ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Header

skimoo_m
20-10-2010, 13:42
سلام دوستان.
چندی پیش من یک Header برای یک سایت طراحی کردم.
لطف کنید نظر بدید که چه مشکلاتی یا ویژگی های خوبی داره: دی
البته من روی این زیاد کار نکردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخلصیم:40:

sayanermia
20-10-2010, 14:32
درود خوبه ولی چندتا نکته

1- مشخصه عکس لپتاپو بریدید و در اینجا استفاده کردید! لپتاپو پایین تر بیارید تا اون قسمتی که از سایه بریده شده دقیقا همتراز با لبه ی پایینی هدر باشه تا طرح خراب نشه!!

2- ایکون کره زمین و کابل لن زیادی از ارتفاع کشیده شده و پهن پَخ شده! بهتر نبود سایز طبیعی داشته باشه؟؟ یک کار زیبا وقتی جلب توجه میکنه که اکثر آبجکت ها در سایز و اندازه ی نرمال و ایده آل خودشون باشند!

3- فراموش نکنید یک هدر زیبا صرفا استفاده از فونت های فانتزی و عجیب غریب نیست!! این فونت های فارسی زیاد طرفدارارن بصری و جلوه ی زیبایی نداره!! سعی کنید از فونت های yekan و trafic استفاده کنید!! هم رسمی تر هستند و هم چشم نواز!!

4- اون تابلوی تکنولوژی سنتر زیاد جالب نیست و گویا هر قسمتیش و از یه عکسی جداگانه بریدید و چسبوندید به هم که شده تابلو! سعی کنید اونو خودتون بسازید تا کیفیت کار حفظ بشه! چون این تابلو شدیدا مسدس و دندانه دار شده و کیفیت مطلوبی نداره!!

5- تناسب رنگ و استفاده از یک بک گراند زیبارا فراموش نکنید! یک طرح زیبا مدیون بک گراند و تنظیم نور هستش!! سعی کنید به کارتون بک گراند بدید!!

ایشالله موفق باشید و شاهد طرح های بعدیتون باشیم

skimoo_m
20-10-2010, 17:12
خیلی ممنون از نظز خوب و باارزشتون.

1- من لپتاپو نبریدم، ولی درسته اون سایش یکم مشکل داره که حوصله نداشتم درستش کنم: دی
2- درمورد کره زمین باید بگم من اصلا نمی خواستم که کابل هم همراهش باشه ولی عکس مناسب گیر نیاوردم و فکر کردم یکم پهن بشه زیاد سه نزنه.
3- این دو فونت خوبن ولی فکر میکنم زیادی ساده هستن. من سعی میکنم در طرح های بعدی از اینا استفاده کنم.
4- آره، اون تابلو اصلا خوب نشده. منم هرکار کردم نتونستم بهترش کنم. چون از جایی بریده بودمش خیلی خراب شد. عکس اصلیش رو این زیر میذارم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه لطف کنید راهنمایی کنید چطوری میتونم اینو بسازم ممنون میشم. مخصوصا قسمت بندش رو.
5- من در این مورد یکم مخالفم. چون قالب سایتش هم رنگش خاکستری هست این فکر می کنم بهش بیاد.

مخلصیم:40: