مشاهده نسخه کامل
: مشکل در پورت HDMI AOC 22 vt +
سلام
ببخشید دوستان من یک سوال داشتم
من حدود یک ماه هستش این مانیتور رو خریداری کردم حالا بعد از یک ماه کار گرافیکی گرفتم که HDMI میخوره ولی به مانیتور که میزنم No Signal میده و تصویر نمیاد
مشکل از کارت گرافیک نیست سیم هم ایرادی نداره چون باهاش Xbox هم تست کردم اونم No Signal داد سیم هم جای دیگه تست کردم درست بوده سیم های زیادی زدم فایده نداره
میخواستم ببینم کسی این مشکل من رو داشته ؟
مدل LED HDMI AOC 22 vt +
ممنون
راستش من یکی از دوستام هم یکی از این مونیتورها رو خرید البته اون ال ای دی نبود مونیتور تیونر دار بود من از کارت گرافیکی که خرجی اچ دی ای ام داشت برای مونیتور استفاده کردم همون کلمه بدون سیگنال میامد از روی کنترل مونیتور وقتی از گزینه پی سی به حال تی وی میرفت ( اگه یادم نرفته باشه ) رزلویشن 1080*1920 رو داد اما از دور مونیتور جای خالی می موند انقدر باهش کلنجار رفتم که نشد کابل هم مشکلی نداشت به ناچار از خروجی دیگر و از کابلی که مال خود مونیتور بود و انالوگ بود استفاده کردم و مشکل رزولیشن حل شد مثل اینکه ورودی اچ دی ام ای این مونیتورها برای کنسول طراحی شده و شما اگه بخواهید برای کارت گرافیکی استفاده کنید با مشکل روبرو خواهید شد پس بهتره از همون کابلی که داخل خود مونیتور است استفاده کنید و همون کیفیت بالا رو از اون کابل بگیرید
سلام
HDMI مانیتور من اصلا کار نمیکنه چه کنسول میزنم بهش چه کارت گرافیک رو No Signal میده
مدل AOC من هم TV نیست
سلام
من هم به این مشکل برخوردم .چه طوری میشه درستش کرد؟
ess_1362
21-10-2010, 18:31
بهتر بود اين سوال در بخش مشكلات سخت افزاري مطرح ميشد نه قسمت مشاوره خريد!!
توجه كنيد كه خروجي HDMI كارت گرافيك فقط براي اتصال به LCD TV هست و هيچ مانيتوري با اين خروجي بالا نمياد و سيگنال نميده
اگر هم سيگنال بده تصوير بسيار بد كيفيت و داراي حاشيه هست
ورودي HDMI روي مانيتور هم فقط جهت اتصال به سينما يا كنسول هست
اينكه مانيتور شما روي XBOX تصوير نميده شايد به ايم خاطر باشه كه مانيتور شما PROGRESSIVE نيست و خروجي كنسول شما هم روي PROGRESSIVE طراحي شده و به همين خاطر تصوير نميده
شما اول كنسول را به يك TV فول HD كه از PROGRESSIVE پشتيباني مي كنه وصل كنيد سپس در تنظيمات گرافيكي كنسول اين گزينه را يا غير فعال كنيد يا بذاريد روي آنالوگ اونوقت روي مانيتور از HDMI هم تصوير خواهيد داشت
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.