مشاهده نسخه کامل
: سوال د مورد رم
amin1374
19-10-2010, 15:11
با سلام خدمت دوستان گرامی مشخصات سیستم من اینه
main:GIGABYTE G41M-ES2L
RAM:2 GB PATRIOT BUSS 800
VGA :ASUS 4670 1 GB
CPU :INTEL E5300 2.6
میخواهم 4گیگ رم به مادر بورد اضافه کنم با باس 800 توی دفترچه مادربورد نوشته بود تا 8 گیگ رم ساپورت میکند آیامیشود یک رم 4گیگ از یک برند دیگر مثل کینگستون اضافه کنم با چینش دو کاناله از آنجایی که میدانید این مادر بورد 2 شکاف برای قرار گیری رم بیشتر ندارد پس تصمیم دارم حد اقل 6گیگ رم داشته باشم آیا سیستم سازگاری دارد یا نه میخواستم یک راهنمایی اساسی بکنید که آیا این کار درستی است یا نه و بهترین مارک رم کهسیستم خنک کننده نیز داشته باشد و البته با توجه به رم قبلی و مادر بورد که از فرکانس های 800و 1066 پشتیبانی میکند چیست؟؟؟؟(حالا اگر هم دو کاناله هم نشد مهم نیست لطفا یک مدل از یک برند خوب معرفی کنید )؟
(نظر خود را راجع به قطعات سیستم نیز بگوید.)
لطفا راهنمایی سریع بفرمایید.
Kianoosh
19-10-2010, 21:52
شما کاربردت چیه؟احتمال زیاد اصلا 6 گیگ و 8 گیگ نیاز نداری!!به نظر من دو تا رم دو گیگ 800 کاملا جوابگو هست یعنی فقط یکی دیگه از همینی که دارید بگیرید...در ضمن مادربوردت فقط 667 و 800 پشتیبانی می کنه
سیستم هم متوسط- هست در کل برای مولتی مدیا اینترنت و کارهای نرم افزاری ساده و بازی به طور غیر حرفه ای جوابگو هست یه اورکلاکی هم بکنید بهتر میشه...
amd>intel
19-10-2010, 22:43
سعي كنيد رمهائي كه تهيه ميكنيد مثل هم باشد
amin1374
19-10-2010, 23:16
شما کاربردت چیه؟احتمال زیاد اصلا 6 گیگ و 8 گیگ نیاز نداری!!به نظر من دو تا رم دو گیگ 800 کاملا جوابگو هست یعنی فقط یکی دیگه از همینی که دارید بگیرید...در ضمن مادربوردت فقط 667 و 800 پشتیبانی می کنه
سیستم هم متوسط- هست در کل برای مولتی مدیا اینترنت و کارهای نرم افزاری ساده و بازی به طور غیر حرفه ای جوابگو هست یه اورکلاکی هم بکنید بهتر میشه...
پس فکر کنم نمیتونم دو کاناله فعال کنم در ضمن من قصد ارتقاع تا چند سال دیگر هم ندارم میخواهم 4 گیگ دیگر هم اضافه کنم تا اگر این رم های دی دی آر 2 هم به سر نوشت دی دی آر 1 هم مبتلا بشوند مشکلی نداشته باشم شما از چه برندی پیشنهاد میکنید البته میخواهم کولینگ هم داشته باشد .(از نوع 4 گیگا بایتی)
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
سعي كنيد رمهائي كه تهيه ميكنيد مثل هم باشد
اگر نباشد چه مشکلی پیش میآید در ضمن شما این صفحه را هم مطالعه بفرماید بد نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amin1374
19-10-2010, 23:36
ویک سوال دیگر روی خود مادر بورد یک نرم افزاری به نام easy tune 6 بود لططفا نهوه یکار با این نرم افزار را بگویید تا بتوانم بدون دردسر اور کنم
از رمی کهمعرفی میکنید یک عکس وقیمت را هم بزارید
یک سوال دیگر این نرم افزار Easy Energy Saver به چه دردی میخورد آیا شما استفاده از این نرمافزار را پیشنهاد میکنید یا خیر
کمی هم در مورد چینش دو کاناله در مادربورد هایی که دارای دو اسلات رم هستند هم توضیح دهیدو اصلا این چینش به چه دردی میخورد .
و آخرین سوال اینکه چرا بیشتر توصیه میکنند رم هایی که انتخواب میکنید از یک برند باشند آیا میشود این چینش دو کاناله در حالت یک رم 2 از یک برند و یکرم 4 از برند دیگر استفاده کرد
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
آقای arbabe.sayeha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لطفا به در خواست بنده در این تاپیک جواب دهید.
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
آقای arbabe.sayeha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لطفا به در خواست بنده در این تاپیک جواب دهید.
Kianoosh
20-10-2010, 00:28
دوست عزیز شما به سوالات من جواب نمیدید و سوال بیشتر می پرسید؟:دی شما کاربرد دقیقت چیه؟به چه دلیل فکر می کنی الان یا مثلا دو سال دیگه با این قطعات 8 گیگ رم به کارت میاد؟!این کار 100% اشتباه هست , با این هزینه شما بهتره پردازنده یا گرافیک رو ارتقا بدید!
4گیگ فعلا و تا آینده نزدیک جوابگو کلیه نیازهای شماست!دو گیگ که دارید و دو گیگ دیگه هم بگیرید مثل همون مدل و 4 گیگ دو کاناله استفاده کنید هر دو هم 800 دو کاناله خیلی ساده و مختصر بخوام توضیح بدم افزایش پهنای باند و سرعت دسترسی به مموری کنترلر رو داره که با افزایش محسوس کارایی(بسته به مدل رم و اپلیکیشن مورد استفاده) همراهه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dual-Channel Architecture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اورکلاک اینجا:
اورکلاک پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما در مورد اون نرم افزار بسته به توان مصرفی سیستم ساعات استفاده و میزان فشار و ... در کل بی تاثیر نیست...Power Manager ویندوز یا نرم افزارهای دیگه هم هستند بستگی به خودتون داره شما که قصد اورکلاک دارید که نکنید بهتره!
amin1374
20-10-2010, 08:00
سلام کاربردم بازی و مولتی مدی نرم افزار های مهندسی و..............خلاصه هر نرم افزاری که رم رو زیاد اشغال میکنه در ضمن من به این دلیل اسرار دارم چون که یکی از آشنا هایمان رفته دوبی و میگوید رم خیلی ارزان تراز ایران است شما لطفا یکرم خوب بااون ویژگی که در بالا گفته بودم معرفی کنید.
alireza1411
20-10-2010, 20:24
سلام کاربردم بازی و مولتی مدی نرم افزار های مهندسی و..............خلاصه هر نرم افزاری که رم رو زیاد اشغال میکنه در ضمن من به این دلیل اسرار دارم چون که یکی از آشنا هایمان رفته دوبی و میگوید رم خیلی ارزان تراز ایران است شما لطفا یکرم خوب بااون ویژگی که در بالا گفته بودم معرفی کنید.
میدونم مشکل شما چیه. اور کردن اصلا برای نرم افزارهایی که مش بندی میکنن تا مساله رو تحلیل کنن جواب نمیده. حتما باید رم سیستم بالا باشه. مخصوصا دو تا 4 گیگ یا ... نباشه بلکه یه دونه 8 گیگ بهتر جواب میده. شما هم بعدا تست کن ببین همین جوریه یا نه.:11: من که تست کردم ... از دو تا 2 گیگی فقط به یکیش کار داره و رو دومی مش رو نمیریزه.:41::11:
amin1374
20-10-2010, 20:26
میدونم مشکل شما چیه. اور کردن اصلا برای نرم افزارهایی که مش بندی میکنن تا مساله رو تحلیل کنن جواب نمیده. حتما باید رم سیستم بالا باشه. مخصوصا دو تا 4 گیگ یا ... نباشه بلکه یه دونه 8 گیگ بهتر جواب میده. شما هم بعدا تست کن ببین همین جوریه یا نه.:11: من که تست کردم ... از دو تا 2 گیگی فقط به یکیش کار داره و رو دومی مش رو نمیریزه.:41::11:
دوست عزیز لطفا یک رم 4 گیگ دی دی آر 2 باباس 800 که کولینگ داشته باشد معرفی کنید.
amd>intel
21-10-2010, 00:24
باس 1066 تراتيدنت موجود باشد
amin1374
21-10-2010, 07:23
باس 1066 تراتيدنت موجود باشد
میگویم باباس 800 اونوقت شما میگویید باس 1066
لطفا یک رم 4 گیگ دی دی آر 2 باباس 800 که کولینگ داشته باشد معرفی کنید
(عکس و قیمت روهم بزارید.)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.