مشاهده نسخه کامل
: ::کمک :: نحوه شناختن ویندوز نصب شده قبلی در درایو دیگر هنگام بالا آمدن سیستم
mortaza2006
19-10-2010, 16:36
سلام دوستان
من یک ویندوز xp دارم در درایو E و من یک ویندوز دیگه نصب کردم به درایو c و الان این ویندوز موجود در درایو e بالا نمیاد در هنگام ریست کردن سیستم تا به اون ویندوز برم چی کار کنم تا به اون ویندوز برم؟؟؟
چون نمی خوام ویندوز دیگه نصب کنم ؟
در ضمن من ویندوزی در درایو سی داشتم و بعد این ویندوز را پاک کردم و ویندوز جدید نصب کردم والان ویندوز موجود در درایو E بالا نمیاد؟ وقتی ویندوز قبلی بود وقتی سیستم را ریست می کردم دو تا گزینه می اومد که می خوای به کدام ویندوز بری و الان نمی آد؟
لطفا راهنماییم کنید.:10:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
mortaza2006
19-10-2010, 19:57
این مشکل چند باری مطرح شده .
برای رفع این مشکل برو تو Run بنویس msconfig .
در سربرگ BOOT.INI روی گزینه Check All Boot Path کلیک کن.
در آخر پنجره رو OK کن.
سپس سیستم رو Restart کن.
مسعود جان این برای پاک کردن اون ویندوز خالی هستش !!!
من می خوام اون ویندوز را بیارم روی گزینه ها در مال من اون گزینه نمی اد و خودش به ویندوز نصب شده روی سی میره اتوماتیک وار و هیچ گزینه ای نمی اد؟
من این کار رو کردم چیزی نشد!!
aliupdate
19-10-2010, 20:27
سلام
اگه درست فهمیده باشم ویندوز اسمش توی صفحه ی بوت نیست از این نرم افزار استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یک ویندوز xp دارم در درایو E و من یک ویندوز دیگه نصب کردم به درایو c و الان این ویندوز موجود در درایو e بالا نمیاد در هنگام ریست کردن سیستم تا به اون ویندوز برم چی کار کنم تا به اون ویندوز برم؟؟؟
چون نمی خوام ویندوز دیگه نصب کنم ؟
در ضمن من ویندوزی در درایو سی داشتم و بعد این ویندوز را پاک کردم و ویندوز جدید نصب کردم والان ویندوز موجود در درایو E بالا نمیاد؟ وقتی ویندوز قبلی بود وقتی سیستم را ریست می کردم دو تا گزینه می اومد که می خوای به کدام ویندوز بری و الان نمی آد؟
لطفا راهنماییم کنید.:10:
شما برو درایو سی و فایل boot.ini رو اجرا کن
بعد خط آخر رو کپی کن و پایینش پیست کن
اولش نوشته
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
قسمت partition(1) رو تغییر بده به partition(3 ) و سیو کن
armin2001
24-10-2010, 11:16
اگه میشه یکی راهنمایی کنه منم همین مشکل را دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.