مشاهده نسخه کامل
: خارج کردن فلش مموری در ویندوز 7
سلام
یه فلش ترنسند دارم که موقع اتصال به USB چراغ داخلش روشن میمونه تا زمانی که گزینه Safely
رو بزنم . البته این مورد مربوط به ویندوز XP بود .
توی ویندوز سون اینطوری نیست ، بعد از اینکه گزینه Safely رو میزنم آیکون فلش از سیتم ترآی
حذف میشه ولی چراغ فلش مموری همچنان روشن میمونه . یعنی برق فلش قطع نشده و نباید اون رو خارج کرد .
در حالی که توی اکسپی اینطوری نبود ، چراغ هم خاموش میشد .
این رو هم بگم که تنها از طریق باز کردن Computer ، و با راست کلیک کردن بر روی Removable Disk و انتخاب
گزینه Eject چراغ فلش هم خاموش میشه ( توی سون ) .
حالا بنظر شما روشن بودن چراغ بعد از Safely طبیعیه یا اینکه ویندوز من ایراد داره ؟ یا اینکه باید یه طور دیگه برخورد کرد ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
20-10-2010, 11:24
سلام
تو ویندوز سون و ویستا اینجوریه. در ظاهر ارتباطشون با سیستم قطع میشه ولی برقشون هنوز در جریانه.
مشکلی پیش نمیاره,ایراد از ویندوز شما نیست.در کل اینجوریه.
niki2934
20-10-2010, 11:48
درسته منم در ویندوز سون فلشم همینجوری بود یعنی Safely رو میزدم چراغش خاموش نمیشد ولی دیگه آیکونش تو Computer دیده نمیشد منم بافرض خاموش شدن فلش درش میاوردم!
Amir Varasteh
20-10-2010, 12:52
سلام.
توی ویندوز 7 به طور پیش فرض نیازی به Safely Remove کردن نیست ! و شما فقط باید فلش رو بیرن بکشید.
سلام.
توی ویندوز 7 به طور پیش فرض نیازی به Safely Remove کردن نیست ! و شما فقط باید فلش رو بیرن بکشید.
این مسئله مشکلی برای فلش ایجاد نمیکنه ؟ تا حالا ( تا XP ) رسم بر این بود که حتما" از طریق
Safely Remove فلش رو خارج کنیم تا باعث صدمه دیدن فلش نشه . یعنی خود ماکروسافت این
قضیه رو مطرح کرده ، یا اینکه شما از روی تجربه اینو میگید ؟
ممنون
aliupdate
20-10-2010, 19:30
این مسئله مشکلی برای فلش ایجاد نمیکنه ؟ تا حالا ( تا XP ) رسم بر این بود که حتما" از طریق
Safely Remove فلش رو خارج کنیم تا باعث صدمه دیدن فلش نشه . یعنی خود ماکروسافت این
ممنون
سلام
اگه کاری با فلش ندارید و پنجره ای ازش باز نیست بدون Safely Remove هم میتونید فلش رو بیرون بیارید اگه از فلش های تقلبی استفاده میکنید Safely Remove لازمه و اگه این کار رو نکنید اطلاعات میپره.
Amir Varasteh
21-10-2010, 01:10
ممنون
بله مطمئنم.
alpha007
21-10-2010, 10:03
سلام
یه فلش ترنسند دارم که موقع اتصال به USB چراغ داخلش روشن میمونه تا زمانی که گزینه Safely
رو بزنم . البته این مورد مربوط به ویندوز XP بود .
توی ویندوز سون اینطوری نیست ، بعد از اینکه گزینه Safely رو میزنم آیکون فلش از سیتم ترآی
حذف میشه ولی چراغ فلش مموری همچنان روشن میمونه . یعنی برق فلش قطع نشده و نباید اون رو خارج کرد .
در حالی که توی اکسپی اینطوری نبود ، چراغ هم خاموش میشد .
این رو هم بگم که تنها از طریق باز کردن Computer ، و با راست کلیک کردن بر روی Removable Disk و انتخاب
گزینه Eject چراغ فلش هم خاموش میشه ( توی سون ) .
حالا بنظر شما روشن بودن چراغ بعد از Safely طبیعیه یا اینکه ویندوز من ایراد داره ؟ یا اینکه باید یه طور دیگه برخورد کرد ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .
دوست عزیز
safe remove کردن usb درایوهایی مثل فلش با همین روش تو وین 7 مشکلی از لحاظ سخت افزاری برای درایو پیش نمیاره
اما درباره eject کردن هم باید بگم که همیشه اینطور نیست که با my computer/ right click Removable Disk چراغ led اون وسیله خاموش بشه
تو خیلی از مواقع eject درایو رو safe remove میکنه ولی چراغ عملکردش همچنان روشنه
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی که کردید . پس با خیالی راحت و بدون دغدغه خراب شدن فلش ، فلش رو بی دردسر
و بدون کارهای اضافی ، مثل Safely یا Eject ار USB خارج میکنم .
دست همگی درد نکنه . تشکر
The Jok3r
22-05-2012, 13:24
عزیزان اینم در همین رابطه که safly remove در 7 ضرورتی ندارد
عکس
سلام
تو ویندوز سون و ویستا اینجوریه. در ظاهر ارتباطشون با سیستم قطع میشه ولی برقشون هنوز در جریانه.
مشکلی پیش نمیاره,ایراد از ویندوز شما نیست.در کل اینجوریه.
pc و لپتاپ هر دو روشون 7 نصبه. وقتی از لپتاپ safe remove میکنم چراغش خاموش میشه ولی از PC نه.
Mohammad King
22-05-2012, 13:46
پورت های usb لپ تاپ با pc فرق داره
روی آیکن تسکبار کلیک راست کنید و بعد فلش رو safe remove کنید.
من که این کار رو کردم درست شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.