا به دلایلی اصلا پیدا نمیشه! شاید مربوط به تحریم ها باشه! که ef7 هم فکر کنم فقط بنزینیش باشه!
من پیشنهادم اینه که یا تندر رو نگه دارین یا سمند tu5 بگیرید!

iran-1389
22-10-2010, 20:34
من پیشنهادم اینه که یا تندر رو نگه دارین یا سمند tu5 بگیرید!
این tu5 قیمتش چنده؟الان ایران گاری فروش داره؟فرقش با lxمعمولی چیه؟

که ef7 هم فکر کنم فقط بنزینیش باشه!

مگه ef7فقط پایه گازسوز نیست؟

farshad bugatti
22-10-2010, 21:03
این tu5 قیمتش چنده؟الان ایران گاری فروش داره؟فرقش با lxمعمولی چیه؟

16.900
موتورش فقط فرق میکنه.

مگه ef7فقط پایه گازسوز نیست؟

مدل بنزینیش هم هست!

iran-1389
23-10-2010, 11:08
16.900
موتورش فقط فرق میکنه.

ولی مثل این که 2ماه پیش 15500پیش فروش میشد مطمئنید؟

8211534635
23-10-2010, 12:40
سلام
فقط سمند
البته lx ef7 بنزینی
تندر مشکلاتی دارد که قابل رفع نیست اولا ظاهر عجیب و زشت آن و دیگر چپ کردن خودرو که از هندلینگ آن ناشی می شود همچنین سمند جادارتر و بزرگتر است
البته فکر قطعات یدکی و خدمات پس از فروش هم باشید که سمند خیلی فراوان تر است

MoHaMaD ZaNd
23-10-2010, 14:08
سلام
فقط سمند
البته lx ef7 بنزینی
تندر مشکلاتی دارد که قابل رفع نیست اولا ظاهر عجیب و زشت آن و دیگر چپ کردن خودرو که از هندلینگ آن ناشی می شود همچنین سمند جادارتر و بزرگتر است
البته فکر قطعات یدکی و خدمات پس از فروش هم باشید که سمند خیلی فراوان تر است
دوست من هر ماشینی که باشه عیب داره ! ماشین ها که ساخته دست خدا نیستند که بگیم عیب ندارن !!!!
----------------------------
دوست عزیزم من یه توضیحی میدم امیدوارم به دردتون بخوره !
مزایای EF7 نسبت به تندر :
1 - هندلینگ بهتر
2 - موتور قدرتمند تر و بروز تر
3 - راحتی بیشتر سرنشینان در مسافرت
4 - ضریب آیرودینامیک پایین تر
5 - هزینه کمتر قطعات
6 - کله نکردن ترمز ها
و ...
در مورد ظاهر هم چیزی نمیگم چون به خودتون بستگی داره
مزایای تندر :
1 - ایمنی به مراتب بیشتر
2 - عملکرد بهتر ترمز ها ( نه به خاطر کیفیت ترمز ، به خاطر وزن کمتر )
3 - کیفیت بهتر قطعات ( البته این روزا تندر داره کیفیت فوق العادشو از دست میده )
4 - لذت بیشتر در شیفت کردن دنده ها
و ...
از بین تندر و EF7 من EF7 رو پیشنهاد میدم ! البته اگه کیسه هوا و فرمان تلسکوپی براتون مهمه میتونین سمند TU5 هم بگیرین ! البته سمند TU5 تکنولوژی موتورش در حد EF7 نیستش !

farshad bugatti
23-10-2010, 16:34
محمد جان طبق معمول من باید یه گیری به پست های شما بدم!
در مورد راحتی سرنشینان که باید بگم تندر خودش چیزی دست کم از سمند نداره! یعنی خوب هم نباشه بد هم نیست!
در مورد تکنولوژِی موتور هم باید بگم که تندر از لحاز تکنولوژِ چیز کمی ازef7 نداره! با اینکه موتور ef7 تکنولوژی c.v.v.t داره اما باز مصرف TU5 و K4M از EF7 کمتره!
در مورد کله نکردن ترمز ها که در سمند زبانزد هستش! هر چه قدر تندر بد باشه باز از سمند خوبه در این مورد!

البته سمند TU5 تکنولوژی موتورش در حد EF7 نیستش !

همین طور که گفتم تکنولوژِی TU5 چیز کمی از EF7 نداره! شما یه مقایسه ای تو قدرت به حجم و مصرف ترکیبیش بکن باز تو اینا TU5 بهتره!

ghahremanimehdi
23-10-2010, 16:45
همین طور که گفتم تکنولوژِی TU5 چیز کمی از EF7 نداره! شما یه مقایسه ای تو قدرت به حجم و مصرف ترکیبیش بکن باز تو اینا TU5 بهتره!

خیر . EF7 سیستم زمانبندی متغیر سوپاپ داره و موتور پیشرفته تری نسبت به TU5 هست. ضمنا استاندارد آلایندگی EF7 اگر اشتباه نکنم Euro4 هست و همچنین حداکثر قدرت و گشتاور بیشتری نسبت به TU5 داره.
به نظر من اگر سمند با موتور EF7 بخوای بخری به تندر میچربه وگرنه همون تندر بهترین انتخاب هست.

Dark.Life
23-10-2010, 18:14

TU5 : نسبت توان به حجم = 104/1587 = 0.0655
گشتاور نسبت به حجم = 142/1587 = 0.0894

EF7 : توان به حجم = 113/1645 = 0.0686
گشتاور نسبت به حجم 155/1645 = 0.0942

پس نسبت قدرت به حجم تو ef7 بیشتره!

در مورد مصرف بنزین
TU5 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.6
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد =  5.8

EF7 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.2
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد =  5.8

مشخصه که تکنولوژی CVVT تو مصرف شهری تاثیر زیادی داره چون تو شهر و ترافیک دور موتور پایینتره

ess_1362
23-10-2010, 19:01
خوب اگر بخواي بين تندر فول و سمند LX انتخاب كني مي تونم بگم كه سمند بجز ظاهر (كه اون هم سليقه اي هست ) هيچ امكانات خاصي نسبت به تندر نداره

اما حالا اگر بخواهيم تندر فول را با سنمد TU5 و EF7 مقايسه كنيم مقايسه كمي عاقلانه ميشه

تندر مهمترين مزيتش نسبت به دو گزينه سمند ايمني بالا به واسطه داشتن دو ايربگ هست
ضمن اينكه تندر اتاق خيلي جاداري داره
شتاب بالايي داره
و از همه اينها مهمتر ترمز فوق العاده داره.تا اونجايي كه من مي دونم ترمز تندر 90 فول به واسطه بهر بردن از سيستم پيشرفته BOSCH 8 علاوه بر اينكه ABS 4 كاناله هست بصورت رسمي از EBD هم پشتيباني مي كنه
توجه كنيد كه تندر 90 فعلا تنها خودروي مونتاژ داخل هست كه از ABS 4 كاناله پشتيباني مي كنه و سمند و انواع 206 از سيستم 2 كاناله بهره مي برند و تويوتا كمري (مدلهايي كه در ايران هستند) از سيستم 3 كاناله
تندر مصرف خيلي معقولي داره و در شهر چيزي بين 8 تا 8.5 مصرف مي كنه
ضمنا يك كامپيوتر سفري تقريبا كامل هم داره كه كمك زيادي به راننده مي كنه(البته بيشتر در مورد مصرف سوخت و ...)

اما معايب تندر 90 :
مهمترين عيبي كه به اين خودرو گرفته ميشه ظاهر اون هست(كه البته اين سليقه اي هست)
عيب ديگه اين خودرو لاستيك هاي 185 ساخت بارز هست كه باعث افت شديد هندلينگ خودرو ميشه و بايد در اولين فرصت با مدلهاي 205 تعويض بشه
مورد بعدي نداشتن فرمان تلسكوپي قابل تنظيم هست كه ممكن هست براي عده اي مشكل بوجود بياره

اما سمند TU5 :
مزاياي اين خودرو :
موتور پيشرفته
مصرف سوخت تا حدودي معقول
شتاب خوب
ظاهر عامه پسند

معايب :

ضريب نا مناسب و نا هماهنگ گيربكس با توجه به نوع موتور
كيفيت نه چندان مناسب مونتاژ
لزوم استفاده از بنزين سوپر با توجه به ضريب تراكم بالاي موتور

اما در مورد EF7 مزاياي اون تقريبا همون موارد مربوط به TU5 هست ضمن اينكه در مورد معايبش فعلا فقط ميشه به ناياب بودن لوازم يدكيش اشاره كرد

weronika
23-10-2010, 19:23
فقط تندر سمند چیه؟

MoHaMaD ZaNd
23-10-2010, 20:46
محمد جان طبق معمول من باید یه گیری به پست های شما بدم!
در مورد راحتی سرنشینان که باید بگم تندر خودش چیزی دست کم از سمند نداره! یعنی خوب هم نباشه بد هم نیست!
در مورد تکنولوژِی موتور هم باید بگم که تندر از لحاز تکنولوژِ چیز کمی ازef7 نداره! با اینکه موتور ef7 تکنولوژی c.v.v.t داره اما باز مصرف TU5 و K4M از EF7 کمتره!
در مورد کله نکردن ترمز ها که در سمند زبانزد هستش! هر چه قدر تندر بد باشه باز از سمند خوبه در این مورد!فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !
تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !

همین طور که گفتم تکنولوژِی TU5 چیز کمی از EF7 نداره! شما یه مقایسه ای تو قدرت به حجم و مصرف ترکیبیش بکن باز تو اینا TU5 بهتره! فرشاد جان یه سوال داشتم ! تکنولوژی CVVT چیز کمیه ؟! شما که استاد مایی ! تمام این چیزا خیلی خیلی بیشتر از ما میدونی ! اما همین CVVT خودش کلی مزایا داره که EF7 رو از TU5 جلو میندازه !

توجه كنيد كه تندر 90 فعلا تنها خودروي مونتاژ داخل هست كه از ABS 4 كاناله پشتيباني مي كنه و سمند و انواع 206 از سيستم 2 كاناله بهره مي برند و تويوتا كمري (مدلهايي كه در ايران هستند) از سيستم 3 كاناله
احسان جان شما دیگه چرا !؟؟!!؟ سیستم ABS سمند ال ایکس در مدل سال ( همون ال ایکس سال ) کلا عوض شد ! حتما یادتون هست ال ایکس های سری اول توی ترمز مشکل داشتن ! ؟؟؟
درضمن این حرف به نظر خودتون یخورده غیر قابل باور نیست ؟!؟!؟!

REGISTERED-USER
23-10-2010, 21:15
حالا میگن ایربگ و ... ، وقتی تصادفات شدید که ماشین شاخ به شاخ میشه صد تا کیسه هوا هم که باشه آخر له میشی! تو ایران که کیسه هوا کاربرد ابدا نداره و به نظرم فقط هزینه اضافه برای بنده خدایی که ماشین رو میخره داره ... همون کمربند کارخودش رو میکنه اگه ببندیش!

بعد مگه موتور TU5 همه چیزش مصرف سوخته ؟ عمر موتور چقدره ؟ دقت کردید که موتور EF7 از چه آلیاژی و با چه کیفیتی ساخته میشه ؟ اصلا TU5 موتوری به حساب نمیاد جلوی EF7 ... بعد تغییرات خیلی زیادی داشته ای اف 7 همش به 16 سوپاپه بودن و یا CVVT اش نیست که ! قبلا توی تاپیک EF7 تمام تفاوتش رو نوشته بودم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EF7 Engine:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم LX EF7 رو پیشنهاد میدم ... موتور خوبی داره ... میگن سفارشی اش هم دارن میفروشن ؟ سال سفارشی LX EF7 !!

اگه میتونستی از بازار دوگانه سوز EF7 رو گیر بیاری که خیلی بهتر بود با این وضعیت بنزین !

بعدش سمند رو اگه بخواهید اسپرت کنید بسیار راحت و زیبا میشه که L90 عددی نیست در برابرش!

hamed malekpour
23-10-2010, 21:39
من هم LX EF7 را پیشنهاد می کنم ماشین خوب وجادار وپیشرفته ای است وکم خرج.

MoHaMaD ZaNd
23-10-2010, 22:37
حالا میگن ایربگ و ... ، وقتی تصادفات شدید که ماشین شاخ به شاخ میشه صد تا کیسه هوا هم که باشه آخر له میشی! تو ایران که کیسه هوا کاربرد ابدا نداره و به نظرم فقط هزینه اضافه برای بنده خدایی که ماشین رو میخره داره ... همون کمربند کارخودش رو میکنه اگه ببندیش!
دوست عزیز بیخیال ! یعنی چی توی ایران کاربرد نداره ! مگه تصادفات اینجا با تصادفات خارج از کشور فرق داره ؟! یا مثلا جون اونا با جون ما فرق داره ؟!!؟؟!!؟؟!!؟
شما رسما با این حرفتوندر شرکت EuroNCAP و NHTSA رو تخته کردین !!!! ایمنی ماشین به خیلی چیز ها بستگی داره ! فقط ایربگ نیستش که ...

farshad bugatti
23-10-2010, 22:40
TU5 : نسبت توان به حجم = 104/1587 = 0.0655
گشتاور نسبت به حجم = 142/1587 = 0.0894

EF7 : توان به حجم = 113/1645 = 0.0686
گشتاور نسبت به حجم 155/1645 = 0.0942

پس نسبت قدرت به حجم تو ef7 بیشتره!

در مورد مصرف بنزین
TU5 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.6
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8

EF7 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.2
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8

مشخصه که تکنولوژی CVVT تو مصرف شهری تاثیر زیادی داره چون تو شهر و ترافیک دور موتور پایینتره

فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !
تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !

بعد مگه موتور TU5 همه چیزش مصرف سوخته ؟ عمر موتور چقدره ؟ دقت کردید که موتور EF7 از چه آلیاژی و با چه کیفیتی ساخته میشه ؟ اصلا TU5 موتوری به حساب نمیاد جلوی EF7 ... بعد تغییرات خیلی زیادی داشته ای اف 7 همش به 16 سوپاپه بودن و یا CVVT اش نیست که ! قبلا توی تاپیک EF7 تمام تفاوتش رو نوشته بودم:

ضمن معذرت خواهی از دوستان باید بگم که من این روزا به علت مشکلاتی کمی قاطی کردم!!
از روی لجبازی و بعضی موارد مجبورم بعضی حرف ها رو بزنم که هم از منطق دوره و هم خلاف قوانین انجمن هستش و هم از یک ناظر یا به قول معروف همکار بعیده! به هر حال من از همه معذرت خواهی میکنم.:11:

vb-sosol
24-10-2010, 19:27
من هم LX EF7 را پیشنهاد می کنم

opotan
25-10-2010, 15:20
به نظر خودم سمند LX بگیری خیلی خیلی بهتره درسته که کیسه هوا نداره ولی تو شاخ به شاخ شدن کم نمیاره سپرش خیلی قویه منظورم این نیست که بری با 18 چرخ شاخ به شاخ بشی بعدش انتظار داشته باشی هیچ بلایی سرت نیاد
موتورش خیلی خره 16 سوپاپ هستش و ترمزش هم ABS داره من خودم LX دارم ترمزش حرف نداره تا بگیری در جا ایستادی خیلی قشنگ در جا می شینه موقع ترمز گرفتن

soooot
25-10-2010, 16:22
اتفاقا خیلی هم به کارش میاد، تو اینترنت سرچ کنی یه عکس از یه دونه از این بنز های پلیس هست که یه کامیون قلمبه تر از همین در همین حالت باهاش تصادف کرده، ولی به جای اینکه بنزه مثل این پرایده له بشه، کامیونه پرواز کرده و رفته رو سقف بنزه، بنزه هم داره میگه نفس کشششششششششششش
شماره آخر مجله ماشین رو بخونید ( شماره 334 ) یه مطلبی داره که فکر کنم عنوانش " من و تندر 90" هست، داستان یه یارویی هست که تندر 90 فول رو به صورت صفر کیلومتر و نقدی خرید میکنه و از اون روز دنیا به کامش تلخ میشه و این ماشین هر روز یه بازیی براش در میاره...، من تا حالا فقط از کیفیت و مزایای تندر 90 شنیده بودم ولی تو اون مطلب خیلی از خراب شدنش و مخصوصا مخصوصا مخصوصا خدمات پس از فروشش شکایت داشت.
سمند هم که به لطف تاکسی بودنش دیگه همه سوارش شدن، به نظر من خیلی زود غراضه میشه و درهاش و... بعد از مدت به طرض فجیعی صدا میده و آدم فکر میکنه سوار گاریه.
بازم بین این دو، چون تو هر دوتاش نشستم من تندر رو پیشنهاد میکنم، یه حس دیگه ای داره.

MoHaMaD ZaNd
25-10-2010, 17:11
سمند هم که به لطف تاکسی بودنش دیگه همه سوارش شدن، به نظر من خیلی زود غراضه میشه و درهاش و... بعد از مدت به طرض فجیعی صدا میده و آدم فکر میکنه سوار گاریه.
بازم بین این دو، چون تو هر دوتاش نشستم من تندر رو پیشنهاد میکنم، یه حس دیگه ای داره.
شما میدونین واسه تولید تاکسی های سمند از چه مواد بی کیفیتی استفاده میشه ( منظورم توی ماشینه )
کیفیت تاکسی های سمند در مقابل سمند هایی که به مردم تحویل داده میشه زمین تا آسمون فرق میکنه !
نظر شما هم کاملا محترمه ...

vb-sosol
25-10-2010, 19:37
شما میدونین واسه تولید تاکسی های سمند از چه مواد بی کیفیتی استفاده میشه ( منظورم توی ماشینه )
کیفیت تاکسی های سمند در مقابل سمند هایی که به مردم تحویل داده میشه زمین تا آسمون فرق میکنه !
نظر شما هم کاملا محترمه ...

100 % موافق هستم با شما

اونای که میگن سمند صدا میدوه فلان و ... پیشنهاد میکنم حتما توی طرز فکرشون تجدید نظر کنن
در ضمن تاکسی های که شما مثال زدید و کلا سمند le عیب های داشت و داره واسه همین ذهن شما به این سو میره که lx هم این مزیت رو حتما داره
ولی باید بگم سخت در اشتباه هستید !
واسه اینکه فوم های که توی بدنه به کار رفته شده هیچگونه صدایی رو داخل اتاق اجازه ورودش رو نمیده

از تندر 90 که خیلی خیلی خیلی بهتر هست هم از لحاظ قیافه و هم ....

ghahremanimehdi
25-10-2010, 19:52
اتفاقا خیلی هم به کارش میاد، تو اینترنت سرچ کنی یه عکس از یه دونه از این بنز های پلیس هست که یه کامیون قلمبه تر از همین در همین حالت باهاش تصادف کرده، ولی به جای اینکه بنزه مثل این پرایده له بشه، کامیونه پرواز کرده و رفته رو سقف بنزه، بنزه هم داره میگه نفس کشششششششششششش
شماره آخر مجله ماشین رو بخونید ( شماره 334 ) یه مطلبی داره که فکر کنم عنوانش " من و تندر 90" هست، داستان یه یارویی هست که تندر 90 فول رو به صورت صفر کیلومتر و نقدی خرید میکنه و از اون روز دنیا به کامش تلخ میشه و این ماشین هر روز یه بازیی براش در میاره...، من تا حالا فقط از کیفیت و مزایای تندر 90 شنیده بودم ولی تو اون مطلب خیلی از خراب شدنش و مخصوصا مخصوصا مخصوصا خدمات پس از فروشش شکایت داشت.

حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.

hs30
25-10-2010, 20:46
عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر

موفق باشید

urumchi
25-10-2010, 22:30
سلام

من هم تندر دارم. 3 تا چمدون بزرگ با 2تا ساك كوچيك تو صندوق عقبش جا دادم.صندوقش مثل قبر ميمونه!
دوربين نداشتم عكس بگيرم.
از مشهد نا نهرون از تهرونم تا اروميه يه نفس اومد.
يه بارم با 120 تا از روي سزعت گير رد شدم،هيچي نفهميدم.
البته من لاستيكامو عوض كردم.kumho انداختم.ماشين كلا فرق كرده.انگار سوار پرادو شدي.

MoHaMaD ZaNd
25-10-2010, 23:01
حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.
با شما هم کاملا موافقم و منکر این نیستم که کیفیت تندر از سمند بالاتره !!! توی مزایای تندر این مورد رو ذکر کردم !

عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر

موفق باشید
دوست عزیز با شما هم موافقم منهای اون جمله که قرمز کردم !
ببینید قیافه به سلیقه آدم بستگی داره و به نظر من اینکه بین مردم جا افتاده باشه یا نه اصلا مهم نیست ! شما ماشین میخرین که خودتون خوشتون بیاد و ازش لذت ببرین نه اینکه دیگران ازش لذت ببرن ! به عنوان مثال همه قیافه پارس رو به سمند ال ایکس ترجیح میدن در صورتی که من قیافه سمند ال ایکس رو بیشتر میپسندم !!!!
حالا شما ممکنه قیافه تندر رو به سمند ترجیح بدین و این به خودتون مربوطه !!!!! واسه همینه که نه تنها من بلکه بقیه دوستان در مورد قیافه نظر نمیدن و فقط در مورد امکانات طرف رو راهنمایی میکنن !

hs30
25-10-2010, 23:54
دوست من قیافه را مثال زدم برای اینکه با اکثر کسانی که با تندر مخالف هستند وقتی صحبت می کنی اول چیزی که ایراد می گیرند راجع به قیافه تندر است و من منظورم این بود که مسئله قیافه تندر هم ظاهرآ در بین مردم جا افتاده( با توجه به ازدیاد آن) و مورد قبول واقع شده چون با توجه به محاسنی که داره می چربه به یک مورد قیافه که آنهم با توجه به فرمایش شما کاملآ با سلیقه افراد ارتباط دارد

khalilpakbaz
26-10-2010, 04:20
این 2 خودرو هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن و هیچکدوم برتری قاطع بر دیگری نداره, مثلا تاپیک مربوط به سمند EF7 رو توی فروم همسایه دنبال میکردم که واقعا مشکلات زیادی داره که متاسفانه به خاطر تعصب بیجا اطلاع رسانی نمیشه, مهمترین مشکلاتش هم اینها هستن 1:عدم تناسب گیربکس با موتور + زوزه کشیدن گیربکس 2:صدا دادن دسته موتور 3: طراحی نامناسب مسیر اگزوز 4 : روغن ریزی گیربکس 5:تاخیر پدال گاز 6 : روشن شدن بی دلیل چراغ چک موتور و ....

کلا این مشکلات فقط مربوط به مجموعه موتور و گیربکس هست و مشکلات گذشته اتاق و ... سمند هم بیاد رو این مشکلات موتور میبینید که پر از عیب و ایراد هست و به نظرم با تعصب بیجا باعث گمراه شدن دوستان نشین.

و اما در مورد تندر که خودم هم الان 6 ماهی میشه که دارم و در کل ازش راضی هستم ولی خوب اینم مشکلات خودش رو داره و دیگه کیفیت مونتاژش مثل سابق نیست مثلا واسه من هنوز 1 هفته نشده بود از تحویل ماشین که منبع میانی اگزوز ریخت توش و گارانتی عوض کرد واسم و حتی به تازگی شیشه جلو از چسبش کنده شده :18:!!! که با پیگیری که انجام دادم متوجه شدم تو اون مقطع زمانی که من ماشین رو تحویل گرفتم چسب ها فاسد بوده و البته الان شیشه همینجوری رو ماشین هست و احتمال داره با یه ترمز شدید شیشه پخش بشه وسط خیابون!!! البته به نکته در مورد مشکلات تندر بگم اونم اینه که اکثر مشکلاتش با خرج ناچیزی میتونه درست بشه مثل: عدم وجود صندوق پران که با 10 هزار تومن حل میشه. با تشکر

ess_1362
26-10-2010, 12:48
راستش من به این نتیجه رسیدم که تندر در ایران ماشین پر حاشیه ای هست
تا به حال ندیدم که تاپیکی در مورد مقایسه تندر باز بشه و بحث های زیاد در اون مطرح نشه !!!
البته یکی از ایرادات ما ایرانی ها این هست که تعصب بی مورد داریم

fafa75
27-10-2010, 09:45
باسلام خدمت دوستان عزیز ما یه تندر 90 e2 فول ثبت نام کردیم به رنگ سفید وموعدتحویل ابان ماه که باتوجه به شرایط پارس خودرو فکر کنم تا دو-سه هفته دیگه دعوت نامش صادر شه حالا موندیم که همینو نگه داریم یا یه دونه سمند lx سفید فروش فوری از ایرانخودرو بگیریم خواهشا راهنمایی کنید
ممنون

سلام...صادقانه بگم...من سوار ال 90 شدم...عالي ..اگر با قيافش كنار ....عاليه...باور كن...مصرف پايين..16سوپاپ...110اسب بخار...(سمند پارس پژو 90 اسب بخار) فقط گيربكسش يه كمي ضعيف تره.اونم با كولر توي كوهستان.....تندرست باشي:11:

fafa75
27-10-2010, 09:56
باتشکر از نظر همه دوستان 2باره خواهش می کنم با دلیل راهنمایی کنید من تا الان از هیچ کدوم از نظرات قانع نشدم مثلا این که برو تندر را نگه دار همون بهتره.... اخه از چه لحاظ این حرف را میزنید؟

سلام..اين هم فني... .ال90 .....16سوپاپ...110اسب بخار....كم مصرف ...فقط گيربكسش از سمند پارس پژو...يه كمي در كوهستان با كولر ضعيف تره..خيالت راحت شد.(سمند 90 اسب بخار 8 سوپاپ....و...)تندرست باشي:11:

iran-1389
27-10-2010, 13:44
باتشکر ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن
من خودم ازقیافه تندرخیلی خوشم میاد پس این مشکل وجودنداره.......
درموردامکانات وموتورهم به نظرم تندراز سمندسره
البتهدرموردسمندtu5هنوز شک دارم امروزرفتم نمایندگی گفتنالان فقط lx سال فروش دارن که اونم توفیقی با lxمعمولی نمی کنه....................
کسی نمیدونه کی ممکنه tu5 ثبت نام کنن؟؟؟

soooot
27-10-2010, 17:02
امروز فروش ویژه سمند EF7 پایه گاز سوز شروع شده.

MoHaMaD ZaNd
27-10-2010, 18:02
باتشکر ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن
من خودم ازقیافه تندرخیلی خوشم میاد پس این مشکل وجودنداره.......
درموردامکانات وموتورهم به نظرم تندراز سمندسره
البتهدرموردسمندtu5هنوز شک دارم امروزرفتم نمایندگی گفتنالان فقط lx سال فروش دارن که اونم توفیقی با lxمعمولی نمی کنه....................
کسی نمیدونه کی ممکنه tu5 ثبت نام کنن؟؟؟
دوست من سمند ال ایکس سال درواقع همون LX هستش !!! اون LX معمولی که شما میگی سری اول LX بودش که توی ترمز مشکل داشت !!! در ال ایکس سال سیستم ترمز ABS کلا عوض شد !!! در مورد امکانات هم بستگی داره شما به چی بگین امکانات ! به عنوان مثال تندر سنسور دنده عقب نداره ! اون سیستم سخنگو رو نداره و ...
اما در عوض به جاش دوتا ایربگ داره و ...

ghahremanimehdi
27-10-2010, 18:49
دوست من سمند ال ایکس سال درواقع همون LX هستش !!! اون LX معمولی که شما میگی سری اول LX بودش که توی ترمز مشکل داشت !!! در ال ایکس سال سیستم ترمز ABS کلا عوض شد !!! در مورد امکانات هم بستگی داره شما به چی بگین امکانات ! به عنوان مثال تندر سنسور دنده عقب نداره ! اون سیستم سخنگو رو نداره و ...
اما در عوض به جاش دوتا ایربگ داره و ...
سنسور دنده عقب که 70 تومن بیشتر خرج نداره و نصبش نیم ساعت هم طول نمیکشه . ولی گذاشتن ایربگ مگه به همین راحتی هاست! (مگه شما به همین راحتی میتونی ایربگ شاگرد به سمند اضافه کنی؟(مطمئننا نه!) ).
به نظرم بین سمند و تندر E2LP ، از هر لحاظ E2LP سرتر از سمند LX هستش.
اما بین سمند EF7 و E2LP قضیه کمی فرق میکنه و ایندفعه سمند میچربه (هرچند E2LP حدود 15 تومنه و سمند EF7 حدود 17 تومن که با درنظر گرفتن قیمت به نظر من باز هم تندر سرتر هست).

MoHaMaD ZaNd
27-10-2010, 20:34
سنسور دنده عقب که 70 تومن بیشتر خرج نداره و نصبش نیم ساعت هم طول نمیکشه . ولی گذاشتن ایربگ مگه به همین راحتی هاست! (مگه شما به همین راحتی میتونی ایربگ شاگرد به سمند اضافه کنی؟(مطمئننا نه!) ).
به نظرم بین سمند و تندر E2LP ، از هر لحاظ E2LP سرتر از سمند LX هستش.
اما بین سمند EF7 و E2LP قضیه کمی فرق میکنه و ایندفعه سمند میچربه (هرچند E2LP حدود 15 تومنه و سمند EF7 حدود 17 تومن که با درنظر گرفتن قیمت به نظر من باز هم تندر سرتر هست).
دوست عزیز ببخشید ها !!! ولی چه ربطی داره !!! من دارم میگم این قابلیت به طور استاندارد روی این ماشین وجود داره !!! گفتم هزینه نصبش خیلی زیاده ؟!!؟!؟!؟!؟!
- در ضمن تندر توی هندلینگ بر سمند برتری داره !؟!؟
- توی آیرودینامیک چی ؟
- گشتاور موتور چی ؟
- پایداری در سرعت های بالاتر چی ؟!
- دسترسی به سرعت های بالاتر چی ؟
و ...
بازم بگم ؟
دیگه خوب نیست آدم چشمشو روی حقایق ببنده ! در ضمن قیمت EF7 16400 هستش نه 17 تومن !

ghahremanimehdi
27-10-2010, 21:14
دوست عزیز ببخشید ها !!! ولی چه ربطی داره !!! من دارم میگم این قابلیت به طور استاندارد روی این ماشین وجود داره !!! گفتم هزینه نصبش خیلی زیاده ؟!!؟!؟!؟!؟!
- در ضمن تندر توی هندلینگ بر سمند برتری داره !؟!؟
- توی آیرودینامیک چی ؟
- گشتاور موتور چی ؟
- پایداری در سرعت های بالاتر چی ؟!
- دسترسی به سرعت های بالاتر چی ؟
و ...
بازم بگم ؟
دیگه خوب نیست آدم چشمشو روی حقایق ببنده ! در ضمن قیمت EF7 16400 هستش نه 17 تومن !

خوب من منظورم این بود که سنسور دنده عقب قابلیت خاصی نیستش که بیای با کیسه هوای شاگرد تندر مقایسه کنی.
مگه شما توی چندتا از آزاد راهها میتونی بیشتر از 130 تا بری ؟ در ضمن شتاب تندر از سمند LX بهتر هست.
خوب اگر قیمت ثبت نامی رو شما میگی ، قیمت E2lp هم حدود 14200 هست و نه 15 (من در پست قبلی حدودی گفتم)

REGISTERED-USER
27-10-2010, 21:48
این 2 خودرو هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن و هیچکدوم برتری قاطع بر دیگری نداره, مثلا تاپیک مربوط به سمند EF7 رو توی فروم همسایه دنبال میکردم که واقعا مشکلات زیادی داره که متاسفانه به خاطر تعصب بیجا اطلاع رسانی نمیشه, مهمترین مشکلاتش هم اینها هستن 1:عدم تناسب گیربکس با موتور + زوزه کشیدن گیربکس 2:صدا دادن دسته موتور 3: طراحی نامناسب مسیر اگزوز 4 : روغن ریزی گیربکس 5:تاخیر پدال گاز 6 : روشن شدن بی دلیل چراغ چک موتور و ....

کلا این مشکلات فقط مربوط به مجموعه موتور و گیربکس هست و مشکلات گذشته اتاق و ... سمند هم بیاد رو این مشکلات موتور میبینید که پر از عیب و ایراد هست و به نظرم با تعصب بیجا باعث گمراه شدن دوستان نشین.

و اما در مورد تندر که خودم هم الان 6 ماهی میشه که دارم و در کل ازش راضی هستم ولی خوب اینم مشکلات خودش رو داره و دیگه کیفیت مونتاژش مثل سابق نیست مثلا واسه من هنوز 1 هفته نشده بود از تحویل ماشین که منبع میانی اگزوز ریخت توش و گارانتی عوض کرد واسم و حتی به تازگی شیشه جلو از چسبش کنده شده :18:!!! که با پیگیری که انجام دادم متوجه شدم تو اون مقطع زمانی که من ماشین رو تحویل گرفتم چسب ها فاسد بوده و البته الان شیشه همینجوری رو ماشین هست و احتمال داره با یه ترمز شدید شیشه پخش بشه وسط خیابون!!! البته به نکته در مورد مشکلات تندر بگم اونم اینه که اکثر مشکلاتش با خرج ناچیزی میتونه درست بشه مثل: عدم وجود صندوق پران که با 10 هزار تومن حل میشه. با تشکر

اون مشکلاتش رو کاربرایی که توی تیونینگ تالک مینویسند اصلا نمیدونند EF7 چیه! روغن ریزی ؟ خوب خراب تحویلش دادند بره پیگیری کنه پای موتور ننویسه !

بنده از برج 2 و چند نفر از دوستان خودم از پارسال EF7 دوگانه دارن بجز روغن موتور و فیلتر دست به موتور نزدند ! بعد گیربکس و روغن ریزی ؟ این تیونینگ تالک نصف بحث هاش چرنده !!! من خودم یه زمانی e2lp رو بهتر ماشین تو این رنج می دونستم ولی وقتی دیدم درش رو باز میکنی بوی گند پلاستیک کهنه اش خفه میکنه ادم رو ، توی اهواز باهاش کولر میزنی کم میاره تو سرعت پایین ، و با اون قیافش که جدا هر کاری اش کنی قوطیه! ، ابدا نتونستم کنار بیام ... EF7 Dual fuel خریدم و خیلی هم راضی هستم ... سمند که سمنده ، ولی موتورش رو عشقه ! حساب کن من از برج 2 تا حالا فقط 50 لیتر بنزین زدم و بقیه اش رو با گاز روندم تا ته سرعت ، کم هم نمیاره ابدا ... و موتورش برام بسیار به صرفه بوده ! و الا تا حالا برای سفر و گشت و گذارهام باید 500 هزار تومن به بالا پول بنزین آزاد میدادم !

بعد ببینید وقتی میگن امکانات رفاهی ماشین فابریک باشه ، هر کاری کنی صندوق پرانش روی سوییچ نمیاد ! و باید بری جداگانه بزاری و دست بردی توی ماشین ، به همین راحتی هم گارانتی میزنه زیرش ! چیزی که روی ماشینه با چیزی که بعدا اضافه میکنید مقایسه نکنید خواهشا!!!

من هر دوی این ماشین ها رو به دوستمون پیشنهاد میدم ، ولی فکر اینم بکن دوست عزیزی که میخوای بخری ، اگه بتونی EF7 Dual Fuel بخری اون طوری که منم شنیدم ثبت نامش محدود شروع شده ، از همه لحاظ بجز فاکتور ایمنی ، بهتر لوگان هست ، به فکر سوخت و مسافتی هم که می روی باش! من اگه تندر90 رو پایه گاز سوز میفروختند حتما میخریدمش!

MoHaMaD ZaNd
27-10-2010, 22:55
خوب من منظورم این بود که سنسور دنده عقب قابلیت خاصی نیستش که بیای با کیسه هوای شاگرد تندر مقایسه کنی.
مگه شما توی چندتا از آزاد راهها میتونی بیشتر از 130 تا بری ؟ در ضمن شتاب تندر از سمند LX بهتر هست.
خوب اگر قیمت ثبت نامی رو شما میگی ، قیمت E2lp هم حدود 14200 هست و نه 15 (من در پست قبلی حدودی گفتم)
دوست من درسته بیشتر از 130 تا نمیشه بری ! اما به هر حال سرعت نهاییش بیشتر هست یا نه ؟! شتاب که یه چیز واضحیه ! 5 اسب قویتره ، 100 کیلو هم وزنش کمتره بازم نمیخواد شتابش بهتر باشه ؟!
شما میگین تندر از هر لحاظ بر سمند LX برتره ! منم دلیل آوردم که اینطور نیست ...
موفق باشین !

Milad4171
27-10-2010, 23:31
من خیلی تخصصی حرف نمیزنم روی این موضوع!

به نظر من که پشت جفتش نشستم تندر90 بهتره
روون تره .نرمه. اگه قیافه اش واست مهم نباشه همه چیزش عالیه. حتی اگه متوجه شده باشین استاندارد امسال رو هم از طرف کمپانی گرفته.
البته سمند رو هم که خودمون داریم. ماشین خوبی هست. فقط نمیدونم چرا به نظرم زیادی سنگینه!! و یکم گنده!!
با توجه با GLX که قبلا میشستم پیشتش اصلا توی سمند احساس راحتی نمیکنم.
ولی L90 یه چیز دیگه هستش. از نطر سرعت و قدرت کلا خیلی خوبه.

بازم تصمیم با خود طرفه!!

khalilpakbaz
28-10-2010, 00:26
اون مشکلاتش رو کاربرایی که توی تیونینگ تالک مینویسند اصلا نمیدونند EF7 چیه! روغن ریزی ؟ خوب خراب تحویلش دادند بره پیگیری کنه پای موتور ننویسه !

بنده از برج 2 و چند نفر از دوستان خودم از پارسال EF7 دوگانه دارن بجز روغن موتور و فیلتر دست به موتور نزدند ! بعد گیربکس و روغن ریزی ؟ این تیونینگ تالک نصف بحث هاش چرنده !!! من خودم یه زمانی e2lp رو بهتر ماشین تو این رنج می دونستم ولی وقتی دیدم درش رو باز میکنی بوی گند پلاستیک کهنه اش خفه میکنه ادم رو ، توی اهواز باهاش کولر میزنی کم میاره تو سرعت پایین ، و با اون قیافش که جدا هر کاری اش کنی قوطیه! ، ابدا نتونستم کنار بیام ... EF7 Dual fuel خریدم و خیلی هم راضی هستم ... سمند که سمنده ، ولی موتورش رو عشقه ! حساب کن من از برج 2 تا حالا فقط 50 لیتر بنزین زدم و بقیه اش رو با گاز روندم تا ته سرعت ، کم هم نمیاره ابدا ... و موتورش برام بسیار به صرفه بوده ! و الا تا حالا برای سفر و گشت و گذارهام باید 500 هزار تومن به بالا پول بنزین آزاد میدادم !

بعد ببینید وقتی میگن امکانات رفاهی ماشین فابریک باشه ، هر کاری کنی صندوق پرانش روی سوییچ نمیاد ! و باید بری جداگانه بزاری و دست بردی توی ماشین ، به همین راحتی هم گارانتی میزنه زیرش ! چیزی که روی ماشینه با چیزی که بعدا اضافه میکنید مقایسه نکنید خواهشا!!!

من هر دوی این ماشین ها رو به دوستمون پیشنهاد میدم ، ولی فکر اینم بکن دوست عزیزی که میخوای بخری ، اگه بتونی EF7 Dual Fuel بخری اون طوری که منم شنیدم ثبت نامش محدود شروع شده ، از همه لحاظ بجز فاکتور ایمنی ، بهتر لوگان هست ، به فکر سوخت و مسافتی هم که می روی باش! من اگه تندر90 رو پایه گاز سوز میفروختند حتما میخریدمش!

شما هم که باز از همون کاربرهایی هستین که تعصب الکی دارن رو چیزی , ببینید دوست عزیز تو TT نگاه کنید نه 1 نفر بلکه 100 نفر این مشکلات رو گفتن در مورد ماشینهاشون این یعنی همه دروغ میگن ؟ نه عزیزم دروغ نمیگن در واقع دارن حقیقت رو میگن و امثال شما چشمتون رو روی این حقیقتها بستین و باعث میشه کسانی که میخوان این ماشین رو بگیرن گمراه بشن .

در ضمن کیفیت ساخت تندر هم هر چه بیاد پایین بازم یه سر و گردن از سمند بالاتره اینو همه هم میگن , و سمند به خاطر اضافه وزنی که داره خیلی زود اتاقش بندری میزنه و همینطور به خاطر طراحی غیر استانداردش توی شهر رانندگی کردن باهاش اصلا به راحتی تندر و ... نیست . ترمزهای سمند هم یه نقطه ضعف خیلی بزرگش هست ولی تندر ترمزش یکی از نکات قوتش هست . در مورد امکانات رفاهی هم خوب تندر کامپیوتر سفری داره که خیلی کاربردی هست و سمند هم یه چیزی داره به اسم سیستم هوشمند که بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه و همینطور محل قرارگیریش افتضاح هست .

خواهشن نگید که سمند از همه لحاظ به جز ایمنی سرتره چون لوگان یه ماشین استاندارد روز دنیا هست ولی سمند یه ماشینی هست که هر چیزیش رو از یه جایی گرفته .

البته اینو بگم من مثل شما رو ماشینم تعصب بیجا ندارم و میگم که تو ماشینهای زیر 20 میلیون تندر و سمند ef7 جز بهترینها هستن و سلیقه فرد هست که مشخص میکنه کدوم رو بخره . و به دلایل بالا نمیتونید بگید یه ماشین برتری قاطعی به ماشین دیگری داره . با تشکر

iran-1389
29-10-2010, 20:05
از دوستان کسی قیمت سمند tu5 راداره؟؟؟

MoHaMaD ZaNd
29-10-2010, 20:09
از دوستان کسی قیمت سمند tu5 راداره؟؟؟

دوست من بنده سمند TU5 ندارم اما با این ماشین رانندگی کردم ! سوالی دارین بفرمایین !

iran-1389
29-10-2010, 20:25
محمدجان من قیمتشو پرسیدم:31:

MoHaMaD ZaNd
29-10-2010, 21:16
محمدجان من قیمتشو پرسیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه ! سوتی رو ببین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش خیلی وقته قیمتی ازش ندارم !

kazem795
30-10-2010, 13:24

ميشه بگيد اين خيلي خيلي رو چجوري فهميدي
تفاوتها:
ال90 شتاب فوقالعاده بيشتري داره
ال90 مصرف فوق العاده كمتري داره
ال90 ماشين بروز تر و استانداردي هست( مثل سمند هر چيزيش مال يه ماشين نيست كه سر هم بندي باشه)
ال 90 قدرت و كشش بيشتري داره كه يكي از علتهاش 16 سوپاپ بودنشه كه اين مسله اگه كسي گاز واسش مهم نباشه از EF7هم بهتره البته لازم بدوني كه مقايسه دو ماشين گاز سوز و بنزيني درست نيست
ال90 ايربگ داره كه سمند LX نداره
ال90 هم ABS و هم EBD داره كه سمندLX فقط ABS داره

MoHaMaD ZaNd
30-10-2010, 17:34
کی گفته سمند LX فقط ABS داره ؟! تا الان درب موتور این ماشین رو باز کردین !؟ تا حالا سیستم ABS این ماشین رو دیدین ؟!

Dark.Life
30-10-2010, 18:00
ميشه بگيد اين خيلي خيلي رو چجوري فهميدي
تفاوتها:
ال90 شتاب فوقالعاده بيشتري داره
ال90 مصرف فوق العاده كمتري داره
ال90 ماشين بروز تر و استانداردي هست( مثل سمند هر چيزيش مال يه ماشين نيست كه سر هم بندي باشه)
ال 90 قدرت و كشش بيشتري داره كه يكي از علتهاش 16 سوپاپ بودنشه كه اين مسله اگه كسي گاز واسش مهم نباشه از EF7هم بهتره البته لازم بدوني كه مقايسه دو ماشين گاز سوز و بنزيني درست نيست
ال90 ايربگ داره كه سمند LX نداره

الان شما همه اینارو که نوشتی منظورت با موتور EF7 بود ؟!
سمند EF7 قدرتش 113 اسب و گشتاورش 155 نیوتون متره
ال90 قدرتش 105 اسب گشتاور 148 نیوتون متر
در عمل هم که EF7 میتونه 206 sd v8 رو بگیره مدارکشم موجوده
مصرف EF7 حتا از TU5 هم کمتره در نتیجه از ال90 هم باید کمتر باشه
موتورش که به روزتر نیست
قدرت و کششم که گفتم سمند بهتره ... در ضمن EF7 هم 16 سوپاپه + CVVT که ال90 نداره
ترمزشم که دوستمون توضیح داد

البته ال90 برتریهایی داره ولی شما اومدی دقیقاً دست گزاشتی رو برتریهای سمند :دی

hamed malekpour
30-10-2010, 20:38
eboچییه می شه توضیح بدید.؟

ess_1362
30-10-2010, 21:27
تا جايي كه من اطلاع دارم فكر مي كنم شتاب EF7 حدود 13 باشه
در حالي كه طبق گفته ايران خودرو شتاب تندر چيزي حدود 10.2 هست
شما يقين داشته باشيد كه زير 140 EF7 اصلا نمي تونه با تندر رقابت كنه
ولي بالاي 140 بدليل ضريب آيروديناميكي بهتر سمند و همچنين CVVT سمند EF7 بهتر عمل مي كنه

MoHaMaD ZaNd
30-10-2010, 22:30
تا جايي كه من اطلاع دارم فكر مي كنم شتاب EF7 حدود 13 باشه
در حالي كه طبق گفته ايران خودرو شتاب تندر چيزي حدود 10.2 هست
شما يقين داشته باشيد كه زير 140 EF7 اصلا نمي تونه با تندر رقابت كنه
ولي بالاي 140 بدليل ضريب آيروديناميكي بهتر سمند و همچنين CVVT سمند EF7 بهتر عمل مي كنه
سلام . احسان جان اگه منبعتون از 13 ثانیه سایت ایرانخودروست که باید بگم اشتباهه !!! EF7 توی تهران هم 0 تا 100 ش 13 ثانیه نمیشه !!! توی شتاب اولیه که کاملا مشخصه برتری با تندره ! دلیلش هم :
1 - وزن کمتر تندر 90 ( چیزی حول و حوش 260 کیلوگرم )
2 - گیربکس بهتر
مطمئن باشین اگه گیرباکس جدید ( همون که قراره روی سورن ELX + توربوشارژر نصب بشه ) روی همین EF7 نصب بشه نه تنها تندر بلکه خیلی دیگه از ماشینهای توی همین رنج در برابرش حرفی برای گفتن ندارن !!!
خوب میریم سراغ بحث بعدی .
سنده باهاتون در مورد زیر 140 موافق نیستم !! به نظر من نهایتش تا 100 تا تندر جلو هستش ! سیستم CVVT که فقط در سرعت های بالا به کمک ماشین نمیاد !!! مزیت CVVT این هستش که در دور موتورهای پایین مصرف سوخت رو کمتر میکنه و همچنین در دور موتورهای بالا شتاب ماشین رو به طور قابل توجهی افزایش میده ( اصطلاحا ماشین رو وحشی میکنه )
-------------------------------------------------------------------------------------

eboچییه می شه توضیح بدید.؟

دوست من این سیستم یه سیستم مستقل ترمز نیستش بلکه به صورت سیستم کمکی و مکمل ABS روی خودروها نصب میشه . EBD سیستمیه که از انحراف ماشین در سطوح مختلف جلوگیری می کنه . این سیستم، تقسیم نیروی ترمز رو بر عهده داره. اگه در مسیری که نصف اون برف یا خاک باشد و نصف اون آسفالت ، شما ترمزگیری کنید و اگه سیستم ترمز شما فقط ABS باشه خودرو به سمت آسفالت منحرف می شه !!!! ( مشکلی که واسه زانتیا وجود داره ) . اما سیستم EBD مانع از این انحراف می شه و با تقسیم نیروی ترمز بین چرخ ها و کنترل اونها با توجه به میزان نیرویی که نیاز دارن ، خودرو را در تمامی سطوح و کلیه موارد لغزنده کنترل می کنه !!!!

mehrdad1921
30-10-2010, 23:57
:11:سلام دوستان
به نظر من هم ef7 انتخاب بهتری می تونه باشه نسبت به تندر.
اما دوستان در مورد موارد فنی حسابی توضیح دادن من میخوام در مورد قطعات و اصتحلاک در مورد این دو خودرو بگم.
قیمت قطعات سمند نسبت به تندر هم ارزون هست هم اینکه همه جا پیدا میشه.
سمند یک خودرو ملی هست واسه همین واسش یکم میرسن نسبت به سایر ماشینا.
در مورد امنیت سمند در مقابل تندر یکم کم میاره .
قدرت سمند نسبت به تندر 8 اسب زیادتره و گشتاورشم زیادتره اما در مقابل تندر شتاب اولیش نسبت به سمند EF7 بیشتره اما به قول محمد جان این برتری تا 100 میتونه دوام بیاره .
در مورد لذت رانندگی تندر نرم تر از سمند عمل میکنه در عوض داشبورد سمند طراحیش بهتر از تندره.
(من یه دوستی دارم اینا یه سمند مدل 84 دارن بعد اینا محل کارشون سراب هست اونجا یه مرغداری دارن هر روز صبح از تبریز میرن سراب عصرم برمیگردن این ماشین حدود460000 کیلومتر کار کرده واسش خرج کردن اما تابه حال به موتور و گیربکسش دست نزدند البته من خودم شاهد بودم که جه بلاهای سر این سمند اوردند من چند روز پیش باهاش رانندگی کردم با یه سمند صفر تفاوت چندانی نداشت منظورم اینه که حالا حالا ها داغون نمیشه)
البته در نهایت هر کدام از این ماشینا حرفی واسه گفتن دارن و به نظرم در یک حد هستند (تندر یه معایبی داره در مقابل نکات قوتی هم داه سمند EF7 هم همینطور نکات قوت وضعف داره)
اما من شخصا سمند میپسندم.
در نهایت شما می خوای ماشین بگیری نه من پس انتخاب اصلی با شماست.
:11::11:

kazem795
31-10-2010, 13:17
کی گفته سمند LX فقط ABS داره ؟! تا الان درب موتور این ماشین رو باز کردین !؟ تا حالا سیستم ABS این ماشین رو دیدین ؟!

محمد جان من تايپكهاي شما رو خوندم و ازت خوشم اومده ولي چرا عصباني ميشي؟ اگه منظورت اينه كه سمند lx سيستمebd داره من كه نه تا حالا شنيدم نه جايي خوندم ولي اگه شما ميگي داره باشه بابا فقط نزن:41:
راستي آره يه بار درب موتور lx رو باز كردم دو تا شاخ از توش زد بيرون:27::27: چرا اينقدر تعصب؟؟؟؟؟

kazem795
31-10-2010, 13:27
الان شما همه اینارو که نوشتی منظورت با موتور EF7 بود ؟!
سمند EF7 قدرتش 113 اسب و گشتاورش 155 نیوتون متره
ال90 قدرتش 105 اسب گشتاور 148 نیوتون متر
در عمل هم که EF7 میتونه 206 sd v8 رو بگیره مدارکشم موجوده
مصرف EF7 حتا از TU5 هم کمتره در نتیجه از ال90 هم باید کمتر باشه
موتورش که به روزتر نیست
قدرت و کششم که گفتم سمند بهتره ... در ضمن EF7 هم 16 سوپاپه + CVVT که ال90 نداره
ترمزشم که دوستمون توضیح داد

البته ال90 برتریهایی داره ولی شما اومدی دقیقاً دست گزاشتی رو برتریهای سمند :دی

نه جيگرت برم منظورم با lx بود ضمن اينكه به هييييييييچ عنوان در شتاب اوليه ef7 نميتونه ال90 رو بگيره
حالا خدا رو شكر كه سمند cvvt رو گذاشت تا بالاخره شما روش دست بذاريد.
و اينكه گفتي موتورش به روزتر نيست اين ديگه از اون حرفا بود
ولي من در بحث قبلي با lx قايسه كردم :27:

Gilopa
31-10-2010, 16:59
دوستان لطفا به این لیست دوستمون پرشیا رو هم اضافه کنید
ال 90 فول یا پرشیا ؟ ..
راستی من الان 13 میلیون نقد دارم جایی سراغ دارید الباقیش رو چک بدم ؟

(فقط 2 نفر از دوستان حواب بدن ممنون میشم .. چون میدونم به تاپیک خیلی ربط نداره اما واقعا عجله دارم و گیر کردم )

MoHaMaD ZaNd
31-10-2010, 19:14
محمد جان من تايپكهاي شما رو خوندم و ازت خوشم اومده ولي چرا عصباني ميشي؟ اگه منظورت اينه كه سمند lx سيستمebd داره من كه نه تا حالا شنيدم نه جايي خوندم ولي اگه شما ميگي داره باشه بابا فقط نزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي آره يه بار درب موتور lx رو باز كردم دو تا شاخ از توش زد بيرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا اينقدر تعصب؟؟؟؟؟
دوست عزیز من کی باشم که بخوام بزنم !؟
سمند ال ایکس در مدل سال ( مدل سال : مسخره بازی های ایرانخودرو رو ببین ) سیستم ترمزش کلا عوض میشه و از سیستم ABS ی روش استفاده میشه که EBD رو هم داره !!! اگه سیستم ABS این ماشین رو دیده باشین 6 تا لوله داره که 4 تاش مال ABS هستش و دوتاش هم مال EBD !!!!

mehrdad1921
01-11-2010, 11:47
ال 90 فول یا پرشیا ؟ ..

به نظرم همان ال 90 فول بهتره.

hs30
01-11-2010, 12:01
دوستان لطفا به این لیست دوستمون پرشیا رو هم اضافه کنید
ال 90 فول یا پرشیا ؟ ..
راستی من الان 13 میلیون نقد دارم جایی سراغ دارید الباقیش رو چک بدم ؟

(فقط 2 نفر از دوستان حواب بدن ممنون میشم .. چون میدونم به تاپیک خیلی ربط نداره اما واقعا عجله دارم و گیر کردم )

پرشیا یجورایی همان 405 است فقط با تغییراتی در اتاق و یکم تقویت موتور ولی تندر ماشین به روز است و اینکه در چند کشور در حال تولید هست و قیمت مناسبی که داره جایی برای شک نمی مونه که بهتره البته این مسئله کاملآ سلیقه ای است و حق انتخاب با شماست.

hs30
01-11-2010, 12:18
ممنون

کمپانی : گروه صنعتی ایران خودرو بخاطر ایجاد تنوع در تولیداتش و حرکتی در مسیر پلت فرم مشترک دست به تولید خودرو ملی با نام سمند زد کشورهای هدف تجاری این محصول روسیه ، اکراین ، قزاقستان ، عربستان سعودی ، سوریه و آفریقا می باشند . لگان محصول مشترک از رنوی فرانسه و زیر مجموعه آن دسیای رومانی است . روسیه ، کلمبیا ، برزیل ، رومانی ، مراکو ، هند ، ایران و افریقای جنوبی از کشور های هدف تجاری این محصول می باشند . این خودرو با نام های تجاری رنو لگان ، تندر 90 و نیسان آپریو در بازارهای جهانی عرضه شده است . تندر ۹۰ ، ال ۹۰ و رنو لگان که هر سه ، اسم یک خودرو از محصولات رنوی فرانسه که در بالا قید شده اند ، در سال 1386 در سه گروه صنعتی ایران خودرو ، سایپا و پارس خودرو تولید و روانه بازار شده تشابه فنی نزدیک به صد در صد این خودرو با رنو مگان ۱٫۶ لیتری که در اروپا و ترکیه بسیار موفق بوده ، نشان دهنده کیفیت بخش فنی این خودرو با عبور از فیلتر خریداران اروپائی می باشد که مطلع و آگاه ترین خریداران خودرو در دنیا هستند .

طراحی بدنه : طراحی بدنه سمند بر اساس پلت فرم مشترک پژو ۴۰۵ در شرکت طراحی فرست اتوموتیو که یک شرکت طراحی انگلیسی است صورت گرفته‌ ، همچنین تغییراتی در طراحی اصلی آن توسط مهندسین ایرانی و اروپائی انجام گرفته . تندر ۹۰ طرحی از یک شرکت طراحی رومانیائی در آواخر ده ۹۰ میلادی می باشد که ظاهر آن تندر ۹۰ را در دسته خودرو های اقتصادی و برای در آمد متوسط معرفی می کند امتیاز این بخش را نمی توان برای هیچ یک در نظر گرفت و هر دو خودرو تقریبا در یک سطح از زیبائی در طراحی بدنه قرار دارند .

طراحی داخلی : طراحی داخلی سمند و طراحی ارگونومی صندلی ها توسط شرکتی از جمهوری چک انجام شده و با اضافه شدن ایده های طراحان توانمند ایرانی در ایران خودرو به تولید انبوه رسیده است . تندر 90 نیز از حیث طراحی داخلی متعلق به طراحان اروپای غربی و شرقی در مجموع می باشد . امتیاز این بخش را می توان برای تندر 90 در نظر گرفت .

ایمنی : سمند از سوی شرکت انگلیسی مایرا استاندارهای ایمنی را کسب کرده ، با توجه به عدم وجود تست ایمنی ستاره دار ، به اعتقاد بنده بر اساس رعایت اصول فنی در ایمنی خودرو سمند ، این خودرو قابلیت کسب 2 ستاره ایمنی را دارد که در مقایسه با سه ستاره ایمنی تندر نود امتیاز این بخش را می توان برای تندر 90 در نظر گرفت .

ارگونومی : در مقایسه این دو خودرو در بخش ارگونومی با توجه به مجموع شرایط موجود در هر یک با بررسی و تست کارشناسی می توان امتیاز این بخش را برای تندر 90 در نظر گرفت .

موتور : با توجه به 200 سی سی حجم بیشتر در موتور 1.8 لیتری انژکتوری در سمند و 5 نیوتن متر تورک بیشتر در 750 دور کمتر نسبت به تندر 90 ، ما با موتور پر توان تری در مقابل تندر 90 روبه رو می شویم و احساس بهتری برای سرنشین ایجاد می شود ، اما مدرن تر بودن مجموعه موتور تندر 90 و همین طور استفاده از 2 میل سوپاپ با 16 سوپاپ و استقرار شمع در بهترین نقطه ممکن و در نتیجه نواخت بهتر یا ترین بودن موتور و افزایش 5 اسبی در 250 دور کمتر نسبت به موتور سمند و همین طور آلایندگی کمتر در مجموع باعث موفقیت موتور تندر 90 در مقایسه با موتور سمند شده و در نهایت امتیاز این بخش را برا ی تندر 90 در نظر می گیریم .

گیربکس : هر دو خودرو دارای گیربکس های 5 سرعته دستی بوده و میزان تطبیق با شرایط موتور و همین طور سنکرونیزه در هر دو به صورتی است که با برابری تقریبی در این بخش مواجه می شویم .

ساسپنشن : با توجه به برابری تقریبی تعلیق در بخش جلو خودرو و برتری نسبی تعلیق بخش عقب در سمند ، امتیاز این بخش با توجه به تفاوت های کاربردی و شرایط تطبیقی با بدنه و وزن خودرو در مجموع متعلق به خودرو سمند می شود .

ترمز : هر دو خودرو با برابری در نوع ترمز دیسکی تهویه شونده در جلو و کاسه در عقب تقریبا در کنار هم قرار می گیرند . اما استفاده از شیوه های مدرن تر در مکانیسم ترمز از مجموعه بوستر تا سیلندر چرخ ها و بکار گیری ABS و EBD بوش در ال 90 آنرا در سطحی بالاتر و صاحب امتیاز این بخش می کند .

سیستم های پایداری : هر دو خودرو فاقد سیستم های پایداری می باشند .

آپشن : در تیپ های کامل تندر 90 در مقایسه با سمند شاهد آپشن های بیشتری در این خودرو هستیم .

تست درایو : ارگونومی بیشتر در تندر 90 باعث ایجاد شرایط بهتری برای استفاده از تمام قابلیت های آن خودرو می شود ، همین طور ترمز برتر آن شرایط استفاده از نیروی موتور را برای راننده بیشتر محیا می کند . توان حرکتی در این دو خودرو نزدیک به هم بوده و قابلیت های هندلینگی نیز با تفاوت های مختصری این دو خودرو را در شرایط تقریبا برابر قرار می دهد . کیفیت بالاتر سالن در تندر 90 باعث ایجاد شرایط رانندگی با لذت بیشتر شده و امنیت خاطر برای سرنشین را به ارمغان می آورد . انتخاب بنده بین این دو خودرو در مجموع تندر 90 می باشد .

Gilopa
01-11-2010, 16:14
دوستان این رنگ l90 رو به راحتی میشه تو ایران گیر آورد یا سفارشیه و دردسر داره ؟

خداییش شیکه

hs30
01-11-2010, 16:30

خداییش شیکه
بعید می دونم گیرت بیاد

mehdi-2009
01-11-2010, 20:11

خداییش شیکه

عمرا بتونی گیر بیاری مگه این که اون بالا مالاهای پارس خودرو (یاایرانخودرو) اشنا داشته باشی.....

REGISTERED-USER
01-11-2010, 21:44
سفیدش گیر نمیاد چه برسه به این رنگ! :دی

mehrdad1921
01-11-2010, 23:17
موتور : با توجه به 200 سی سی حجم بیشتر در موتور 1.8 لیتری انژکتوری در سمند و 5 نیوتن متر تورک بیشتر در 750 دور کمتر نسبت به تندر 90 ، ما با موتور پر توان تری در مقابل تندر 90 روبه رو می شویم و احساس بهتری برای سرنشین ایجاد می شود ، اما مدرن تر بودن مجموعه موتور تندر 90 و همین طور استفاده از 2 میل سوپاپ با 16 سوپاپ و استقرار شمع در بهترین نقطه ممکن و در نتیجه نواخت بهتر یا ترین بودن موتور و افزایش 5 اسبی در 250 دور کمتر نسبت به موتور سمند و همین طور آلایندگی کمتر در مجموع باعث موفقیت موتور تندر 90 در مقایسه با موتور سمند شده و در نهایت امتیاز این بخش را برا ی تندر 90 در نظر می گیریم .

سلام دوست عزیز
موتور سمند ی که ما میگیم یعنی EF7 دارای 16 سوپاپ و 113 اسب بخار با 155 گشتاور است و 13 اسب بخار از متور قبلی و 8 اسب بخار از تندر قدرتش بیشتره.و در مورد موتور باید امتیازو به سمند داد نه تندر اگه شما سورن را با این موتور بگیری اون موقه از لحاظ طراحی خارج باز امتیاز به سمند میرسه.

kazem795
02-11-2010, 08:35
من يه سري اطلاعات در مورد تندر جمع كردم كه فكر ميكنم به دردتون بخوره:
ال 90 خودره دو رگه

موتور لوگان در ايران از نوع 1.6ليتري k4mاست كه حدود 110 اسب بخار قدرت دارد و با حجم موتور 1600 سي سي و با 16 سوپاپ مصرفي بين 7 تا 9 ليتر در 100 كيلومتر دارد ضريب تراكم اين موتور 10 است كه قابليت گاز سوز شدن را دارد از طرفي استاندارد اين موتر نيز يورو 4 است
اين قواي محركه در خودروي لوگان ايران از گيربكس دستي 5 سرعته مگان دو (پرفروش‌ترين خودروي اروپا) استفاده مي‌كند. دراين موتور به منظور پايين آمدن بهتر خودوردر سرازيري‌ها يا سرعت گرفتن به صورت نرم در هنگامي‌كه خودرو داراي بار سنگين است ميزان ضريب در سه‌دنده نخست كوتاه‌تر گرفته شده است. دو دنده ابتدايي بيشتر بر سوخت كمتر و عمكلرد بهتر و كم‌صداتر تاكيد دارند. البته اين موتورها با نمونه استفاده شده در خودروي كيليو رنو تفاوت‌هايي نيز دارند با تغيير در ميل بادامك گشتاور در سرعت‌هاي پايين افزايش يافته كه سبب قدرت بيشتر در حركت سربالايي‌ها مي‌شود.اين تركيب قواي محركه از نظر قدرت و مصرف سوخت يك نمونه خوب امروزي در جهان به شمار مي‌رود رقيب اين موتوردر ايران شايد تنها موتور مدرن TU5 پژو كه 110 اسب بخار قدرت داشته و بر روي آخرين ورژن‌هاي پژو 206 و 307 استفاده مي‌شود، باشد موتورهاي خودروي گل با 1800 سي‌سي 90 اسب بخار و پروتن با 1800 ‌سي‌سي 90 اسب بخار قدرت دارد.
موتور مزدا 323 با ظرفيت 1.6 ليتري از نوع سوپاپ رو بوده و با ضريب تراكم بالايي كه دارد قدرتي معادل 110 اسب بخار را تامين مي‌كند. البته به احتمال زياد مزدا 323 به دليل هماهنگي بسيار زياد موتور با گيربكس و هماهنگي با دورهاي مختلف جعبه‌دنده داراي قدرت يكنواختري خواهد بود و به احتمال زياد از نظر موتور اين خودرو يعني مزدا 323 شايد برترين خودرو در اين كلاس باشد، اما از نظر قيمت خودروي لوگان برنده اين قسمت خواهد بود.
فيات پاليو و سيانا كه از قواي محركه 1.6 ليتري با 16 سوپاپ بهره مي‌گيرد با استفاده از موقعيت سوپاپ‌رو حدود 99 اسب بخار قدرت توليد مي‌كند. نسبت تراكم اين موتور 10 بوده و خودرو را به سرعت 201 كيلومتر در ساعت مي‌رساند.
در حالي كه خودروي هيوندايي نيز از موتوري با 1.5 ليتر ظرفيت و 94 اسب بخار قدرت استفاده مي‌كند، خودروي فولگس گل موتوري با حجم 1.8ليتر و قابليت توليد 100 اسب بخار دارد و موتور كياريو هم با 1.5ليتري قدرت 96 اسب بخار قدرت توليد مي‌كند.
در اين ميان موتور ال ـ 90 نيز با اسم K4M ظرفيتي حدود 1.6 ليتر داشته و قدرت 110 اسب بخار را توليد مي كند و داراي نسبت تراكم 10 است. اين خودرو نيز با اين موتور حدود 210 كيلومتر در ساعت سرعت خواهد داشت. مصرف سوخت اين موتور بنا به ادعاي كارخانه بين هفت تا هشت ليتر است
موتور TU5 پژو 206 با مصرف 8.5 ليتر و قدرت 110 اسب بخار با شتاب صفر تاصد 9 ثانيه يكي از رقيبان اصلي لوگان در اين قسمت است. البته بايد توجه داشت رايانه اين موتور براساس شرايط محيطي ايران برنامه‌ريزي نشده و بعضي از سنسورها نيز در موتور نوع ايران وجود ندارد در حالي‌كه مغز موتور لوگان بر اساس شرايط محيطي ايران درحال طراحي دوباره است. پژو 405 و سمند دراين كلاس با موتورهاي 1.8ليتري با قدرت 97 اسب بخار با مصرف 12.5 ليتر در 100 كيلومتر عقب‌مانده‌ترين موتورها هستند. البته برنامه سمند در سال‌هاي آينده استفاده از موتورملي با حجم 1700 سي‌سي و با قدرت 110 اسب بخار و استفاده از موتور TU5 پژو 206 است كه شايد آن را قادر به رقابت از نظر موتوري با لوگان كند، اما 405 در اين كلاس بازنده اصلي از نظر موتوري خواهد بود.

** سيستم تعليق و جلوبندي **

اين خودرو داراي ترمز ABS و لاستيك 15 اينچي است، لوگان از جلو ترمز ديسكي داشته و از عقب به ترمز كاسه‌اي مجهز است. ترمز ABS اين خودرو از توزيع‌كننده ترمز الكترونيك سود مي‌برد. رنو كه استاد ايمني خودرو در دنيا به شمار مي‌رود، شايد محصول آن با نام لوگان در بازار ايران از نظر ايمني رقيبي نداشته باشد. البته در كلاس B رنو دراين باره ادعا كرده است مهندسان بخش ايمني شركت رنو از جديدترين روش‌هاي جهت ايمني اين خودرو استفاده كرده است. رنو با استفاده از شبيه‌سازهاي ديجيتالي توانسته مقاومت خودرو را در مقابل ضربات وارده بررسي كرده و خطرات اوليه را دراين مرحله از ميان ببرد. ساختار اين خودرو به گونه‌اي است كه درهنگام تصادف به منظور پراكنده‌سازي انرژي جنبشي به صورت فعال عمل مي كند و درهنگام اصابت قسمت جلو قسمت موتور به گونه‌اي طراحي شده كه در هنگام تصادف جمع شود و وارد اتاق نشود. اين عمل مانند بالشي ضربه را جذب مي‌كند.
در قسمت فوقاني خودرو در صورت ورود ضربه اين تنش در ميان قاب‌ستون‌هاي كناري جذب مي‌شود در قسمت مركزي اين بار توسط رام شاسي جلوگيري مي‌شود و نهايتا در قسمت تحتاني از طريق فريم‌بندي كه از شش جهت به هم اتصال دارد انرژي جذب خواهد شد.
داشبرد خودرو كه در جذب ضربات ناشي از تصادف نقش مهمي دارد از پلي‌پرپيلن جذب كننده ساخته شده كه صدمات احتمالي به زانو و سر را به حداقل مي‌رساند.
قسمت زيري نيز به گونه‌اي طراحي شده كه ميزان صدمه به ساق پاها به حداقل برسد. در هنگام تصادف ستون مركزي از لگن سرنشينان محافظت مي‌كند به نحوي كه مقاومت جانبي ارائه شده از سوي صندلي و لايه‌هاي درها اين پروسه را تكميل مي‌كند. باك بنزين در زير با موادي محافظت مي‌شود و همچنين دور از سيستم تعليق و ترمز قرار داده شده .
يك رام‌شاسي در پشت صندلي عقب خطر اشيايي كه وارد كابين مي‌شود كاهش مي‌دهد كمربند ايمني نيز از پيشرفته‌ترين نوع آن در جهان به شمار مي‌رود. اين كمربند سه‌منطقه‌اي و مرحله‌اي عمل مي كند و براي تمام صندلي‌ها حتي صندلي عقب در نظر گرفته شده است. در ضمن دو كيسه هواي مخصوص براي راننده و سرنشين جلو قرار گرفته اين كيسه‌هاي هوا مجهز به محفظه‌اي هستند كه فشار داخلي را كنترل كرده و ميزان صدمه به سرنشينان را به حداقل مي‌رساند. اين در حالي است كه رقيب سرسخت اين خودرو از نظرايمني مزدا 323 و پژو 206 خواهند بود. پژو 206 كه يكي از ايمن‌ترين خودروها در تصادفات جاده‌اي در ايران بشمار مي‌رود با جمع‌شدن جلوي خودرو بدون وارد آوردن ضربه به اتاق محل سرنشينان انرژي تصادف را جذب مي‌كند. مزدا 323 نيز وضعيتي مشابه خودرو 206 دارد.
از نظر ترمز نيز مدل‌هاي جديد سمند در جلو و عقب مجهز به ترمز ديسكي هستند بايد توجه داشت، ترمزهاي ديسكي قابليت ترمزگيري را به ميزان فراواني افزايش مي‌دهند؛ حال‌آنكه در لوگان تنها چرخ‌هاي جلو مجهز به ترمز ديسكي مي‌باشند. مزدا 323 نيز داراي ترمز ABS مجهز به EBD بوده و سيستم كيسه هوا نيز همانند پژو 206صندوق‌دار در اين خودرو نيز وجود دارد. خودرو كياريو از سيستم فنربندي مك فرسون در جلو و فنر پيچشي در عقب بهره مي‌برد. ال 90 نيز از نسل جديد تعليق مك فرسون با سه شاخه مثلثي در جلو و تعليق H شكل با دو كمك فنر و فنر لول بهره مي‌برد. خودروي فولگس گل با بهره‌گيري از سيستم تعليق خودروي گلف براي جاده‌هاي غير هموار مشابه ال 90 تقويت شده به صورتي كه قطر فنرها در اين سيستم افزايش يافته و شاسي نيز تقويت شده است.

* اتاق *
از نظر اتاق بنا به بررسي انجام شده رنو بزرگترين صندوق عقب را داراست، اما از نظر حجم داخلي تقريبا ال-90 و فولگس گل بزرگترين فضاي داخلي را دارند، اما از نظر زيبايي ظاهري فيات پاليو و يا سيانا با استفاده از مهندسان طراح ايتاليايي زيباترين خودروي اين كلاس است. البته فولگس گل نيز داراي چهره و استيل مناسبي است، در اين كلاس كمترين خطوط منحني شكل را خودروي ال-90 داراست تا توليد آن به دليل راحتي در ساخت ارزان و آسان باشد. اين امر كمي بر روي ظاهر خودرو تاثير گذاشته و شكل اين خودرو را از رقباي ايتاليايي و آلماني خود عقب انداخته است.
از نظر ايمني نيز براساس بررسي انجام شده در انجمن ايمني اروپا ال-90 يا لوگان داراي سه ستاره است. هيوندايي نيز تقريبا خصوصيات مانند ال-90 را داراست. خودروي لوگان از نظر وزن يكي از سبك‌ترين خودروهاي كلاس B درايران با وزن 975 كيلوگرم است. البته با شگردهاي مهندسين ايمني خودرو حفظ شده است .

منبع : وبلاگ تندر 90 (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

MoHaMaD ZaNd
02-11-2010, 15:59
این متن هم که سراسر اشتباه بود !!!
اشتباهاتشو به ترتیب میگم ....
1 - موتور تندر90 یا همون K4M 105 اسب بخاره نه 110 اسب !!!
2 - موتور EF7 یا همون موتور ملی 113 اسب بخاره نه 110 اسب !!!!
3 - ترمزهای عقب سمند ( انواع سمند ) ( تا الان ) دیسکی نیستند !!!
4 - وزن تندر 975 کیلوگرم نیست و 1100 کیلوگرمه !!!

kiaelectro
02-11-2010, 21:03
در مقایسه سمند EF7 وتندر بدون شک برتری با سمند EF7 می باشد

khalilpakbaz
03-11-2010, 03:12
این متن هم که سراسر اشتباه بود !!!
اشتباهاتشو به ترتیب میگم ....
1 - موتور تندر90 یا همون K4M 105 اسب بخاره نه 110 اسب !!!
2 - موتور EF7 یا همون موتور ملی 113 اسب بخاره نه 110 اسب !!!!
3 - ترمزهای عقب سمند ( انواع سمند ) ( تا الان ) دیسکی نیستند !!!
4 - وزن تندر 975 کیلوگرم نیست و 1100 کیلوگرمه !!!

سلام

این مورد 3 رو اشتباه فرمودین الان چند وقته که سمند سورن مولتی پلکس یا همون SE داره عرضه میشه و ترمز عقبش هم دیسکی شده :20: , البته من اتفاقی امروز تو نمایندگی ایران خودرو بودم که یکی اونجا وایساده بود متوجه شدم ترمز عقبش دیسکی هست :18:

MoHaMaD ZaNd
03-11-2010, 06:53
سلام

این مورد 3 رو اشتباه فرمودین الان چند وقته که سمند سورن مولتی پلکس یا همون SE داره عرضه میشه و ترمز عقبش هم دیسکی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , البته من اتفاقی امروز تو نمایندگی ایران خودرو بودم که یکی اونجا وایساده بود متوجه شدم ترمز عقبش دیسکی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم سورن SE یا همون مالتی پلکس فعلا تولیدش در حد و اندازه های LX و EF7 و ... نیست ! ( خیلی خیلی خیلی کمتره )
اگه اونجوری باشه بله ... همسایه ما هم یه سورن ELX داره که چهارچرخش دیسکیه !!!!