ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل write protect درایور ها

hoomi_gta
20-10-2010, 10:47
سلام امیدوارم که خوب باشید
دوستان من یک مشکلی در شبکه شرکت برخوردم خیلی عجیبه! یکی از کامپیوتر ها وقتی فایلی را در هر یک از درایور های اون کپی می کنم ارور wire protect میده ولی وقتی فولدر کپی می کنم مشکلی نیست و کپی میشه. فرقی هم نداره کدوم درایو!! به نظرم ویروسی شده، میشه راهنمایی کنید تا هر چه سریعتر این مشکل و حل کنم؟ میترسم سایر کامپیوتر های شبکه هم که بالای 50 تا هستند هم آلوده بشن. مرسی

Amir Varasteh
20-10-2010, 12:48
سلام.

شما Permission های روی پارتیشن هات رو چک کردی ؟

hoomi_gta
20-10-2010, 13:21
بله چک کردم، اگه مشکل از پرمیشن بود فولدر هم کپی نمیشد! الان مشکل کپی کردن فولدر هاست، ضمن اینکه تا دیروز این کاربر مشکلی نداشته!

Amir Varasteh
20-10-2010, 14:16
اولا که از پرمیشن ها ممکنه باشه چون همیشه پرمیشن ها به زیر شاخه هاشون اعمال نمیشن.

اگه یهو اینجوری شده که مشکل از جای دیگه باید باشه که من نمیدونم:20:

hoomi_gta
20-10-2010, 14:45
دوست عزیز شما مشکل منو متوجه نشدید. من وقتی یک فایل را مثلا در درایور c کپی می کنم رایت ارور میدهد و وقتی یک فولدر را در همون درایو c کپی می کنم مشکلی نیست. اصلا بحث زیر شاخه ها نیست ، تو خود درایو فایل ها کپی نمیشن ولی فولدر و میشه کپی کرد!! تو عمرم به همچین مشکلی برنخورده بودیم! خیلی عجیبه!!

حالا این کاربر باید فیال هایی که میخواد کپی کنه و بریزه تو یک فولدر بعد کپی کنه!

Amir Varasteh
20-10-2010, 14:56
آهااان حالا فهمیدم.

من فکر کردم میگی توی خود پارتیشن نمیتونی چیزی بریزی اما توی پوشه های داخل پارتیشن میتونی!

عجب ... مشکل جدیدیه تا حالا ندیده بودم.

حالا یه سرچ میکنم ببینم چی دستم میاد.

hoomi_gta
20-10-2010, 15:24
مرسی به نتیجه ای رسیدی راهنماییم کن

joe_satriani
21-10-2010, 09:08
با سلام
دوست عزیز معمولا این سوال رو اگه توی انجمن بحث های نرم افزاری مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

Amir Varasteh
21-10-2010, 12:35
مرسی به نتیجه ای رسیدی راهنماییم کن
آقا من از یکی از اساتیدم پرسیدم.

گفت که ممکنه از پرمیشن باشه.اما از اونجایی که فایل کپی میشه اما فولدر نمیشه ایشون گفت که به جز ویروس چیزی به فکرش نمیرسه.