ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریستور کردن بک آپ در وردپرس

yekta33
21-10-2010, 09:47
سلام
سایت من بهم ریخته واطلاعاتش برگشته به چند ماه قبل ولی بک آپی از سایت گرفتم بحالت زیپ شده....... سوال اینه که:

1-چطور باید بک آپ را برگردونم تا سایت با آخرین اطلاعات نمایش داده شودبعبارتی با کدوم گزینه های زیربصورت کامل برگشت داده میشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چون بعد از گرفتن بک آپ یک وردپرس جدیدی درهمین هاست در یک پوشه دیگه ای نصب کردم با آپ کردن بک آپ اطلاعات این وردپرس جدید از بین خواهد رفت یانه؟

3- چون حجم بک آپ بالاست باید کل فایل زیپ شده را برگردوند یا بازش کنم ؟
راهنمایی جامعی بفرمایید...ممنون

nassparrow
30-10-2010, 15:37
سلام

به سویس دهندتون بگید امکان ریستور رو براتون فعال کنه و باید از home directory برید واسه ریستور کامل

yekta33
03-11-2010, 06:22
سلام

به سویس دهندتون بگید امکان ریستور رو براتون فعال کنه و باید از home directory برید واسه ریستور کامل
سلام
ببخشیدشما از کجا میدونید که امکان ریستورکردن فعال نیست؟
توتصویر که چیزی مشخص نیست!!
درضمن مگر نبایددکمه browse وانتخاب فایل بک آپ وسپسupload را زد تا ریستور بشه؟

nassparrow
10-11-2010, 11:01
من میدونم چون تو این کار هستم این امکانو نمیزارن تو کنترل پنل هاستتون تا شما با ایشون تماس بگیرین واگه درخواست بک آپ زیاد شد بتونن مبلغی ازتون بگیرن.و اگه این امکان برای شما گذارده شده باشه میتونین در بخش کنترل پنل هاستتون اونو ببینید به اسم backup

yekta33
11-11-2010, 07:41
من میدونم چون تو این کار هستم این امکانو نمیزارن تو کنترل پنل هاستتون تا شما با ایشون تماس بگیرین واگه درخواست بک آپ زیاد شد بتونن مبلغی ازتون بگیرن.و اگه این امکان برای شما گذارده شده باشه میتونین در بخش کنترل پنل هاستتون اونو ببینید به اسم backup
منظورتون اینه؟ دارمش که!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]