ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ch@t 322؛ جدیدترین دوسیم کارته سامسونگ

shahaboddin
19-10-2010, 14:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Samsung Ch@t 322]

به نقل از سایت خبری فوت و فن؛ سامسونگ امروز اولین تلفن همراه با صفحه کلید کامل QWERTY با قابلیت دوسیم کارته را با نام تجاری C3222 معرفی کرد. این تلفن همراه ایده آل برای کسانی که به دنبال راه حل برای مدیریت دستگاه به زندگی اجتماعی خود و زندگی کاری می‌باشد. Ch@t 322 سامسونگ اجازه همزمان از دو سیم کارت را به استفاده کننده می‌دهد. صفحه کلید کامل این گوشی کاربر آن را قادر می‌سازد که به راحتی از قابلیت‌های شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، دسترسی به منوها برخوردار شود. رابط کاربری بهبود یافته و DUOS UX اجازه می دهد تا کاربر دسترسی آسان و سریع به اطلاعات و عملکردهای مورد نیاز را به راحتی مدیریت کند. این دستگاه نیز با دوربین 1.3 مگاپیکسلی مجهز است. سامسونگ Ch@t 322 ابتدا در روسیه در ماه نوامبر عرضه می‌شود و بعد به کشورهای مستقل مشترک المنافع ، آسیای جنوب شرقی ، هند ، چین ، شرق میانه ، و آفریقا می‌آید. برای دیدن سایر مشخصات به این آدرس مراجعه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahroo_z1
19-10-2010, 14:48
سلام:5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black_19_night
03-02-2011, 04:59
تا حالا كسي اين مدل را داشته؟
درباره معايب احتماليش چيزي مي دونيد؟

استبداد
17-03-2011, 00:46
سلام
از دوستان کسی هست که با این گوشی کار کرده باشه و خودش استفاده کرده باشه؟
چند تا سوال دارم
1. کیبردش چطوره ؟
کا کردن باهاش راحت ؟!
سفت نیشت؟ یا کوچیک؟
2. کیفیت پخش آهنگش چطوره؟
هم هدفون و هم اسپیکر
3.باتریش چطوره؟
4.برنامه های جاوا روش نصب میشن ؟

hosseingrami
29-08-2011, 02:44
سلام
چند تا سوال دارم
1. کیبردش چطوره ؟
کا کردن باهاش راحت ؟!
سفت نیشت؟ یا کوچیک؟
هم هدفون و هم اسپیکر
3.باتریش چطوره؟

سلام به همگی دوستان.این سوالات منم هست.
واقعا کسی این گوشی رو نداشته و حتی تجربه کارباهاش رو هم نداشته؟؟

padishah1
29-08-2011, 23:05
سلام دوستان

من اين مدلو خريدم ولي فقط قيافش جالبه و همه اون چيزائي كه گفتين داره اما نصب برنامه يه مكافاتي داره كه نپرس راستش من هنوز موفق به كار نشده

hosseingrami
30-08-2011, 02:09
دوستان کسی نظری حرفی چیزی نداره.کسی اگه تجربه ای داره دریغ نکنه

hosseingrami
04-09-2011, 15:58
دوستان کسی هست که این گوشی رو همین الان داشته باشه؟؟و استفاده کرده باشه از این گوشی؟

Highbury
04-09-2011, 16:14
برنامه های چت با اکانت یاهو و گوگل و همچنین فیس بوک را به طور پیش فرض داره؟ یا اینکه باید نصب کرد
از برنامه ها و امکانات جانبیش بگین

Mahdi_Moosavi
05-10-2011, 19:38
سلام
چند تا سوال دارم
1. کیبردش چطوره ؟
کا کردن باهاش راحت ؟!
سفت نیشت؟ یا کوچیک؟
هم هدفون و هم اسپیکر
3.باتریش چطوره؟

1 - کیبردش عالیه . نه خیلی سفته نه خیلی شل ! یه مقدار کوچیکه ولی وقتی عادت کنی عادی میشه.

2 - کیفیت پخش آهنگ در حد معمولی رو به خوب هست . در کل برای یه گوشی 115 هزار تومانی خوبه.

هدفون نداره داخل جعبه .

3 - باتریش با یه استفاده معمولی با دو سیم کارت حداقل 3 روز جواب میده .

4 - به خاطر محدودیت حجم برنامه ها ( هر برنامه حداکثر 300 کیلوبایت ) و رزولیشن برعکس با خیلی از بازی ها و برنامه مشکل داره. ولی با پیاده کردن چند تا ترفند میشه مشکل رو حل کرد.

دوستان کسی نظری حرفی چیزی نداره.کسی اگه تجربه ای داره دریغ نکنه

دوستان کسی هست که این گوشی رو همین الان داشته باشه؟؟و استفاده کرده باشه از این گوشی؟

برنامه های چت با اکانت یاهو و گوگل و همچنین فیس بوک را به طور پیش فرض داره؟ یا اینکه باید نصب کرد
از برنامه ها و امکانات جانبیش بگین

خودش Yahoo Messenger داره . Yahoo Mail Java رو هم اولین بار که به سایت یاهو سر بزنید دانلود می کنه خودکار. فیس بوک رو هم به صورت پیش فرض داره . جالبه که با وجود ف.ی.ل.ت.ر بودنش تو این گوشی نصفه و نیمه کار می کنه با سیم کارت ایرانسل !! یعنی متن ها باز میشه ولی عکس ها لود نمیشه.

Gmail رو هم می تونید تو تنظیمات Massage گوشی خیلی راحت فعال کنید و ازش استفاده کنید.

مرورگر خود گوشی هم خیلی خوبه ... سایت های فارسی رو بدون مشکل باز می کنه ... سرعت و امکاناتش هم خوبه ..

زبان منو ها و کیبورد هم فارسی دارن به صورت کامل .

من این گوشی رو هفته پیش با 1 سال گارانتی اصلی ( طلایی ) پارس مایکروتل گرفتم 115 تومان.

SAEEDSAMSUNG
08-10-2011, 14:13
روی کیبوردش حروف فارسی حک شده؟ (فارسی نه عربی) .

Mahdi_Moosavi
14-10-2011, 01:15
روی کیبوردش حروف فارسی حک شده؟ (فارسی نه عربی) .

بله کیبورد کاملا فارسی هست ... حروف پ.چ.گ.ژ روش تعبیه شده ... حتی یک کلید مخصوص برای تعویض زبان نوشتاری بین انگلیسی و فارسی هم در کیبورد این مدل پیش بینی شده که به شدت واسه خود من کاربرد داره !

mamali_1360
17-12-2011, 02:31
سلام
میگم شما که گوشب رو داری 2سیم کارتت فعال هستش
من گوشیم d880 هست خراب شده میخوام اینو بخرم میخوام بدونم مثل این 2خطش فعال هست یعنی هر دو خط در دستس هست یا نه .
تا اونجاکه تحقیق کردم کنارش مثل همین گوشیم به دکمه داره که میتونیم هنگام تماس یا اس ام اس خط رو عوض کنیم
فقط سوالم اینه که 2خط فعال هست یعنی هردوش زنگ میخوره یا فقط یکیش؟

Mahdi_Moosavi
19-12-2011, 00:36
سلام
میگم شما که گوشب رو داری 2سیم کارتت فعال هستش
من گوشیم d880 هست خراب شده میخوام اینو بخرم میخوام بدونم مثل این 2خطش فعال هست یعنی هر دو خط در دستس هست یا نه .
تا اونجاکه تحقیق کردم کنارش مثل همین گوشیم به دکمه داره که میتونیم هنگام تماس یا اس ام اس خط رو عوض کنیم
فقط سوالم اینه که 2خط فعال هست یعنی هردوش زنگ میخوره یا فقط یکیش؟

بله هر دو همزمان فعاله ..

sourena
01-01-2012, 14:01
من میــخوام بخرم این گوشی رو.

به نظرتون یه صرفه هست یا نه؟

اون ترفندهایی که برای نصب برنامه هست ، چیه؟ میشه بگین؟

منشی تلفنی هم داره؟

همه رنگیش تو بازار هست آیا؟ نریم ببینیم صورتی داره فقط :دی

Mahdi_Moosavi
02-01-2012, 12:27
من میــخوام بخرم این گوشی رو.

به نظرتون یه صرفه هست یا نه؟

اون ترفندهایی که برای نصب برنامه هست ، چیه؟ میشه بگین؟

منشی تلفنی هم داره؟

همه رنگیش تو بازار هست آیا؟ نریم ببینیم صورتی داره فقط :دی

ترفندش اینه که شما این کد رو وارد می کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد وارد منوی OTA Test می شی و مقدار پارامتر Maximum JAR Size رو از 300KB به 3000KB افزایش می دی ... اینطوری می تونی برنامه هایی با حجم بیش از 300KB روش نصب کنی.

بله منشی تلفنی داره مثل اکثر گوشی های سامسونگ ..

من مشکی و سفیدش رو دیدم .. زیاد هست تو بازار .

sourena
02-01-2012, 12:58
شما خودت خریدی .. درسته؟

میگن جنسش خوب نیــست و پلاستیکیه و اینا! درست میگن؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنی ... بین این مدل و اون مدل موتورولا گیــر کردم :11:

Mahdi_Moosavi
02-01-2012, 17:00
شما خودت خریدی .. درسته؟

میگن جنسش خوب نیــست و پلاستیکیه و اینا! درست میگن؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنی ... بین این مدل و اون مدل موتورولا گیــر کردم :11:

samsung Galaxy S II هم پلاستیکیه ... پس باید نتیجه بگیریم خوب نیست .. :31:

الان اکثر گوشی های این رنج قیمت پلاستیکی هستن دیگه .. جالبه که دور تا دور این گوشی یه نوار فلزی ( استیل ) داره که وقتی از جایی میفته مانع از آسیب رسیدن جدی به گوشی میشه ..

اگه منظورت از اون مدل موتورولا ، EX115 هستش که اونم گوشی خیلی خوبیه ... البته 25 تومانی گرونتر از این مدل سامسونگ هستش ..

ولی پیشنهاد می کنم سراغ EX109 نری .. یکی از رفقای من داره هر شب می زنه تو شارژ با یه استفاده معمولی ... در صورتی که همین C3222 با استفاده زیاد هم حداقل 2 روز کار می کنه ...

sourena
02-01-2012, 18:24
پس ما میریم همین رو میــگیریم ان شاالله!

البته اگر دو سیمکارته بهتر سامسونگ پیدا نکنیم :دی

sourena
07-01-2012, 09:52
5شنبه رفتم این گوشی رو خریــدم!

واقعا گوشی خیـــلی خوبیه.

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن:11:

خصوصا اقای موسوی :11:

اگر امکان داره راهنمایی کنید برای دانلود برنامه و بازی این گوشی.

* تمام برنامه های جاوا سازگاره باهاش؟

mimic
22-01-2012, 21:21
سلام
من الان نزدیک یکماه است که منتظر کوشی نوکیا asha 200 کوفتی هستم ولی به بازار نیومد.
برای همین فردا صبح می خواهم برم این گوشی را بخریم
از دوستانی که این گوشی رو دارند میخاستم بپرسم که دوربین 1.3 مگا این گوشی در چه حدی است؟ معمولا دیدم دورین های سامسونگ 1.5 اندزه 2 مگایی نوکیا جواب میده.
و اینکه ضبط صدا را بدون محدودیت انجام میده؟ خوب صدا را میگیره یا نه.

Mahdi_Moosavi
27-01-2012, 22:08
سلام
من الان نزدیک یکماه است که منتظر کوشی نوکیا asha 200 کوفتی هستم ولی به بازار نیومد.
برای همین فردا صبح می خواهم برم این گوشی را بخریم
از دوستانی که این گوشی رو دارند میخاستم بپرسم که دوربین 1.3 مگا این گوشی در چه حدی است؟ معمولا دیدم دورین های سامسونگ 1.5 اندزه 2 مگایی نوکیا جواب میده.
و اینکه ضبط صدا را بدون محدودیت انجام میده؟ خوب صدا را میگیره یا نه.

دوربینش معمولیه .. نویز عکس ها خیلی کم هستش ولی در حد 1.3 مگاپیکسل هست دیگه ...

هر Part ضبط صداش حداکثر 60 دقیقه هستش و بعد از اون باید دوباره دکمه Record رو بزنید. کیفیتش تعریفی نداره .. فرمتش AMR هست ..

soroush_if
07-05-2012, 20:08
من گوشی ch@t 322 سامسونگ رو گرفتم و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه چی کار کنم لطفا منو راهنمایی کنین خیلی واجبه متشکرم

alikila
27-07-2012, 18:54
سلام

راهی هست که بشه آلارم یا ویبره برای missed call رو فعال کرد؟ برای اس ام اس ها این قابلیت هست ولی برای تماس ها رو پیدا نکردم