PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن فن cpu توسط مادر برد

aliashrafb
20-10-2010, 16:59
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدل مادر برد من asus p5w dh deluxe هستش. قبلا فن سی پی یوم یه فن دور ثابت 5000 تومانی بود، چون دمای سی پی یوم گاهی اوقات بالا می رفت یه فن اینتل سه سیم براش خریدم. با تعویض فن، مشکل دمای سی پی یو حل نشد و دما همون حدود 52 درجس و یه مساله دیگم ایجاد شده. مادر برد دور فن سی پی یو رو تشخیص نمیده و اونو صفر میزنه و حتی موقع بالا اومدن ویندوز سه تا بوق میزنه و cpu fan error رو نشون میده. می خواستم بدونم که این مساله ضرری برای cpu داره یا نه و اینکه می تونم حلش کنم؟ بعدم به نظرتون دمای cpu من طبیعیه یا بالاس.
مدل سی پی یو:
intel core 2 duo 2.13 ghz 4 mb cache 65 nm
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

alireza1411
20-10-2010, 20:27
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدل مادر برد من asus p5w dh deluxe هستش. قبلا فن سی پی یوم یه فن دور ثابت 5000 تومانی بود، چون دمای سی پی یوم گاهی اوقات بالا می رفت یه فن اینتل سه سیم براش خریدم. با تعویض فن، مشکل دمای سی پی یو حل نشد و دما همون حدود 52 درجس و یه مساله دیگم ایجاد شده. مادر برد دور فن سی پی یو رو تشخیص نمیده و اونو صفر میزنه و حتی موقع بالا اومدن ویندوز سه تا بوق میزنه و cpu fan error رو نشون میده. می خواستم بدونم که این مساله ضرری برای cpu داره یا نه و اینکه می تونم حلش کنم؟ بعدم به نظرتون دمای cpu من طبیعیه یا بالاس.
مدل سی پی یو:
intel core 2 duo 2.13 ghz 4 mb cache 65 nm
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

بله بالاست. نمیدونم مشکل دقیقا چیه ولی شاید سیم ها رو درست وصل نکردین. من با فن استوک خود اینتل با کلاک 3 گیگاهرتز و همین سری سی پی یو دمای حالت بی بار سیستم رو بین 35 تا 40 دارم و در حالت فول لود هم تا 65 میره بالا !!!! البته دور فن رو گذاشتم پایین و الان رو 1333 آر پی ام هست.

کاش چهار سیمی میگرفتی یا از اینا که یه پتانسیومتر داره برای کنتل دور و دستی کم و زیاد میشه. یه اور هم میتونستی بکنی و حالش رو ببری.

یه نکته خیلی مهمه .... خمیر حرارتی شاید نزدی ؟؟؟ همینا که سفیده و تو سرنگ به قیمت 500 یا 100 تومن میفروشن .

amd>intel
21-10-2010, 00:59
سوكت ها رو درستن اتصال رلفريد