مشاهده نسخه کامل
: ديدن فيلم با فرمت AVCHD به وسيله پلاسما پاناسونيك وكارت SD
saeidghodrati
19-10-2010, 11:21
سلام
كسي تا به حال اين كارو انجام داده (تبديل فرمت به AVCHD و ديدن با تلوزيون پاناسونيك از طريق جايگاه كارت حافظه )
خوب چون اكثر پلاسماهاي پانا از طريق كارت حافظه فيلم رو 1080* 1920 با فرمت AVCHD پخش ميكنن بايد بشه با تبديل فرمت اين كارو انجام داد.
اگر كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنه.:41:
سلام
كسي تا به حال اين كارو انجام داده (تبديل فرمت به AVCHD و ديدن با تلوزيون پاناسونيك از طريق جايگاه كارت حافظه )
خوب چون اكثر پلاسماهاي پانا از طريق كارت حافظه فيلم رو 1080* 1920 با فرمت AVCHD پخش ميكنن بايد بشه با تبديل فرمت اين كارو انجام داد.
اگر كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنه.:41:
وقتی کارت SD دوربینهای پاناسونیک رو میزنی به تی وی پاناسونیک راحت و با سرعت بالا تمام فیلمهایی که گرفتی رو نشون میده...
حالا اگر بخوای یک فیلم مثلا MKV رو تبديل به فرمت AVCHD کنی اونهم با رزولوشن 1080*1920 ...اگر اینکار شدنی باشه میدونی چقدر زمانبر هستش!!
یک فیلم AVI رو میخوای تبدیل کنی به MPEG در بهترین حالت 30 دقیقه طول میکشه!!!!
saeidghodrati
19-10-2010, 12:14
وقتی کارت SD دوربینهای پاناسونیک رو میزنی به تی وی پاناسونیک راحت و با سرعت بالا تمام فیلمهایی که گرفتی رو نشون میده...
حالا اگر بخوای یک فیلم مثلا MKV رو تبديل به فرمت AVCHD کنی اونهم با رزولوشن 1080*1920 ...اگر اینکار شدنی باشه میدونی چقدر زمانبر هستش!!
یک فیلم AVI رو میخوای تبدیل کنی به MPEG در بهترین حالت 30 دقیقه طول میکشه!!!!
با قسمت اولش مشكلي ندارم و خيلي راحت از اين امكان تلوزيون و دوربين استفاده ميكنم
ولي اگر نرم افزاري باشه كه اين كارو انجام بده بالاخره انجام ميده وميشه ازش استفاذه كرد خوب اين خودش يه قابليت خوبه.
حالا ميشه رزوليشونو كم كرد مثلا 1366*768 البته بازم زياده و كيفيت خوبي داره
سلام
بله به راحتی این امکان وجود دارد . تنها کافیست پک نرم افزاری Nero را بر رو سیستم خود نصب کرده و سپس از برنامه Nero Vision برای تبدیل تمام فرمت های تصویری به AVCHD و بلعکس استفاده کنید. حتی می توانید به صورت دستی تنظیمات دلخواه را برای کانورت بهتر انجام دهید در غیراینصورت می توانید از حالت پیش فرض و آماده Make AVCHD برای تبدیل سایر فرمت ها به این فرمت استفاده کنید.
فقط توجه داشته باشید که حتما از پک نرم افزاری جدید Nero مانند ورژن 9 یا 10 باید برای این کار استفاده کنید.
saeidghodrati
19-10-2010, 13:21
خيلي ممنون از راهنماييتون امتحان ميكنم
اگر بشه اين كارو كرد و تلوزيون اينو پخش كنه خيلي عاليه
saeidghodrati
20-10-2010, 09:52
ولي اگر كسي از دوستان تونسته اين كارو انجام بده بتونه راهنمايي كنه و تجربياتشو بهمون بگه عاليه
saeidghodrati
21-10-2010, 16:53
يني تا به حال كسي اين كارو انجام نداده
سلام
من یه بار یه فیلم رو با کنورتور به فرمت MOV تبدیل کردم دقیقآ همون فرمتی که
دوربینهای کانن رکورد میکنن با همون پسوند ولی دوربینم اونو فایل رو اصلا نشناخت
که یکی از دوستان گفت علاوه بر فرمت چیزهای دیگه ای هم هستند مثل بیت ریت و غیره
که اگر دقیقا همون مشخصات اصلی نباشه دوربینتون اونو نمیشناسه
احتمال داره با کارت SD پلاسما هم یه همچین مشکلی پیش بیاد
سلام
طی گردش در اینترنت و اطلاعاتی که کسب کردم پرتکل اجرایی AVCHD شامل چندین فرمت صوتی و تصویری می شود از MPEG2 گرفته با پسوندهای مختلف تا MPEG4 که بر روی برخی دستگاهای بلوری و تلویزیون ها و ... قابل اجرا است . اما در مورد تلویزیون های پاناسونیک به این نتیجه دست پیدا کردم که از پرتکل AVCHD تنها دو فرمت از آن بر روی تلویزیون های این برند قابل پخش و اجرا هستند. اولی فرمت mts است که بر روی USB کارت ها قابل استفاده می باشد و دیگری فرمت m2ts است که برای اجرا از طریق SD کارت ها مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجایی که تعداد محدودی از نرم افزارها قابلیت تبدیل سایر پرتکل های تصویری با فرمت های مختلف به AVCHD آن هم با دو فرمت mts و m2ts را دارند باید به دنبال کانورتوری بود که بتواند تمامی استانداردهای اجرایی برای پخش از تلویزیون های پاناسونیک را رعایت و به درستی فایل های تصویری را تبدیل کند.
طبق جستجویی که روز گذشته انجام دادم به نرم افزاری برخورد کردم که مختص به تبدیل فرمت های تصویری به AVCHD قابل اجرا در تلویزیون و دستگاه های بلوری پاناسونیک است. نام این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD است که در پایین می توانید نمایی از قسمت انتخاب نوع تبدیل فرمت دلخواه و خروجی را مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Output formats:
[AVCHD for USB/SDHC/MS (Playstation3)] - multiAVCHD will create output suitable to copy to FAT32 devices, using 8.3 naming convention. Useful for Playstation 3.
[AVHCD for Panasonic Blu-ray players SDHC] - Output for Panasonic BD players with SDHC/SD card (no menu, no chapters) (AVCHD + SD_VIDEO support)
[AVHCD for Panasonic Viera TV (PAL/NTSC) SDHC] - Output for Panasonic Viera TV sets with SDHC/SD card and AVCHD, SD_VIDEO support + Sony, Canon, JVC and Panasonic camcoders (no menu, no chapters)
[AVCHD for DVD/BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to DVD-R/RW or BD-R/RE media. Useful for AVCHD compatible players (including Playstation 3). Disc will be recognized as "AVCHD".
[Blu-ray for BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to BD-R/RE media. Useful for Blu-ray only compatible players. Disc will be recognized as "Blu-ray".
[HD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create HVDVD_TS+VIDEO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for HD-DVD compatible players.
[SD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create VIDEO_TS+AUDIO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for Standard DVD players
.
برای مشاهده توضیحات کلی از نحوه کار این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین برای دریافت آخرین نسخه این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
توجه :
طبق تجربه عملی که بنده با نصب برنامه و اجرای آن انجام دادم ، بر روی سیستم در هنگام تبدیل مدام با اروریی از سوی برنامه مواجه میشدم که نتوانستم یه طور کامل عملیات تبدیل را انجام بدهم حال شما یا سایر دوستان می توانند در صورت تمایل نرم افزار فوق را دریافت و درباره نحوه کار آن تست کنند.
در ضمن از نکات قابل توجه این نرم افزار می توان به ایجاد منوی پخش و بوت مانند ایجاد دی وی دی برای DVD پلیرها و ساپورت از فایل های زیرنویس مانند SRT و اشاره کرد.
باز هم در صورت برخورد با نرم افزار های مبدل تصویری که قادر به ایجاد فایل هایی با فرمت های یاد شده باشند حتما در این تاپیک معرفی خواهم کرد.
saeidghodrati
23-10-2010, 18:38
........:10:
yashm1365
24-10-2010, 14:46
الان فکر می کنم یک سال شد که پاناسونیک گرفتم . یک هفته بعد از خرید من هم افتادم دنبالش ولی نتونستم. با همین نرم افزار هم کار کردم . رفتم یک کلیپ با همین فرمت از اینترنت دانلود کردم باز هم نشد
p30worldiran
25-10-2010, 13:39
سلام
من بيش از 5 برنامه حرفه اي تبديل كردم ولي جواب نميده! و فقط با دوربين هاي فيلمبرداري پاناسونيك جواب ميده.ولي ميرم دنبالش تا جواب بگيرم.
p30worldiran
25-10-2010, 15:22
فكر كنم اين برنامه كار كنه ولي ريجستر ميخواد سرچ كردم پيدا نشد
Emicsoft AVCHD Converter
p30worldiran
29-10-2010, 14:23
سلام
بالاخره موفق به تبديل فيلم به avchd شدم با نرم افزار multiAVCHD 4.1.exe (33MB مي توانيد همه فيلم ها رو تبديل و در tv ببنيد فقط اول فيلم مورد نظر رو تبديل به mpag2 كرده سپس با اين نرم افزار در قسمت استارت و سپس (سمت چپ)گزينه panasonic رو انتخاب و .... فايل تبديل شده رو كه در داخل محل نصب نرم افزار ريخته شده را كامل روي فلش ريخته و در tv ميبينيم.
ali_nnn13
30-10-2010, 09:46
سلام
بالاخره موفق به تبديل فيلم به avchd شدم با نرم افزار multiAVCHD 4.1.exe (33MB مي توانيد همه فيلم ها رو تبديل و در tv ببنيد فقط اول فيلم مورد نظر رو تبديل به mpag2 كرده سپس با اين نرم افزار در قسمت استارت و سپس (سمت چپ)گزينه panasonic رو انتخاب و .... فايل تبديل شده رو كه در داخل محل نصب نرم افزار ريخته شده را كامل روي فلش ريخته و در tv ميبينيم.
سلام دوست عزیز...
خیلی خیلی ممنونم...:10:
نمیدونم چرا برای من نشون نمیده ! هر کاری میکنم نمیتونم فایل ساخته شده رو توی TV ببینم...
میشه شما دقیقا" با یه عکس نشون بدین که کدوم گزینه ها رو انتخاب میکنین ؟
راستی ! Full HD رو هم میتونه نشون بده ؟
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
ویرایش:
فهمیدم کدوم گزینه رو باید بزنم !
دوستان گزینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو بزنن تا TV بتونه پخشش کنه ! برای من بقیه گزینه ها کار نکرد...
از دوست خوبمون دوباره بخاطر برنامه فوق العادشون تشکر میکنم...
همگی موفق باشین...:11:
سلام
لطفا زمان کانورت کردن هم بگید!
مثلا یه فایل چند مگی رو توی چند دقیقه به این روش کانورت میکنید؟
ali_nnn13
30-10-2010, 19:25
لطفا زمان کانورت کردن هم بگید!
مثلا یه فایل چند مگی رو توی چند دقیقه به این روش کانورت میکنید؟
سلام دوست عزیز...
من یه انیمیشن کوتاه پیکسار رو که زمانش حدودا" 3 دقیقه و حجمشم 310MB بود و Full HD هم بودش در مدت زمان 30 ثانیه تبدیل کردم ! کلا" سرعت کار با برنامه خیلی بالاست و واقعا" برنامه جالبیه !
Panasonic V20 به خوبی میتونه این فرمت رو پخش کنه...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
saeidghodrati
30-10-2010, 19:50
من يه فايل 700 مگي mkv رو به avchd تبديل كردم ولي نشون نداد . با چي به mpeg 2 تبديل كردين؟
p30worldiran
31-10-2010, 12:45
من يه فايل 700 مگي mkv رو به avchd تبديل كردم ولي نشون نداد . با چي به mpeg 2 تبديل كردين؟
با هر برنامه كانورت مثل nero9-10 و Total Video Converter , ,.....ميتوني تبديل كني
كلا اگر هر فايل رو كه اين برنامه كانورت كرد و در tv نشان نداد بايد به mpeg2 تنديل بشه
javadnasr
03-11-2010, 14:12
من برنامه را دانلود کردم ولی فایلی که کانورت میکنم بازم توی فر دثشون دادده نمیشه:41:
ali_nnn13
10-11-2010, 22:30
سلام به همگی دوستان...
من برنامه را دانلود کردم ولی فایلی که کانورت میکنم بازم توی فر دثشون دادده نمیشه:41:
دقیقا" منم همین مشکل رو دارم ! تا حالا فقط تونستم یک فایل رو تبدیل کنم ! واقعا" مسخرست ! اگه پاناسونیک کدک خاص خودش رو داره بهتره که نرم افزارشم بده ! نه اینکه دست همه رو تو حنا بذاره...
سیاست پاناسونیک برای آسیا و مخصوصا" ایران خیلی خیلی چرته !
دوستان اگه راه حل مناسبی دارن ممنون میشم راهنمایی کنند...
همگی موفق باشید...:11:
javadnasr
11-11-2010, 10:55
من تونستم بلاخره چندتا فایل تبدیل کنم و ببینم ولی دردسر داره.بعضی از فایلا ارور میده .راستی باید اول فلاشتون را فرمت کنین و بعد فقط فایل کانورت شده زا (با پوشه)کپی کنین رو فلاشو چیز اضافه رو فلاش نذارین
saeidghodrati
12-11-2010, 14:05
من نميدونم اشكال از رم يا چيزه ديگه دوستاني كه اين كارو كردن رمشون sd بوده يا sdhc يا اصلا ربطي نداره؟
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
من تونستم بلاخره چندتا فایل تبدیل کنم و ببینم ولی دردسر داره.بعضی از فایلا ارور میده .راستی باید اول فلاشتون را فرمت کنین و بعد فقط فایل کانورت شده زا (با پوشه)کپی کنین رو فلاشو چیز اضافه رو فلاش نذارین
شما تمام پوشه هارو كپي كردين يا فقط پوشه اي كه داخلش فيلم تبديل شده موجوده؟
amir.h.f
12-11-2010, 19:20
ببخشید چند تا سوال مبتدیانه داشتم:یک اینکه چرا این فیلم هایی که دارید رو بجای avchd به vob تبدیل نمیکنید و بعد با رایت رو dvd از دستگاه dvdplayer ببینیدشون؟(آیا پلیر نمیتونه فول اچ دی رو پخش کنه یا کیفیت میاد پایین؟)
و اینکه چجوری باید بفهمیم رزولیشن فیلممون چیه(مثلا full hd,یا hd یا ...)؟
afshin b
12-11-2010, 23:25
ببخشید چند تا سوال مبتدیانه داشتم:یک اینکه چرا این فیلم هایی که دارید رو بجای avchd به vob تبدیل نمیکنید و بعد با رایت رو dvd از دستگاه dvdplayer ببینیدشون؟(آیا پلیر نمیتونه فول اچ دی رو پخش کنه یا کیفیت میاد پایین؟)
آره dvdplayer اچ دی پخش نمیکنه.
با KMplayer ویدئو رو که باز کردین دکمه TAB رو بزنین یا کلیک راست کنین و گزینه MEDIA INFO رو بزنین مشخصات ویدئو میاد.
javadnasr
13-11-2010, 12:04
من پوشه ای که اول اسمش sd هستش را گذاشتم روی فلش و tvبرا پخش مشکلی نداشت.
amir.h.f
13-11-2010, 17:46
آره dvdplayer اچ دی پخش نمیکنه.
پس چطور من dvdplayer هایی دیدم که روش نوشته hd یا full hd پخش میکنن؟دروغ مینویسن یا با کیفیت خوب پخش نمیکنن یا چجوری بالاخره؟
یه سوال دیگه هم دارم اگه فیلم های full hd رو میشه از اینترنت دانلود کرد بعد با این hd media player ها دید پس این بلوری ها و بلوری پلیر ها به چه درد میخوره؟
ببخشین سوالام خارج از بحث تاپیک بود ولی چند وقتی بود ذهنم رو مشغول کرده بود و همینطور اگه یه سایت خوب میشناسین که راجع به اینا توضیح داده معرفی کنید ممنون.
afshin b
13-11-2010, 18:42
پس چطور من dvdplayer هایی دیدم که روش نوشته hd یا full hd پخش میکنن؟دروغ مینویسن یا با کیفیت خوب پخش نمیکنن یا چجوری بالاخره؟
یه سوال دیگه هم دارم اگه فیلم های full hd رو میشه از اینترنت دانلود کرد بعد با این hd media player ها دید پس این بلوری ها و بلوری پلیر ها به چه درد میخوره؟
ببخشین سوالام خارج از بحث تاپیک بود ولی چند وقتی بود ذهنم رو مشغول کرده بود و همینطور اگه یه سایت خوب میشناسین که راجع به اینا توضیح داده معرفی کنید ممنون.
اگه اشتباه نکنم فقط روشون نوشته full hd یا hd و چیزی از پلی کردن ننوشته. اگه اینطور باشه که به احتمال خیلی زیاد همینطوره یعنی فقط این دستگاه ها تصویر رو به سایز های full hd یا hd بزرگنمایی (upscale) میکنن. یعنی مثلا اگه شما یه فیلم با رزولوشن 640*360 رو با این دستگاه پلی کنین، دستگاه تصویر رو میکشه و تا 1920*1080 بزرگنمایی میکنه. اگه هم پلیر این کار رو انجام نده خود توی وی انجام میده. پس یعنی فیلم های full hd یا hd پلی نمیکنن.
در مورد سوال دومتون: دانلود یه فیلم بلوری با حجمی حدود 40 گیگ کار راحتی نیست ولی خیلی ها این فیلم هارو روی هارد یا دی وی دی میفروشن و بعضی ها روی بلوری هم میفروشن و میشه تهیه کرد و با بلوری پلیر دید. در کل بعضی ها بلوری پلیر رو ترجیح میدن بعضی ها هم نه، یه جورایی سلیقه ایه. البته این قضیه توی ایرانه و قانون کپی و... که توی کشورهای دیگه هست بماند.. که اونا مجبورن بلوری پلیر بخرن.
saeidghodrati
13-11-2010, 20:01
براي اين اين فيلمها به فرمت avchd تبديل ميكنيم كه بتونيم با جايگاه كارت حافظه تلوزيونهاي پاناسونيك كه قابليت پخش اين فرمت رودارن فيلم هارو ببينيم و اگر بشه بجاي استفاده از دستگاهاي پلير از همون استفاده كنيم
البته اين كار صرفا جنبه سرگرمي و اموزش داره:31:
saeidghodrati
21-11-2010, 16:11
من يه رم sd دارم هركاري ميكنم نميشه بنظرتون ميشه مشكل از رمم باشه؟
saeidghodrati
09-12-2010, 19:01
من كه هنوز نتونستم شايد ايراد از سرسم باشه؟
Injaneb2
05-03-2011, 00:27
سلام
1- آیا دوستان در گنجاندن زیر نویس فارسی و دیدن آن هم موفقیتی داشتند؟
2- من یک فایل را مستقیما با multiAVCHD 4.1 تبدیل کردم. همه چیز در تلویزیون خوبه غیر از اینکه ارتفاع تصویر زیادی است. یعنی باید نوار سیاهی بالا و پایین باشد تا نسبت ارتفاع و عرض حفظ بشود ولی در TV ارتفاع زیاد است تا ارتفاع صفحه را پر کند. در حالیکه وقتی فایل MTS نهایی را با KMPlayer چک میکنم، نسب ارتفاع و عرض آن نرمال است. بنظر شما مشکل از کجاست؟
با تشکر
اقا lcd پاناسونیک مدل TH-L42S20k با چه پسوندی فیلم پخش میکنه؟؟؟؟
هر پسوندی امتحان کردم نشد...:41::41::41:
Injaneb2
09-03-2011, 00:28
سلام
1- آیا دوستان در گنجاندن زیر نویس فارسی و دیدن آن هم موفقیتی داشتند؟
2- من یک فایل را مستقیما با multiAVCHD 4.1 تبدیل کردم. همه چیز در تلویزیون خوبه غیر از اینکه ارتفاع تصویر زیادی است. یعنی باید نوار سیاهی بالا و پایین باشد تا نسبت ارتفاع و عرض حفظ بشود ولی در TV ارتفاع زیاد است تا ارتفاع صفحه را پر کند. در حالیکه وقتی فایل MTS نهایی را با KMPlayer چک میکنم، نسب ارتفاع و عرض آن نرمال است. بنظر شما مشکل از کجاست؟
با تشکر
هر دو مشکل فوق حل شد.
Injaneb2
10-03-2011, 14:25
هر دو مشکل فوق حل شد.
به یک مشکل جدید و عجیب برخوردم: بعضی فایلها بعد از تبدیل صدا ندارند ولی بعضی دارند. جالب اینجاست که مشخصات صوتی فایل مبدا و مقصد را که چک میکنم، در فایلهای بی صدا و با صدا یکی است! فایلهای mts.00000 بی صدا حتی در مدیا پلیر کلاسیک هم صدا ندارند!
Injaneb2
26-03-2011, 11:33
برای تبدیل فایلهای MKV به AVCHD نرم افزارهای زیادی معرفی می شوند. ولی فرمتی که بتواند در viera دیده شود، نیستند و من فقط از یک طریق تونستم به نتیجه برسم که در پایان توضیح خواهم داد. فقط چند مطلب: یکی اینکه چون پلیر مناسب نداشتم، من نتونستم کیفیت تصویر نهایی رو با فایل MKV اولیه در TV مقایسه کنم ولی در کامپیوتر که مقایسه میکنم بنظرم افت کیفیت نداره. دیگر اینکه چون سیستم صوتی ندارم از تغییری که در کیفیت صدا بوجود میاد هم اطلاع کاملی ندارم ولی بهر حال برای TV کیفیت خوبه. مطلب آخر اینکه تمام برنامه های معرفی شده رایگان هستند و براحتی پیدا می شوند.
ابتدا این برنامه ها را بگیرید و اینستال کنید:
1- mkvtoolnix که ورژن 4.6.0 الان اومده و از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابل دانلوده. توضیح اینکه از این برنامه برای برداشتن زیرنویس انگلیسی که داخل فایل MKV هستند استفاده میکنم. اگر این زیرنویس برداشته نشه، با زیر نویس فارسی که بصورت خارجی هست تداخل میکنه. بعد از دانلود و استخراج فولدر داخل آن وارد فولدر mkvtoolnix شوید و فایل mmg.exe را اجرا کنید، فایل MKV مبدا را باز کنید، تیک جلو subtitle آن را بردارید و start muxing را بزنید. حالا یک فایل MKV جدید بدون زیرنویس انگلیسی داخلی دارید.
2- برنامه های زیر را دانلود و اینستال کنید:
الف-برنامه multiAVCHD ورژن 4.1 (build 770) از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . این برنامه توسط یک نفر بلغاری نوشته شده و ظاهرا تکه! این برنامه خودش از یک سری برنامه های دیگه استفاده میکنه که اونها هم باید اینستال شوند تا نتیجه کامل گرفته بشه. این برنامه ها عبارتند از:
ب- برنامه AviSynthرا از آدرس زیر دانلود و نصب کنید:
پ- برنامهffdshow را از آدرس زیر دانلود و نصب کنید:
ت- برنامه Haaliرا از آدرس زیر دانلود و نصب کنید:
خوب حالا بریم سر اصل مطلب:
ابتدا نام فایل MKV (از این پس منظور از فایل MKV فایل بدون زیرنویس انگلیسی است) را با نام فایل زیرنویس فارسی آن دقیقا یکی کنید (غیر از اینکه اولی .mkv و دومی .srt باشد) و هر دو را داخل یک فولدر قرار دهید.
سپس برنامه multiAVCHD را اجرا کنید، فایل MKV را add کنید. نام فایل بصورت قرمز در قسمت compilation دیده خواهد شد. حالا transcode را بزنید. در اینجا برنامه بطور خودکار رزولوشن را از ؟؟؟*1280 به 720*1280 تبدیل می کند. سپس دکمه Apply را بزنید. در پنجره بعدی هم Ok را بزنید. حالا نام فایل شما باید سبز شده باشد.
حال دکمه Start را بزنید تا یک پنجره جدید باز شود. در این پنجره روی دکمه TV / Camcorder (NTSC / 60Hz) کلیک کنید. با اینکار برنامه وارد فاز تبدیل فایل می شود که برای یک فیلم سنمایی حدود 1 ساعت و ربع طولی میکشد. البته این زمان به قدرت کامپیوتر شما بستگی دارد. در پایان کار دکمه start دوباره نمایان می شود. حال در آدرسی که در صفحه اصلی اول برنامه و قسمت Destination Path: مشخص شده، فولدری بنام AVCHD ایجاد شده است. این فولدر را داخل روت فلش مموری یا SD Card (که من امتحان نکردم!) کپی کنید و با تلویزیون ببینید.
در پایان یادآوری می کنم که من این روش را با آزمایش و خطا بدست آورده ام، بنابراین شاید امکان استفاده از میانبورها یا . . . وجود داشته باشد.
موفق باشید.
همون یک ساعت نیم طول کشیدنش که کارو خراب کرد!
mohsen_21p
02-04-2011, 15:10
این وی 20 که گرفتیم جز کلاه گشاد که رو سرم رفت هیچی عایدم نشد تصویر واقعا تیره و تارمرده ناتوانی مطلق در پخش فرمتهای تصویری .هنوزم موندم اینا که این همه که تو بوغ کرنا زدن که وای عجب چیزیه بخرین بخرین واسه چیه!!!(((جز تبلیغات چیای پاناسونیکی)))
خوشبختانه تو مدلهای 2011 فرمتهای بیشتری ساپورت میشه که یکیش mkv است و دیگه نمی خواد این همه برای تبدیل خودتونو خسته کنید.
mohsen_21p
04-04-2011, 12:15
لطفا دفاع مغرضانه و جهت دار نکنید.یه جوری حرف میزنید انگار نماینده و سخنگوی پاناسونیکید.تکلیف 2010و به قبل و کلاهی که سرشون رفته چی میشه.اینجا خارج نیست که در ازای ناراضی بودن یه دستگاه دیگه بهت بدن یاکلا پس بگیرن. دیگه بحث گارانتی بماند که خدا اون روزو نیاره!!!
Injaneb2
04-04-2011, 16:41
لطفا دوستان عنایت کنند که از موضوع اصلی تاپیک خارج نشویم.
آقا من هرچی سعی کردم نتونستم یه فرمت قابل قبول برا v20 تو فلش پیدا کنم.با اون برنامه ای که دوستان هم گذاشته بودند انجام نشد.اگر کسی میتونی یه فایل تصویری بگزاره تا دقیقا متوجه بشم مشکل کجاست!!
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
آقا یه سوال دیگه :
آیا میشه از طریق لن فیلمی که روی پی سی هست رو تو تی وی نمایش داد؟
Injaneb2
18-04-2011, 22:04
آقا من هرچی سعی کردم نتونستم یه فرمت قابل قبول برا v20 تو فلش پیدا کنم.با اون برنامه ای که دوستان هم گذاشته بودند انجام نشد.اگر کسی میتونی یه فایل تصویری بگزاره تا دقیقا متوجه بشم مشکل کجاست!!
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
آقا یه سوال دیگه :
آیا میشه از طریق لن فیلمی که روی پی سی هست رو تو تی وی نمایش داد؟
منظورتون از "نتونستم یه فرمت قابل قبول برا v20 تو فلش پیدا کنم" چیه؟ باید فولدر AVCHD را در روت فلش مموری ذخیره کنید.
سلام دوستان
من برای قرار دادن زیر نویس فارسی دربرنامه multi avchdدچار مشکل هستم.اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند.من از فایل srtبرای زیر نویس استفاده میکنم وآن را در قسمت external subtitil اد میکنم ولی بعد از تبدیل زیر نویس زیر فیلم اجرا نمیشود.من از روش دوستمان در صفحه قبل استفاده میکنم.آیا کسی در مورد تنظیمات این برنامه در قسمت subtitl اطلاعاتی دارد.با تشکر
Injaneb2
22-04-2011, 00:06
سلام دوستان
من برای قرار دادن زیر نویس فارسی دربرنامه multi avchdدچار مشکل هستم.اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند.من از فایل srtبرای زیر نویس استفاده میکنم وآن را در قسمت external subtitil اد میکنم ولی بعد از تبدیل زیر نویس زیر فیلم اجرا نمیشود.من از روش دوستمان در صفحه قبل استفاده میکنم.آیا کسی در مورد تنظیمات این برنامه در قسمت subtitl اطلاعاتی دارد.با تشکر
در پست مربوطه توضیح دادم:
"ابتدا نام فایل MKV (از این پس منظور از فایل MKV فایل بدون زیرنویس انگلیسی است) را با نام فایل زیرنویس فارسی آن دقیقا یکی کنید (غیر از اینکه اولی .mkv و دومی .srt باشد) و هر دو را داخل یک فولدر قرار دهید."
نباید در قسمت زیرنویس خارجی add کنید.
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
یک مطلب جدید:
اگر در صفحه transcode، گزینه 2pass VHQ را انتخاب کنید، زمان تبدیل از 1.5 به حدود 4.5 افزایش می یاد ولی کیفیت عالی می شود.
hamed473
11-06-2011, 11:06
سلام دوستان من یک پلاسما پاناسونیک مدل42x30 گرفتم وفایلهای mkvروپخش میکنه ولی با اینکه زیرنویس فارسی وفیلم رو همنام میکنم توی تی وی نشون نمیده .ایا مشکل از همون زیرنویس انگلیسی داخل فیلم هست که بایداستخراج بشه؟یا راه خا دیگه ای هم هست؟
Injaneb2
11-06-2011, 18:59
سلام دوستان من یک پلاسما پاناسونیک مدل42x30 گرفتم وفایلهای mkvروپخش میکنه ولی با اینکه زیرنویس فارسی وفیلم رو همنام میکنم توی تی وی نشون نمیده .ایا مشکل از همون زیرنویس انگلیسی داخل فیلم هست که بایداستخراج بشه؟یا راه خا دیگه ای هم هست؟
گرچه سوال شما مستقیما به این تاپیک مربوط نیست،
علت خیلی چیزها ممکنه باشه، ممکنه اصلا زیر نویس فارسی یا خارجی را ساپورت نکنه. ولی یک جستجویی در منو هاش بکنید ببینید چیزی در رابطه با انتخاب زبان زیرنویس داره؟ یا اینکه وقتی کل منوها را فارسی می کنید باز هم مشکل دارید؟ در ضمن زیرنویس های داخل فایل MKV را که معمولا انگلیسی هست نشان میده؟ آیا زیر نویس فارسی را اصلا نشان نمیدهد و یا اینکه بصورت کاراکترهای بهم ریخته نشان میدهد؟
hamed473
12-06-2011, 18:07
شرمنده که اینجا سوالم پرسیدم اخه جای دیگه ای ندیدم که در این مورد بحث شده باشه.اما درمورد سوال بله زیرنویس انگلیسی رو نشون میده وزبان تلویزیون هم فارسیهست وسایر قسمتهارو برای نمایش متن فارسی کردم زبانش رو حالا معلوم نیست مشکل از چیه
ali_phd71
15-06-2011, 14:49
سلام
دوستان
ما هم یک عدد panasonic d25 داریم با برنامه های مختلف فرمت mkv رو به mpeg2 تبدیل میکردم ولی باز تو تی وی میزد فیل معتبری برای پخش پیدا نشد.اگر از اموزش تاپیک 36 استفاده کنم به جایی هم میرسم؟
با تشکر
ali_phd71
16-06-2011, 14:26
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنید
من از اموزش ها استفاده کردم و رو ی تی وی به خوبی پخش شد ولی صدای فیلم حدود سی ثانیه از تصویر عقب تره و زیر نویسش هم نمیاد؟چیکار کنم؟یکی به اینجا هم سر بزنه:13:
Injaneb2
17-06-2011, 09:27
شرمنده که اینجا سوالم پرسیدم اخه جای دیگه ای ندیدم که در این مورد بحث شده باشه.اما درمورد سوال بله زیرنویس انگلیسی رو نشون میده وزبان تلویزیون هم فارسیهست وسایر قسمتهارو برای نمایش متن فارسی کردم زبانش رو حالا معلوم نیست مشکل از چیه
با این شرایط فکر کنم بد نباشه اگه به بانیان و قسمت فنیش یک زنگی بزنید ببینید چی میگن.
Injaneb2
17-06-2011, 09:33
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنید
من از اموزش ها استفاده کردم و رو ی تی وی به خوبی پخش شد ولی صدای فیلم حدود سی ثانیه از تصویر عقب تره و زیر نویسش هم نمیاد؟چیکار کنم؟یکی به اینجا هم سر بزنه:13:
ببخشید که دیر جواب میدم.
تنها کاری که من میتونم توصیه کنم اینه که یک بار دیگه مراحل تبدیل را مرور کنید و دقیقا عمل کنید. در صورت عدم موفقیت، ببینید در قسمت subtitle and audio گزینه مناسبی برای تغییر دارد.
اگر مشکل حل شد، لطفا اینجا بنویسید.
ali_phd71
17-06-2011, 14:24
ali_phd71
17-06-2011, 15:33
mohsen_21p
04-07-2011, 00:15
روزها و ماه ها گذشت هنوز کسی به ضعف و بی خا صیت بودن این تی وی اعتراف نکرد من که همون روز اول فهمیدم رفته توو پاچم حالا هی واسه یه فیلم توش ببینین باهاش کلنجار برین غافل از اینکه خیلی ها فقط تو این سایت تبلیغ کذب کردن از این تی وی!!!
hamed473
04-07-2011, 18:02
دوستان برای تبدیل از برنامه WinAVI All In One Converter استفاده کنید.سرعت بالا وپشتیبانی از فرمتهای زیاد با تنظمات پیشرفته با قابلیت چسباندن زیرنویس .پایین هم اموزش استفاده رو براتون گذاشتم.
سعی کنیدازنسخه پرتابل استفاده کنید تا تو کرک کردنش به مشکل برنخورید(اخرین ورژن برنامه رو استفاده کنید ورژن 16)
Injaneb2
05-07-2011, 06:00
دوستان برای تبدیل از برنامه WinAVI All In One Converter استفاده کنید.سرعت بالا وپشتیبانی از فرمتهای زیاد با تنظمات پیشرفته با قابلیت چسباندن زیرنویس .پایین هم اموزش استفاده رو براتون گذاشتم.
سعی کنیدازنسخه پرتابل استفاده کنید تا تو کرک کردنش به مشکل برنخورید(اخرین ورژن برنامه رو استفاده کنید ورژن 16)
با تشکر
دوست عزیز شما خودتون از این برنامه استفاده کرده اید و تونستین فایلها را در ویرا ببینید؟ چون خیلی برنامه ها می توانند فایلها را به AVCHD تبدیل کنند ولی فایل نتیجه (یا فرمت فلدرها) قابل دیدن در ویرا تیستند.
hamed473
05-07-2011, 11:10
اره من استفاده ردم با پلاسما پانا سونیک مدل 42x30rبون هیچ مشکلی پخش میکرد البته این تی وی مدل 2011 هست نمی دونم با تی وی های قبلی چطوره
mohsen_21p
11-07-2011, 21:23
دوستان بلاخره موفق شدم زیر نویس رو بیارم
توی عکس های زیر تمام تنظیمات مشخصه.اول اومدم برنامه رو پاک کرد و توی یه درایو دیگه نصبش کردم.فیلم هم با برنامهmkvtoolnix که دوستمون گفته بودن واسه جدا کردن زیر نویس گزینه جدا کردن زیر نویس ندیدم فقط فیلمو انتخاب کردم و start muxing زدم و فیلم وزیرنویس با نام های یکسان رو در یک پوشه ریختم.
فقط بعد از تنظیمات وقتی transcod رو زدی توی صفحه ای که باز شد وسایز مورد نظر رو تایید کردی باید زیر نویسم انتخاب کنی.وقتی apply کردی تو صفحه ی transcode اون پایین add میزنی و زیرنویس رو انتخاب میکنی و توی قسمت language باید per بزنی روی panasonic d25 به خوبی اجرا شد.
فقط من خودم هنوز باش یه مشکلی دارم اینکه بعد از چند دقیقه که فیلم میگذره صدا حدود 10 تا 20 ثانیه از تصویر عقب میمونه؟اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه.واسه کیفیت هم دوستمون یه گزینه گفته بودن ولی اونجوری خیلی طول میکشه اگه گزینه بهتر دارید ممنون میشم کمک کنید.
ولی بازم باریکلا به پشتکارتون تونستین یه حرکتی کنین حداقل بعد مدتها توش یه فیلم ببینیم ولی همونطور که گفتین صدا از تصویر واسه من 30 تا 40 ثانیه عقب میمونه کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟!
Injaneb2
12-07-2011, 06:56
ولی بازم باریکلا به پشتکارتون تونستین یه حرکتی کنین حداقل بعد مدتها توش یه فیلم ببینیم ولی همونطور که گفتین صدا از تصویر واسه من 30 تا 40 ثانیه عقب میمونه کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟!
شما ظاهرا V20 دارید درسته؟ من از روشی که نوشتم در V20 و VT20 استفاده کرده ام و حتی یک بار هم مشکل صدا و تصویر نداشتم. البته تمام فایلهایی که من تبدیل کرده ام، MKV و با کیفیت 720p بوده اند. شما با این فایلهل هم مشکل دارید؟
مطلب دیگه اینکه من از USB مموری Transcend و با FAT32 استفاده کردم.
mohsen_21p
04-08-2011, 19:51
خوشبختانه جلو فیلم godfather سر تعظیم فرود اوردو مشکلی نداشت ولی با فیلم قبلی که کیفیتش 720p مشکل داشت.ممنون
magicsat
25-09-2011, 21:32
واسه خونه با مشورت من p42s10 خریداری شد!!!
بچه ها من از خرید این تی وی پشیمون نیستم.کیفیت و شفافیت بالاست.حتما کانال ها رو دیجیتال دریافت کنید.اون موقع کیفیت رو نسبت به ال سی دی های معمولی و هم قیمت با تلویزیونتون ببینید حال کنید.
واسه مشکلتون یه wd HD live player بخرین
هرچی فرمت توی عمرتون دیدین رو پخش میکنه اونم اچ دی با پورت Hdmi
از شبکه هم پشتیبانی میکنه و یه سری وایرلس های یو اس بی رو هم توی توی سایتش نوشته که ساپورت میکنه
یعنی که اگه یه شبکه وایرلس خونگی داشته باشین احتمالا میتونین از کامپیوتر فایل هارو مستقیم پخش کنین که من تست نکردم
من خودم این پلیر رو ندارم و از دی وی دی استفاده میکنم
اما به شما هایی که این همه فرمت تصویری دارین پیشنهاد میکنم حتما این دستگاه رو بخرید
درضمن خیلی وقتا با استفاده از بهترین نرم افزار ها هم توی کانورت مشکل پیش میاد
زیاد به کانورت اعتماد نکنید
یه چیز دیگه
شما که 1 و خرده ای پول پلاسما دادید!!!یه دی وی دی زیر 100 تومن بخرین.انقدر خودتون رو درگیر این نرم افزار ها نکنین
ولی واسه پخش اچ دی بهتون همون دستگاه اولیه رو پیشنهاد میکنم
دوستام واقعا ازین wd hd player راضی هستن
آخرین قیمت هم 125 تومن بوده
من اسپانسر این دستگاه هم نیستم و اگه مدل مشابه و جدیدتری دیدین پیشنهاد میکنم اون رو بخرید
معرفی مدل از طرف من به خاطر شناخت شخصی خودم بود
عزت زیاد بچه ها
eiman256
05-09-2013, 08:51
هر دو مشکل فوق حل شد.
سلام ببخشید من این سوال رو توی چند تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم ، تا اینکه دیدم شما در مورد زیر نویس فارسی صحبت کردید ، تلویزیون من پلاسما pr-50x50 هست فایل mkv رو نشون میده زیرنویس هم نشون میده ولی چون تلویزیون مال کشور ایران نیست فارسی نیست و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ، حالا آیا فایلی دارید که من با اون تلویزیون رو آپدیت یا فارسی کنم .
بازم ممنون
amir_t6262
05-09-2013, 16:04
سلام ببخشید من این سوال رو توی چند تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم ، تا اینکه دیدم شما در مورد زیر نویس فارسی صحبت کردید ، تلویزیون من پلاسما pr-50x50 هست فایل mkv رو نشون میده زیرنویس هم نشون میده ولی چون تلویزیون مال کشور ایران نیست فارسی نیست و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ، حالا آیا فایلی دارید که من با اون تلویزیون رو آپدیت یا فارسی کنم .
بازم ممنون
زیرنویس به چه شکلی نمایش داده میشه؟ حروف خرچنگ قورباغه است یا اینکه حروف را جابجا نشان میدهد؟
شما زیرنویس را با notepad باز کن و save as را بزن و در پنجره save قسمت encoding را unicode بگذار، بعد زیرنویس جدید را امتحان کن.
البته نرم افزارهای دیگری هم برای تغییر unicode زیرنیوس هستند که فکر میکنم مشکل شما را حل کند.
فعلا روش بالا را امتحان کنید.
eiman256
07-09-2013, 06:40
زیرنویس به چه شکلی نمایش داده میشه؟ حروف خرچنگ قورباغه است یا اینکه حروف را جابجا نشان میدهد؟
شما زیرنویس را با notepad باز کن و save as را بزن و در پنجره save قسمت encoding را unicode بگذار، بعد زیرنویس جدید را امتحان کن.
البته نرم افزارهای دیگری هم برای تغییر unicode زیرنیوس هستند که فکر میکنم مشکل شما را حل کند.
فعلا روش بالا را امتحان کنید.
سلام و ممنونم از جوابتون ، زیر نویسهای فارسی رو با خط میخی مینویسه :n13: ولی انگلیسی و ترکیه ای و روسی و چینی یکی دوتا زبان دیگه رو درست مینویسه کلا تلویزیون فارسی نیست اگه یک فایل برای آپدیت تلویزیون داشتم چه خوب میشد :n10:
ولی روشی رو هم که گفتید حتما امتحان میکنم و خبرش رو فردا ( یکشنبه ) اگه عمری بود بهتون میگم
بازم ممنون :n12:
تقدیم به شما :n16:
eiman256
08-09-2013, 08:48
سلام و ممنونم از جوابتون ، زیر نویسهای فارسی رو با خط میخی مینویسه :n13: ولی انگلیسی و ترکیه ای و روسی و چینی یکی دوتا زبان دیگه رو درست مینویسه کلا تلویزیون فارسی نیست اگه یک فایل برای آپدیت تلویزیون داشتم چه خوب میشد :n10:
ولی روشی رو هم که گفتید حتما امتحان میکنم و خبرش رو فردا ( یکشنبه ) اگه عمری بود بهتون میگم
بازم ممنون :n12:
تقدیم به شما :n16:
آقا امتحان کردم نشد :n04:
مهدی 1385
28-12-2013, 17:03
دوست عزیز
درصورت امکان ایمیل تان را اعلام نموده تا در رابطه با این برنامه گپی با هم داشته باشیم
سلام
طی گردش در اینترنت و اطلاعاتی که کسب کردم پرتکل اجرایی AVCHD شامل چندین فرمت صوتی و تصویری می شود از MPEG2 گرفته با پسوندهای مختلف تا MPEG4 که بر روی برخی دستگاهای بلوری و تلویزیون ها و ... قابل اجرا است . اما در مورد تلویزیون های پاناسونیک به این نتیجه دست پیدا کردم که از پرتکل AVCHD تنها دو فرمت از آن بر روی تلویزیون های این برند قابل پخش و اجرا هستند. اولی فرمت mts است که بر روی USB کارت ها قابل استفاده می باشد و دیگری فرمت m2ts است که برای اجرا از طریق SD کارت ها مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجایی که تعداد محدودی از نرم افزارها قابلیت تبدیل سایر پرتکل های تصویری با فرمت های مختلف به AVCHD آن هم با دو فرمت mts و m2ts را دارند باید به دنبال کانورتوری بود که بتواند تمامی استانداردهای اجرایی برای پخش از تلویزیون های پاناسونیک را رعایت و به درستی فایل های تصویری را تبدیل کند.
طبق جستجویی که روز گذشته انجام دادم به نرم افزاری برخورد کردم که مختص به تبدیل فرمت های تصویری به AVCHD قابل اجرا در تلویزیون و دستگاه های بلوری پاناسونیک است. نام این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD است که در پایین می توانید نمایی از قسمت انتخاب نوع تبدیل فرمت دلخواه و خروجی را مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Output formats:
[AVCHD for USB/SDHC/MS (Playstation3)] - multiAVCHD will create output suitable to copy to FAT32 devices, using 8.3 naming convention. Useful for Playstation 3.
[AVHCD for Panasonic Blu-ray players SDHC] - Output for Panasonic BD players with SDHC/SD card (no menu, no chapters) (AVCHD + SD_VIDEO support)
[AVHCD for Panasonic Viera TV (PAL/NTSC) SDHC] - Output for Panasonic Viera TV sets with SDHC/SD card and AVCHD, SD_VIDEO support + Sony, Canon, JVC and Panasonic camcoders (no menu, no chapters)
[AVCHD for DVD/BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to DVD-R/RW or BD-R/RE media. Useful for AVCHD compatible players (including Playstation 3). Disc will be recognized as "AVCHD".
[Blu-ray for BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to BD-R/RE media. Useful for Blu-ray only compatible players. Disc will be recognized as "Blu-ray".
[HD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create HVDVD_TS+VIDEO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for HD-DVD compatible players.
[SD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create VIDEO_TS+AUDIO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for Standard DVD players
.
برای مشاهده توضیحات کلی از نحوه کار این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
همچنین برای دریافت آخرین نسخه این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
توجه :
طبق تجربه عملی که بنده با نصب برنامه و اجرای آن انجام دادم ، بر روی سیستم در هنگام تبدیل مدام با اروریی از سوی برنامه مواجه میشدم که نتوانستم یه طور کامل عملیات تبدیل را انجام بدهم حال شما یا سایر دوستان می توانند در صورت تمایل نرم افزار فوق را دریافت و درباره نحوه کار آن تست کنند.
در ضمن از نکات قابل توجه این نرم افزار می توان به ایجاد منوی پخش و بوت مانند ایجاد دی وی دی برای DVD پلیرها و ساپورت از فایل های زیرنویس مانند SRT و اشاره کرد.
باز هم در صورت برخورد با نرم افزار های مبدل تصویری که قادر به ایجاد فایل هایی با فرمت های یاد شده باشند حتما در این تاپیک معرفی خواهم کرد.
نمیشه دانلودش کرد چیکار کنم؟؟؟
shatshat
21-01-2018, 21:41
ســـلام
امیدوارم حال شما خوب باشد . با تشکر از سایت خوبتون .
ما تو محل کارمون یه تلویزیون پلاسما پاناسونیک ویرا مدلth-p42g10r ساخت سنگاپور اکتبر 2009 داریم.
متاسفانه محیط کارگری است و امکان خرید تلویزیون نو نداریم.
و پشت تلویزیون فقط درگاه SD هست و فاقد پورت USB هست. و هر چه فیلم با انواع فرمت کانورت کرده داخل SD می ریزیم . فاقد فیلم نشون میده . اما عکس رو نشون میده . لطفا ما رو راهنمایی بفرمائید. دیگه عاصی شدیم .
متشکر و ممنون
shatshat
22-01-2018, 14:38
سلام
احوال شما و خسته نباشید
ما محل کارمون تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل ویرا th-p42g10r ساخت سنگاپور 2009 داریم . که فقط پورت SD میشه بهش وصل نمود.و در گاه USB ندارد.
و چون محیط کارگری است، قادر به خرید تی وی مدل بالا نیستیم .
امّا الغرض، ما هرچی فیلم کانورت می کنیم و روی SD می ریزیم تا تو تی وی ببینیم متاسفانه خالی نشون میده.
خواهشمندیم ما را راهنمایی بفرمایید . تا بتونیم فیلم نگاه کنیم
با تشکّر و اِمتنان
shatshat
22-01-2018, 17:25
:n13::V10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.