مشاهده نسخه کامل
: چرا دون دون داره؟؟؟؟!!!!!
سلام دوستان
اینطور که من خیلی از پشت صحنه های فیلم های مختلف رو دیدم
پرده های سبز و آبی که برای کروماکی استفاده میشن یه دست سبز یا آبی نیستن و دون دون های رنگی دارن!!
مثل این صحنه که در فیلم کینگ کونگ به کارگردانی استاد جکسون بوده!:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این یکی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
meysam 3d
20-10-2010, 21:35
خوب این برای ترکینگه دیگه برای انتقال حرکات دوربین در صحنه سه بعدی
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟
متوجه نشدم///
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟
متوجه نشدم///
meysam 3d
21-10-2010, 20:44
ببین! اگه ما یه فیلم از یه صحنه بگیریم و قرار باشه توی این صحنه چند تا آبجکت 3d هم باشه باید حرکات دوربینی که داره در واقعیت فیلم میگیره رو به اون اجسامی که با برنامه های 3d بعدا روی فیلم گذاشته میشن اعمال کنن تا با حرکت دوربین واقعی اشیاع مجازی هم به صورت طبیعی حرکتشونو بکنن حالا کامپیوتر چگونگی حرکت دوربینو از کجا بفهمه . یه عملیاتی هست که کامپیوتر نقاط متمایز از صحنه رو ردیابی و حرکتشونو ثبت میکنه حالا با دنبال کردن این نقاط و درنظر گرفتن عمق دید و و خط افق و چیزای دیگه کامپیوتر این حرکاتو شبیه سازی میکنه و روی یه دوربین مجازی توی نرم افزار سه بعدی انتقال میده شما هم اجسام 3d رو جلوش میچینی و پشتش هم فیلم اصلی رو میزاری . وقتی تماشا میکنی میبینی که اجسا م 3d هم مثل اینکه واقعا توصحنه بودن حرکت میکنن. حالا چون در این فیلم که شما گذاشتی پشت جسم هیچی برای تشخص نیست چند تا نقطه برای محاسبات کامپیوتر گذاشتن
البته من تجربه کردم و باید بگم که واقعا این نقطه گذاری هاسخته و کار هرکس نیست و یه فرد با تجربه رو می طلبه چون یکمی جاش نادرست باشه کامیوتر یا حرکتو اشتباه ثبت میکنه یا ارور میده.
اگه سؤالی درمورد برنامه های 3d و نحوه ی اعمال اجسام مجازی در فیلم داشتی در انجمن انیمیشن در خدمتیم
موفق باشی یاعلی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.